Mobile Suit Gundam Target in Sight

Mobile Suit Gundam, Target in Sight speelt zich af ten tijde van de eerste Mobile Suit Gundam anime serie. Dit keer ben je alleen een naamloze piloot, en is het aan jou de keuze of je vecht voor de vrijheid van de aarde, of toch kiest voor de binnenvallende grootmacht de Principallity of Zeon.

Kies je voor de eerste dan heb je natuurlijk de kans dat je de welbekende RX-78 mag besturen, en kies je voor de laatste dan zal je je vooral bezighouden met de wellicht nog bekendere Zaku's.

In Mobile Suit Gundam, Target in Sight kan je ook nog een team beheren, dat zal luisteren naar jouw opdrachten, waarmee je dus de strijd mee aan kan gaan.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Infamous 2 Special Edition

Infamous is terug en deze keer knalt de game nog veel harder van je scherm! In dit nieuwe deel van de alom geprezen Infamous game keert Cole MacGrath terug in een in alle opzichten verbeterde game.

Spring, zweef en klim de deze keer veel levendigere stad door terwijl je met je compleet vernieuwde en updated powers iedereen die je dwars zit een goeie dosis elektriciteit cadeau doet.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Lair

In een wereld verscheurd door natuurrampen, vechten twee beschavingen een bloedige oorlog uit met als inzet de laatste waterbron van het land. Factor 5, het team achter de klassiekers Turrican en Rogue Squadron, heeft ook dit nieuwe spel ontwikkeld. In een epische strijd probeert een beschaving weerstand te bieden aan zware aanvallen van een meedogenloos leger.

Als elitelid van de Luchtgarde, vlieg je op een allesverslindende draak die dodelijke, spectaculaire lucht- en grondaanvallen uitvoert. Jij bestuurt de 40 ton zware draak die duizenden vijanden verbrandt, verscheurt en opeet als je over de werelden zweeft, op jacht naar prooi.

Jij hebt het ultieme oorlogswapen in handen om de strijd te winnen in een spannende opeenvolging van gevechten op de grond en in de lucht, die door een epische en meeslepende verhaallijn aaneen worden geregen. Speel zelf een rol in een verhaal over oorlog, verraad en wraak, dat plaatsvindt in een fantasy-wereld vol exotische wezens. Kies je eigen draak met karakteristieke sterke en zwakke punten.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Rise of the Guardians

Rise of the Guardians vertelt het verhaal van een groep helden, ieder met een bijzonder talent. Wanneer de boosaardige geest Pitch de aarde bedreigt moeten de Vijf Legendes voor het eerst met elkaar samenwerken om deze schurk te verslaan. Samen moeten ze de fantasie en dromen van kinderen over de hele wereld beschermen.

Alle legendes zijn stuk voor stuk bekenden. Zo speel je met Sandy het Zandmannetje,Tooth de Tandenfee, North de Kerstman, Bunnymund de Paashaas en Jack Frost. Je speelt alleen of met je vrienden samen om Pitch en zijn handlangers te verslaan.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Dark Sector

In Dark Sector speel je de rol van Hayden Tenno, een geheim agent op een gevaarlijke missie in Lasria, een Oost-Europese stad aan de rand van de afgrond, waar een strikt bewaard geheim uit de Koude Oorlog de bewoners met de dood bedreigt.

De hoofdrolspeler wordt belaagd door een onbekende vijand en is besmet met het Technocytenvirus, een genadeloos biowapen dat zijn slachtoffers in brute moordmachines verandert - hij moet zijn kracht gebruiken om te evolueren tot held.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Dynasty Warriors 7 Empires

In het vechtspel Dynasty Warriors 7 Empires vechten verschillende koninkrijken in de chaos van bandeloosheid voor de alleen heerschappij in China.

Uiteindelijk blijft de sterkte over. Jij bent een krijgsheer en leidt je factie van strijders door heftige gevechten om de macht.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Brutal Legend

Brutal Legend is de ultieme heavy metal actie game. Jij bent een heavy metal roadie Eddie die terug in de tijd wordt gezonden naar de Age of Metal.

Gewapend met een gitaar en een krachtige V8 wordt je op pad gestuurd om een leger van headbangers bijelkaar te verzamelen. Jij geeft leiding in een epische oorlog tegen de Overlords. Weet jij ze te verslaan?

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Just Cause 2

Op het eiland Panau voeren rivaliserende bendes strijd in de straten, terwijl de meedogenloze dictator Baby Panay een systeem van onderdrukking en corruptie toepast op zijn eigen volk.

Ergens op het eiland, is je vriend en mentor Tom Sheldon verdwenen met supergeheime informatie en hopen geld van het Agentschap. Als Rico Rodriguez, het gevaarlijkste wapen van het Agentschap, moet je je naar het eiland begeven, Sheldon opsporen en een gewelddadige reeks van gebeurtenissen ontketenen die Panau in vuur en vlam zetten.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

50 Cent Blood on the Sand

Speel als 50 Cent, 's werelds grootste hiphop-ster, in de snelle actie shooter 50 Cent: Blood on the Sand!

Jij en de G-unit crew trekken door twee verschillende landen om wraak te nemen op diegenen die je hebben gedwarsboomd en om je zuurverdiende beloning te claimen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Tron Evolution

Tron Evolution is de begeleidende game van de nieuwe Disney film Tron Legacy. Het verhaal speelt zich helemaal af voor de gebeurtenissen van Tron Legacy. Zo kom je er achter hoe en waarom de wereld in deze nieuwe Tron-film zoveel is verandert sinds het einde van de eerste Tron-film uit de jaren 80.Tron Evolution speelt zich af in een virtuele stad Tron City.

De stad wordt overgenomen door het virus programma Abraxas. De inwonende programma's zijn geinfecteerd met dit virus en de speler zal het in één-tegen-één-gevechten tegen deze bedreiging op moeten nemen. Uiteraard mag je ook plaatsnemen in de bekende Tron lichtmotoren waarmee je tegenstanders de pas zal moeten afsnijden.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Dynasty Warriors 7 Xtreme Legends

In de Dynasty Warriors serie kan je de rol nemen van de grootste generaals uit de chinese geschiedenis.

In deze tactical action game kan de speler de thrill voelen van het uitschakelen van duizende vijanden om dan de grootste held uit de chinese geschiedenis te worden!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Prince of Persia The Forgotten Sands (essentials)

Prince of Persia: The Forgotten Sands is het directe vervolg op Prince of Persia: The Sands of Time, waarmee de serie weer teruggaat naar de roots van de vorige generatie consoles.

De broer van de Prins zijn koninkrijk is ingenomen door zandzombies. Deze hebben de bevolking omgetoverd in zanderige standbeelden. De amulet waar de beide broers een deel van hebben kunnen gecombineerd het zandleger verslaan.

De game kent voornamelijk platformelementen waarbij gerend, gesprongen en geklauterd dient te worden. Daarnaast komen er ook nog magische krachten aan te pas waarbij bijvoorbeeld stromend water stil komt te staan om te kunnen beklimmen. Ook een groot deel van de game wordt bepaald door het bevechten van de vijanden via verschillende combo's.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is het laatste deel van Hideo Kojima's Metal Gear Solid-reeks. De game speelt zich af in een door oorlog geteisterde toekomst, waarin gigantische bedrijven de beste huurlingen gebruiken om de macht te grijpen.

Je bekijkt deze verwoeste wereld door de ogen van een oude Solid Snake die genoeg heeft van oorlog. Zijn opdracht, het infiltreren van enkele belangrijke locaties over de hele wereld, brengt hem naar het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Tijdens het heldhaftige slotakkoord van Snake's verhaal worden de losse eindjes aan elkaar geknoopt en de belangrijkste verhaallijnen afgerond. Je maakt gebruik van een vernieuwend vechtsysteem en een verbeterd besturingssysteem, waarmee je een ongeevenaarde controle hebt over de oude Snake.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Resident Evil Operation Raccoon City

Herschrijf de geschiedenis van de virusuitbraak in Raccoon City in deze grimmige teamshooter.

- Kruip in de huid van een schimmige geheim agent van Umbrella en beleef klassieke momenten uit Resident Evil 2 en Resident Evil 3 opnieuw.
- Schakel alle overlevenden van de ramp met het T-virus uit, waaronder zombies, bio-organische supersoldaten en Resident Evil-legende Leon S. Kennedy.
- Speel het verhaal in je eentje door of vecht samen met anderen tegen Amerikaanse speciale eenheden online.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Dead Rising 2

Enkele jaren zijn verstreken sinds het Wilamette incident, en terwijl Frank West in staat was om Amerika te redden van een zombie apocalyps, het originele virus van zombificatie was nog niet helemaal uitgestorven. Dit leidde tot meerdere zombie uitbraken in de Verenigde Staten.

In Dead Rising 2 verschuift de actie van de alledaagse wereld van de mid-West naar de glitter en glamour van Fortune City. Mensen gaan massaal naar Fortune City om te ontsnappen uit de realiteit.

Dead Rising 2 belooft het bloedbad te verhogen met nog meer zombies en talloze nieuwe voorwerpen waarmee Chuck de ondoden doodt.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Destroy All Humans Path of the Furon

De alien Crypto gaat terug naar de jaren '70 vol met disco. Crypto wordt aangevallen door een onbekende vijand die het hele Furon ras bedreigt.

Je speelt net als in de vorige delen in een open werelden, vijf in getal. In de lucht en op de aarde. Crypto heeft nieuwe krachten en wapens.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Earth Defense Force Insect Armageddon

In Earth Defense Force: Insect Armageddon, moet het EDF-eliteteam een invasie van buitenaardse insecten en robots afslaan om de wereld te redden. De game speelt zich af in een futuristische versie van Detroit waar spelers 300 verschillende wapens waaronder machinegeweren, energiewapens, sluipschuttersgeweren en raketwerpers - kunnen kopen om zich tegen de buitenaardse aanvaller te verweren.

De invasie moet koste wat kost worden afgeslagen, ook als dat betekent dat Detroit helemaal vernietigd wordt. Dat is een realistisch scenario, gezien de combinatie van krachtige wapens en vernietigbare omgevingen. Spelers kunnen alleen de wapens oppakken, of samen met twee vrienden.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Stranglehold

John Woo presents Stranglehold, van de befaamde regisseur van actiefilms, iseen fantastische 3rd-person actie/avonturen-videogame. Speel de rol van Inspecteur Tequila Yuen, de bekendste rol van de internationale superster Chow Yun-Fat, en ga verder met het verhaal van de invloedrijke actiefilm Hard Boiled.

Als snoeiharde politieman vecht je een persoonlijke vete uit met de drugsbaronnen van Hongkong. Je loyaliteit met de wetshandhavers wordt zwaar op de proef gesteld als je in Chicago vrouw wordt ontvoerd door de Russische maffia. Je worstelt om de balans te vinden tussen je plicht om de wet te handhaven en te doen wat je moet doen om je gezin te redden.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Alone in the Dark Inferno

Alone in the Dark Inferno is het vijfde deel sinds de eerste game. Deze Alone in the Dark gaat verder met het verhaal van Edwar Carnby, de held uit het eerste deel, die nog steeds opzoek is naar antwoorden rond bovennatuurlijke en bizarre gebeurtenissen.

De griezelige gameplay waar de serie bekend omstaat is wat uitgebreid door nieuwe actie elementen in de game te stoppen. Volgens ontwikkelaar Eden Games zou de structuur van de game hetzelfde zijn als die van televisie series zoals 24 en Alias.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Assassin's Creed Brotherhood

Ezio is terug in de nieuwe Assassins Creed. Hij neemt het op tegen de sterke Tempeliers in Rome. Het centrum van macht, hebzucht en corruptie. Om alle tyrannen te verslaan zal Ezio een "Brotherhood" moeten verzamelen en aansturen.

Voor de eerste keer heeft Assassins Creed een multi player modus. Speel als een Tempelier of Assassin en probeer je target te grazen te nemen zonder dat ze het door hebben. Een echte aanrader voor iedereen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

The Lord of the Rings Conquest

In The Lord of the Rings: Conquest kom je als speler midden in de enorme strijd voor die ene Ring. Neem in Conquest de controle over een van de vele karakters en wezens die je kent uit de serie.

Van Cave-trolls en Oliphaunts tot Balrog en zelfs Sauron. Het universum aan karakters staat tot jou beschikking: meer dan 150. Tot zestien players kunnen het online tegen opnemen, vier spelers kunnen samen een online co-op mode spelen.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Assassin's Creed

Assassin's Creed is de next-gen game van Ubisoft Montreal die het actiegenre opnieuw definieert. Assassin's Creed brengt technologie, gameontwerp, thema en emotie samen in een wereld waar jij als kwetsbaar en toch machtig instrument van verandering overal chaos veroorzaakt.

Het speelt zich af in 1191. De derde kruistocht verscheurt het Heilige Land. Jij, Altair, wilt een einde maken aan de vijandelijkheden door beide partijen te onderdrukken.

Je bent een Assassin, een krijger met een waas van geheimzinnigheid om zich heen, zeer gevreesd wegens je meedogenloosheid.Door jouw handelingen kan je directe omgeving in een staat van chaos worden gebracht, en in dit beslissende moment in de geschiedenis bepaal jij de loop van de gebeurtenissen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Infamous 2 (essentials)

Infamous is terug en deze keer knalt de game nog veel harder van je scherm! In dit nieuwe deel van de alom geprezen Infamous game keert Cole MacGrath terug in een in alle opzichten verbeterde game.

Spring, zweef en klim de deze keer veel levendigere stad door terwijl je met je compleet vernieuwde en updated powers iedereen die je dwars zit een goeie dosis elektriciteit cadeau doet.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Transformers the Game

Transformers: The Game is gebaseerd op de Transformersfilm uit 2007. In de game kun je zowel met de goede Autobots als met de slechte Decepticons spelen.

Door deze keuze is het mogelijk om danwel de aarde te redden of hem juist proberen te vernietigen. Grote delen van de omgeving kunnen dan ook worden vernield.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product
 

Damnation

Damnation is een First Person Shooter die draait om Rourke, die het in een postindustriele setting opneemt tegen een machtsbeluste wapenhandelaar. Als speler krijg je vrijheid om levels te verkennen en zo je invloed op het verhaal uit te oefenen.

In Damnation spelen acrobatische moves en verticale gameplay een belangrijke rol. Dit resulteert in snelle actie waarbij het uiterste van de lenigheid en reflectie van de mens wordt gevraagd. De game speelt zich af in grote werelden waarin de speler als Rourke de mogelijkheid krijgt zijn eigen pad te kiezen, bijgestaan door een reeks voertuigen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur
Product