Perfect Dark Zero Limited Collector's Edition

Joanna Dark keert exclusief op de Xbox 360 terug in Perfect Dark: Zero, de prequel op de internationaal bekroonde, razend populaire first-person shooter Perfect Dark van de befaamde gameontwikkelaar Rare. Er is een geheime strijd ontketend tussen duistere ondernemingen die de wereldmacht in handen willen krijgen.

Joanna Dark en haar vader Jack raken verwikkeld in het gevecht om de toekomst van de planeet. Tijdens een jacht op misdadigers stuiten ze op een wereldwijde samenzwering die het lot van Joanna voor altijd zal veranderen. Jij moet Joanna Dark begeleiden op haar weg om de perfecte agent te worden.

Perfect Dark: Zero is een spannend, meeslepend verhaal waarbij je steeds verder wegzakt in een wereld van bedrijfsspionage en samenzweringen. De game bevat even spannende intriges als de vorige versie, maar wordt gekenmerkt door een revolutionair design, uitgebreide online functionaliteit en schitterende graphics. Zodoende wordt de norm gezet voor next-generation gaming en entertainment.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Shooter
Product
 

NHL '99

The most celebrated hockey game comes to the Nintendo 64. Battle along the boards, feed the open man, patrol the ice!

Game Features:
*Beginner lever - pick up and play!
*Coaching strategies from Stanley Cup Winner Marc Crawford
*Commentary by Bill Clement
*5 game modes
*18 top international teams
*Updated 1998 roster-expansion Nashville Predators

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Sport
Product
 

Command Conquer

Welcome to the New World Order. A gritty high tech world where the art of electronic intelligence and covert surveillance reigns supreme. Where guerrilla strategies and savage combat are the norm. Build bases, muster forces and lacerate your enemies to the bone. All for the love of power.

In the hyper-real combat experience of Command & Conquer, you're thrust into the heat of an all out race for global control. Will you side with the humanistic GDI or bring the world to its knees with the Brotherhood of Nod? Decide fast. Your adversaries are without mercy. And so are you.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Strategy
Product
 

Ridge Racer Revolution

It's the greatest revolution in racing history!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Racing Game
Product
 

The End is Nigh

The End Is Nigh is een uitgestrekte adventure-platformer waarbij de speler de controle over Ash neemt, een van de weinige 'dingen' die het 'einde van de wereld' hebben 'overleefd'. Volg Ash terwijl hij zich een weg baant door een toekomst van pijn en lijden.

Voel zijn stressniveaus stijgen als je hem in een eindeloze zwerm van rottende, mutante, dierachtige wezens gooit en hem bij zijn laatste epische zoektocht helpt ...namelijk gewoon een vriend maken (uit stukken van mensen die hij tegenkomt op zijn reis).

€ 34.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Switch Platform Game
Product
 

Zombie Army 4 Dead War

Hitler's hordes zijn terug voor meer in deze huiveringwekkende shooter van de makers van Sniper Elite 4! Afgrijselijke vijanden, epische wapens en een gruwelijke nieuwe campagne voor 1 tot 4 spelers wachten op jou in het Europa van de jaren veertig, terwijl je vecht om de mensheid te redden van het ondode Armageddon!

Schokkende nieuwe campagne
De verzetstrijders hebben Zombie Hitler verslagen en naar de hel verbannen - maar de doden herrijzen, met meer honger dan ooit tevoren! Zet de alternatieve geschiedenis van Zombie Army Trilogy verder, in enorme nieuwe levels en ontdek een sinister plan dat de Survivor Brigade door heel Italië en verder brengt!

Vecht tegen de krachten van de duisternis in door lijken bezaaide grachten, overleef een Zombie Zoo en reis naar donkere, onverklaarbare plaatsen waar niemand eerder is geweest ... of het overleefde om het verder te vertellen!

Prijswinnende Gunplay
Ervaar de genrebepalende ballistiek die beroemd is geworden in de Sniper Elite reeks, en gebruik deze tegen de horden van de verdoemden!

Opgewaardeerde Kill Cams
De X-Ray Kill Camera is terug! Bekijk in bloederige slow motion hoe kogels, bommen en andere aanvallen, beenderen en organen in vernietigen.

Doorgedreven Aanpassingen
Bouw het personage dat het beste bij je past. Zie je jezelf als een beschermengel? Incasseer extra schade voor je teamgenoten! Vind je dat statische wapen leuk? Waarom neem je het niet mee? Ga stijlvol te werk en ontgrendel nieuwe outfits en emotes en om je personage verder aan te passen.

Killer Melee
Als de doden je omsingelen, vecht je terug dankzij een verbeterd systeem voor handgevechten ! Baan je een weg doorheen de massa, stamp op hoofden en maak komaf met de levende doden.

Epische wapens
Gebruik de kracht van vuur, bliksem en goddelijke essentie om je wapens op werkbanken te upgraden en zelfontworpen wapens te maken! Een aanvalsgeweer dat bliksem schiet? Een pistool met een vlammende bajonet? Alles is mogelijk!

Monsterlijke Massa's
Neem het op tegen legioenen griezelige grijpers, kolossale gepantserde elites, angstaanjagende schaduwdemonen, explosieve zelfmoordgeneraals en tal van andere verrassingen! Wanneer je oog in oog met een ZOMBIE TANK komt te staan, zou je willen dat je achter je zitbank was gebleven!

€ 34.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Shooter
Product
 

Fifa '97 (losse cassette)

Fifa '97 brengt realistische voetbal actie naar de Super Nintendo. Speel tegen een vriend of speel een uitdagend toernooi tegen de beste voetbalteams ter wereld!

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Super Nintendo Sport
Product
 

Dynasty Warriors 7 Empires

In het vechtspel Dynasty Warriors 7 Empires vechten verschillende koninkrijken in de chaos van bandeloosheid voor de alleen heerschappij in China.

Uiteindelijk blijft de sterkte over. Jij bent een krijgsheer en leidt je factie van strijders door heftige gevechten om de macht.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 


Popstar Guitar (zonder handleiding)

Pop Star Guitar is een music-based rhythm-actie game waarin de speler een lead guitarist is. Zorg ervoor dat jij en je bandgenoten sterren worden en win uiteindelijk de wereldwijde Battle of the Bands. Gebruik je Wii-remote als gitaar.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Muziek en Ritmisch
Product
 

Pro Evolution Soccer 2010 (losse disc)

Pro Evolution Soccer 2010 is weer een nieuw deel in deze langlopende en succesvolle serie. Natuurlijk weer een update van alle spelers, ploegen en competities. Ook is de game nog realistischer geworden dan je al geweend was van deze serie.

Je zal je favoriete speler op het veld gemakkelijk herkennen, zo realistisch zijn ze weergegeven. Daarnaast zijn er verbeteringen die de wedstrijd zelf nog realistischer maken.

€ 0.50

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Sport
Product
 

South Park the Fractured But Whole Gold Edition

Gold Edition Inhoud:
Verbeter jouw Fractured But Whole avontuur met de Gold Edition. Deze bevat de game & de Season Pass die je toegang geeft tot alle extra digitale content die zal worden uitgebracht voor South Park The Fractured But Whole.
Fysieke Content:
- South Park: The Fractured But Whole game
Digitale Content:
- De Season Pass
- South Park: Stick of Truth volledige digitale game*
- Kostuum & Perk pack


Het doorgaans rustige bergdorpje dat South Park heet, wordt gehuld in duisternis... Een nieuwe kracht ontwaakt om dit kwaad te bestrijden. Een team van superhelden staat op, onder leiding van een nachtelijk roofdier wiens levensdoel het is om de straten van South Park voor eens en altijd op te ruimen.

De kinderen spelen superhelden en Cartman heeft er zijn zinnen op gezet om van 'Coon and Friends'de grootste superhelden-franchise ooit te maken. Maar dat is buiten de plannen van de meedogenloze Professor Chaos gerekend, die een kwaadaardig plan heeft om Coon and Friends te elimineren. De helden moeten samenwerken om de stad te bevrijden uit de greep van deze chaos en terreur.

De makers van South Park - Trey Parker en Matt Stone - brengen ons South Park: The Fractured but Whole, een vervolg op South Park: The Stick of Truth, dat 25 video game awards in de wacht sleepte.

Spelers kruipen wederom in de huid van het groentje. Als nieuwste lid van Coon and Friends, creëer je een identiteit voor je superheld, bouw je je beruchtheid op en zet je je superkrachten in om South Park te redden van de ondergang. Alleen dan zal Coon and Friends officieel het beste superhelden team ooit zijn en krijgen ze het filmcontract dat ze zo hard verdienen. In deze door chaos geterroriseerde stad, staan Coon and Friends op als de helden van South Park.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One RPG
Product
 

Inazuma Eleven 3 Lightning Bolt

Mark Evans en zijn team van supervoetballers komen terug met nieuwe delen in de Inazuma-serie! In deze twee nieuwe versies van de populaire voetbal-RPG wordt wereldwijd gestreden om de cup van de Frontier International Championships. Lukt het Mark Evans een team te vormen dat sterk genoeg is om wereldkampioen te worden? Kies zelf je versie; ben je meer explosief of meer een bliksemschicht op het veld?

In Inazuma Eleven 3 kunnen spelers maar liefst 2.000 personages leren kennen en voor hun team gebruiken. Alleen een sterk en evenwichtig team kan wedstrijden winnen. Daarvoor is het ook de kunst om slim gebruik te maken van meer dan 350 speciale acties die grote impact kunnen hebben op het wedstrijdverloop.

Het verhaal wordt in Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt en Inazuma Eleven 3: Bomb Blast vanuit verschillende perspectieven verteld, terwijl de twee versies de spelers ook tegen verschillende rivalen laten strijden.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS RPG
Product
 

Star Ocean Till the End of Time (zonder handleiding)

Vierhonderd jaar lang was de planeet Hyda IV een wereld waar mensen en aliens vreedzaam naast elkaar konden leven. De invloed van de Pangalactic Federation, de heersende federatie die er al die eeuwen in was geslaagd de vrede te bewaren, werd daardoor alsmaar groter in het universum.

Maar in het jaar 772 van de SD-kalender komt plotseling een einde aan deze lange periode van rust, als een mysterieuze, vreemde supermacht de planeet zonder enige waarschuwing aanvalt.

Door de chaos en het geweld van de situatie worden de jonge Fayt Leingod en zijn vriendin Sophia Esteed gescheiden van Fayts ouders. Ze moeten de planeet ontvluchten en zich in het onbekende storten tijdens een emotionele zoektocht naar hun dierbaren.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 RPG
Product
 

Bioshock (steelbook)

BioShock is een revolutie in de de wereld van de shooter. Je loopt rond in een levende wereld. Nadat je vliegtuig is neergestort ontdek je een stad onder de zeespiegel.

Geconstrueerd als een idealistische wereld voor een handvol wetenschappers, kunstenaars en industrieelen maar verworden tot een dictatuur van gemuteerde mensen. Maak de keuze: gebruik je de slachtoffers of doe je een poging ze te redden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Shooter
Product
 


Wipeout Fusion (zonder handleiding)

Toen de Playstation eind 1994 zijn intrede deed in Europa was er één introductiegame in het bijzonder die de aandacht trok van gamers: een supersnelle futuristische racegame met de naam WipeOut. Het was een grafisch meesterwerkje dat het uiterste vergde van de hardware van de gloednieuwe console, iets wat geen enkele andere introductiegame tot dan toe gelukt was. De unieke soundtrack, gemaakt door populaire dance-artiesten, sloeg bovendien in als een bom.

Nu, acht jaar later, komt WipeOut Fusion als eerste van deze gewaardeerde reeks uit voor de PlayStation 2. De game benut de capaciteit van de nieuwe hardware optimaal, net als zijn voorganger lang geleden deed. De game bevat 21 parkoersen en een uitgebreide keuze aan teams, personages en wapens!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Microsoft Wireless Network Bridge (White)

De draadloze Xbox 360 netwerkadapter maakt je Xbox 360 ervaring in je digitale thuisomgeving nog beter en wordt naadloos met het Xbox 360-systeem gesynchroniseerd. Je kunt heel gemakkelijk video's en muziek van je multimedia-pc naar het Xbox 360 systeem overbrengen, met vrienden chatten, games spelen via Xbox Live en nog veel meer. En dat alles zonder de rompslomp van kabels.

- Compatibel met dual-band 5 GHz en 2.4 GHz draadloos A/B/G-thuisnetwerk
- Compact, prestatiegericht design
- Gevoed door de Xbox 360, zodat een adapter overbodig is
- Streaming van foto's en muziek uit Microsoft Windows XP en opgenomen tv-programma's, films en video's van je pc met Microsoft Windows XP Media Center

€ 39.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Kabels
Product
 

Fallout 4

Fallout 4 begint, in tegenstelling tot zijn voorgangers, nog voor het vallen van de bommen en de vernietiging van de wereld zoals wij hem kennen. Dit is echter maar een klein gedeelte, al snel ontwaak je in de Vault en ga je naar buiten, 200 jaar later, in een verwoest Boston.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Actie Avontuur
Product
 

Family Games Compendium

Family Games Compendium; 20 games on 3 disks. Baccarat, Blackjack, Concentration, Power GP, Kart Racer, Keno,Let it Bet, Old Maid, Page One, Poker, Rich Man, Roulette, Seven Bridges, Seven in a Row, Slot Machine, Speed, Superbike Challenge, Super Blackjack, Splash, Video Poker.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Game Compilaties
Product
 


WWE '12

Elke kampioen moet zichzelf opnieuw uitvinden, en elke superster doorgaat een evolutie. Meer dan ooit heeft WWE zichzelf opnieuw uitgevonden en een ware evolutie doorlopen. Meer intensiteit, geweld en actie zorgen voor de heftigste WWE game die je ooit hebt gespeeld. Deze authentieke WWE game staat garant voor de meest realistische WWE ervaring die er verkrijgbaar is. Kies een van je favoriete personages uit de officiele WWE en sla, gooi, trap je tegenstander dwars door de ring.

De nieuwe verbeterde AI zorgt voor meer uitdaging. Met het live commentaar op de achtergrond krijg je het gevoel naar een echte wedstrijd te kijken in je eigen woonkamer. Door de vele twisten in het verhaal zul je als speler voor verassingen komen te staan. In de WWE worden vrienden vijanden en vijanden vrienden. Kies het juiste pad in de WWE en verdien de titel van dit kampioenschap.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Vechtsporten
Product
 

7 Days to Die

7 Days to Die is een post-apocalyptische wereld die is overspoeld met zombies. Het is een open wereld die qua gameplay een unieke mix is van een first person shooter, survival horror, tower defense en role-playing elementen. Het brengt alles in een mooi geheel dat word geloofd door fans over de hele wereld. Speel de definitieve zombie survival sandbox RPG. Navezgane wacht op je!

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Actie Avontuur
Product
 

Touch 'n' Play Collection

Touch 'N' Play Collection is een verzameling van de 50 grootste games voor het hele gezin! Kies uit alle wereldwijd populaire spelen in de vele verschillende genres. Touch 'N' Play Collection biedt geweldige content voor een waanzinnige prijs. Er zijn vier categorieën: Classic, Arcade, Puzzle en Card Games, allemaal tot de nok toe gevuld met je favoriete games. De aansprekende, duidelijke verpakking en ijzersterke prijs, maken van Touch 'N' Play Collection een niet te missen game in uw assortiment!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Game Compilaties
Product
 

Hannah Montana The Movie

Stap in het geheime dubbelleven van Miley Stewart en Hannah Montana in de videogame Hannah Montana The Movie! Dit is officiële game van de bioscoophit van 2009. Leef mee met Hannah Montana en haar leven van een rockster in Hannah Montana: The Movie. In dit verhaal leer je Miley Stewart kennen en de wereld die zij in Tennessee heeft achtergelaten. Breid de garderobe van Hannah en Miley uit met de outfits uit de film, en nog veel meer. Overdag ben je Miley, maar in het weekend verandert scholier Miley in de popster Hannah Montana.

Ga verder waar de film ophoudt en start opdrachten in je geboortedorp om hitsongs, concertpodia, leuke kleding en accessoires vrij te spelen. Hannah Montana: The Movie combineert de verhaallijn van de gelijknamige film met verschillende kermisachtige mini-games. Het is ook mogelijk om een virtuele optreden weg te geven, waarbij er op allerlei leuke instrumenten gespeeld kan worden!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur Familie
Product