Turbo Super Stunt Squad

Turbo: Super Stunt Squad is het officiële spel gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van DreamWorks. Deze racegame bevat alle knotsgekke personages uit de film, elk met hun eigen unieke aanvallen en stunt moves!

Turbo: Super Stunt Squad laat je respect verdienen door sprongen, drifts, grinds en flips uit te voeren. De stunts geven je boost waardoor je nog sneller richting de finishlijn kunt scheuren. Naast stunten kun je ook power-ups oppakken waarmee je de tegenstanders lekker dwars kunt zitten!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Monster Trux Offroad

It's time to let the monsters loose! Monster Trux Extreme - Off Road Edition puts you in the driving seat of awesome, huge wheeled, monstrous machines and lets you loose in the countryside.

Can you harness the power of these beasts? Monster Trux Offroad, you'll be blown away!!!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Need for Speed Pro Street

Doe mee aan straatraces op het hoogste niveau in Need for Speed ProStreet. De beste racer van de stad zijn, is niet voldoende. Het is tijd om op wereldniveau te racen, en te winnen.

Bouw de ultieme racewagen en doe mee aan allerlei race-evenementen om jouw vaardigheden te meten met die van de beste straatracers ter wereld. Dit is je kans om te bewijzen dat jij de beste racer bent. Stoot de Street King van z'n troon en zet die titel op jouw naam.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Cars

Race naar de finish in Cars, de volgende Walt Disney Pictures-presentatie van de film van Pixar Animation Studios.

Speel de rol van al je favoriete figuren terwijl je Lightning McQueen helpt de felbegeerde Piston Cup te winnen.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Supersonic Racer Racestuur (Bundel)

Een supersnelle racer met futuristische race wagens en wapens. Kan jij het toernooi winnen?

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Speed 2

With frightening speeds, a spine tingling soundtrack and breath-taking visuals, SPEED is ready to take you on one hell of a ride again in SPEED 2.

Let your car eat the asphalt and spit it right back out as you shred the roads with maniacal speeds, and make your opponents bite your dust!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

London Taxi Rushour (losse disc)

Je bent in Londen, het is spitsuur en je bent een taxichauffeur met een missie! Rijd door drukke straten, veroorzaak chaos op trottoirs, scheur door de metro en snijd de weg af door het park om je passagiers op tijd af te leveren!

Een volledige kaart van het centrum van Londen, met alle beroemde historische monumenten! Gebruik alle mogelijke routes om je op je bestemmning aan te komen. Kies uit 4 verschillende taxichauffeurs, elk met hun eigen unieke en officiële Londense FX4-taxi!

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Spongebob Boten Bots Race

Beuk erop los met je favoriete SpongeBob karakters in 'Spongebob Boten Bots Race'! In deze knotsgekke racegame kun je met de meest bizarre boten helemaal losgaan in grote arena's. De strijd gaat door tot er nog maar één boot is overgebleven!

'Spongebob Boten Bots Race' is gebaseerd op de populaire SpongeBob aflevering waarin SpongeBob aan de D.R.I.V.E. opleiding meedoet om zijn bootlicentie halen. Natuurlijk gaat dit helemaal mis en leert hij enkel hoe je niet dient te varen!

Kies een boot en sloop je tegenstanders in de verschillende uiteenlopende arena's van 'Spongebob Boten Bots Race'! Speel als één van de negen SpongeBob karakters, terwijl je zelf een ideale boot uit meer dan 100 onderdelen samenstelt. Om deze vervolgens helemaal aan gort te rijden tegen de andere boten!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Cars 2 the Movie

Cars 2, The Video Game is de nieuwste game binnen de Cars franchise en volgt de aankomende bioscoophit Cars 2. Spelers van de game kunnen direct aan de slag met een van hun favoriete Cars figuren en bezoeken allerlei exotische locaties over de hele wereld.Scheur weg met Takel of Bliksem McQueen, de hoofdrolspelers van de film, of met een van de vele andere nieuwe personages.

Volg een speciale spionnen opleiding in het internationale trainingscentrum Chrome om zo een geheim agent te worden. Als geheim agent kun je gevaarlijke missies aangaan, racen tegen de snelste wagens van de wereld of je spionkunsten gebruiken in de spannende race mode.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Sonic Sega All Stars Racing (zonder handleiding)

Bereid je voor op de ultieme raceparty op de parkoersenvan Sonic & SEGA All-Stars Racing! Duw en dring voor om de leiding te nemen, zoef rond obstakels, zet je wapens in en blijf opletten of je geheime, kortere wegen ziet waardoor je de overwinning in je zak hebt!

Mocht je verslagen, kapot en doodop zijn, maak je geen zorgen! Laad je voertuig op met krachtige power-ups en voer krankzinnige moves uit om je terug in de race te storten. Maar zelfs als je een plek in de voorste gelederen hebt weten te veroveren, kunnen chaotische gebeurtenissen de race een compleet andere wending geven. Niets is zeker in deze hectische race naar de finish.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Nitro Bike

In de Wii-game Nitrobike racen spelers op twintig verschillende parcoursen en 42 evenementen op raketaangedreven motoren. De kleuren van de motoren en de kleding van hun berijders zijn daarbij naar hartelust aan de wensen van de speler aan te passen.

Spelers kunnen in Nitrobike de carrièremodus doorspelen, racen tegen de klok, en racen tegen andere spelers in de online en offline multiplayermodi. Bovendien bevat het spel een bowling-minigame. Hierin moet je je motor te pletter rijden tegen de kegels.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Mario Kart Wii (losse disc)

De volgende generatie Mario Kart baant zich een nieuwe weg naar de Wii! Nieuwe parkoersen, nieuwe coureurs (waaronder Mii-personages), nieuwe voertuigen en de mogelijkheid om met twaalf spelers te racen via de Nintendo Wi-Fi Connection staan garant voor de ultieme Mario race-ervaring!

Ondanks alle nieuwe toevoegingen hoef je niet bang te zijn dat Mario Kart Wii de details uit het oog verliest. Al je favoriete kenmerken van de Mario Kart-serie zijn weer terug, zoals de klassieke parkoersen, cupwedstrijden, gevechten, versnellingen, 'ghost data'... Mario Kart Wii is meer dan een bijgewerkte versie: het is een doorbraak!

Het is tijd voor een totaal nieuwe race-ervaring! De wereld wacht op je. Of je nu achter het stuur kruipt om online te spelen, in je eentje te racen of het thuis tegen maximaal drie vrienden op te nemen, je zult zien dat Mario Kart Wii een unieke ervaring is!

€ 20.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Pocoyo Racing

Maak in deze racegame kennis met Pocoyo en zijn vriendjes. Ontdek de meest spannende en uitdagende circuits. Ga voor het kampioenschap, behaal de snelste tijd of beleef plezier in de party modus.

Verzamel filmpjes en plaatjes en bewaar deze in je eigen galerie. Inclusief mul-tiplayer mode voor 4 spelers.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Need for Speed Undercover

Need for Speed Undercover grijpt terug naar de gameplay elementen uit vorige titels en combineert ze in één groot Hollywood spektakel. De 'Heroic Driving Engine' zorgt voor de nodige flitsende actie. Deze 'engine' verzorgt de wendbaarheid van je wagen. Je maakt zonder problemen 360° en 180° spins om de politie sneller af te schudden.

De makers houden vast aan de live-action tussenfilmpjes uit Most Wanted en Carbon om het verhaal te ontrafelen. Maggie Q, het vrouwelijk schoon en hollywoodster van dienst, speelt het hoofdpersonage in Undercover. Inspiratie voor het verhaal komt uit actiefilms als The Transporter en The Fast & The Furious. Jij speelt als een undercover agent in de criminele ondergrond van Tri-City.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Mad Tracks

Neem virtueel plaats achter het stuur van een frictieauto en neem deel aan duizelingwekkende achtervolgingen op de spectaculaire circuits van Mad Tracks! Of speel je liever een partijtje tafelvoetbal of biljart? De 40 verschillende uitdagingen van Mad Tracks dompelen je weer onder in de dolle sfeer van de namiddagen die je doorbracht met je vrienden!

Bestuur deze minifrictieautootjes en neem deel aan adembenemende races met sprongen en loops op de leuningen van een Victoriaanse trap, of speel een duivels partijtje minigolf in teamverband met een veelheid aan wapens en bonussen. Mad Tracks is dus meer dan een racespel!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Cars 3 Race O Rama

Cars Race-O-Rama is een game gebaseerd op de succesvolle Cars animatiefilm. In deze game ontmoet je de rode racewagen Lightning McQueen en pick-up truck Chick Hicks in het woestijnstadje Radiator Springs. De studenten van deze twee helden worden voorbereid op het grote Race-O-Rama toernooi.

In Cars Race-O-Rama zul je twaalf nieuwe personages ontmoeten die hun debuut maken in de wereld van Cars. Bovendien heeft Lightning McQueen een flinke metamorfose ondergaan, waardoor onze held nu nog beter over de weg kan scheuren. Je zelf het uiterlijk van de auto's aanpassen. Je kunt werkelijk van alles veranderen; de wielen tot velgen, bumpers, spoiler, verf, stickers en ga zo maar door!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

MySims Racing

MySims Racing is een jolig racespel voor de Nintendo Wii. Grappige en verraderlijke personages nemen het tegen jou op op verschillende exotische locaties. Sta tegenover verschillende MySims tegenstanders zoals Chaz, DJ Candy, Dr F of neem het op tegen je vrienden.

Door je Wii afstandsbediening beet te houden en te kantelen kan je sturen en gasgeven, terwijl een druk op de knop zorgt voor het gebruiken van één van de wapens en/of speciale wapens. Met maximaal vier spelers op één scherm kan je racen tegen je beste vrienden.

Tijdens de races kan je verschillende power-ups verzamelen om je tegenstanders lekker dwars te zitten. Strijd tegen je rivalen in de one-on-one duels. Laat iedereen achter je met de fantastische power-ups zoals de Jack-o-lantern pompoen of een bubble dropper.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Jambo Safari Ranger Adventure

Word opzichter van een Safaripark in een actievol Afrikaans avontuur. Ga op een exotische actievolle reis door African Safari Park en voltooi missies om een volledig gekwalificeerde parkopzichter te worden.Ga uitdagingen aan in tal van Land Rovers, vang wilde dieren met je lasso en breng ze terug naar de Ranch.

Verzorg de dieren tot ze volledig hersteld zijn en laat ze vrij in de wilde natuur. Boordevol realistische omgevingen om te verkennen, spannende uitdagingen, aanpassingen, fotografie en verzamelbare voorwerpen is Jambo! Safari een fantastische nieuw avontuur op de Nintendo Wii.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Emergency Mayhem

Emergency Mayhem speelt zich af in de stad Crisis City. De naam doet de stad eer aan, want de bevolking is in paniek, de stad gaat in vlammen op, bommen staan op het punt te ontploffen en wilde apen plunderen de supermarkt. De stad balanceert aan de rand van de afgrond en het is de taak van de speler om de hulpdiensten in goede banen te leiden en de waanzin in de stad een halt toe te roepen.

Zodra de instructies van het hoofdkwartier door de luidspreker van de Wii-afstandsbediening klinken, stap je achter het stuur van een brandweerwagen, ambulance of politiewagen en jaag je door de drukke stad in een race tegen de klok. Je moet verkeer ontwijken en zoeken naar sluiproutes om zo snel mogelijk aan te komen bij het noodgeval.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Offroad Extreme

In Offroad Extreme race je met buggy's en andere off road-voertuigen over ruig terrein, langs valleien en eeuwenoude grotten. In totaal zijn er 32 unieke parkoersen die je door steengroeven, ravijnen en kolenmijnen leiden. Tijdens de races krijg je te maken met verschillende weersomstandigheden en race je zowel overdag als 's nachts.

Racen doe je door de Wii-afstandsbediening vast te houden alsof het een stuur is. Als je bedreven bent met deze besturing kun je extra's vrijspelen zoals nieuwe parkoersen. Je moet echter altijd goed opletten, schade aan je voertuig zul je namelijk tegen betaling moeten laten repareren.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Formula 1 (F1 2009)

Formula 1: Official FIA Game F1 2009 is een racegame naar aanleiding van de populaire Grand Prix races. Deze game zit vol met bekende coureurs als Schumacher, Alonso en wereldkampioen Hamilton, terwijl je over de banen scheurt van Monaco, Spa en de Nürnbergring.

Omdat het de officiële Formule 1 licentie is, zal er veel aandacht uitgaan naar de auto's die met het oog voor detail zijn nagemaakt. Formula 1: Official FIA Game F1 2009 bevat alle officiële licenties uit het seizoen 2009 en biedt hierom een levensechte en super realistische raceervaring.

Als echte Formule 1-fan heb je nu eindelijk weer de mogelijkheid om zelf achter het stuur te gaan zitten en mee te strijden om de wereldtitel. Durf gas te geven in de bochten en rijd mee in toernooien, oefenraces en gehele seizoenen. Durf jij de druk aan van echte topcoureur. Grijp dan nu je kans en pak die pole position!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

Need for Speed Carbon

De spanning begint in de stad en komt tot een ontknoping in de canyons. Need for Speed Carbon neemt je op in de gevaarlijkste vorm van straatraces. Samen met je team race je in een complete oorlog om de stad te veroveren.

Je zet alles op het spel om de wijken van je tegenstanders een voor en over te nemen. Met een snel groeiende politiemacht op de hielen verplaatst de strijd zich uiteindelijk naar Carbon Canyon, waar je je territorium en reputatie bij elke gevaarlijke bocht kunt verspelen.

Dankzij de revolutionaire Autosculpt-technologie in Need for Speed Carbon kun je de verschillende wagens maximaal customizen en tweaken.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 


Excite Truck

Maak reusachtige sprongen met duizelingwekkende snelheden, in de beroemde racetraditie van Excitebike, waarin je trucks als raketten vooruit laat schieten door constant veranderende landschappen.

Weet je nog hoe je je armen schuinhield toen je Excitebike speelde, om je personage te laten landen na een enorme sprong? Nou, die ervaring wordt eindelijk werkelijkheid met Excite Truck, een wilde off-the-road race, die alleen maar mogelijk is op Nintendo's Wii-systeem.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product
 

World Championship Off Road Racing

World Championship Off Road Racing is een off road racegame die volledig draait om het racen door de wilde natuur. Dat levert spectaculaire races op vol met actie, over de kop vliegende auto's en botsingen. World Championship Off Road Racing speelt zich af in het landschap van Baja, California in de Verenigde Staten, wat bekend staat om haar off road races.

In World Championship Off Road Racing hou je je bezig met races winnen, om zo meer voertuigen en parcours vrij te spelen. Uiteindelijk draait het erom te laten zien dat jij het beste de ruige rijstijl, hobbelige ondergrond en onberekenbare routes beheerst en de wereldkampioen kan worden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Racing Game
Product