Shrek 2 (zonder handleiding)

Speel met Shrek en zijn vrienden en ga het avontuur te lijf. Met Shrek 2: The Game speel je in de werelden van de film maar ontdek je ook nieuwe gebieden. Shrek 2: The Game zal een combinatie van een actievol teamspel en een traditioneel avontuur. Het spel is te spelen met maximaal vier spelers. De spelers kunnen ook weer meedoen zonder het spel te pauzeren.

Naast Shrek kun je uit zeven andere personages kiezen. De overige zeven komen deels uit de film maar er zitten ook unieke en nog nooit vertoonde figuren in het spel. Samenwerken en een hecht team vormen is belangrijk bij dit spel. Om de diverse puzzels, monsters en avonturen op te lossen zijn je teamgenoten van essentieel belang. Naast serieuze gameplay zal het spel ook de bekende Shrek humor bevatten.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

El Tigre

Miracle City word overvallen door groepen van skeletten die de inwoners van de stad terroriseren. In de chaos is er nog maar één hoop, El Tigre. Kies of je goed of slecht word, elke actie in de game bepaald het verloop van de game, en hoe het uiteindelijk afloopt met Miracle City.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Het nieuwste deel in de succesvolle serie laat gamers in de huid kruipen van Harry, Ron, of Hermelien, terwijl zij hun gevaarlijkste en meest gevreesde vijanden tot nu toe treffen: de ontsnapte gevangene Sirius Zwarts en de gevreesde Dementors van Azkaban.

Voor de eerste keer kunnen gamers naast Harry Potter zelf ook spelen als zijn vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel. Ze kunnen wisselen tussen de personages om hun sterke kanten en vaardigheden te gebruiken, om op die manier puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Bee Movie Game (zonder handleiding)

In Bee Movie, gebaseerd op de gelijknamige film van DreamWorks Animation, kruipen spelers in de rol van de bij Barry B. Benson. Deze bij komt er op een dag achter dat dieven de honing uit hun korf hebben gestolen en het is dan ook Benson zijn taak om de honing terug te vinden. Tijdens de vijftien missies vlieg je door New York waarbij je zo goed mogelijk objecten moet ontwijken en moet oppassen voor de mensen die jou willen uitschakelen.

Later in de game krijg je ook de mogelijkheid om als mens te spelen, waarbij je achter de bijen aanzit met hulpmiddelen als een super camera en de Pollinator. Terwijl je vliegt door New York kun je met beide personages verschillende minigames doen. Zo zijn er minigames waarbij je tegen het verkeer in moet vliegen, of over een tennisbaan waar je de tennisballen moet ontwijken. Later zul je ook verschillende voertuigen krijgen waarmee je je nog sneller kunt verplaatsen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Over the Hedge

Over the Hedge is gebaseerd op de nieuwe film van DreamWorks Animation waar iedereen naar uitkijkt. Dit wilde en avontuurlijke spel neemt je mee op een interactief avontuur dat verder gaat dan het verhaal van de film. In de rol van de wasbeer GJ, de eekhoorn Hammy en het stinkdier Stella, verander je een buitenwijk vol gevaarlijke hindernissen en valstrikken in je eigen speeltuin.

Voor de diverse puzzels en mini-spellen kun je wisselen tussen twee van de vier hoofdpersonages, of je kunt samenwerken met een vriend om de obstakels te overwinnen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Bratz Rock Angelz

Speel als een van de vier Bratz Girls in de verschillende avonturen. Doe het haar van de dames en natuurlijk de make up. Ga shoppen voor de laatste mode. Reis naar exotische locaties over de hele wereld.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Jak 2 Renegade

Jak is terug. De langorige Jak en zijn harige helper Daxter zijn terug in een nieuwe reeks futuristische avonturen, maar deze keer is er iets veranderd aan onze held... De game gaat verder waar het origineel eindigde: in Jak II stapt het duo door een tijdspoort regelrecht de problemen in.

Jak wordt gearresteerd door schurken in een rood pakje die de bevelen opvolgen van de mysterieuze Baron Praxis. Daxter blijft in zijn eentje achter en probeert hulp te zoeken om zijn vriend uit de penarie te helpen. Twee jaar later wordt Jak eindelijk bevrijd door zijn erg laat opduikende kleine vriendje, en ze gaan samen op weg op zoek naar gerechtigheid en een manier om weer in hun eigen tijd terecht te komen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Finding Nemo

De fantastische vissen uit de nieuwste computergegenereerde film van Pixar komen naar de PlayStation 2 via de game Finding Nemo. Ondanks de goede zorgen van Marlin, Nemo's overbezorgde vader, wordt Nemo tijdens zijn eerste schooldag gevangen door een duiker die vissen voor zijn aquarium zoekt. En zo begint Marlins zoektocht in de oceaan om zijn zoon terug te vinden.

In deze game speel je de rollen van Marlin, zijn vergeetachtige metgezel Dory en Nemo zelf terwijl je door 15 levels, massa's minispellen en bonuslevels zwemt in je pogingen de vissen terug te vinden. Alle personages uit de film zijn aanwezig, inclusief Bruce de Haai, Crush de Schildpad en de Tank Gang uit Nemo's aquarium.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Meet the Robinsons

Disneys Meet the Robinsons is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en is een actie-avontuur waarin tijdreizen centraal staat. De gamer speelt de rol van Wilbur Robinson en helpt hem bij de jacht op de lafhartige Bowler Hat Guy en zijn kwaadaardige robothoed Doris. Deze jacht gaat door verschillende tijdslijnen in een poging hun slechte plannen te dwarsbomen. Bij die strijd maakt Wilbur gebruik van allerlei gadgets.

De game beperkt zich niet tot de verhaallijn van de film, maar gaat verder dan dat. Niet alleen moet Wilbur het opnemen tegen zijn vijanden, maar ook moet hij allerlei puzzels oplossen. Bij het oplossen van die puzzels en het volbrengen van de missies komt hij allerlei nieuwe items en upgrades tegen. Ook beschikt Meet the Robinsons over allerlei minigames.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Arthur and the Invisibles

Ontdek de wereld van Luc Bessens fantastische film Arthur and the Minimoys. Kruip in de huid van de jonge avonturier Arthur en zijn twee vrienden, Princess Selenia en haar broer Betameche.

Tijdens je toch door de verschillende landen van Minimoy beleef je buitengewone avonturen, neem je het op tegen gevaarlijke vijanden en geniet je volop van de adembenemende beelden uit de film.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Piratenplaneet De Schat van Kapitein Flint

Bereid je voor op een episch avontuur vol bloeddorstige piraten en verloren schatten. Disney´s Piraten Planeet (Treasure Planet) breng het verhaal van Robert Louis Stevenson helemaal up-to-date maar ook naar de toekomst met het door piraten overvallen ruimteschip Legacy.

Jij speelt als Jim die door het universum surft en kan vechten met hulp van Morph. Ga op een avontuur door 10 prachtige levels en speel mini-games, vecht tegen gevaarlijke bazen en bekijk achter de schermen filmpjes en film clips.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Dog's Life

Jake is eigenlijk een doodgewone hond. Hij is stapel op botten, barst van de energie, heeft een fantastisch gevoel voor geur, bakent graag zijn territorium af en reist de hele Verenigde Staten af. Dat laatste mag dan wel niet zo doodgewoon zijn, maar het maakt het allemaal wel een stuk interessanter als je de rol van deze pittige straathond speelt in het aanstaande Dog's Life van Frontier Developments.

Eigenlijk hadden we beter 'als je in de huid van de straathond kruipt' kunnen zeggen, want als Jake doe je precies wat een hond doet. Je hoeft niet te rekenen op de buitensporige staaltjes die de meeste videogamedieren kunnen volbrengen. Draaiaanvallen en turbosnelheden maken dus plaats voor de mogelijkheid om te blaffen en plassen waar je maar wilt.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Pac Man World 2

Een gloednieuw Pac-Man avontuur, met opnieuw de klierige Ghost Gang. Zijn nieuwe zoektocht voert hem door zes nieuwe landen met heel veel verrassingen.

Gloednieuwe features komen voorbij, zoals ijshockey, rolschaatsen, diepzeeduiken en nog veel meer spannende opdrachten.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Spyro a Hero's Tail

In The Legend of Spyro A New Beginning neemt de speler de rol van het draakje Spyro aan. Met zijn vuurspuwende krachten, zijn vliegende vaardigheden en zijn gevoel voor gerechtigheid is hij de nachtmerrie voor iedereen met kwade gedachten. Spyro is een echte held en in dit nieuwe avontuur dat de oorsprong van het draakje verteld, rekent de hele drakenbevolking er op dat Spyro de wereld redt.

Het vechtsysteem wordt uitgebreider naarmate de game vordert aangezien je steeds meer moves leert en de moves ook sterker worden. Niet alleen vecht je met Spyro op de grond, maar ook vliegend in de lucht.

De focus van het spel is ook meer gelegd op de actie en de snelle gevechten, terwijl de nadruk in de vorige delen soms nog wel eens wat meer op het avonturieren lagen. Zo heeft Spyro ook nog eens een hulpje, genaamd Sparx the Dragonfly. Ook maakt Ignitus, de Fire Dragon Elder en de leermeester van Spyro zijn opwachting in het spel.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Safari Avonturen Afrika (National Geographic)(losse disc)

Ga in National Geographic Safari Adventures Africa op een virtuele safari. Ontdek dieren en landschappen. Leer in een spannend avontuur alles over het prachtige continent Afrika. Speel meer dan 90 missies met uniek puzzles.

€ 1.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Madagascar

Madagascar, gebaseerd op de aankomende animatiefilm van DreamWorks, is de enige game die spelers in de wereld van een team van verschillende karakters (4 hilarische dieren, een leeuw, een zebra, een giraf en een nijlpaard, uit de dierentuin van Central Park) toelaat.

De spelers moeten de natuurlijke vaardigheden van elk dier beheersen terwijl zij de opwindende stad New-York en het gevaarlijke eiland Madagascar ontdekken. De spelers moeten hiervoor samenwerken met andere dieren, hindernissen overwinnen en vijanden aanpakken in scenario's uit de film.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Tom and Jerry Strijd der Snorharen

Dit is het ultieme kat en muis spel! Achtervolg en vecht met de negen andere spelers uit de Tom & Jerry tekenfilms. Maak gebruik van alles wat in de arena ligt om als overwinnaar uit de strijd te komen.

- Prachtige visuele effecten, Tom & Jerry waren nooit eerder zo mooi!
- 4 spelmodi: Twee single player modes, beiden met een eigen eindbaas, tikkertje en team tegen team zorgen voor eindeloos plezier
- 11 interactieve omgevingen met speciale gebeurtenissen die het gehele gevecht kunnen veranderen
- Nog nooit eerder waren er zoveel characters uit de beroemde tekenfilm in één spel vergadert
- Méér dan 75 verschillende wapens

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Curious George

Zowel kinderen als ouders volgen al meer dan 60 jaar de verhalen over een klein aapje met de naam George, bekend om zijn liefde voor plezier en onverzadigbare nieuwsgierigheid. Nu kunnen fans zich samen met Curious George in een spannend interactief avontuur storten en is het mogelijk om midden in de actie te springen als Curious George zelf!

Het spel bevat een heleboel levels die sterk gebaseerd zijn op de animatie-speelfilm. Het verhaal begint als De Man met de Gele Hoed door de jungle reist, op zoek naar een artefact dat exotisch genoeg is om het museum waar hij werkt te redden. Natuurlijk volgt George hem terug naar de grote stad en krijgt te maken met het ene obstakel na het andere.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Casper's Scare School

Neem de leiding over je eigen piratenschip en race door de Scare School! Versla Thatch, de vampier. Hij is weinig goeds van plan. Speel met vrienden de mulitplayer mode.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Rayman 10th Anniversary

Rayman 10th Anniversary bevat de volgende games:

- Rayman M
- Rayman Revolution
- Rayman 3 Hoodlum Havoc

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Peter Pan the Legend of Never Land (losse disc)

Duik het avontuur in met Peter Pan en leef je uit in de jacht naar de schat in Neverland. Verken meer dan 20 levels om de stukjes van de kaart bij elkaar te krijgen en ontmoet alle personages uit de film. Vecht tegen Haak en zijn kompanen en sla je door de gevaren, die op het eiland aanwezig zijn. Vergeet in geen geval de List Boys te bevrijden uit de val van de piraten.

Je moet gedurende 4 levels in Tinkerbell's huid kruipen en geen enkel obstakel zien te raken om de uitdaging te winnen. Maar het ontbreekt ook niet aan actie. Peter vecht tegen verschillende piraten, evenals tegen gevaarlijke dieren.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

George of the Jungle

George of the Jungle is gebaseerd op de gelijknamige tekenfilm van Cartoon Network. In het spel speel je als George, de koning van de jungle. Daarmee is hij ook de beschermer van de jungle van Mbebwe, een wilde speeltuin vol met grappige wezens en gevaarlijke slechteriken.

Zwaai, ren, spring en klim je een weg door de jungle, waarin George zijn avonturen beleefd en zich helemaal thuis voelt. Hij en zijn vrienden strijden tegen vijandige apenstammen, wrede krokodillen, tiki-krijgers en vele andere vijanden.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Space Chimps

Geloof het of niet, maar aapjes in de ruimte, het is niet geheel onwaar. Net als in het echt wordt in Space Chimps een ruimte toestel vol apen de ruimte in geschoten. Anders dan in het echt gaan ze opzoek naar buitenaards leven.

HAM III, de circus aap, gaat voor het eerst mee op avontuur maar beland net als de rest van de bemanning vlak na aankomst in een wormgat. Diep, diep, in de uiterste puntjes van ons heelal beleven de apen het grootste avontuur van hun leven!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Madagascar (platinum) (zonder handleiding)

Madagascar, gebaseerd op de aankomende animatiefilm van DreamWorks, is de enige game die spelers in de wereld van een team van verschillende karakters (4 hilarische dieren, een leeuw, een zebra, een giraf en een nijlpaard, uit de dierentuin van Central Park) toelaat.

De spelers moeten de natuurlijke vaardigheden van elk dier beheersen terwijl zij de opwindende stad New-York en het gevaarlijke eiland Madagascar ontdekken. De spelers moeten hiervoor samenwerken met andere dieren, hindernissen overwinnen en vijanden aanpakken in scenario's uit de film.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Happy Feet

Gebasseerd op Warner Bros. Pictures comedy Happy Feet, brengt deze Midway video game de speler in de schoenen van Mumble, een jonge pinguin geboren in het land van de zingende pinguins waar iedereen een lied nodig heeft om zijn soulmate te vinden.

Helaas is Mumble een slechte zanger. Wel is hij een geweldige danser!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product