Wipeout Fusion (zonder handleiding)

Toen de Playstation eind 1994 zijn intrede deed in Europa was er één introductiegame in het bijzonder die de aandacht trok van gamers: een supersnelle futuristische racegame met de naam WipeOut. Het was een grafisch meesterwerkje dat het uiterste vergde van de hardware van de gloednieuwe console, iets wat geen enkele andere introductiegame tot dan toe gelukt was. De unieke soundtrack, gemaakt door populaire dance-artiesten, sloeg bovendien in als een bom.

Nu, acht jaar later, komt WipeOut Fusion als eerste van deze gewaardeerde reeks uit voor de PlayStation 2. De game benut de capaciteit van de nieuwe hardware optimaal, net als zijn voorganger lang geleden deed. De game bevat 21 parkoersen en een uitgebreide keuze aan teams, personages en wapens!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Living World Racing

Living World Racing is a Racing game, developed by Data Design Interactive and published by Metro3D, which was released in Europe in 2006.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Grand Prix Challenge

Grand Prix Challenge maakt gebruik van de officiele FIA licentie voor 2002 en zal Formule 1 fans aanspreken. Deze spectaculaire racegame is een afgewogen mix van realistisch racen en verslavende gameplay. Zowel beginnende als ervaren gamers kunnen zich uitleven met deze titel. Grand Prix Challenge heeft 3 verschillende moeilijkheidsniveaus en kent vier verschillende niveaus van kunstmatige intelligentie.

In totaal kan de speler racen met 22 verschillende racewagens en op 17 realistische racetracks. Leuk detail is dat ook de persoonlijke rijstijlen van de coureurs verwerkt zijn in het spel. Je kunt ook de prestaties van pitstop crew beAnnvloeden om kostbare seconden te wnnen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Le Mans 24 Hours

The critically acclaimed high-speed endurance game races to the PlayStation 2 computer entertainment system. Le Mans 24 Hours is astonishingly fast, amazingly lifelike, and expertly tuned, unrivaled racing perfection.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Ferrari F355 Challenge

Sega's legendarische afdeling AM2 (Virtua Fighter, Daytona USA, OutRun) komt nu met Ferrari F355 Challenge, een gedetailleerde, realistische simulatie van een van de meest fantastische sportwagens ooit gebouwd. Kruip achter het stuur van deze Italiaanse droommachine en race tegen andere professionele F355-coureurs op circuits die tot de zwaarste ter wereld behoren.

Het spel dat zijn leven ooit begon in de speelhal, wordt nu alom erkend als het meest slopende-maar-uiterst-lonende racespel ooit gemaakt - dit is geen racegame voor mensen met een zwak hart. 11 ultrarealistische circuits, waaronder Monza, Suzuka en Long Beach.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Penny Racers

Penny Racers biedt 26 leuke en uitdagende circuits in de Grand Prix -modus met meer dan 102 auto's om uit te kiezen. Oefen tot in de perfectie op zes circuits en open gaanderweg nieuwe voertuigen en nieuwe circuits.

Zodra u uw auto hebt gekozen, gaat u naar de garage en tune uw voertuig. De keuzes in de garage modus zijn eindeloos met de meer dan 125 op maat gemaakte onderdelen die beschikbaar zijn.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Crash Nitro Kart (platinum)

Die maffe buideldas Crash Bandicoot is weer terug - maar dan net even anders. Deze keer komt Crash niet op twee benen de Playstation 2 binnen zetten, maar op vier wielen. In Crash Nitro Kart kun je lekker rondscheuren met Crash en bijna alle andere vrienden en vijanden van onze Bandicoot, over meer dan 17 knotsgekke circuits.

Wat dit racespel helemaal apart maakt, is dat er zowaar een plot in verweven is. Nadat Crash gekidnapt is door de duivelse Keizer Velo moet hij het al racend opnemen tegen oude en nieuwe vijanden om de aarde te redden. Als hij faalt, gaat onze mooie blauwe planeet naar de haaien...

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Corvette

Race in een van de meer dan 80 prachtige Corvette modellen van '53 tot nu. Kies uit zes verschillende karakters en 15 officiele productie kleuren.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Cyclone Circus

Het is 2078, het klimaat op de aarde is door toedoen van de mens niet meer leefbaar. Fossiele brandstof is er bijna niet meer en het weer is extreem. Je moet snel ingrijpen!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

London Police Racer

London Racer Police Madness is a Racing game, developed and published by Davilex, which was released in 2005.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Formula One 2004 (losse disc)

De jaarlijkse reïncarnatie van 'The Official Game of the FIA Formula One World Championships' is terug met de beste game ooit uit deze serie. Het grote nieuws is dat Formula One voor het eerst on line gaat. We zullen nog wat langer moeten wachten op een startopstelling met on line-coureurs, maar met Formula One 04 kun je in ieder geval op het netwerk proberen de rondetijden van een andere speler te verbeteren met een ghost car. Je rijdt tegen drie on line ghost cars. Die stellen je eigen snelste rondetijd op dat circuit, de snelste coureur in dat spel en 's werelds snelste coureur voor.

Hoewel je met Formula One 04 nog weinig on line kunt doen, blinkt de game uit in authenticiteit. Alle coureurs, teams en circuits (inclusief Bahrein en Sjanghai) van dit seizoen komen erin voor. Je kunt ditmaal als jezelf het asfalt op gaan zodat jouw naam in de startopstelling naast die van Schumacher en Button komt te staan. In de uitgebreide Career-mode kun je ook de hoogte- en dieptepunten van een F1-coureur ervaren door bijvoorbeeld geworven te worden door Ferrari of ontslagen te worden door Minardi.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Colin McRae Rally 3

Colin McRae Rally 3 gaat boven ieders verwachting. Het geeft u echt het gevoel alsof u op de weg zit een een authentieke functionerende Focus WRC. Naast het feit dat Colin McRae Rally 3 er gewoon perfect uitziet, geeft het u tevens het gevoel onderdeel uit te maken van een professioneel rally team.

Naast het realisme van het rally rijden, is ook de schade aan de auto's onderhevig aan de realiteit. De binnenkant van de auto's zijn in 3D zijn uitgevoerd, evenals de rijder en bijrijder waardoor rolbars evenals het reservewiel zichtbaar zijn.

Natuurlijk bent u onderhevig aan de weersinvloeden. De regendruppels breken het licht ook iets anders en dat geeft een waanzinnig effect, ook omdat de druppels bewegen ten gevolge van wind en snelheid. De ruitenwissers laten een waas achter als ze in gebruik zijn, waardoor u tijdelijk uw voorganger of de weg minder ziet.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Spy Hunter 2

Spy Hunter: Nowhere to Run neemt de Spy Hunter franchise een richting in die het niet eerder heeft genomen. Met Dwayne 'The Rock' Johnson in de hoofdrol als Alex Decker, spion voor de overheid, kan je voor het eerst de interceptor uit en meteen third-person actie in. Versla vijanden met de fysieke kracht van The Rock met intense combinaties.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Crazy Taxi

Iedereen die zich wel eens overgeleverd voelde aan een maffe taxichauffeur zal kunnen genieten van deze superspannende racegame van Sega. Crazy Taxi nodigt je uit achter het stuur plaats te nemen en je vrachtje van A naar B te brengen zo snel als je taxi toestaat en op welke manier dan ook! Als dat betekent dat je de verkeersregels een beetje moet aanpassen onderweg, dan moet dat maar.

Bij Crazy Taxi gaat het niet om rijden volgens de regels, maar om snelheid, snelheid en nog eens snelheid. Crazy Taxi biedt de keuze uit vier wezenlijk verschillende taxichauffeurs en twee omvangrijke omgevingen om te verkennen. In een race tegen de klok moet je zo veel mogelijk passagiers oppikken en naar hun bestemming brengen. Hoe sneller je je bestemming bereikt, hoe meer geld je verdient voor je dienst er weer op zit.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Jeremy McGrath Supercross World

Jeremy McGrath Supercross World is exclusief goedgekeurd door de tienvoudige Supercross wereldkampioen Jeremy McGrath en is een hybride mengsel van sim en arcaderaceactie. McGrath wordt vergezeld door de 125cc kampioen Travis Pastrana en vijf andere professionele racers.

De 25 circuits bevatten acht Outdoor Nationale Circuits, vijf Baja FreeRide Secties, vier Freestyle Stunt circuits en acht Indoor Supercross circuits. Jeremy McGrath Supercross World heeft zelf in te stellen eigenschappen waaronder versnelling, topsnelheid, door de bochten gaan en ophanging voor de motoren en kracht, slippen, stabiliteit, en uitstraling voor de coureurs.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

SBK 08 Superbike World Championship (losse disc)

Race met Superbike World Championship 2008 op alle officiele tracks van het Superbike World Championship. Kies een van de originele bikes om het wereldkampioenschap binnen te halen.

€ 2.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Formula One 2003

Formula One 2003, het razendsnelle vervolg op het vorig jaar verschenen, fabuleuze Formula One 2002 brengt ultiem realisme weer een stapje dichterbij en is de beste Grand Prix-simulatie ooit op PlayStation 2. De nieuwste versie van de game is alleen verkrijgbaar voor de PS2 en heeft alle reclame op de wagens van het seizoen 2003, dezelfde coureurs en zelfs de wijzigingen die zijn aangebracht op de Hungaroring en het Suzuka-circuit.

Ook alle nieuwe regels die dit jaar ingevoerd zijn en die ervoor gezorgd hebben dat dit seizoen met recht door zowel coureurs als toeschouwers het spannendste in jaren genoemd wordt, zijn geïmplementeerd, zoals de eenmalige kwalificatieronde op vrijdag en zaterdag. De zeer krachtige engine bestond al, zodat ontwikkelaar Studio Liverpool de rest van een flinke dot turbo kon voorzien, van de graphics tot de AI van je rivalen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Score International Baja 1000 World Championship Off Road Racing

World Championship Off Road Racing is een off road racegame die volledig draait om het racen door de wilde natuur. Dat levert spectaculaire races op vol met actie, over de kop vliegende auto's en botsingen. World Championship Off Road Racing speelt zich af in het landschap van Baja, California in de Verenigde Staten, wat bekend staat om haar off road races.

In World Championship Off Road Racing hou je je bezig met races winnen, om zo meer voertuigen en parcours vrij te spelen. Uiteindelijk draait het erom te laten zien dat jij het beste de ruige rijstijl, hobbelige ondergrond en onberekenbare routes beheerst en de wereldkampioen kan worden.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

London Taxi Rushour

Je bent in Londen, het is spitsuur en je bent een taxichauffeur met een missie! Rijd door drukke straten, veroorzaak chaos op trottoirs, scheur door de metro en snijd de weg af door het park om je passagiers op tijd af te leveren!

Een volledige kaart van het centrum van Londen, met alle beroemde historische monumenten! Gebruik alle mogelijke routes om je op je bestemmning aan te komen. Kies uit 4 verschillende taxichauffeurs, elk met hun eigen unieke en officiële Londense FX4-taxi!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

World Rally Championship (platinum)

World Rally Championship is het meest realistische rallyspel tot nu toe. In WRC race je 14 realistische races van over de hele wereld. Compleet met juichende fans en vele cameramensen. Een geweldige raceervaring.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Jet Ion GP

Het is het jaar 2040. Snelheid staat centraal in de futuristische racegame Jet Ion GP. Race op verschillende buitenaardse planeten.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Antz Extreme Racing (zonder handleiding)

Een kilometer per uur is verschrikkelijk snel, tenminste als je auto net groot genoeg is om een mier te vervoeren! Strijd om de eerste plaats met jou favoriete karakter uit de hitfilm Antz, gebruikmakend van vervoersmiddelen die je normaal niet zo snel tegen komt. Surf op een blad, race in een drinkkan of maaak zelfs gebruik van een wesp!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

WRC Rally Evolved

Ervaar hoe fysiek slopend rallyracen kan zijn als je je tegenstanders aftroeft in bloedstollende multicar-races. De coureur en copiloot moeten op alles voorbereid zijn: de wrakken van tegenstanders, overstroomde wegen, in elkaar stortende muren en vallend gesteente.

Vele wagens uit verleden, heden en toekomst, schitterend tot leven gebracht in een realistische, interactieve omgeving. Je kunt kiezen uit meer dan 40 auto's waarmee je door rivieren, zeeën van vuur, rook en over ruig terrein kunt scheuren.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Wild Water Adrenaline

Wild Water Adrenaline - featuring Salomon is een compilatie van Kajakken en Raften. De game is gemaakt met behulp van echte experts van het Salomon waterteam, zoals de titel ook al zegt. Sterker nog: in het spel maak je zelf deel uit van het team.

Het spel kent drie verschillende spelmodi: Time Attack, Slalom en Expert. Time Attack spreekt natuurlijk voor zich. Maar bij Slalom moet je proberen een rivier te overbruggen met allerlei obstakels. Expert is een combinatie van Time Attack en Slalom. Dat betekend dus binnen een bepaalde tijd de rivier overbruggen met obstakels.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product