Cooking Mama

Cooking Mama daagt spelers uit om met de Wii remote als keukenhulp de lekkerste gerechten te bereiden; van pepperoni pizza tot cabbage meat rolls. Hak, snij, bak, kneed, rasp, stamp, pel en meer. Onder het toeziend oog van Mama moet de speler de ingredienten voorbereiden, samenvoegen, koken en presenteren op de Nintendo Wii.

Inmiddels al een hit op de Nintendo DS, kunnen de spelers nu ook op de Wii het schort aantrekken van een jonge chef. Maak gebruik van de Wii remote en de nunchuk en bereid een van de vele gerechten, van alledaagse snacks tot volledige maaltijden. De controller set zorgt voor meer realisme en diepte als je de gerechten bereid voor de aardige, maar perfectionistische Mama.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Wild Earth

Wild Earth: Africa stuurt spelers van alle leeftijden op safari in Afrika. Hun missie is de wildernis te doorkruisen en de pracht en praal van de wereld om hen heen op foto vast te leggen. Het Afrikaanse ecosysteem wordt in 3D weergegeven, uiteraard zul je in dit ecosysteem vele wilde dieren tegenkomen zoals leeuwen, zebra's en gnoes.

De gamer moet een kudde zebra's volgen en er achter komen hoe hun sociale hiërarchie in elkaar steekt. Ook moet er met een helikopter over de Ngorongorokrater gevlogen worden. De speler moet in een bepaalde missie in een jeep rijden waarbij hij allerlei dieren tegenkomt en in weer een andere missie moet hij giraffes en zwarte en witte neushoorns observeren. Dit zijn enkele voorbeelden uit de elf missies die de game bevat.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

North American Hunting Extravaganza

Trek erop uit om wilde dieren op te sporen in Noord-Amerika. Word een meesterjager en reis door het hele land op zoek naar steeds grotere en gevaarlijkere prooien. North American Hunting Extravaganza brengt de spanning van de jacht naar jouw huiskamer!

Zet je zinnen op meer dan twintig verschillende diersoorten in North American Hunting Extravaganza. Ga op jacht met een verscheidenheid aan wapens en jachtapparatuur. Alleen door goed gebruik te maken van je kennis en instinct zul de beesten de baas kunnen worden!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Cooking Mama World Babysitting Mama Baby Doll

In Babysitting Mama plus Baby Doll krijg je een pluche pop waardoor je Wii afstandsbediening in een baby veranderd. Met verschillende mini-games worden je moedergevoelens naar boven gebracht!

In Babysitting Mama plus Baby Doll wordt de verzorging van een baby centraal gezet. In allerlei leuke mini-games mag je de baby voeden, luiers verschonen, in bad stoppen en natuurlijk lekker spelen.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Rapala Fishing Frenzy

In Rapala Fishing Frenzy pak je de vishengel en ga je op zoek naar twintig van de meest bijzondere vissen ter wereld. De game laat je meedoen met bekende competities, op plekken waar de natuur ongestoord zijn gang kan gaan, zoals Clear Lake California, Lake Okeechobee Florida en de Potomac River in Maryland.

Rapala Fishing Frenzy bevat in totaal meer dan driehonderd verschillende soorten aas om de vissen mee te lokken, elk met hun eigen specifieke kenmerken. Om alle vijftien comptetities in de game te winnen moet je precies het goede aas op de juiste manier gebruiken, om zo de grootste exemplaren vissen zo snel mogelijk binnen te halen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Skate City Heroes

In Skate City Heroes ben jij een skate-held. De game speelt zich af in een futuristische stad. Virus heeft jou skate-vriend gekidknapped, het is aan jou hem te redden. Compatible met je Wii Balance Board.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Imagine Fashion Idol

Welke naam ontbreekt in dit rijtje: Armani, Versace, Dolce & Gabbana? De JOUWE natuurlijk. Daarom doe je mee aaneen speciale TV-show. Lukt het je om de onverbiddelijke jury te overtuigen van jouw modetalent?

Ontdek de glitter & glamour van de fashionwereld, volg de workshops backstage en laat jouw modellen schitteren op de catwalk. En wie weet roept de jury jou uit tot The Next Top Ontwerper.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

My Horse Club

Op dit door missies gedreven avontuur ontdek je de Appaloosas in het Wilde Westen van Amerika. Daaarnaast zijn er nog vele missies en 25 paardenrassen. De locaties waar je kan rijden zijn vrij en open. Geen gebaande paden of een rechtlijnig verhaal. Maak gebruik van de Wii controls tijdens dressage, springen en het longeren. Kenmerken:- Rijd paard in prachtige gebieden over de gehele wereld.- Het Amerikaanse westen, Canada, de meren van Ierland, Spanje en de Marokaanse woestijn.- Gebruik de Wii controls om vrij te rijden.- 25 paardenrassen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Spore Hero

Spore Hero bouwt voort op de bekende bouwstenen van de Spore-serie. Thema's als creativiteit, exploratie en avontuur zijn erg belangrijk. Spore Helden biedt een avontuur dat van de grond af aan is opgebouwd voor de Nintendo Wii. Het spel speelt zich af in een levendige en fleurige wereld waarin de speler met zijn eigen wezentje op avontuur gaat om zijn planeet van de ondergang te redden. In Spore Helden verandert jouw wezentje dus in een heuse held.

Spore Helden sleurt de speler mee in spannende gevechten, grappige missies en interessante puzzels. De diversiteit van de Spore Helden komt hierin goed naar voren. Het is de bedoeling dat je in Spore Helden meer dan 250 onderdelen verzamelt die jou weer unieke krachten geven. Deze onderdelen kan je natuurlijk in de Spore Creature Creator aansluiten op jouw Spore wezentje.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Endless Ocean

Duik in tropische wateren en ontdek de onderwaterwereld, een adembenemende wereld gevuld met natuur en schoonheid. In Endless Ocean ben jij te gast in een kalme zee gevuld met wezens die zo bijzonder zijn dat je ze wel van dichtbij moet zien.

Endless Ocean is meer een ervaring dan een spel uit een specifiek genre. Het spel geeft je de vrijheid om onderwaterlocaties te ontdekken, te zoeken naar vissen die je kunt fotograferen en in je logboek opnemen, of om simpelweg een ontspannende duik te nemen tussen de inwoners van de zee.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Trauma Center New Blood

Alaska - Er heersen extreem barre omstandigheden in Noord-Amerika. Maar in april begint de ijskoude winter zijn grip op het land te verliezen. De schijnbaar eindeloze nachten worden elke dag weer wat korter, en de bevroren wildernis begint te ontdooien.

In het hart van deze ontzagwekkende omgeving ligt een klein dorp waarvan de vermoeide inwoners niet kunnen wachten tot de lente is aangebroken. Montgomery Memorial Hospital waakt over de stad als een oude man. In dit afgelegen ziekenhuis ploeteren twee dokters met een speciale band, Markus Vaughn en Valerie Blaylock. Totdat het noodlot op de deur klopt.

De twee dokters worden opgeroepen om een dodelijke ziekte te bestrijden en raken verstrikt in een samenzwering met duistere vertakkingen. Alleen met behulp van hun speciale genezingsgaven kunnen Dr. Vaughn and Dr. Blaylock kostbare levens redden en het virus een halt toe roepen voordat het elke uithoek van onze planeet heeft bereikt.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

De Sims 3

Vorm een wereld waar je de bevolking zelf kunt creëren en besturen, met The Sims 3 voor Wii. Het derde spel in de populaire Sims-serie arriveert op de Wii en biedt je haast onbeperkte creatieve mogelijkheden. Rust je Sims uit met unieke persoonlijkheden en bestier vervolgens alle aspecten van hun levens, om uiteindelijk te bepalen of ze hun doelen vervullen of hun dromen een roemloze dood zien sterven.

De pret begint als je je eigen Sims creëert en ze onderbrengt in het vredige stadje Vista Beach. Je hebt het niet alleen voor het zeggen als het om het uiterlijk van je Sims gaat, je mag ze ook unieke persoonlijkheden toedichten. Maak een keuze uit tientallen unieke karaktertrekjes om ze paranoïde, romantische, kleptomane of compleet andere eigenschappen te geven.

Ook bepaal jij de 'levenswens' van iedere Sim die je creëert. Maar bedenk goed welke wens je je Sims meegeeft, want hun overwelvende ambitie zal uitmaken hoe gelukkig ze uiteindelijk zijn.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Sega Bass Fishing Hengel

Deze bundel bevat naast de game ook een hengel (controller + nunchuck niet inbegrepen)

In Sega Bass Fishing is het de bedoeling te vissen op vier soorten baars: de Red Eye, de Smallmouth, de Florida Largemouth en de Northern Spike Largemouth. In vijftien verschillende wateren gooi je de hengel uit met de bewegingscontroller van de Nintendo Wii. Sega Bass Fishing bevat verschillende spelmodi als Arcade, Tournament, Practice en Nature Trip.

Naarmate je vordert in Sega Bass Fishing wordt het streefgewicht van de te vangen baarzen verhoogd, terwijl je met een tijdslimiet te maken hebt. Je kunt zelf de tijd van de dag en het seizoen instellen, welke invloed hebben op het gedrag, de eetlust en de diepte van de vissen.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Trauma Center Second Opinion

De operatiesimulatietopper van de Nintendo DS komt naar Nintendos nieuwe spelsysteem in de vorm van een remake met enorm verbeterde graphics, een tweede speelbaar personage, een - nieuw - zesde hoofdstuk en nieuwe instrumenten om mee aan de slag te gaan; dit keer met de Wii-controllers.

In Trauma Center: Second Opinion kruip je in de huid van de onervaren dokter Derek Stiles - een jonge chirurg met de buitengewone Healing Touch gift - wanneer hij in dienst treedt bij de geheime organisatie Caduceus om een nieuwe dodelijke ziekte te bestrijden.

In de DS-versie gebruikte je het touch screen en de stylus om operatieve ingrepen uit te voeren. In deze Wii-versie duik je echter helemaal de patiënt in door gebruik te maken van de bewegingsgevoelige Wii-afstandsbediening en Nunchuk.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 


Fast Food Panic

In Fast Food Panic ben je manager van je eigen fast food restaurant en dat betekent eten klaarmaken, orders doorgeven en als het heel druk wordt de serveersters een handje helpen. Iedereen die wel eens in een fastfood restaurant heeft rondgelopen, weet hoe stressvol dit werk kan zijn. De klanten willen zo snel mogelijk geholpen worden en dat kan tot paniekerige taferelen in de keuken leiden.

Bij het bereiden van de verschillende bestellingen, zul je goed moeten opletten. Roer je de soep rechtsom of linksom? Gooi je genoeg tomaat op de hamburgers en rol je het deeg voor de pizza's niet teveel uit? Daarnaast zul je snel moeten werken, want dit voedsel heet niet voor niets fast food. Koken in Fast Food Panic is presteren onder druk!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

De Sims 3 (losse disc)

Vorm een wereld waar je de bevolking zelf kunt creëren en besturen, met The Sims 3 voor Wii. Het derde spel in de populaire Sims-serie arriveert op de Wii en biedt je haast onbeperkte creatieve mogelijkheden. Rust je Sims uit met unieke persoonlijkheden en bestier vervolgens alle aspecten van hun levens, om uiteindelijk te bepalen of ze hun doelen vervullen of hun dromen een roemloze dood zien sterven.

De pret begint als je je eigen Sims creëert en ze onderbrengt in het vredige stadje Vista Beach. Je hebt het niet alleen voor het zeggen als het om het uiterlijk van je Sims gaat, je mag ze ook unieke persoonlijkheden toedichten. Maak een keuze uit tientallen unieke karaktertrekjes om ze paranoïde, romantische, kleptomane of compleet andere eigenschappen te geven.

Ook bepaal jij de 'levenswens' van iedere Sim die je creëert. Maar bedenk goed welke wens je je Sims meegeeft, want hun overwelvende ambitie zal uitmaken hoe gelukkig ze uiteindelijk zijn.

€ 10.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

De Sims 2 Op Een Onbewoond Eiland

In de Sims 2: Op een Onbewoond Eiland zijn je Sims aangespoeld op een onbewoond eiland. Het is aan jou als speler de taak om met je Sims de gevaren van het eiland te trotseren en een nieuwe samenleving op te bouwen. Ontwerp en bouw huizen voor je Sims om in te wonen, maak je eigen voorwerpen waaronder kleding, meubels en kunst.

Tijdens het bouwen kun je ook naar hartelust het eiland verkennen. Zo is er een vulkaan, zijn er meerdere stranden, gebergtes en een jungle. Tijdens je reis kun je ook op zoek gaan naar nieuw voedsel, oude ruïnes, verborgen schatten en gevaarlijke dieren.

In de game kunnen spelers een eigen groep sSims samenstellen. Zo staan er onder andere dokteren, musici, leraren, parkopzichters, automonteurs en koks ter beschikking. Als je eenmaal een groep heb samengesteld kun je de personages ook gebruiken voor verschillende minigames. Deze minigames zijn er om het leven op het onbewoonde eiland wat aangenamer te maken. Zo kunnen spelers op dieren jagen, zaadjes planten en van water voorzien, schilderen en diepzeeduiken.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

The Sky Crawlers Innocent Aces

The Sky Crawlers: Innocent Aces is een op een animatiefilm gebaseerde dogfight-game. De game speelt zich af in een wereld waarin oorlog niet meer bestaat. Om de mensen helemaal gerust te stellen, zetten bedrijven gigantische oorlogsshows op. Spelers kruipen in de huid van een toppiloot van ? van die bedrijven, Rostock Corporation.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Laura's Passie Modeshow

Welke naam ontbreekt in dit rijtje: Armani, Versace, Dolce & Gabbana? De JOUWE natuurlijk. Daarom doe je mee aaneen speciale TV-show. Lukt het je om de onverbiddelijke jury te overtuigen van jouw modetalent?

Ontdek de glitter & glamour van de fashionwereld, volg de workshops backstage en laat jouw modellen schitteren op de catwalk. En wie weet roept de jury jou uit tot The Next Top Ontwerper.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Sega Bass Fishing (zonder handleiding)

In Sega Bass Fishing is het de bedoeling te vissen op vier soorten baars: de Red Eye, de Smallmouth, de Florida Largemouth en de Northern Spike Largemouth. In vijftien verschillende wateren gooi je de hengel uit met de bewegingscontroller van de Nintendo Wii. Sega Bass Fishing bevat verschillende spelmodi als Arcade, Tournament, Practice en Nature Trip.

Naarmate je vordert in Sega Bass Fishing wordt het streefgewicht van de te vangen baarzen verhoogd, terwijl je met een tijdslimiet te maken hebt. Je kunt zelf de tijd van de dag en het seizoen instellen, welke invloed hebben op het gedrag, de eetlust en de diepte van de vissen.

€ 7.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Sega Bass Fishing

In Sega Bass Fishing is het de bedoeling te vissen op vier soorten baars: de Red Eye, de Smallmouth, de Florida Largemouth en de Northern Spike Largemouth. In vijftien verschillende wateren gooi je de hengel uit met de bewegingscontroller van de Nintendo Wii. Sega Bass Fishing bevat verschillende spelmodi als Arcade, Tournament, Practice en Nature Trip.

Naarmate je vordert in Sega Bass Fishing wordt het streefgewicht van de te vangen baarzen verhoogd, terwijl je met een tijdslimiet te maken hebt. Je kunt zelf de tijd van de dag en het seizoen instellen, welke invloed hebben op het gedrag, de eetlust en de diepte van de vissen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product