Top Gun Second Mission (losse cassette)

So you think you're a Top Gun hero, just because you splashed a few bogeys in the Persian Gulf. Well, before polishing your ego, you've gotta survive a second mission that's ten times more deadly than the first.

Soaring against an Armageddon bound armada of planes, tanks, ships, and satellite laser beams, every ounce of your skill and courage will be drained as you fight fire with fire, while out-maneuvering anti-aircraft blasts, cannon bursts and heat seeking missiles that are looking to roast your tail.

€ 10.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Flight Simulator
Product
 

Blades of Steel (losse cassette)

Je racet op je vlijmscherpe schaatsen en met je verwoestende hockeystick over de ijsbaan en wordt enthousiast toegejuicht door duizenden fans. Het is tijd voor een potje supersnel ijshockey, net zo ruw en fysiek als het spel van professionele spelers. De puck wordt losgelaten, jij krijgt hem onder controle, legt hem goed klaar en... Boem!

Je tegenstander duwt je gemeen in de rug en steelt zo op een ongelofelijke manier de puck. Je snelt achter hem aan en duwt hem hard tegen de boarding. De gemoederen raken verhit, de handschoenen gaan uit en er vallen klappen als in een echte bokswedstrijd! Wat een actie!

Je kunt deze knallende NES-klassieker met twee spelers tegelijk spelen en als er strafschoten worden genomen, neem je zelfs de rol van keeper op je! Bind je ijshockeyschaatsen onder en stel je alvast voor hoe door de luidsprekers galmt: “Hij schiet, hij scoort!”

€ 10.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Sport
Product
 

Barbie (losse cassette)

Ze is de populairste ster met de coolste looks. Zij is Barbie! En ze wil dat je met haar mee gaat op een magisch avontuur door spannende werelden van plezier, mode en fantasie! Op een betoverde avond droomt Barbie dat ze is uitgenodigd voor de Fantasy Ball. Maar ze heeft niets om aan te trekken! Kun jij haar helpen de magische fantasietoebehoren te vinden die ze nodig heeft om haar toegang tot een geweldig succes te maken?

Je zoekopdracht voert jou en Barbie op ongelooflijke avonturen door drie verschillende fantasiewerelden: Mall World, Underwater World en 50's Soda Shop World. Onderweg ontdek je spannende verrassingen, maak je nieuwe vrienden en modelleer je enkele van de coolste Barbie-modes ooit! Maar pas op. Een valse stap en je wordt misschien net wakker uit de droom voordat je bij het bal bent. Barbie rekent op jou, dus laten we gaan!

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Platform Game
Product
 

Fighting Golf (losse cassette)

LEE TREVINO

WINNAAR VAN DE SKINS GAME 87´

2-MALIGE WINNAAR VAN U.S. Open, Britisch Open en P.G.A. Championship.

¨Nooit eerder zijn er in thuisformaat zoveel opties beschikbaar geweest voor een speler van golf-videogames. Dit is verreweg de beste videogame-golfsumulatie die er is.¨
-U.S. National Video Game Team

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Sport
Product
 


Jack Nicklaus Golf (losse cassette)

Speel één van de 18 holes. Inclusief de 14e in St. Andrews, op Muirfield de 18e, en de 12e in het Royal Lytham. Alle elementen van de kampioenschappen kom je tegen: de harde wind van Schotland en de razendsnelle greens van Augusta. Bomen zijn overal, de vraag is of jij ze weet te ontwijken.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Sport
Product
 


Digger T. Rock

Ben jij klaar voor ondergronds plezier?

Onze held, Digger T. Rock, is mijnbouwer. Help hem graven door mysterieuze grotten. Je komt terecht in een verbijsterend doolhof vol met onbekende gevaren.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Actie Avontuur
Product
 

Duck Tales 2

Dagobert Duck zit het rijkste avontuur op zijn hielen. De stukken van de kaart van de Lost Treasure of McDuck zijn verspreid geraakt over de aardbol en Dagobert moet ze vinden, voordat de hebberige Flintheart Glomgold ze te pakken krijgt. Het gaat een race naar de finish worden terwijl ze allebei proberen de schat te vinden en de rijkste eend in de wereld te worden! Doe mee met Dagobert en zijn neefjes, ontdek de oude pyramides van Egypte en vecht tegen ijzervretende piraten in de Bermudadriehoek. Help ze de spookachtige hallen van een oud Schots kasteel te doorzoeken en bedwing de waterige hoogten van de Niagara watervallen. Help Dagobert met zijn missie naar het geheim van het eiland van Mu en je zult de laatste hint krijgen om de geheime locatie te onthullen van de Lost Treasure of McDuck!

€ 119.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Platform Game
Product
 

Boulderdash (losse cassette)

Stoneford, an old adventurer, ill in bed, called his son, Rockford, to his side. Handing Rockford an old map, he said: "My son, you must take up the quest I never completed. Find the Secret Jewels of the Six Worlds, and you will be rich beyond your wildest dreams!" These were his final words.

As Rockford, your quest begins in the strange and perilous Boulder World. An underground world swarming with weird enemies, all out to prevent you from collecting the priceless diamonds just waiting to be mined. Can you master the enchanted walls, transform butterflies into jewels, find the mysterious escape tunnel, and get away from the growing amoeba before it engulfs you?

Six different magical worlds of adventure await you in BOULDER DASH!

€ 20.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Puzzel en Behendigheid
Product
 

NES Style Dual Link Controller Mega Man (Retro Bit)

- 180cm kabel met dubbele stekkers voor NES en USB
- Compatibel met NES
- Compatibel met PC en Mac via USB-stekker
- Convexe knoppen voor extra grip

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Controllers
Product
 


Low G Man (losse cassette)

Low G Man: The Low Gravity Man (of simpelweg Low G Man) is een futuristische actie video game, ontwikkeld door KID.

Jij bent de Low Gravity Man! Als je powered up bent, kan je het hele scherm door springen! Vang en gebruik voertuigen van je vijanden, waaronder het spinnenvoertuig die over het plafond kan kruipen. Grijp en versterk wapens van tegenstanders en veel, veel meer. Je missie is om de robotproducerende verkenningsplaneet terug te pakken van de kwaadaardige aliens, voor ze alle robots herprogrammeren om het menselijk ras te vernietigen. Inclusief wachtwoordensysteem, oneindig opnieuw proberen en meerdere missies voor een hele lange tijd genieten!

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Actie Avontuur
Product
 

Nintendo NES Controller

Let op: Deze controller werkt niet op de Nintendo Classic Mini: NES.

De officile controller voor de NES, hij ligt nog altijd perfect in de hand en is uiterst nauwkeurig. Onmisbaar voor de vele two player games!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Controllers
Product
 


MegaMan 2 (losse cassette)

Mega Man 2, dat wordt gezien als een van de beste actiespellen ooit, bouwt voort op zijn uitmuntende voorganger. Met nog meer gebieden en robotbazen laat louter de omvang en reikwijdte een spelershart al sneller kloppen.

Het is het jaar 200X. Mega Man, de superrobot van Dr. Light, heeft de snode Dr. Wily succesvol verslagen en vrede heerst op de planeet. Dr. Wily keert echter terug met een nieuw leger van robotbazen om onze held uit te dagen. Kan Mega Man de wereld opnieuw redden?

€ 30.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Platform Game
Product
 


Isolated Warrior (losse cassette)

Ze komen naar jouw stad! Vijandelijke wezens. Isolated Warrior is een high-speed game. Jij bent Max Maverick, een eenzame strijder, die de planeet moet redden.

€ 10.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Overig
Product
 Disney Adventures in Magic Kingdom (losse cassette)

Dit is je ticket naar de adembenemende Adventures in the Magic Kingdom! Doe mee met het spannende avontuur terwijl je door het Magic Kingdom zoekt naar de zes zilveren sleutels die je toegang geven tot het Enchanted Castle. Gebruik al je vaardigheden en materialen om je doel te bereiken.

Beantwoord triviantvragen over Disney om toegang te krijgen tot de attracties. Word de bestuurder van een losgeslagen trein in de Big Thunder Mountain. Race in Autopia Cars door een doolhof van obstakels. Doe je zeemansoutfit aan terwijl je verstrikt raakt met de smoezelige zeerovers van Pirates of the Caribbean. Werp jezelf in de Black Holes van de Space Mountain. Grijp een zilveren sleutel van de griezelige inwoners van het Haunted Mansion.

Wat voor avonturen staan je nog meer te wachten in het Magic Kingdom? Je zult er gewoon zelf achter moeten komen!

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Actie Avontuur Familie
Product