Corpse Killer

You're stranded on an uncharted island of death. You're dying of voodoo poison, a mad genius is on your trail, hundreds of rotting dead are coming to chew your guts...and your buddies have been turned into vicious cannibal commandos. Things could be worse. It could be a cartoon.

€ 69.99

Meerinformatie

Tweedehands Sega Mega CD Shooter
Product
 

Rise of the Dragon

Het jaar - 2053. De stad - Los Angeles. Te midden van de vuile lucht en donkere, gevaarlijke straten rijst een draak op uit de as van de legende. Velen zijn bang voor hem. Velen vallen voor hem. Er is er maar één die alles riskeert om hem te vernietigen ... en dat ben jij, 'Blade' Hunter, Private Investigator. Als Blade moet je het dodelijke geheim van de draak ontdekken terwijl je vecht tegen zijn bende gehuurde vechters. Vecht met vuisten en wapens. Volg aanwijzingen. Ondervraag louche informanten. Gebruik je lef en verstand om de draak neer te halen en de stad te redden van zijn slechte ambities!

€ 49.99

Meerinformatie

Tweedehands Sega Mega CD Adventure
Product
 

Night Trap (zonder handleiding)

Als een officieel lid van S.C.A.T. (Sega Control Attack Team) is je missie een tijdbom. Vijf mooie co-eds worden gestalkt in een griezelig landgoed. Indringers met een kap komen het huis binnen met bloed in hun gedachten. Bekijk de moorddadige actie van verborgen camera's in 8 verschillende kamers. Vang de indringers terwijl ze hun slachtoffers volgen. Mis je kans en de co-eds zijn voor altijd verdwenen!

€ 39.99

Meerinformatie

Tweedehands Sega Mega CD Adventure
Product
 


Prize Fighter

The first boxing game featuring live action video directed by Ron Stein, responsible for the fight scenes in the 'Rocky' series and 'Raging Bull'. This time it´s YOU in the ring. Good Luck!

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Sega Mega CD Sport
Product