Scooby Doo Classic Creep Capers (losse cassette)

Scooby Doo! Classic Creep Capers is een single-player avonturengame. Los drie mysteries op, allemaal gebaseerd op afleveringen van de bekende cartoon. Jij speelt als Shaggy maar natuurlijk is Scooby-Doo ook van de partij.

€ 30.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Actie
Product
 

F 1 World Grand Prix

F-1 World Grand Prix zet je op de bestuurdersstoel terwijl je de razendsnelle druk ervaart van een echt Formule 1-seizoen. Doe mee aan het FIA Formula One World Championship met je keuze uit 22 coureurs. Je racet door 17 van de meest uitdagende Formule 1-circuits. Vijf spelmodi, waaronder: Grand Prix, Exhibition, Time Trial, Challenge en Two-Player. Realistische race-effecten zijn onder meer realtime bandenslijtage, skid marks en uitlaatvlammen. Up Challenge en Head-to-Head.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

Mortal Kombat Mythologies Sub Zero (losse cassette)

Een geheel nieuwe verhaallijn tilt de Mortal Kombat-mythe naar een nieuw niveau! Hartverscheurende actie en urenlange verkenning zullen je als nooit tevoren onderdompelen in Mortal Kombat!

€ 30.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Fighting Game
Product
 

Super Mario 64 (losse cassette)

Super Mario 64 is een platform spel, uitgegeven door Nintendo en ontwikkeld door de EAD divisie, voor de Nintendo 64. Samen met Pilotwings 64 was het een van de launch titels voor de console. Het werd uitgebracht in 1996. Meer dan elf miljoen exemplaren van Super Mario 64 zijn verkocht. Een verbeterde remake genaamd Super Mario 64 DS werd uitgebracht voor de Nintendo DS in 2004.

Als een van de oudere driedimensionale (3D) platform spellen is Super Mario 64 gebaseerd op open wereld gameplay, met relatief grote gebieden die voornamelijk samengesteld zijn uit echte 3D-polygonen in tegenstelling tot slechts tweedimensionale (2D) sprites. De game was een revolutie voor het 3D-genre, net zoals Super Mario Bros dat was voor 2D sidescrolling platformers. In de overgang van twee tot drie dimensies legt Super Mario 64 de nadruk op het zoeken in grote werelden. Ondanks deze elementen behoudt de game nog steeds veel gameplay-elementen en personages uit eerdere Mario-spellen.

Het spel heeft een blijvende indruk op 3D game design achtergelaten, bijzonder opmerkelijk voor zijn gebruik van een dynamisch camerasysteem en de uitvoering van haar 360-graden analoge besturing. De titel is geprezen door vele critici en fans als een van de grootste en meest revolutionaire video-games aller tijden.

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Overig
Product
 

The Legend of Zelda Ocarina of Time (losse cassette)

Een droom komt uit!
Mythes, legendes en magie...het kloppend hart van The Legend of Zelda! Bijna vier jaar werkte Shigeru Miyamoto aan dit nieuwste deel in de legendarische Zelda-sage.
Het resultaat is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van videogames. Tijdens je zoektocht naar de gouden Triforce reis je door een mysterieuze wereld vol geheimen. Je ontmoet mensen van verschillende rassen, demonen en de meest vreemde wezens. Een episch verhaal van hoog niveau dat je niet meer los zal laten!

- De absolute top op het gebied van adventures
- 256 Meg en een soundtrack van CD-kwaliteit
- Adembenemende filmfragmenten en camerawerk
- Het Rumble Pak (wordt apart verkocht) leidt je naar verborgen schatten en geheimen
- Je voortgang wordt in de cassette opgeslagen

€ 40.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 RPG
Product
 

Roadsters

Van 0 tot 100 km/u in 4 seconden, dat is roadsters. Dus gesp je gordel vast en geef gas, scheur weg! 10 circuits met strategische pits stops en variabele weersomstandigheden. 8 wagens op een piste die in 4 verschillende richtingen gevolgd kan worden.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

Shadowman

Een bezeten man komt eraan, schaduwt criminelen voor en na hun dood. Een dode man komt eraan, een Voodoo masker in zijn borst en lijnen van macht in zijn rug. Shaddow Man komt eraan. Spoort slecht op uit de levende en de dode wereld. Om de apocalypse te stoppen. Om je ziel te redden.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Actie Avontuur
Product
 

Mario Kart 64

Drie ... Twee ... Een ... GO! Het signaallampje verandert en je laat het pedaal op het metaal vallen. Neem het op tegen maximaal drie vrienden in de VS-games met gesplitst scherm of race solo in de Mario GP. Daag je vrienden uit in de zeer competitieve Battle-modus. Met geavanceerde functies kun je racen met je 'Ghost'. De rijgegevens van je beste run verschijnen als een transparante racer op het scherm. Je hoeft niet langer gewoon tegen de klok te racen - je kunt zelfs tegen jezelf racen!

€ 99.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

NBA Live '99 (losse cassette)

NBA Live '99 brengt jou een realistische basketballgame. Heb jij het in je? Wordt jij kampioen van de NBA?

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Sport
Product
 

NBA Hangtime (losse cassette)

HANG ON voor de tijd van je leven! Vlieg door de lucht en take it home tegen de grote jongens! Dit spel ROCKS met speciale bewegingen, brandende hoepels en hoge vliegende dubbele dunks! Alle 29 NBA-teams vertegenwoordigd met 5-man roosters. Unieke kenmerken zijn onder meer team fire, alley oops, double dunks en spin moves! Geheime codes maken verborgen personages, arena's en opties mogelijk. Speel tegen maximaal vier vrienden of werk samen tegen de computer! Maak je eigen speler!

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Sport
Product
 

Hybrid Heaven (losse cassette)

Ontdek het geheime nachtleven van New York city in Hybrid Heaven. Een unieke actie RPG: een combinatie van vechten, actie en role playing. Een verhaal over een invasie van buitenaardse wezens, wetenschappelijk onderzoek en moord. Ontdek de geheimen van de Hybrid maatschappij, de toekomst van de mensheid en je ware identiteit.

€ 10.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 RPG
Product
 


Bomberman Hero (losse cassette)

Het nieuwste avontuur van Bomberman neemt hem mee door de melkweg! Prinses Millian is ontvoerd door het kwaadaardige Garaden Empire en het is aan Bomberman om haar te redden. Reis door werelden van ijs, vuur en water. Gebruik nieuwe vaardigheden en krijg hulp van vrienden zoals Louie het konijn en Pibol de robot. Nieuwe voertuigen zoals de Bomber Copter en Bomber Marine komen goed van pas in je zoektocht om de prinses te redden en het universum opnieuw te bevrijden!

€ 25.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Platform Game
Product
 

NHL Breakaway '99 (losse cassette)

Stap op het ijs en ervaar de opwinding van een ijshockeymatch. Een geweldige ijshockeysimulatiegame die je niet snel zal vervelen.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Sport
Product
 

Mickey Speedway USA

Zet je schrap en maak je klaar om te racen! Rally door heel Amerika met Mickey en vrienden! Race rond 20 volledig Amerikaanse banen - van Alaska tot de Everglades - terwijl je probeert de wezels op te sporen en de arme, door de hond ontvoerde Pluto te redden. Gebruik de gekke wapens van Ludwig Von Drake - zoals de 'Antigrav-o-Kit Magno Flyer' of de 'Stormy Weather Whenever Engager' - om je een voorsprong te geven. Schiet dan langs je vrienden en luister terwijl de chauffeurs elkaar bespotten met de originele karakterstemmen van Disney!

€ 49.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

F 1 World Grand Prix 2 (losse cassette)

Beleef de Formule 1 op je Nintendo 64. Race alleen of tegen een vriend. Keuze uit zes camerastandpunten.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

Excite Bike 64

Temidden van de vele concurrenten komt Excitebike 64 glorieus naar voren als de beste motorcrossgame voor de Nintendo 64. Excitebike 64 heeft weliswaar niet de echte coureurs en parkoersen zoals die te vinden zijn in andere Supercross games. Maar dankzij de waarheidsgetrouwe spelbesturing en de schitterende graphics is het wel het meest realistische spel in zijn categorie. De softwaresleutelaars van Left Field hebben met Excitebike 64 een opmerkelijke prestatie afgeleverd. Ze zijn er in geslaagd de Supercross en Motorcross raceervaring realistisch over te brengen zonder dat dat ten koste gaat van de speelbaarheid van het spel. Dankzij de brede parkoersen, de subtiele driftmogelijkheid en de loepzuivere besturing als je door de lucht vliegt, is het heerlijk scheuren met dit spel. In het oorspronkelijke Excitebike voor de NES (Nintendo Entertainment System) was de belangrijkste uitdaging je motor recht over de verschillende sprongen en hobbels te trekken om op koers te kunnen blijven. Nu, 15 jaar later, is dat doel onveranderd gebleven. Om in Excitebike 64 te slagen, moet je met je bike de sprongen in de juiste positie benaderen om zacht te kunnen landen. Als je timing niet perfect is, verlies je veel snelheid. Alle bikes beschikken over een turbomogelijkheid, of je nu in de 80, 125 of in de 250 cc klasse rijdt. Die turbomogelijkheid speelt een cruciale rol in de gameplay. Voor elke sprong moet de coureur namelijk even een stoot turbo gebruiken zodat de motor genoeg snelheid heeft om de sprong te maken en aan de andere kant een zachte landing kan maken. Ben je echter te kwistig met je turbo, dan zal de bike oververhit raken. Het juiste gebruik van de turbo is het geheim om als eerste over de finishlijn te kunnen komen.Excitebike 64 barst van de speltypen, maar het belangrijkste onderdeel van het spel is wel de bottenverbrijzelende Season Mode. Je carriA're begint op het Novice level, waarin je deelneemt aan drie ronden van elk vijf races voordat je mag doorgaan naar de Amateur en Pro competities. De Season Mode, een speltype voor A(C)A(C)n speler, bevat 20 parkoersen waaronder realistische indoorcircuits en waanzinnige parkoersen in de openlucht. Naast de Season Mode bevat Excitebike 64 een grote diversiteit aan andere speltypen die een lange levensduur van het spel garanderen. In het speltype Soccer kunnen twee tot vier spelers gelijktijdig hun bikes gebruiken om een enorme voetbal rond te trappen. In de technisch veeleisende Hill Climb Mode zwoegen de coureurs op steile, bijna verticale hellingen in een gevecht tegen de zwaartekracht. Het is ook mogelijk om de moeder van alle motorcrossgames beschikbaar te maken, het fantastische NES Excitebike zelf, plus een bijgewerkte, volledig 3Dversie van dat spel met turbomogelijkheid en enorme sprongen. Het mooiste komt nog: als je alle 20 Excitebike 64 circuits hebt overwonnen, kun je met een gebruiksvriendelijke Track Editor zelf parkoersen ontwerpen, zodat er geen eind komt aan nieuwe speluitdagingen!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

Rugrats Treasure Hunt (losse cassette)

Speel zelf een van de Rugrats en ga op zoek naar de verborgen schat in dit uitdagende 3D platvorm-spel dat nooit het zelfde is, hoe vaak je het ook speelt!

€ 10.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Actie Avontuur Familie
Product
 

Hot Wheels Turbo Racing (losse cassette)

In een gerobotiseerde toekomst, leven de inwoners alleen maar om aan races met gekke wagens deel te nemen. Loopings, ongelooflijke vallen, extreme boost en kortere weggen zullen alledaags zijn in deze races die plaatst zullen hebben in werkzame vulkanen of in gevaarlijke ijzige bergen. Naar aanleiding van zijn 35ste verjaardag, heeft Hot Wheels zijn bekendste modellen van zijn geschiedenis gekozen voor het geluk van kleineren en groteren.

€ 10.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

Extreme G

Neem het op tegen 12 laserstralen speedfreaks over 12 looping, kronkelende, kurkentrekker achtbaan racebanen. Als je nog nooit een cybercyclus hebt gezien, neem dan een stinger-raket in de uitlaatpijp tijdens een zinderende halfpipe, je staat op het punt een adrenalinestoot te krijgen. Racen naar de N-graad door extreme extremen. Surfen op het snijvlak tussen G-kracht en brandend wrak! Als de zwaartekracht een wet is, is dit een misdrijf.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

Blues Brothers 2000

Een muziekaal avontuur! De game volgt het verhaal van de gelijknamige film. Ontsnap uit de gevangenis en breng de band weer bijelkaar. Spring over obstakels en verzamel geld. Volbreng de missie...

€ 199.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Actie Avontuur Familie
Product
 

F1 Pole Position 64

Spring in de cockpit van een F1-racer en neem het op tegen de beste teams ter wereld voor een adembenemende race! Ongelooflijk spannend: officiële game van de FIA, de nieuwste game van HUMAN zal je N64 laten brullen door de 16 WK-circuits. Van Monaco tot San Marin, daag de beste coureurs uit en voel de opwinding van de World Grand Prix in 3D. 100% adrenaline! 2 arcade-modi en een wereldkampioenschapsmodus die je zullen helpen een zeer realistische F1-simulatie te ervaren: instellingen van je voertuig, audiocontact met de pit, veranderende weersomstandigheden, botsingen, pensionering ...

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

V Rally '99

Bestuur een van de 12 officiele wagens van het rally Wereldkampioenschap en race in realistische en waarheidsgetrouwe omstandigheden door 8 verschillende landen heen. Regen, slijk, sneeuw, grind, zand en stof: niets zal je bespaard worden tijdens de adembenemende tijdsritten, overdag en 's nachts. Zowel de kunst van het slippen en springen als het sturen en tegensturen, zal je volledig moeten beheersen om de allerbeste te zijn op V-Rally.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

Diddy Kong Racing

Diddy Kong Racing is een racespel voor de Nintendo 64 ontwikkeld door Rareware en uitgebracht in 1997. Het was de eerste spin-off van de Donkey Kong Country-serie en staat genoteerd als de zesde best verkochte Nintendo 64 game.

Diddy Kong Racing is een racespel als Mario Kart 64, Diddy Kong Racing heeft ook een onderscheidend adventure mode. Een aantal van de speelbare personages zouden later zelf in hun eigen game verschijnen. In Diddy Kong Racing, kan de speler gebruikmaken van een auto, hovercraft of vliegtuig.

€ 59.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Racing Game
Product
 

Super Smash Bros (losse cassette)

Kan Kan Link Mario verslaan? Kan Yoshi Donkey Kong vloeren? Kan Kirby Pikachu knock-out slaan? Vóór Super Smash Bros. Melee voor Nintendo Gamecube, werden deze en andere eeuwenoude vragen al beantwoord in Super Smash Bros., het originele toernooi-vechtspel met alle Nintendo-sterren voor Nintendo 64. Nintendo's populairste characters doorkruisen verschillende werelden en wisselende dimensies om met elkaar op de vuist te kunnen gaan in dit spel.

De 12 supersterren zijn Mario, Luigi, Donkey Kong, Link, Samus, Yoshi, Kirby, Fox McCloud, Jigglypuff, Ness, Captain Falcon en Pikachu. Elk van hen heeft een specifieke 3D-arena, waarin power-ups en obstakels liggen verspreid. Twee tot vier spelers kunnen gelijktijdig op hetzelfde scherm vechten, of één speler kan zich de toernooiladder opwerken om aan de top een geheime eindbaas te bereiken.

Het doel is je tegenstander zo vaak mogelijk uit het speelveld te slaan binnen een bepaalde tijd. Als je tegenstander geen partij voor je is, kun je hem zo'n harde dreun geven dat hij de lucht in vliegt en in een sterrenbeeld verandert. Link hakt erop los met zijn Master Sword, Yoshi slurpt vijanden op en verandert ze in eieren en Fox McCloud is uitgerust met zijn vertrouwde Blaster.

€ 50.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Fighting Game
Product