Devil May Cry 3 Special Edition

In Devil May Cry 3 zien we de mysterieuze held Dante terug in een meeslepend nieuw avontuur met complexe verhaallijnen, fraaie graphics en gelikte actie.

Devil May Cry 3 gaat over een vroege periode in Dantes leven, nog voor het originele Devil May Cry. We zijn getuige van de onvermijdelijke confrontatie tussen de twee zonen van Sparda, die door hun levenskeuzes van elkaar gescheiden zijn geraakt.

Op weg naar zijn broer komt hij ontzagwekkende vijanden en vreemde personages tegen, zoals de geheimzinnige Arkham en de vrouwelijk jager Lady, die alle demonen, inclusief Dante, wil vernietigen. Deze vroege gebeurtenissen verklaren de ingewikkelde achtergrond van Dantes persoonlijkheid en zijn wazige verleden.

€ 5.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Actie Avontuur
Product
 

Mensa Academy

Train je IQ met honderden mini games die gemaakt zijn om je hersenen te stimuleren. Deze game wordt volledig ondersteund door Mensa, de stichting voor "The High IQ Society".

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Puzzel en Behendigheid
Product
 

Prince of Persia

Dit deel is geheel in een andere stijl. Door de getekende look is er veel meer ruimte voor fantastisch kleurgebruik, waardoor de game echt een sprookjesachtig gevoel krijgt.

Prince of Persia kent naast vernieuwingen ook een element dat momenteel een redelijke hype is: vrijheid. Je mag zelf je route uitstippelen. De route is gekoppeld aan vaardigheden die jij hebt vrijgespeeld met de resources die je hebt verzameld.

€ 5.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Actie Avontuur
Product
 


Premier Manager 2009

Playability has always been at the core of Premier Manager and will be enhanced by a refreshed user interface, which enables extremely simple navigation and will make Premier Manager 09 one of the most accessible management games on the market.

€ 1.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Sport Management
Product
 


Warrior Kings

In een fantasie rijke middeleeuwse wereld waar Strijdheren vechten voor meer land en macht, ben jij een heerser van een nieuw land opgestaan uit de as van een oud rijk. Om het land weer naar zijn vorige glorie te brengen moet jij orde brengen in de chaos en alle koninkrijken samenbrengen onder een Warrior King - jij.

€ 1.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Strategy
Product
 


Dark Souls 2

Dark Souls II is een gloednieuwe actie RPG welke plaatsvindt in een rijk, donker fantasie universum. Toegankelijkheid is het kernwoord voor dit spel, maar dat betekent niet dat het gemakkelijk wordt.

Struin donkere kerkers af, trotseer vreselijke vijanden en vecht tactisch om te overleven. Dark Souls 2 moedigt aan om de spelwereld te ontdekken, maar vereist concentratie. Momenten van onoplettendheid worden genadeloos afgestraft.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Actie Avontuur
Product
 

Titanfall

Bereid je voor op Titanfall, ontwikkeld door een van de medebedenkers van Call of Duty en andere belangrijke ontwikkelaars van de Call of Duty-reeks.

Titanfall is een compleet nieuw universum, waarin klein versus groot, natuur versus industrieel, en man versus machine wordt gesteld. Titanfall gaat over supersnelle conflicten in de nabije toekomst, waarbij je in de huid kunt kruipen van elitegevechtspiloten of bestuurders van wendbare en zwaar bepantserde Titans.

Titanfall biedt een fundamenteel nieuwe aanpak van gevechten en bewegingen, waarbij de spelers de mogelijkheid krijgen om tijdens het spel hun tactiek te wijzigen, en aan te vallen of te vluchten afhankelijk van de situatie. Alleen de Titanfall-ervaring combineert superspannende multiplayer-actie met heroïsche momenten en filmische details vanuit de traditionele campagnemodus.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Shooter
Product
 


The Walking Dead Season Two

De wandelaars blijven komen. Seizoen 2 van Telltale Games' The Walking Dead gaat door waar het eerste deel stopte.

Seizoen twee blijft met het verhaal dat in het eerste seizoen begon door gaan. Jij bent Clementine, een jonge overlevende in een naar de hel vergane wereld. De doden zijn wederom opgestaan, hebben honger en drijven de mens tot wanhoop. Kan de mens elkaar nu nog vertrouwen? Juist in deze tijd waarin je elkaar nodig hebt?

Het verhaal dat je in seizoen twee gaat ervaren wordt gedreven door de keuzes die jij maakt. Hierdoor kan het eindresultaat van de game anders lopen dan anders, wat goed motiveert om de game meermalen uit te spelen. Als je seizoen één en de DLC '400 Days' gespeeld hebt, worden je eerdere keuzes meegenomen naar seizoen twee. Het is echter niet essentieel om het eerste seizoen en de uitbreiding '400 Days' te hebben gespeeld, je kan ook zonder deze games met seizoen twee beginnen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Adventure
Product
 

Vis Trawler Simulator

Vis Trawler Simulation bevat verslavende gameplay is een game voor echte vissers en ondernemers. Ga de uitdaging aan in een van de in totaal 12 verschillende gebieden over de hele wereld. Je zult niet alleen verschillende landschappen en kusten te zien krijgen, maar je komt ook in aanraking met een grote verscheidenheid aan zeedieren, waaronder garnalen, krabben en andere eventuele vangsten waarop je op open zee en langs de kust op kan vissen.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Simulatie
Product
 

Warriors Orochi

Zonder waarschuwing is de boosaardige Serpent King Orochi uit de hemel naar de aarde afgedaald. Met zijn onaardse krachten wil hij tijd en ruimte vernietigen. Orochi heeft de sterkste, dapperste en meest wijze strijders van het oude China en feodaal Japan ontvoerd, zodat hij zijn krachten met de helden van deze tijdperken kan meten.

In Warriors Orochi moeten de personages uit beide games met elkaar samenwerken om het op te nemen tegen deze nieuwe sterke macht. De game zit vol speelbare personages en bevat vier spannende verhaallijnen vol actie. Er worden verrassende bondgenootschappen gevormd en er vinden langverwachte confrontaties plaats tussen personages uit de beide games.

€ 5.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Actie Avontuur
Product
 Fallout 3 The Pitt and Operation Anchorage (Add On)

Fallout 3 The Pitt and Operation: Anchorage bevat twee uitbreidingen voor de game Fallout 3. Reis naar de overblijfselen van Pittsburgh, Pennsylvania. Je komt terecht in een conflict tussen slaven en hun masters. Je hebt de beschikking over nieuwe wapens en je moet strijden tegen nieuwe vijanden.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Shooter
Product
 

Uefa Champions League 2006 2007

Domineer het Europese voetbal met UEFA Champions League 2006-2007. Leid je favoriete Europese team door drie verschillende competities en probeer alle prijzen binnen te slepen. Daag je grootste rivalen uit in nationale competities, bekerwedstrijden en de UEFA Champions League, en beleef het spektakel van het Europese voetbal als nooit tevoren. Schrijf geschiedenis met UEFA Champions League 2006-2007, het meest volledige en realistische voetbalspel ooit.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Sport
Product