Command Conquer Red Alert

Hoewel ontwikkelaar Westwood al op de proppen was gekomen met de eerste Command & Conquer, begon het succes pas echt bij de eerste Red Alert. Deze RTS spreekt voor velen nog steeds tot de verbeelding. De strijd in deze game gaat tussen de geallieerden en de Sovjets.

Alle gevechten vinden plaats in Europa en je kunt er voor kiezen om de campagne te doorlopen met een van beide kampen. Beide kampen hebben zo hun voor- en nadelen, wat er voor zorgt dat je beide campagnes wilt spelen. De RTS-gameplay is vandaag de dag betrekkelijk eenvoudig, maar wel treffend.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Strategy
Product
 

Mario Party 5 (losse disc)

Mario en zijn beste vrienden proberen de rust te doen weerkeren in Dream World door over een reeks compleet nieuwe bordspelen te racen. Maar daar liggen talloze verrassingen op de loer!

Deze nieuwe game schittert door zijn nieuwe bordspelen, meer dan 60 nieuwe minigames, nieuwe speelbare personages, een uitgebreide stand voor één speler en uiteraard de waanzinnige multiplayeractie waardoor de game in eerste instantie beroemd is geworden. Dit vervolg breidt de heerschappij van Mario Party als koning van de partygame verder uit!

€ 30.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Minigames en Party
Product
 


Cars (platinum)

Breek alle snelheidsrecords! Race naar de finish met Cars, een vrolijke racegame gebaseerd op de familiefilm van Disney/Pixar. Speel met je favoriete tien geanimeerde auto's en help de levendige Lightning McQueen onder andere de prestigieuze Piston Cup te winnen.

Fans van deze animatiefilm zullen de kleurrijke omgevingen en talloze gevarieerde circuits in deze dertig levels tellende game zeker herkennen. Maar ben je het scheuren over het asfalt na verloop van tijd even zat?

Cars bevat genoeg mini-games voor de nodige afleiding. Het spel bevat ook de stemmen die in de film worden gebruikt, deze worden onder andere verzorgd door Owen Wilson, Paul Newman en Bonnie Hunt.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Jules Verne Adventures Whales of Atlantis In Search of Moby Dick

Duik mee in de donkere golven van de Atlantische Oceaan en maak contact met de reuzen van de zee...

De oude Griekse filosoof Plato vertelde dat Atlantis in een dag en een nacht onder de zeebodem verdween. Alleen de toppen van de bergen bleven achter, eenzaam uitstekend boven het oppervlak van de Atlantische Oceaan. Tegenwoordig weten we dat deze bergtoppen bij de Azoren horen. In de diepte van de oceaan, leeft een legendarische walvis: de Potvis. Herman Melville schreef het wereldberoemde boek Moby Dick over deze zeegigant én zijn jager. Decennia lang zijn deze prachtige wezens prooi geweest voor walvisjagers. Ze werden opgejaagd vanuit de Verenigde Staten.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Blu ray Documentaire
Product
 

Conflict Desert Storm

Op 2 augustus 1990 vallen 300.000 Irakese militairen onder leiding van Saddam Hoesseinn Koeweit binnen. Dit incident zou al snel de Golfoorlog genoemd worden. Nadat alle diplomatieke pogingen falen, wordt er een tegenoffensief gepland: Desert Storm.

In het spel heb je de leiding over s werelds meest gevreesde elitekorpsen (o.a. de Britse SAS en de US Delta Force). Je missies beginnen in het woestijndorpje Al Khafi en leiden je naar de hoofdstad Bagdad.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Shooter
Product
 Jerry Maguire

Jerry Maguire is een succesvolle manager van topsporters. Als op een dag zijn geweten begint op te spelen besluit hij zijn nieuwe filosofie tot uitdrukking te brengen als onafhankelijke manager. Dit doet hij samen met de enige atleet die hem trouw is gebleven, de footballspeler Rod Tidwell, en zijn collega Dorothy.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Overig
Product
 

Batman Begins

De kleine jongen Bruce Wayne zag zijn ouders voor zijn ogen wreed vermoord worden: een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens. Het lot laat hem zijn wraak echter niet uitvoeren. Hij vlucht naar het Oosten, waar hij opgevangen wordt door de ninja-leider Ra's Al-Ghul, en als hij terugkeert naar zijn thuisstad Gotham City vindt hij die in de handen van maffiabendes en andere gangsters.

Hij besluit een nieuw persoon te worden, een die de harten van misdadigers met vrees vervult: Batman! Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Zijn strijd begint tegen de maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Blu ray Actie Avontuur
Product
 

Owlboy

Owlboy is een platformer vol avontuur gewikkeld in een uitgebreid verhaal. Ga alleen of met je vrienden vliegend op verkenning in een gloednieuwe wereld boven de aarde. Ontwijk obstakels en neem het op tegen en aardsmoeilijke tegenstanders in een van de meest intrinsieke avonturen van dit tijdperk.

Door een onvermogen om te praten worstelt Otus met de verwachtingen van het uil-zijn. Zijn leven duikt in een neerwaardse spiraal als plotseling de luchtpiraten verschijnen.

Wat volgt is een reis door ruïnes vol monsters, onverwachte ontmoetingen en lasten die niemand ooit zou moeten dragen.

Een liefdesbrief aan de pixel art, voor een nieuw publiek. In Owlboy verken je een open wereld met een unieke mix van vliegen en platformactie.
Een enorme inventaris. Schakel de hulp in van Otus' vrienden als schutters of extra draagkracht, met elk unieke vaardigheden en verhalen.
Enorme kerkers met grootse en uitdagende eindbaasgevechten.
Een avontuur waar tien jaar aan is gewerkt.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Platform Game
Product
 

Gran Turismo 3

Het legendarische racespel Gran Turismo maakt zijn terugkeer op de PlayStation 2. Niet gewoon een opgepoetste versie van Gran Turismo 2, maar een totaal nieuw ontwikkelde sensatie! Simpel gezegd is Gran Turismo 3 A-spec het beste racespel ooit gemaakt. Een absolute must voor elke PlayStation 2-bezitter.

Gran Turismo 3 A-spec geeft je wederom de mogelijkheid om te kiezen uit een groot assortiment auto's. Elke auto biedt een unieke rijervaring gebaseerd op 'real-life' berekeningen, onder verschillende omstandigheden. De auto's zijnopgebouwd uit rond de 4000 polygonen, wat voor ongelooflijk gedetailleerde en realistische graphics zorgt.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

It's My Birthday!

Verjaardagsklassiekers worden in een nieuw, modern jasje gegoten. Met dit spel voor jong en oud gaat het dak er geheid af! Ouder worden was nog nooit zo leuk!

- 20 interactieve verjaardagsspelletjes met klassiekers als zaklopen, stoelendans en ezeltje-prik.
- Organiseer binnen een paar minuten je eigen verjaardagsfeestje voor maximaal 12 spelers.
- Kies uit 10 verschillende jongen- of meisjesthema's.
- Trek alle feestgangers coole outfits aan.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

The Lord of the Rings the Third Age

Keer in 2004 terug naar Midden-Aarde met de allereerste roleplaying game van Lord of the Rings voor de console. Reis in het gezelschap van de Fellowship en beleef de bekendste filmmomenten nogmaals terwijl jouw personage zich ontwikkelt van een simpele avonturier tot een levende legende.

Vecht tegen orken, mumakils en de machtige Balrog met een half miljoen combinaties van wapens en wapenuitrustingen. Rekruteer bondgenoten om je bij te staan tijdens je zoektocht en strijd zij aan zij met je favoriete helden en slechteriken uit de films. Duik dieper in de films dan ooit tevoren in het epische verhaal over verraad en vertrouwen van The Lord of the Rings: The Third Age.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 RPG
Product
 Lemony Snicket's Unfortunate Events

In Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events, volgen we hoe de aanhoudende pech verandert in een complete nachtmerrie van de weesjes Baudelaire.

Dit fantastische verhaal, gebaseerd op de bekende boeken en de aankomende film, met ondermeer Jim Carrey in de hoofdrol, stelt spelers in staat om de excentrieke avonturen van Violet, Klaus en Sunny Baudelaire mee te maken. De gameplay combineert de unieke talenten van alledrie de weesjes om er voor te zorgen dat ze hun oom, de duivelse Count Olaf (in de film gespeeld door Carrey, steeds een stap voor te zijn. Count Olaf doet er namelijk alles aan om het familiefortuin de Baudelaire wezen in (zijn gretige) handen te krijgen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Platform Game
Product
 

NBA 2K9

NBA 2K9 is het nieuwste deel in de basketbalserie die al jaren geroemd wordt voor zijn kwaliteiten. De game is zowel leuk voor mensen die nauwelijks ervaring hebben met basketbal als voor zeer fanatieke spelers.

Visueel gezien is alles meer dan prima en de gezichtsanimaties, kenmerkende eigenschappen en stadions zien er fantastisch uit en zorgen voor een realistische ervaring.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Sport
Product
 

Kirby's Epic Yarn

Kirby's eerste platformspel voor consoles sinds de dagen van de Nintendo 64 introduceert een ongelooflijke nieuwe look, gebaseerd op geanimeerde wol en een wereld vol stof en textiel.

Deze creatieve benadering is direct met de gameplay verwoven en geeft de altijd van vorm veranderende Kirby toegang tot een verscheidenheid aan nieuwe transformaties. Het is een uniek platformspel dat spelers elk hoekje en gaatje laat onderzoeken, op zoek naar verborgen voorwerpen en avontuur.

€ 49.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Platform Game
Product
 

Eye Toy Kinetic Camera

Inclusief Eye Toy Camera!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Eye Toy Games
Product
 

PDC World Championship Darts 2008

PDC World Championship Darts 2008 is een dartgame waarin je een carrière kunt opbouwen in het echte PDC-seizoen. In vergelijking met de vorige PDC-dartsgame kent de game een verbeterde besturing en meer game-modi. Op de Wii kun je bovendien de Wii-afstandsbediening bewegen alsof het een dartpijl is om je pijltjes te gooien.

Het spel bevat vele bekende dartprofessionals om tegen te spelen. In PDC World Championship Darts 2008 zitten Phil Taylor, Peter Manley, Wayne Mardle, Dennis Priestley, Adrian Lewis, Alan Warriner-Little, John Part, Colin Lloyd, Mark Dudbridge, Ronnie Baxter, Andy Hamilton, Andy Jenkins, Terry Jenkins en Kevin Painter.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Sport
Product
 

Tom and Jerry The Magic Ring (losse cassette)

Jerry ontdekt dat er een Magische Ring is, waarmee muizen de strijd aankunnen met grote katten. Jerry wil deze Ring vinden, maar hij moet hiervoor eerst de vloek doorbreken die er op hem heerst. Jerry bevindt zich helemaal alleen in het huis van de tovenaar en zal in zijn eentje de Ring moeten vinden. Hij ontmoet vele personages, die ook allemaal achter deze Magische Ring aanzitten. En Tom blijft natuurlijk Jerry eindeloos achterna zitten, totdat hij hem te pakken heeft. Deze klassieker mag je niet missen!

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 


Splinter Cell Chaos Theory

High-tech superspion Sam Fisher keert cooler en stoerder dan ooit terug voor het derde deel in de bejubelde Splinter Cell serie. Chaos Theory introduceert verfrissende elementen zoals een coöperatieve stand voor twee spelers, nieuwe wapens en gadgets, nieuwe stealth moves, een superspannende technoterroristenplot, missies met meerdere routes en veel nadruk op de herspeelbaarheid.

Visueel is de serie er stukken op vooruit gegaan, met onwaarschijnlijk realistische graphics, effecten en animaties. Het klinkt ook prima, met dank aan Hollywoodheld Michael Irosnide die de stem van Fisher weer voor zijn rekening neemt en de elektronische soundtrack van Amon Tobin.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur
Product
 

FaceBreaker

FaceBreaker is een arcade-stijl boks spel ontwikkeld door EA. Gemaakt door hetzelfde team dat het bekroonde Fight Night Round 3 ontwikkelde.

FaceBreaker biedt leuke gameplay en en ziet er prachtig uit. In deze in-your-face, arcade-wereld vol grappige karakters, met een eigen stijl. Hardop lachen als je tegenstander met een spervuur van klappen op het gezicht valt, dat is samengevat FaceBreaker.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Vechtsporten
Product