AC Milan Club Football 2005

Na het solide debuut van Club Football van vorig jaar, heeft Codemasters nu nog meer teams opgesteld voor de opvolger in 2005. Meer dan 20 van de beste Europese voetbalclubs hebben nu een eigen game. Elke versie is uniek uitgedost in de kleuren van de club, tot aan de verpakking, de openingsfilmpjes en de menu's toe

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Sport
Product
 

Phantasy Star Online 1 2

Phantasy Star Online begint als er een verkennersgroep vanuit de ruimte neerdaalt om een explosie op de planeet Ragol te onderzoeken. Spelers moeten samen groepjes vormen om het mysterie rondom deze explosie op te helderen en om erachter te komen wat er met de groep mensen is gebeurd die al eerder op onderzoek is uitgegaan.

Dit spel kan zowel off- als online worden gespeeld en het maakt gebruik van een universeel vertalingssysteem. Zo kunnen gamers van over de hele wereld samen spelen in het Spaans, Duits, Engels, Japans of Frans.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox RPG
Product
 

Pro Evolution Soccer 5

Dankzij nog meer realisme, verbeterde bewegingen met en zonder bal en een soepelere besturing, is Pro Evolution Soccer 5 een zo natuurgetrouw mogelijke weergave van 's werelds populairste sport.

Door diverse nieuwe gameplay-elementen en nog mooiere beelden toe te voegen, zijn producent Shingo 'Seabass' Takaska en zijn team van KCET er wederom in geslaagd het meest realistische voetbalspel van het moment te maken.

- Vernieuwde animaties zorgen voor vloeiendere bewegingen en verbeterde gameplay
- Meer dan 50 landenteams en ruim 130 clubs staan tot je beschikking
- Importeer zelf samengestelde teams naar de PSP-versie en ruil ze met vrienden

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Sport
Product
 

Medal of Honor Rising Sun

De epische Tweede Wereld Oorlog saga gaat verder in Medal of Honor, Rising Sun.

Speel als Joseph Griffin in een verstrekkend verhaal van twee broers dat zich verspreid heeft over deze en het volgende deel van de prijzen-winnende Medal of Honor reeks. Beleef de aanval op Pearl Harbor zoals u nog nooit eerder heeft meegemaakt.

Speel met 20 authentieke WWII wapens tegen superintelligente tegenstanders. Medal of Honor, Rising Sun zal de nieuwe standaard worden voor alle actiegames.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Shooter
Product
 

Kingdom Under Fire (zonder handleiding)

Alleen echte helden durven het op te nemen tegen een horde gevaarlijke vijanden. Vecht tegen de Dark Legions in een heroA¯sche zoektocht naar de Ancient Heart, een artefact met ongekende krachten. Werk zorgvuldig je vaardigheden en strategieA<€ 17.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur Familie
Product
 

Halo 2 Limited Edition

Halo 2 is het vervolg op de zeer succesvolle en alom geprezen Halo: Combat Evolved.

In Halo 2 gaat het epos verder, wanneer Master Chief, een genetisch gemanipuleerde supersoldaat, het enige is dat in de weg staat tussen de meedogenloze Covenant en de vernietiging van de mensheid.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Shooter
Product
 

Splinter Cell

Sam Fisher is teruggeroepen van zijn pensioen en gerekruteerd door Third Echelon, een geheime groep onder gezag van de regering van de Verenigde Staten. Deze groep is vastbesloten een nieuwe dictator uit te schakelen, omdat deze de wereld met technoterroristische acties bedreigt. In Splinter Cell, dat zich afspeelt in de niet zo verre toekomst, heb je de rol van Sam, zeer goed getraind in dodelijke strijdtechnieken en een scherpschutter met een hele rits ultramoderne wapens.

Maar Splinter Cell is niet zomaar een schietspel. Als eenzame agent moet Sam meestal diep achter de vijandelijke linies vertrouwen op zijn sluiptechnieken om zijn missie uit te voeren. Dit betekent dat je je in de schaduwen aan het zicht onttrekt of dat je lampen stuk schiet en gebruik maakt van Sams nachtzichtkijker om je weg te vinden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur
Product
 

Second Sight

Wanneer John Vattic wakker wordt in een zwaar beveiligd ziekenhuis, beseft hij al snel dat er iets vreselijk mis is. Hij is beroofd van al zijn recente herinneringen. In plaats daarvan beschikt hij nu over een vernietigende psi-kracht die hem langzaam maar zeker in de armen van de waanzin drijft.

Tijdens zijn intense speurtocht naar een verleden dat is doorweven met flitsen van het heden en de toekomst, reist hij van de diepe laboratoria in geheime bunkers naar de desolate vlaktes van Siberie.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Shooter
Product
 

NBA Street 2

EA SPORTS BIG geeft je de kans om de beste basketballers ooit te verslaan. Old School ontmoet New School wanneer Wilt, Magic, Dr. J en 25 NBA legendes met hun signature bewegingen je uitdagen tegenover 150 andere NBA spelers. Je hebt een formidabel arsenaal in je handen, met supernieuwe hoge denderdunks, killer dribbles en de snelste passes die je ooit hebt gezien.

Stap authentieke basketbalpleintjes op en zorg ervoor dat jij de beste speler aller tijden gaat worden. De multiplayer optie zorgt er daarnaast voor dat je het uit kan vechten met je vrienden of dat je het gezamenlijk op kunt nemen tegen de rest van de wereld.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Sport
Product
 

Hitman Contracts

In een armtierig hotelkamertje zucht een koortsige Agent 47 onder de effecten van flashbacks die hem meesleuren naar zijn meest huiveringwekkende opdrachten als huurmoordenaar 12 Gruwelijke contracten. 12 Meedogenloze nachtmerries. Dring binnen in het hoofd van Agent 47 en ga dieper dan je lief is.

Betreed zijn wereld van misdaad, zonde en hebzucht. Kom oog in oog met zijn grootste tegenstanders en voer dodelijk doeltreffend de opdrachten uit die hem zijn reputatie bezorgden. Dit was zijn vorming als huurmoordnaar. Onthoud dat enkel het Doelwit telt.

Iedereen kan doden, maar slechts enkele kunnen de perfecte moord plegen. Trek het pak van 47 aan en doe alles wat nodig is om de klus te klaren, want in de handen van een professionele huurmoordenaar wordt alles een dodelijk wapen. Wie moordt voor geld, schuwt geen enkel geweld.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur
Product
 

Black

Black is een vernieuwende en unieke first-person shooter. Black neemt afstand van de sluip- en simulatiegames die het genre de afgelopen jaren hebben gedomineerd, en richt zich in plaats daarvan op intense vuurgevechten, waarbij belangrijke elementen uit Hollywood-schietscenes worden gebruikt.

De weergaloze sensatie van 'schieten-met-gevolgen' vormt een ware revolutie op het gebied van vuurgevechten in videogames.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Shooter
Product
 

Halo 2

Halo 2 is het vervolg op de zeer succesvolle en alom geprezen Halo: Combat Evolved.

In Halo 2 gaat het epos verder, wanneer Master Chief, een genetisch gemanipuleerde supersoldaat, het enige is dat in de weg staat tussen de meedogenloze Covenant en de vernietiging van de mensheid.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Shooter
Product
 

Ty The Tasmanian Tiger 2

De populaire Tasmaanse Tijger is weer terug om de Australische binnenlanden te bevrijden in TY the Tasmanian Tiger 2. De wilde maar populaire boemeranggooiende buidelwolf TY leidt je door een perfect geanimeerd nieuw 3D-avontuur, dat zich afspeelt in het ruige maar wonderschone Australië. TY the Tasmanian Tiger 2 pakt de draad op waar de eerste populaire actiegame eindigde.

De hoofdpersonen uit het land der tegenvoeters hebben zich vermenigvuldigd, en de actie ook! De gemene Boss Cass is uit de Currawong gevangenis ontsnapt en wil de wereld veroveren met een leger Überreptielen. En onze boemeranggooiende held TY mag nu met zijn maatjes van het Burramudgee Bush Rescue team proberen dit plan te verijdelen!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur Familie
Product
 

Rainbow Six 3

In Tom Clancy's Rainbow Six 3, de derde game in een reeks superpopulaire Rainbow Six games en een eerste stap in de richting van toekomstige spelplatformen, onderneemt Team Rainbow een race tegen de klok om de terreur te stoppen en een dreigende oorlog te voorkomen.

Leid Team Rainbow de wereld rond, van Europa via de Verenigde Staten tot Zuid Amerika, tijdens hun kritieke missie die als doel heeft terroristische complotten te ontmantelen en internationale spanningen op te heffen.

€ 0.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Shooter
Product
 

Doom 3

De wetenschap heeft de poorten van het onbekende ontgrendeld. Een sci-fi horror meesterwerk: DOOM 3. Je hebt nog nooit zoiets meegemaakt. Een spannende verhaallijn, keiharde actie en een combinatie van ongelooflijke beelden en revolutionaire technologie slepen je mee in de meest beangstigende en meeslepende gaming experience die ooit is gemaakt.

Chaos en horror: maak de verschrikkelijkste vijanden onschadelijk tijdens je tocht van een door demonen vergeven UAC-onderzoeksstation op Mars naar de diepste diepten van de hel.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Shooter
Product
 

X Men 2 Wolverine's Revenge

Jij bent Wolverine en komt erachter dat het dodelijke XVirus geactiveerd is in je lichaam. Deze virale tijdbom is dodelijk en je hebt 48 uur om het antidota te verkrijgen uit handen van de duivelse organisatie die verantwoordelijk is voor je vreselijke ziekte, maar ook voor je mutatie.

Je trekt diep de Canadese wildernis in, op zoek naar het clandestiene Departement H en de verschrikkelijke geheimen van het Weapon X experiment.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur
Product
 

Stolen

Stolen is een stealth action game waarin je als sexy dame de hoofdrol speelt. Maar met jou valt niet te sollen. In een stad beheerst door geweld en corruptie ben jij de grootste dief en probeer met alle middelen die je hebt uit de handen van de politie te blijven.

- Voer de spanning van het onzichtbare
- Sluip als een kat, abseil langs gebouwen en verberg je voor de bewakingscameraas en verzamel al het nodige bewijsmateriaal.
- Versla de politie en vecht voor je leven en veligheid met de meest geavanceerde wapens en technische snufjes.
- Fantastische look and feel van een film.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur
Product
 

David Beckham Soccer

De aanvoerder van het Engelse voetbalteam en de lieveling van de Engelse roddelbladen brengt zijn geduchte ervaring en vaardigheden naar de wereld van het virtuele voetbal in David Beckham Soccer. Maak je keuze uit meer dan 50 van de huidige internationale teams en 150 teams uit de Europese competitie, of creA<€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Sport
Product
 

DoA Xtreme Beach Volleyball (classics)

Iedereen heeft toch wel eens die fantasie gehad over een eiland in de stille zuidzee? Stel dat je twee weken lang in zon tropisch paradijs vertoeft met alleen de aantrekkelijke dames van Dead or Alive als gezelschap? Dit keer vechten de meiden het uit via een bal, een net en een paar superstrakke bikinis ipv dat ze elkaar de hoofden in slaan. De zeven babes worden aangevuld met een nieuw karakter en voor jouw is het genieten van een vakantie op verschillende plekken omringt door het mooiste schoon wat je ooit zag.

Zet je schrap want dit zijn min of meer de mooiste graphics die je ooit gezien hebt! De meiden zien er echter niet alleen heerlijk uit, ze zijn voorzien van een supersterke AI waardoor de game flinke uitdaging biedt. Weet je echter de nodige potjes volleyboall te winnen dan verdien je een leuke zakcent welke je weer uit kunt geven in het lokale casino. Voor de kenners is er een aankleed, optie waarbij jij zelf kiest wat voor outfit je team draagt. Maak wel de juiste keuzes want vrouwen zijn zinnige wezens en staat jouw keuze hun niet aan dan vertikken ze het om deze te dragen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Sport
Product
 

Championship Manager 5

Eidos Interactive heeft een uitgebreide football manager game uitgebracht. Toch behoren te lange laadtijden tot het verleden. De ontwikkelaar heeft er alles aan gedaan die te beperken. Gedetailleerder dan ooit, je waant je in de echte voetbalwereld! Maak jij je team kampioen?

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Sport
Product
 

The Chronicles of Riddick

The Chronicles of Riddick Escape from Butcher Bay speelt zich af voor de gebeurtenissen van zowel de film The Chronicles of Riddick, van Universal Pictures, met Vin Diesel en Pitch Black, de topper uit 2000, waarin Diesel voor het eerst als de raadselachtige anti-held Riddick werd geintroduceerd.

De game vertelt het verhaal van de dramatische ontsnapping van Riddick uit de super zwaarbeveiligde gevangenis Butcher Bay, het thuis van de meest gewelddadige gevangenen ter wereld, waarvan werd beweerd dat ontsnapping hieruit absoluut onmogelijk was.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Shooter
Product
 

Otogi 2 Immortal Warriors

Otogi 2 speelt zich af direct na de gebeurtenissen die zijn opgetekend in het Otogi, Myth of Demons. Net als zijn voorloper speelt Otogi 2 zich af in Japan en is het spel ruim voorzien van oorspronkelijke folklore en mystiek. Raikoh, de beroemde, tijdelijk uit de dood opgestane krijger, is er in geslaagd om de bevolking van Japan voorlopig te redden van een slachting door demonen, maar het is hem niet gelukt die allemaal te verslaan voor hij terugkeert naar zijn graf.

De demonen zijn nu tevoorschijn gekomen uit hun schuilplaatsen in de heilige hoofdstad van Japan, ze hebben zich opnieuw gegroepeerd en zijn klaar om nog eens te proberen de heerschappij over de mensheid te veroveren. Als antwoord hierop plegen vijf dappere krijgers op rituele wijze zelfmoord, om Raikoh weer tot leven te wekken. Als het ritueel is uitgevoerd staat Raikoh weer op uit de dood en de vijf onzelfzuchtige krijgers met hem. Als team zijn ze klaar voor de strijd tegen het oprukkende demonische addergebroed.

€ 49.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur
Product
 

Mercenaries

Killen voor keiharde pegels is waar het om draait in Mercenaries. Deze derdepersoons actie-avontuur weet intense gevechten te combineren met een vrije 'ga waar je wilt, doe wat je wilt'-gameplay.

Als huurling in het Noord-Korea van de toekomst laat Mercenaries je een heleboel grond- en luchtvoertuigen besturen, splinternieuwe wapens gebruiken en zelfs je eigen bondgenootschappen vormen, terwijl je je lijst van doelwitten gestaag afwerkt.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur
Product
 

Sega GT Online (zonder handleiding)

Sega GT Online is een van de beste online racers die er te vinden is op de Xbox!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Racing Game
Product
 

Zathura

Sony Pictures brengt het populaire kinderboek van Chris Van Allsburg ('De Polar Express', 'Jumanji') tot leven op het witte doek. Deze film is een onweerstaanbare kinderfantasie over twee broertjes die een mysterieus bordspel spelen en daardoor een spannend ruimteavontuur beleven.

De magie van het boek en de film komt ook terug in de Xbox-game van 2K Games. Overwin dodelijke aliens, gevaarlijke robots en buitenaardse dreigingen, en benut de specifieke vaardigheden van ieder personage om de uitdagingen aan te kunnen en veilig terug te keren naar de aarde.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur Familie
Product