Hannah Montana

Miley Stewart heeft een dubbel leven als een tiener popster bekent bij miljoenen mensen, Hannah Montana. Haar beste vriendin Lilly is de enige die de waarheid weet, of dat dacht ze tenminste. Iemand dreigt nu het geheim van Hannah te onhullen!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Zingen
Product
 

Mijn Geheim Dagboek

Mijn Games, Mijn Geheim Dagboek is echt een spel voor de jongste meiden. Ook jonge meiden willen immers een geheim goed kunnen bewaren, en die geheimen schrijf je natuurlijk in je dagboek. Zo'n boekje is alleen niet altijd veilig voor kleine broertjes en daarom is er nu Mijn Games, Mijn Geheim Dagboek voor de Nintendo DS.

Mijn Games, Mijn Geheim Dagboek is een dagboek en vriendenboek in één voor de Nintendo DS. Dankzij dit spel kan je alle informatie over je vrienden, alle notities en geheimen in één oogopslag bewaren. Dankzij een geheim wachtwoord kan je alles beveiligen zodat jij de enige bent die het kan en mag lezen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Games for Girls
Product
 

Ninja Reflex

Ninja Reflex is een partygame waarin je reflexen worden gemeten aan de hand van een reeks martialartsuitdagingen. Terwijl je je ninjavaardigheden verbetert kun je proberen de zwarte band te halen bij je persoonlijke Sensei (leermeester). In multiplayer-gevechten kan daarnaast gekeken worden welke van vier ninja's het beste is.

Ninja Reflex bevat zes uitdagingen, genaamd Shuriken (het binnenhof beschermen door sterren naar vijanden te gooien), Hotaru (snelheid testen), Hashi (vliegen vangen met eetstokjes), Koi (koikarpers vangen met je blote handen), Nunchaku (bommen verbrijzelen met nunchucks) en Katana (demonen neerslaan met een samoeraizwaard). Je speelt deze uitdagingen door de bewegingen in beeld na te bootsen via de touchscreen op je Nintendo DS.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Minigames en Party
Product
 

Fifa 2006 (losse cassette)

FIFA 2006 is een combinatie van aanvallende gameplay, complete aanpassingsmogelijkheden, pure authenticiteit en de meeste uitgebreide manageropties ooit. Dankzij de intuïtieve gameplay beheers je iedere beweging van je spelers tot in het kleinste detail. Passen, schieten en tackelen is eenvoudiger dan ooit en je kunt dekken, afschermen en dribbelen als een speler van wereldklasse.

Iedere wedstrijd staat van de eerste tot de laatste minuut bol van de bloedstollende voetbalactie. Voel de teamspirit van je ploeg, laat de wedstrijd kantelen en zorg ervoor dat je de bovenliggende partij bent. Als een magistrale middenvelder bepaal jij de algehele tactiek, geef je het tempo aan en geef je de spelers aanwijzingen. Ondertussen voer je direct strategische beslissingen door met de tactische toetsen.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Sport
Product
 

Harry Potter And the Deathly Hallows Part 1

In het eerste deel van deze ontknoping uit de Harry Potter reeks leef je toe naar de lang verwachte strijd met Heer Voldermort.

In de voorbereiding op deze epische strijd zul je je moeten ontdoen van talloze volgenlingen van Voldermort zoals de dooddoeners, dementors, bloedhonden en vele andere uit de films bekende tegenstanders.

Ga de strijd aan met je inmiddels enorme arsenaal aan magische aanvallen, en maak slim gebruik van je omgeving om de soms hordes tegenstanders te slim af te zijn!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Actie Avontuur Familie
Product
 

Drawn to Life The Next Chapter

Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is het vervolg op de Nintendo Wii versie van Drawn To Life. Hiermee is Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk voor de Nintendo DS dus eigenlijk de derde game in de serie.

Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk laat jou, net als bij zijn voorgangers, zelf het hoofdpersonage uitwerpen. Door met de stylus op het touchscreen te tekenen kan je niet alleen je eigen personage ontwikkelen, maar heb je ook invloed op de wereld van Drawn To Life.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Platform Game
Product
 

Touch 'n' Play Collection

Touch 'N' Play Collection is een verzameling van de 50 grootste games voor het hele gezin! Kies uit alle wereldwijd populaire spelen in de vele verschillende genres. Touch 'N' Play Collection biedt geweldige content voor een waanzinnige prijs. Er zijn vier categorieën: Classic, Arcade, Puzzle en Card Games, allemaal tot de nok toe gevuld met je favoriete games. De aansprekende, duidelijke verpakking en ijzersterke prijs, maken van Touch 'N' Play Collection een niet te missen game in uw assortiment!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Game Compilaties
Product
 


Pac Pix

Voor zijn nieuwste spokenjacht beschikt Pac-Man over een hoop nieuwe trucs! Start PAC-PIX op je Nintendo DS en gebruik je Stylus om op het Touch Screen je eigen Pac-Man te tekenen die vervolgens precies naar jouw ontwerp op het scherm tot leven komt! Vervolgens loods je hem met de Stylus door het level om voorwerpen te pakken, punten te behalen en natuurlijk spoken op te eten!

Zo doorloop je verspreid over 12 levels meer dan 60 stadia, waarin je naast eindbaasgevechten ook te maken krijgt met nieuwe tekentrucs, zoals het inzetten van pijlen en bommen om de verschillende soorten spoken op hun nummer te zetten. Echt tekentalent is niet nodig (zelfs lelijke Pac-Mans klaren de klus), maar snel puzzelwerk is wel een vereiste!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Puzzel en Behendigheid
Product
 

Mijn Hondenhotel (Mijn Hondenparadijs)

Tante Marion moet een gezondheidskuur volgen. Tijdens haar afwezigheid moet jij het Hondenhotel leiden. Het is je taak de honden te verzorgen volgens de wensen van hun baasjes. Je moet de viervoeters voer geven, verzorgen, voldoende laten bewegen en ook opvoeden.

En ze willen natuurlijk ook heel veel met je spelen! Als je klanten tevreden zijn met je zorgen, dan zullen ze je aanbevelen aan andere mensen, en dan zul je meer gasten krijgen. Met de extra inkomsten kun je het hondenhotel verder opknappen. Zo wordt het voor jou en de honden heel gezellig!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Dieren en Verzorging
Product
 


Totally Spies 3 (losse cassette)

Totally Spies gaat over drie onafscheidelijke vriendinnen die in Beverly Hills wonen. Op een dag ontdekken ze een groot spionage netwerk onder hun huis. Om te voorkomen dat het een en ander uitlekt, wordt het drietal ingelijfd bij de geheime dienst. Zolang hun haar maar goed zit, deinzen de 3 heldinnen nergens voor terug.

Sinds die tijd zijn ze spionnen en werken Clover, Sam en Alex voor WHOOP. Ook in dit derde deel hebben de meiden al hun speciale krachten nodig voor hun bijzondere missie, ze mogen vooral niet te laat komen op het allerleukste schoolfeest ooit.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Actie Avontuur
Product
 

Shining Stars Super Starcade

Shining Stars is een virtuele wereld waar kinderen de sterren een eigen naam kunnen geven, speel spellen, maak sripverhalen, stuur kaarten, maak plezier en maak contact met anderen. Russ Berrie is een leider in pluche speelgoed en heeft zich bij de troepen van de Internationale sterren gevoegd.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Actie Avontuur Familie
Product
 

Hotel Deluxe

Heb jij het in je om een klein hotel om te toveren tot een sterrenhotel waar alle beroemdheden willen overnachten? Jij hebt het voor het zeggen: wat wordt de nieuwe stijl van jouw hotel? Hoe deel je de kamers in en hoe wil je dat je personeel zich kleedt? Is er een bruiloft, modeshow of komt er een VIP naar je hotel? Hou iedereen tevreden, dan wordt jouw hotel vanzelf hét glamour sterrenhotel!

- Groei uit tot een topmaneger met als ultieme doel het 7-sterren Palace in Dubai.
- Unieke combinatie van simulatie en styling.
- Zorg ervoor dat de gasten en het personeel tevreden blijven.
- Reis de wereld over en ontdek de prachtige omgevingen.
- Volledig Nederlandstalig.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Simulatie
Product
 

Kung Zhu

- Snelle, humorvolle actie! Vlieg een gevecht in met combo aanvallen, snelle beuk bewegingen en vernietigende dwaze speciale Zhu-power moves allemaal met gedetailleerde over de top visuele effecten.
- Zes vrijspeelbare helden! Speel met Stonewall, Duke, Drayko in het ultieme Zhu avontuur.
- Veel verkennen. Strijd en verken de wereld van Zhu, vol met voorwerpen die je kunt gebruiken in de strijd.
- Levels herbeleven Speel levels opnieuw met de verschillende helden om experience, high-scores en bonus power-ups beloningen te verdienen.
- Multiplayer samenwerken Neem het op tegen Azer, Thorns onderdanen en de AZhu met behulp van je vrienden over local wireless.
- Nieuw rangensysteem Door hogere rangen te behalen binnen de Zhu warrior class speel je de volledig getrainde Zhu-Master vrij.
- Train je Zhu! Ontwikkel elke held onafhankelijk met via experience, armor en power-ups. - Richt je op het optimaliseren van je favoriet of train ze allemaal.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Actie Avontuur
Product
 


LEGO Batman

LEGO Batman: The Videogame brengt de one-and-only Caped Crusader tot leven. Players nemen de controle over het dynamische duo Batman en Robin.

Bevecht de meest gevreesde criminelen van Gotham City's The Joker, The Penguin, Catwoman e Scarecrow. Met een collectie high-tech suits, gadgets en cutting-edge wagens brengen de helden gerechtigheid.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Actie Avontuur Familie
Product
 

Jewel Quest Mysteries 2 Trail of the Midnight Heart (losse cassette)

Nadat ze gehoor had geven aan de vraag van haar oom, komt Eva Witheby in Jewel Quest Mysteries 2, Trail of the Midnight Heart ver van huis terecht, te midden van allerlei wildvreemden. Het is moeilijk te weten wie je kunt vertrouwen met al die verraderlijke paden en versluierde geheimen. Ontdek samen met Eva antieke voorwerpen in oogverblindende schermen met verborgen voorwerpen.

Duikel gereedschap op waarmee je de stukken van kostbare juweelborden kunt opgraven. Ontdek de compleet nieuwe scrollende zoekschermen, die je midden in wervelende speelvelden en een stormachtig avontuur plaatsen. Jewel Quest Mysteries 2 is een verborgen voorwerpen avontuur van een geheel nieuwe orde.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Puzzel en Behendigheid
Product
 

Brain Assist

In Brain Assist zitten vier verpleegsters met zeer verschillende karakters, die voor je klaarstaan als je moe bent en je hersenen een opkikker kunnen gebruiken. Je hersenen worden in tien kleurrijke minigames getraind op de volgende gebieden: concentratie, geheugen, analyse, instinct en reactievermogen. De resultaten die je in de loop der tijd met de spellen behaald worden door het spel bijgehouden.

De tien minigames verschillen onderling zeer. Zo moet je in Pi and Thagoras de juiste afbeeldingen bij elkaar zoeken, over het scherm verspreidde nummers in de juiste volgorde aantikken in Count-Mania, en verschillen zoeken in twee afbeeldingen in Spot the Difference. Deze en andere minigames zijn in je eentje, maar ook met maximaal vier spelers te spelen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Geheugen Training
Product
 

Guilty Gear Dust Strikers

Guilty Gear Dust Strikers gebruikt beide schermen van de Nintendo Dual Screen. Je kunt het bovenste scherm op bepaalde punten bereiken met behulp van platformen die door elk level zijn verspreid.

Het spel bevat 21 personages met ieder hun eigen verhaallijn en speciale aanvallen (zoals Psych Burst, Dust Attack en Roman Cancel). Deze personages zijn allemaal bekend uit de vorige Guilty Gear-spellen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Fighting Game
Product
 


Thundercats

Thunder! Thunder! Thunder!! Thundercats! Met die schreeuw kun jij jouw zwaard laten groeien in Thundercats op Nintendo DS. Stap in de glimmende laarzen van Lion-O en ga het onrecht te lijf in Thundercats. In deze tweedimensionale actiegame speel je Lion-O die de boosaardige legers van Mumm-Ra met zijn Sword of Omens moet verslaan!

In Thundercats kun je naast Lion-O nog meer bekende personages tegen. Zo kun je hulp krijgen van Tigra, Cheetara, Panthro, WilyKit, WilyKat en natuurlijk Snarf. Door deze krijgers aan je groep toe te voegen, krijg je de beschikking over indrukwekkende groepsaanvallen!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Actie Avontuur
Product
 

Jenga

Jenga is een spel voor de hele familie. Het speelt snel en is onvoorspelbaar. Alles hangt af van je anticipatie en reactiesnelheid.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Puzzel en Behendigheid
Product
 

Transformers Animated

Geheel gebaseerd op het gelijknamige Transformers: Animated dat wordt uitgezonden op Cartoon Network, komt Activision met een unieke game van deze futuristische robot's. Alle bekende personages zoals je ze kent uit de serie zullen voorbij komen.

Van Optimus Prime, Bulkhead en Bumblebee tot aan Bulkhead, stuk voor stuk zijn ze opgenomen in dit avonturen spel dat exclusief wordt uitgebracht op Nintendo DS!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Actie Avontuur
Product
 

Rabbids Go Home

Toen de Rabbids onze wereld binnenvielen, hadden ze geen rekening gehouden met het feit dat zij hun eigen planeet zouden gaan missen. Nu willen ze terug!

Ze keken naar de maan en bedachten zich dat als ze een enorme stapel spullen bij elkaar zouden verzamelen ze misschien wel naar de maan zouden kunnen klimmen. Hun reis begint en alles wat ze nodig hebben zijn spullen, heel veel spullen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Actie Avontuur Familie
Product