Mijn Geheim Dagboek

Mijn Games, Mijn Geheim Dagboek is echt een spel voor de jongste meiden. Ook jonge meiden willen immers een geheim goed kunnen bewaren, en die geheimen schrijf je natuurlijk in je dagboek. Zo'n boekje is alleen niet altijd veilig voor kleine broertjes en daarom is er nu Mijn Games, Mijn Geheim Dagboek voor de Nintendo DS.

Mijn Games, Mijn Geheim Dagboek is een dagboek en vriendenboek in één voor de Nintendo DS. Dankzij dit spel kan je alle informatie over je vrienden, alle notities en geheimen in één oogopslag bewaren. Dankzij een geheim wachtwoord kan je alles beveiligen zodat jij de enige bent die het kan en mag lezen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Games for Girls
Product
 

Hollywood Fame Hidden Object Adventures

Je droom komt eindelijk uit: je bent hard op weg om een echte Hollywoodster te worden! Helaas verloopt niet alles volgens plan.

Speel als Jess Mallory, een jonge vrouw die ontzettend veel geluk lijkt te hebben en jou en jouw observatietalent nodig heeft om haar plekje in de wereld van glitter en glamour te veroveren.

Duik in de wereld van sterren en overwin de uitdagingen waarmee je te maken krijgt: tal van zoek-en-vind spelletjes, minigames en prestaties om te winnen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Adventure
Product
 


Stuart Little 2

In Stuart Little 2 reist onze kleine kaaspeuzelende vriend helemaal naar New York, om zijn nieuwe vriend Margalo te redden. Tien levels staan tussen jou en je vliegende kameraad, in Stuart Little 2. De straten van New York, een klaslokaal van een school en het huis van de familie Little toornen hoog boven je, terwijl je rent en springt als het kleine kwieke knaagdier dat je bent. Stuart ziet er snoezig en pluizig uit, zoals je je hem herinnert van de film: of ze hem nu in het riool laten zakken om krioelende spinnen af te schrikken of als hij door de lucht zweeft, hangend onder een zakdoek bij wijze van parachute. Wanneer je benen hebt zo groot als spelden, dan is het niet praktisch om New York alleen te voet te bereizen. Dus in enkele van de beste levels van Stuart Little 2 mag je in een snelle sportauto rijden (eerder een Toys R Ustype, dan een van een autodealer), een papieren vliegtuig besturen en een vingerskateboard berijden met Stuart volledig uitgedost in extreme sportkleding, compleet met naaldgrote helm. Aa! Als er nog een muizenfan in je huis is, sluit dan twee exemplaren van Stuart Little 2 op elkaar aan om keihard te racen in The Little Prix. Of ontdek of de vroege vogel de muis kan vangen in een platformsprint tussen Stuart en Margalo. Een klein spel voor een klein systeem maar Stuart Little 2 is net zo leuk als de succesvolle film en het bewijs dat de best voorbereide plannen van muizen en mensen kunnen werken.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 


Rayman Legends (PlayStation Hits)

Het spel begint waar Rayman Origins eindigde. Diep in een betoverd bos ontdekken Rayman, Globox en de Teensies een mysterieuze tent vol adembenemende schilderijen. Net als ze ontdekken dat elk schilderij het verhaal vertelt van een andere mythische wereld, wordt de hele club door een van de schilderijen opgeslokt!

Zo begint een spannend avontuur waarin de helden moeten rennen, springen en vechten om elke wereld te redden en het geheim van de magische kunstwerken te ontrafelen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Platform Game
Product
 

Astro Bot Rescue Mission (PSVR required)

Ervaar platformgames op een volledig nieuwe manier tijdens deze spannende reddingsmissie, dankzij PlayStation VR.

Ga als Astro op een geweldig avontuur om zijn bemanning te redden. Dankzij de PS VR-headset bevind je je midden in de actie. Time elke sprong precies goed en verken alles - je kunt veel geheimen ontdekken tijdens je spannende missie. Vergeet niet opzij te leunen om om hoeken te kijken en paden te maken waarover je kleine robotvriendje kan klimmen.

In 20 missies vol dodelijke vallen, vijanden en eindbazen ligt het lot van Astro's bemanning in jouw handen.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Actie Avontuur
Product
 

Premier Manager 2004 2005

Premier Manager 2004-2005 is a Sports game, developed and published by Zoo Digital Publishing, which was released in Europe in 2004.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Sport Management
Product
 


Formula One 2001

Formula 1 2001 is a Driving game, developed by Studio 33 and published by SCEE, which was released in Europe in 2001.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Racing Game
Product
 

F 1 World Grand Prix

F-1 World Grand Prix zet je op de bestuurdersstoel terwijl je de razendsnelle druk ervaart van een echt Formule 1-seizoen. Doe mee aan het FIA Formula One World Championship met je keuze uit 22 coureurs. Je racet door 17 van de meest uitdagende Formule 1-circuits. Vijf spelmodi, waaronder: Grand Prix, Exhibition, Time Trial, Challenge en Two-Player. Realistische race-effecten zijn onder meer realtime bandenslijtage, skid marks en uitlaatvlammen. Up Challenge en Head-to-Head.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

Tekken Ridge Racer

Dit duo pack bevat de Playstation klassiekers Tekken en Ridge Racer. Twee Namco arcade classics voor een leuk prijsje! Tekken kan gespeeld worden met 1 of 2 spelers.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Overig
Product
 

Tomb Raider

In de Tomb Raider ga je aan de slag met de rondborstige Lara Croft, die op zoek gaat naar een belangrijk voorwerp. Er zijn echter nog andere lieden die ook hun pijlen hebben gericht op dit voorwerp en Lara moet dus flink haar best doen om deze te slim af te zijn. De reis brengt je op verschillende exotische locaties waarin je een aantal grote levels moet doorkruisen.

De levels zitten zeker voor die tijd geniaal in elkaar, Lara moet al springend, klimmend en schietend er doorheen en dit geeft de speler het gevoel dat hij of zij echt de ontdekkingsreiziger uithangt. Veel locaties hebben een historische status en er moeten veel puzzels opgelost worden om verder te komen.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Actie Avontuur
Product
 

Warriors Legends of Troy

Warriors: Legends of Troy draait om de verovering van Troje Twee enorme legers vechten om Helena van Troje. Aan jou de keus of je vecht aan de zijde van de verdedigers, de Trojanen, of aan de zijde van de aanvallers, de grieken. Beide zijden hebben een eigen verhaal en spelers zien de Trojaanse Oorlog vanuit twee perspectieven.

In deze actiegame gaan hele legioenen aan soldaten elkaar te lijf. het vechtsysteem laat spelers hun tegenstanders aanvallen met schilden en verschillende kort- en langeafstandswapens. De game is online met vier man zowel coöperatief als competitief te spelen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Actie Avontuur
Product
 

World Series of Poker Tournament of Champions 2007 Edition (zonder handleiding)

World Series of Poker Tournament of Champions plaatst je in een verhaalgedreven pokerwereld, waar jij als nieuwe poker pro onder de hoede van Chris Ferguson speelt. Hij leert jou de kneepjes van het vak wanneer je het deze game opneemt tegen vele professionals in Circuit Events. Hier moet je je kwalificeren voor de Tournament of Champions in het Rio Resort in Las Vegas. Als je de Tournament of Champions weet te bereiken zul je het opnemen tegen vele pokerprofessionals waaronder Joseph Hachem, de winnaar van de World Series of Poker in 2006.

In deze pokergame kun je allerlei hulpmiddelen vrijspelen. Zo is het mogelijk de kansen te bekijken die je hebt met een bepaalde hand en kun je allerlei statistieken bekijken van de manier waarop je tegenstander speelt. Het aantal tegenstanders is flink gestegen, er zijn er nu 25 terwijl er slechts 12 waren in de vorige game. Onder deze pokerspelers bevinden zich een aantal bekende professionals waaronder Joseph Hachem, Phil Laak en Jennifer Tilly. Bovendien wordt het hele toernooi voorzien van commentaar door Norman Chad en Lon McEachern.

€ 0.49

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Casino en Poker
Product
 


Disney Infinity Crystal Buzz Lightyear

Buzz Lightyear:
Rondvliegende jetpack actie
+ Exclusieve krachten

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Merchandise Disney Infinity Figuren
Product
 

Tommi Makinen Rally (losse disc)

Tommi Makinen Rally is a Racing game, developed and published by Europress Australia, which was released in 1998.

€ 2.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Racing Game
Product
 

Odin Sphere

Odin Sphere is een 2D RPG vol actie die je meevoert naar een schilderachtige fantasiewereld. Het spel draait om vijf verschillende verhaallijnen die samen een epische geschiedenis vertellen. De vrede tussen de landen van Erion hangt aan een zijden draadje. De koningen en koninginnen houden elkaar nauwlettend in de gaten, op zoek naar zwakke plekken.

Wanneer het rijk Valentine van de kaart wordt geveegd door de kracht van een eeuwenoud voorwerp, breekt er een bloedige strijd los tussen de feeen van Ringford en de krijgers van Ragnanival. Ze weten niet dat ze hierdoor een lang vergeten profetie doen uitkomen. Wanneer dit werkelijk gebeurt, zal de wereld vergaan. Je begint het avontuur als de krijgerprinses Gwendolyn, dochter van Odin, wier taak het is om de verschillende verhaallijnen te volgen en de waarheid achter de profetie te ontrafelen.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 RPG
Product
 

Shrek Extra Large

Tijd voor reuzenhonger en een passende houding want je moet in de huid van ons aller lievelingsoger, Shrek, kruipen!

Je zult de meest verknipte sprookjesfiguren tegenkomen en op enkele onvoorstelbaar krachtige power-ups suiten tijdens je reizen door de verdraaide sprookjeslanden om de beeldschone Prinses Fiona te redden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur Familie
Product
 


The Division

Een verwoestende pandemie maakt zijn weg door New York City, en een voor een vallen de basisdiensten weg. In slechts enkele dagen, zonder eten of drinken, stort de maatschappij in chaos. De divisie, een geklasseerde eenheid van zelf-ondersteunde tactische agenten, wordt geactiveerd. De agenten leiden ogenschijnlijk gewone levens onder ons, The Division agenten zijn echter opgeleid om zelfstandig te opereren zonder bevelhebber, voor als al het andere faalt.

Vechtend om de val van de samenleving te voorkomen, zullen de agenten een epische samenzwering ontdekken. Hierdoor worden de agenten gedwongen om niet alleen de gevolgen van een door de mens veroorzaakt virus te bestrijden, maar ook de toenemende dreiging van degene die het hebben veroorzaakt. Als alles instort, begint je missie.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Shooter
Product
 

Fuel

FUEL biedt de ultieme, grenzeloze ervaring waarin de coureurs het met twee- of vierwielige voertuigen tegen elkaar kunnen opnemen, waarbij de gedetailleerde omgeving is geinspireerd op de mooiste landschappen. Het terrein waarop de spelers in FUEL het tegen elkaar opnemen is zeer divers, van dikke pakken sneeuw, droge rivierbeddingen tot uitgestrekte wildernis.

Tijdens de race voeren de spelers spectaculaire, levensgevaarlijke stunts uit en verkennen ze een heroische wereld op een schaal die zijn weerga niet kent. Een nieuwe generatie racejunkies strijd vanwege de absurd hoge olieprijzen in de wastelands met hun haveloze, zelf getunede voertuigen in een compleet nieuwe extreme sport om brandstof te winnen. Om de eerste plek te behalen moet je het terrein optimaal doorkruisen, van de door vloedgolven verwoeste Pacifische kust, door de Nevada wastelands, langs verraderlijk besneeuwde bergtoppen, dichte bossen, over woestijnen, door verlaten aan meren gelegen resorts en nog veel meer.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Racing Game
Product
 

Dead to Rights

Soms komt er een spel langs dat je donkere kanten laat zien. In Death to Rights ben je Jack Slate die vals beschuldigd wordt van de moord op zijn vader, je probeert er achter te komen wie die veroorzaakt heeft.

Het spel geeft je de mogelijkheid om je tegenstanders te gijzelen, de wapens van je tegenstanders af te pakken en zelfs een optie om je hond Shadow op ze af te sturen. Denk daarnaast aan enkele minigames, een gigantische voorraad aan vette guns, veel gescheld en een helikopterachtervolgings scene.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product