Cold Fear (losse disc)

De eerste realistische Action Horror game met gameplay in de hoogste versnelling en in een innovatieve, constant veranderde omgeving voor je maximale adrenaline shot! Jij bent Tom Hansen. Tom is een US Coast Guard en zijn werkterrein is de Grote Oceaan nabij Alaska.

Als er een SOS bericht binnenkomt van een Russische walvisvaarder, schieten jij en je team te hulp. Tijdens het onderzoek aan boord van de walvisvaarder breekt de hel los en wordt jouw team afgeslacht. Probeer de vijanden op dit verwoest schip uit te schakelen en overleef zo deze gruwelijke nachtmerrie.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur
Product
 

Shrek 2 (zonder handleiding)

Speel met Shrek en zijn vrienden en ga het avontuur te lijf. Met Shrek 2: The Game speel je in de werelden van de film maar ontdek je ook nieuwe gebieden. Shrek 2: The Game zal een combinatie van een actievol teamspel en een traditioneel avontuur. Het spel is te spelen met maximaal vier spelers. De spelers kunnen ook weer meedoen zonder het spel te pauzeren.

Naast Shrek kun je uit zeven andere personages kiezen. De overige zeven komen deels uit de film maar er zitten ook unieke en nog nooit vertoonde figuren in het spel. Samenwerken en een hecht team vormen is belangrijk bij dit spel. Om de diverse puzzels, monsters en avonturen op te lossen zijn je teamgenoten van essentieel belang. Naast serieuze gameplay zal het spel ook de bekende Shrek humor bevatten.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Sky Surfer

Sky Surfer is a Sports game, developed by Toka and published by Idea Factory, which was released in Europe in 2000.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Sport
Product
 


Premier Manager 2004 2005

Premier Manager 2004-2005 is a Sports game, developed and published by Zoo Digital Publishing, which was released in Europe in 2004.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Sport Management
Product
 

Odin Sphere

Odin Sphere is een 2D RPG vol actie die je meevoert naar een schilderachtige fantasiewereld. Het spel draait om vijf verschillende verhaallijnen die samen een epische geschiedenis vertellen. De vrede tussen de landen van Erion hangt aan een zijden draadje. De koningen en koninginnen houden elkaar nauwlettend in de gaten, op zoek naar zwakke plekken.

Wanneer het rijk Valentine van de kaart wordt geveegd door de kracht van een eeuwenoud voorwerp, breekt er een bloedige strijd los tussen de feeen van Ringford en de krijgers van Ragnanival. Ze weten niet dat ze hierdoor een lang vergeten profetie doen uitkomen. Wanneer dit werkelijk gebeurt, zal de wereld vergaan. Je begint het avontuur als de krijgerprinses Gwendolyn, dochter van Odin, wier taak het is om de verschillende verhaallijnen te volgen en de waarheid achter de profetie te ontrafelen.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 RPG
Product
 

El Tigre

Miracle City word overvallen door groepen van skeletten die de inwoners van de stad terroriseren. In de chaos is er nog maar één hoop, El Tigre. Kies of je goed of slecht word, elke actie in de game bepaald het verloop van de game, en hoe het uiteindelijk afloopt met Miracle City.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

ESPN NFL Football 2K4

Luister. Hoor je het? Kijk dan. Zie je het? Je ziet het niet, hA'? Je ziet het niet omdat het bij ESPN NFL Football om meer draait dan alleen beeld en geluid, het gaat om gevoel. Of je nu een tegenstander zijn shorts laat verliezen door een supersnelle duik, of je door een acrobatische sprong precies voor de zijlijn de bal weet te bemachtigen of je je boven op een gangtackle werpt, je voelt echt wat de National Football League zo intens maakt. Kijk niet. Luister niet. Ervaar ESPN NFL Football.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Sport
Product
 

World War Zero Ironstorm

World War Zero is an Action game, developed by Rebellion and published by Ubisoft, which was released in Europe in 2004.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Shooter
Product
 

Virtua Fighter 4 Evolution

De legendarische ontwikkelaar Yu Suzuki stond aan de wieg van het vierde deel van Virtua Fighter 4 - Evolution. Virtua Fighter wordt door velen gezien als de standaard in man-tegen-man martial arts vecht games.

Grafisch gezien is deze vecht game een juweeltje voor de PlayStation 2. Maar er is meer...de AI is supergoed uitgewerkt, een diepgaand verhaallijn is toegevoged en er zijn twee nieuwe karakters toegevoegd.

- 13 karakters in totaal waarvan 2 nieuwe
- Nieuwe combat moves & stylen, die tijdens het vechten gewisseld kunnen worden
- Nieuwe Quest mode...voor nog meer Single Player gameplezier
- Prachtige graphics voor de PlayStation 2
- Verdien nieuwe moves en wapens door gevechten te winnen
- Wereldwijd heeft Virtua Fighter een enorme schare fans

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Fighting Game
Product
 

Singstar (zonder handleiding)

SingStar voor Playstation 2 is ideaal voor elk feestje en biedt een authentieke SingStar-belevenis, waarbij je kunt laten horen hoe goed je kunt zingen tegen een achtergrond van officiele nummers en videoclips van de grootste sterren ter wereld.

Wist je dat alle Playstation2 Singstar games ook zijn te gebruiken op elk type Playstation 3 spelcomputer?

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Singstar Games
Product
 

Shin Megami Tensei Digital Devil Saga 2

Serph, de leider van de Embryon, dwaalt zonder doel rond door de levenloze straten van Nirvana. Serph's stam vocht in de Junkyard een gruwelijke oorlog in de hoop dat het licht van de hemel hen uit hun lijden zou verlossen. Op het einde verdween niet alleen Serph's wereld, maar ook de vrienden die hem hadden geholpen. Nirvana bleek niets anders dan een nieuwe hel te zijn. Wachters in witte uniformen verschijnen uit het niets en dreigen Serph als een niet-geautoriseerde Avatar Tuner te arresteren.

Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2 gaat verder waar het eerste deel eindigde en is het vervolg en het laatste hoofdstuk van de reeks. Het grootste deel van de cast uit het eerste deel maakt zijn opwachting samen met een nieuw speelbaar personage, genaamd Roland, de leider van The Lokapala. Omdat dit deel aansluit op het eerste deel is het mogelijk om je savedata van het eerste deel in deel twee te importeren en zo door te gaan waar je gebleven was. Zo kun je verschillende voorwerpen meenemen naar dit vervolg.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 RPG
Product
 

This Is Football 2002 (platinum) (losse disc)

Verdiep je in de sfeer en passie van de wereldberoemde voetbalwedstrijden. Neem de bal over van je voetbalhelden met zeer gedetailleerde gezichten van 250 internationale voetbalsterren. Hoor het gejuich van de supporters van de tegenpartij, compleet met contextgevoelige reacties.

De fans gooien met serpentines, zwaaien met vlaggen en steken vuurwerk af, net als bij een echte wedstrijd. De verbeterde kunstmatige intelligentie van de spelers en de animaties dragen bij aan het realisme van dit spel. Met This Is Football 2002 kun je voetbal spelen op z'n best.

€ 0.25

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Sport
Product
 

Prince of Persia the Two Thrones (platinum)

De Prince of Persia keert van zijn avontuur op het Island of Time terug naar Babylon, waar hij alles in puin aantreft en ontdekt dat zijn eigen koninkrijk zich tegen hem gekeerd heeft! Een meedogenloos leger verscheurt Babylon en dus moet de Prince opnieuw de Sands of Time gebruiken om terug te slaan. Dankzij de geest van de dodelijke Dark Prince die het lichaam van de Prince of Persia kan overnemen, kan onze held nu nog meer vernietigende moves uit zijn mouw schudden.

-Speel als twee verschillende personages, de Prince en de Dark Prince, elk met hun eigen moves, vechtstijlen en wapens
-Gevarieerd vechten: versla je tegennstander van dichtbij met krachtige zwaardslagen, uithalen en trappen
-Speed Kill systeem - vel je vijand met een enkele, goed getimede uithaal
-Beheers de tijd: vertraag de actie of ga terug in de tijd om gevaar te omzeilen
-Dramatische omgevingen: knok jezelf door de straten van Babylon en vecht op de daken van deze eeuwenoude stad
-Wagenrennen: race met paard en wagen dwars door de stad
-Rijke gameplay:een machtige mix van acrobatische actie, puzzels oplossen en het verkennen van je omgeving. Plus natuurlijk keiharde actie

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur
Product
 Trapt

Trapt zet gamen op zijn kop. Waar je normaal gesproken met een stevig arsenaal wapens achter tegenstanders aanjaagt, doen ze dat nu bij jou. En jij staat met lege handen. De enige manier om te overleven is het zetten van traps.

Gamers kruipen in de huid van Koningin Allura, vals beschuldigd van de moord op haar vader. Samen met haar dienstmeid Rachel is ze gevlucht uit het kasteel en ondergedoken in een nabij gelegen landhuis. Om haar onschuld te bewijzen, moet ze haar belagers van het lijf zien te houden en zich een weg terugvechten naar het kasteel. De betovering van een creatuur genaamd The Fiend maakt haar een meester in het zetten van vallen. En dat komt goed uit.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur
Product
 

Jak 3 (losse disc)

Wat zijn sommige mensen toch ondankbaar. Hoewel Haven City in Jak II is gered van Kor en de agressieve Metal Heads, is het er nog steeds een grote chaos. Drie groeperingen vechten om de macht op straat en Jak krijgt de schuld!

Angst voor Jak's duistere krachten, geruchten over een samenwerking met Kor en een aanval op de stad leiden ertoe dat onze held wordt verbannen naar het naargeestige Wasteland. Zo begint Jak 3, en het is aan jou om alles weer recht te breien!

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur
Product
 

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Het nieuwste deel in de succesvolle serie laat gamers in de huid kruipen van Harry, Ron, of Hermelien, terwijl zij hun gevaarlijkste en meest gevreesde vijanden tot nu toe treffen: de ontsnapte gevangene Sirius Zwarts en de gevreesde Dementors van Azkaban.

Voor de eerste keer kunnen gamers naast Harry Potter zelf ook spelen als zijn vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel. Ze kunnen wisselen tussen de personages om hun sterke kanten en vaardigheden te gebruiken, om op die manier puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Star Ocean Till the End of Time (zonder handleiding)

Vierhonderd jaar lang was de planeet Hyda IV een wereld waar mensen en aliens vreedzaam naast elkaar konden leven. De invloed van de Pangalactic Federation, de heersende federatie die er al die eeuwen in was geslaagd de vrede te bewaren, werd daardoor alsmaar groter in het universum.

Maar in het jaar 772 van de SD-kalender komt plotseling een einde aan deze lange periode van rust, als een mysterieuze, vreemde supermacht de planeet zonder enige waarschuwing aanvalt.

Door de chaos en het geweld van de situatie worden de jonge Fayt Leingod en zijn vriendin Sophia Esteed gescheiden van Fayts ouders. Ze moeten de planeet ontvluchten en zich in het onbekende storten tijdens een emotionele zoektocht naar hun dierbaren.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 RPG
Product
 

Wipeout Fusion (zonder handleiding)

Toen de Playstation eind 1994 zijn intrede deed in Europa was er één introductiegame in het bijzonder die de aandacht trok van gamers: een supersnelle futuristische racegame met de naam WipeOut. Het was een grafisch meesterwerkje dat het uiterste vergde van de hardware van de gloednieuwe console, iets wat geen enkele andere introductiegame tot dan toe gelukt was. De unieke soundtrack, gemaakt door populaire dance-artiesten, sloeg bovendien in als een bom.

Nu, acht jaar later, komt WipeOut Fusion als eerste van deze gewaardeerde reeks uit voor de PlayStation 2. De game benut de capaciteit van de nieuwe hardware optimaal, net als zijn voorganger lang geleden deed. De game bevat 21 parkoersen en een uitgebreide keuze aan teams, personages en wapens!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Driving Emotion Type S(losse disc)

Driving Emotion Type-S is een realistische race game. Prachtige graphics. Race in verschillende modes zoals de race mode, de vs. mode, en tournament.

Stap in verschillende snelle wagens zoals de Mitsubishi FTO, de Nissan Skyline, en de TVR Griffith.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product
 

Shellshock Nam '67

Je vertolkt de rol van een jonge soldaat die ingezet wordt op het slagveld van het gruwelijkste conflict uit de 20ste eeuw: de oorlog in Vietnam. De game brengt je naar de plekken waar de GI's heen moesten maar die tot nu toe in geen enkele game werden getoond.

Ervaar de schokkende realiteit en tragedies van wat er zich echt in de jungle heeft afgespeeld, gaande van napalmaanvallen op burgerdorpen, gruwelijke Vietcong boobytraps tot de constante bedreiging van onzichtbare vijanden en dodelijke hinderlagen. Shellshock Nam '67 is een oorlogsgame over de ongelofelijke angst en chaos in Vietnam; aan jouw om in deze jungle te overleven.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Shooter
Product
 

Bee Movie Game (zonder handleiding)

In Bee Movie, gebaseerd op de gelijknamige film van DreamWorks Animation, kruipen spelers in de rol van de bij Barry B. Benson. Deze bij komt er op een dag achter dat dieven de honing uit hun korf hebben gestolen en het is dan ook Benson zijn taak om de honing terug te vinden. Tijdens de vijftien missies vlieg je door New York waarbij je zo goed mogelijk objecten moet ontwijken en moet oppassen voor de mensen die jou willen uitschakelen.

Later in de game krijg je ook de mogelijkheid om als mens te spelen, waarbij je achter de bijen aanzit met hulpmiddelen als een super camera en de Pollinator. Terwijl je vliegt door New York kun je met beide personages verschillende minigames doen. Zo zijn er minigames waarbij je tegen het verkeer in moet vliegen, of over een tennisbaan waar je de tennisballen moet ontwijken. Later zul je ook verschillende voertuigen krijgen waarmee je je nog sneller kunt verplaatsen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Living World Racing

Living World Racing is a Racing game, developed by Data Design Interactive and published by Metro3D, which was released in Europe in 2006.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Racing Game
Product