24 Seizoen 7

Er zijn vier jaar verstreken! CTU is opgeheven en Jack Bauer staat terecht voor de senaat in Washington D.C. De rechtzaak tegen Jack wordt echter stilgelegd als blijkt dat een oude bekende van hem het brein is achter één van de gevaarlijkste terroristische complotten tegen de VS ooit en de FBI de hulp van Jack hard nodig heeft. Als Jack ontdekt dat er een mogelijke spion is geïnfiltreerd in de FBI, beseft hij dat hij niemand meer kan vertrouwen. Maar de gebeurtenissen van de zware dag die voor hem ligt had hij eigenlijk nooit kunnen voorzien! Spanning die de adrenaline doen stijgen, geweldige actie en fantastisch acteerwerk zorgen ervoor dat dit seizoen weer staat als een blok!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Blu ray Actie Avontuur
Product
 


Trine 4 The Nightmare Prince

Intuïtieve puzzels. Gebruik de elementen zelf en experimenteer met nieuwe vaardigheden om uitdagingen en obstakels te overwinnen

Dynamische realtime gevechten. Schakel snel tussen personages en pas je aan elke situatie aan

Grens verleggende afbeeldingen. Meeslepende sfeer met next-gen visuals creëren een fantasiewereld die smeekt om ontdekt te worden

Betekenisvolle karaktervorming. Verdien ervaringspunten en investeer in upgrades voor de vaardigheden van de helden

Lonende verkenning. Tientallen zorgvuldig ontworpen en diverse niveaus om te verkennen, elk met duidelijk unieke omgevingen en stijlen die boordevol geheimen zijn om te ontdekken

Lokale en online multiplayer. Brave het avontuur alleen of met vrienden in online of lokale co-op

Boeiend verhaal. Een uitgestrekt verhaal dat zich afspeelt tijdens vier fantastische sprookjesachtige avonturen

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Switch Platform Game
Product
 


Mensa Academy

Train je IQ met honderden mini games die gemaakt zijn om je hersenen te stimuleren. Deze game wordt volledig ondersteund door Mensa, de stichting voor "The High IQ Society".

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Puzzel en Behendigheid
Product
 

Colony Wars (losse disc)

All rebel forces have been summoned and the entire League has been placed on Full Battle Alert... Repeat: Full Battle Alert... Enemy activity is high and extremely hostile... Proceed to the first moon of Gallonigher System for debriefing... Be warned: this is not an exercise... Repeat: this is not an exercise...

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 3D Space Shooter
Product
 


Prince of Persia

Dit deel is geheel in een andere stijl. Door de getekende look is er veel meer ruimte voor fantastisch kleurgebruik, waardoor de game echt een sprookjesachtig gevoel krijgt.

Prince of Persia kent naast vernieuwingen ook een element dat momenteel een redelijke hype is: vrijheid. Je mag zelf je route uitstippelen. De route is gekoppeld aan vaardigheden die jij hebt vrijgespeeld met de resources die je hebt verzameld.

€ 5.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Actie Avontuur
Product
 

Gabrielle's Ghostly Groove 3D

Gabrielle's Ghostly Groove is een avonturen game voor de 3DS. De heldin heeft een slechte dag. Ze heeft haar ziel uit haar lichaam verdreven in een hoestbui.

Ze moet nu trachten om die er weer in te krijgen, daarvoor moet ze tot naar Monster Town, daar waar alle monsters s'nachts weer tot leven komen, ze moet danspassen uitvoeren om de mensen schrik aan te jagen en zo in haar missie te slagen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Muziek en Ritmisch
Product
 

Serious Moonlight

De machtige advocate Louise trekt even naar haar buitenhuisje op het platteland om een beetje uit te rusten. Hier ontdekt ze dat haar echtgenoot van plan is haar in te ruilen voor een jongere dame. In een eerste opwelling bindt ze hem vast en besluit hem zo te gijzelen totdat hij aangeeft serieus te willen werken aan hun huwelijk. Maar dan lopen de zaken pas echt goed uit de hand.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Blu ray Komedie
Product
 


Skylanders Trap Team Funny Bone

- Soort: Trap Team Skylander Figure
- Element: Ondood
- Vaardigheid: Kracht 70, Pantser 100, Behendigheid 160, Geluk 10
- Compatibel met: Imaginators, Superchargers, Trap Team

€ 7.99

Meerinformatie

Tweedehands Merchandise Skylander Figuren
Product
 

Superbike 2000 (EA sports classics)

Superbike 2000 is a Racing game, developed by Milestone S.r.l and published by EA Sports, which was released in 2000.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Racing Game
Product
 

Breath of Fire 2

Het ongelooflijke vervolg op de best verkochte RPG-hit Breath of Fire is hier! Je bent het laatste lid van de Dragon-clan, vechtend om de wereld van een groeiend kwaad te verlossen. Een cast van ongewone en opwindende metgezellen vergezelt je in je avonturen in een wonderlijk land vol magie en mysterie. Je zult vreemde mystieke items, gedenkwaardige monsters en exotische locaties vinden in je zoektocht om het kwaad te overwinnen. Er is strategie en spellcasting in overvloed in de uren van boeiende actie en avontuur die op je wacht. Breath of Fire II is de ultieme RPG!

€ 169.99

Meerinformatie

Tweedehands Super Nintendo RPG
Product
 

Asterix Obelix Paf Them All (losse cassette)

Ben je verslingerd aan dit Franse stripduo? Dat Geeftnix, want deze spelcassette voor de Game Boy Advance bevat maarliefst twee verschillende avonturen, zodat je volop kunt genieten van je favoriete GalliA<€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 

Halo 2 Limited Edition

Halo 2 is het vervolg op de zeer succesvolle en alom geprezen Halo: Combat Evolved.

In Halo 2 gaat het epos verder, wanneer Master Chief, een genetisch gemanipuleerde supersoldaat, het enige is dat in de weg staat tussen de meedogenloze Covenant en de vernietiging van de mensheid.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Shooter
Product
 

Battle of the Bands

Battle of the Bands is een actievolle muziekgame die zich afspeelt in de stad New Cadenza, waar Mr. Hong met een ijzeren vuist regeert. Dit doet hij met de kracht van zijn onverbiddelijke Violent Orchestra. Spelers nemen de rol aan van één van de elf bands om Mr. Hong ten val te brengen. Met die band speelt de speler tegen andere bands om uiteindelijk de Violent Orchestra te verslaan in een muzikale strijd.

Daarbij maakt de game onder andere gebruik van een nieuw systeem waarmee tussen muziekstijlen wordt geschakeld. De speler die aan de winnende hand is kan zo de muziekstijl van een nummer veranderen tijdens de strijd. Battle of the Bands bevat dertig klassieke en moderne hits van de laatste vier decennia. Elk nummer is bovendien in vijf verschillende stijlen opgenomen, om het schakelen tussen muziekstijlen mogelijk te maken. De stijlen zijn rock, funk/hip-hop, country, Latin en drum band.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Muziek en Ritmisch
Product
 


Call of Duty World at War (losse cassette)

Tijgeren door modder en hoog gras, snipers spotten in de bomen, en Japanse kogels ontwijken: Call of Duty: World at War heeft het allemaal. Call of Duty: World at War keert weer terug naar de Tweede Wereldoorlog, maar de game is anders dan de cliché WWII games die we al vaker hebben gezien. Het spel speelt zich namelijk af in het verre oosten!

Je strijdt dit keer tegen de Japanners in plaats van de Duitsers, en daarbij zal je hele andere tactieken moeten gaan gebruiken dan je gewend bent. De Japanners hadden destijds namelijk een andere manier van vechten dan de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Shooter
Product
 

Driving Emotion Type S(losse disc)

Driving Emotion Type-S is een realistische race game. Prachtige graphics. Race in verschillende modes zoals de race mode, de vs. mode, en tournament.

Stap in verschillende snelle wagens zoals de Mitsubishi FTO, de Nissan Skyline, en de TVR Griffith.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Blood Drive

Blood Drive vindt plaats in een post-apocalyptische woestijnstad bewoond door hordes zombies. Je neemt plaats in één van de gepantserde racevoertuigen om het tegen andere wagens op te nemen. Dit doe je als deelnemer van een spelshow waarin jij als bestuurder ook nog eens verschillende zombies te lijf gaat.

In Blood Drive vind je verschillende soorten zombies zo heb je politieagenten, strippers en feestgangers die allemaal op een eigen manier te werk gaan. Je tegenstanders hebben gevaarlijke wagens vol stevige bepansering, vele PK's en zwaar wapentuig. In totaal zijn er zes omgevingen waarin je je auto's kunt loslaten. In de multiplayermodus kun je met drie vrienden gaan racen en beuken.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Racing Game
Product
 

Shellshock Nam '67

Je vertolkt de rol van een jonge soldaat die ingezet wordt op het slagveld van het gruwelijkste conflict uit de 20ste eeuw: de oorlog in Vietnam. De game brengt je naar de plekken waar de GI's heen moesten maar die tot nu toe in geen enkele game werden getoond.

Ervaar de schokkende realiteit en tragedies van wat er zich echt in de jungle heeft afgespeeld, gaande van napalmaanvallen op burgerdorpen, gruwelijke Vietcong boobytraps tot de constante bedreiging van onzichtbare vijanden en dodelijke hinderlagen. Shellshock Nam '67 is een oorlogsgame over de ongelofelijke angst en chaos in Vietnam; aan jouw om in deze jungle te overleven.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Shooter
Product
 

BlazBlue Continuum Shift Extend Limited Edition

BlazBlue : Continuum Shift Extend is een uitgebreidere versie van BlazBlue: Continuum Shift. Speel het gloednieuwe personage Relius Clover, de Abyss Modus en vernieuwde Story Modus in de draagbare versie van dit geweldige vechtspel! In BlazBlue : Continuum Shift Extend worden Tsubaki, ?-12 en Hazama aan de twaalf bestaande vechters uit BlazBlue: Calamity Trigger toegevoegd.

Naast deze nieuwe vechters heeft de bestaande cast ook talloze nieuwe moves erbij geleerd en zijn er vele nieuwe levels en muziektracks aanwezig. Er zitten bovendien nieuwe spelmodi in BlazBlue : Continuum Shift Extend! In de Beginner Mode wordt de besturing versimpeld, zodat werkelijk iedereen de PlayStation Vita kan oppakken, Tutorial Mode laat je in alle rust combo's perfectioneren waarmee je in de pittige Challenge Mode allerlei uitdagingen kunt behalen!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Fighting Game
Product
 

Bee Movie Game (zonder handleiding)

In Bee Movie, gebaseerd op de gelijknamige film van DreamWorks Animation, kruipen spelers in de rol van de bij Barry B. Benson. Deze bij komt er op een dag achter dat dieven de honing uit hun korf hebben gestolen en het is dan ook Benson zijn taak om de honing terug te vinden. Tijdens de vijftien missies vlieg je door New York waarbij je zo goed mogelijk objecten moet ontwijken en moet oppassen voor de mensen die jou willen uitschakelen.

Later in de game krijg je ook de mogelijkheid om als mens te spelen, waarbij je achter de bijen aanzit met hulpmiddelen als een super camera en de Pollinator. Terwijl je vliegt door New York kun je met beide personages verschillende minigames doen. Zo zijn er minigames waarbij je tegen het verkeer in moet vliegen, of over een tennisbaan waar je de tennisballen moet ontwijken. Later zul je ook verschillende voertuigen krijgen waarmee je je nog sneller kunt verplaatsen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Skylanders Swap Force Fire Kraken

- Soort: SWAP Force Skylander Figure
- Element: Vuur
- Vaardigheid (Max 200): Kracht 170, Pantser 70, Behendigheid 170, Geluk 60
- Compatibel met: Imaginators, Superchargers, Trap Team, Swap Force

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Merchandise Skylander Figuren
Product