E.T. The Extra Terrestrial (losse cassette)

E.T., het buitenaardse wezen, is door zijn vrienden achtergelaten op aarde. Om weer terug naar zijn eigen planeet te kunnen moet hij eerst contact met zijn vrienden maken door een zogenaamde aEURoecommunicatoraEURb te bouwen. Verzamel alle benodigde items die verspreid over het landschap liggen en help E.T. zijn aEURoecommunicatoraEURn te bouwen.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Overig
Product
 

Lucky Luke Desperado Train (spaans italiaanse versie)

Jij moet samen met Lucky Luke alle boeven zien te vangen! Ga op pad met je trouwe vriendjes: Jolly Jumper en Rataplan! Samen zul je moeten rijden, varen en nog veel meer waanzinnige capriolen uithalen om alle boeven te kunnen vangen! Met 5 minigames tussendoor en genoeg boeven om achter de tralies te helpen, een zeer uitdagende game!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Overig
Product
 

Carl Lewis Athletics 2000 (losse cassette)

Ben je klaar om voor het goud te gaan? Overschrijd je grenzen, daag King Carl uit en word de grootste atleet van de Olympische Spelen! Strijd in 10 verschillende sporten van het tienkamp: Discus werpen, speerwerpenaEUR Daag jezelf uit met de aEURoeghost modeaEURe, noteer je beste tijden en stuur ze door naar je vrienden via infrarood!!

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Overig
Product
 International Karate 2000 (losse cassette)

International Karate 2000 wijst jou de rol toe als toekomstige meester in de oude gevechtskunst! Je begint als groentje met een witte band. Naarmate je meer en sterkere tegenstanders verslaat, verwerf je steeds een andere band-kleur om uiteindelijk de hoogste prijs te behalen- de zwarte band! Met 28 karatekaaEUR(TM)s, 17 internationale omgevingen en veel verschillende toernooimodes een echte klapper!

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Overig
Product
 


Disney's Dinosaur (losse cassette)

Het verhaal van drie prehistorische dieren die weten te overleven in een wereld van chaos. Een grote meteoriet treft de aarde in het Krijt en veroorzaakt catastrofale klimatologische veranderingen. In deze wereld van chaos moeten de drie helden, Aladar, de Iguanodon, Zini de lemur en Fliade pteradon een kudde van Dinosauriers naar een nieuw leefgebied leiden waar ze in vrede kunnen leven. Op deze lange tocht kent vele ontmoetingen, sommige vriendelijk, andere niet. Daarnaast moeten de helden ook een aantal opdrachten volbrengen.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Overig
Product
 


Shrek (losse cassette)

De zomerfilmtopper van 2001 pakt t klein aan met dit toernooivechtspel van TDK Mediactive, Inc. De zes characters waar het spel mee begint zijn Shrek, Princess Fiona, Thelonius, de Big Bad Wolf, Monsieur Hood en Pinocchio, maar als het je lukt om ze in het gevecht te verslaan zijn er drie extra spelfiguren te verkrijgen. We zullen niet verklappen wie dat zijn, al zit het er natuurlijk dik in dat een zekere omhooggevallen prins ook graag mee wil doen. Iedere vechtersbaas heeft drie standaardbewegingen: slaan, schoppen en verdedigen, naast drie speciale bewegingen in de beste beat m uptraditie. Druk bijvoorbeeld Links, Omlaag, Rechts en A om Shrek een vuurbal te laten boeren. Heel beschaafd, maar wel ontzettend handig gedurende een gevecht. Voor geoefende strijders zijn er bonussen die je onsterfelijk maken, meer snelheid geven of je kracht verdubbelen, al kun je deze niet gebruiken als je gezondheidsmeter onder de 33 procent zakt. Er zijn drie moeilijkheidsniveaus en een Practice Mode waarin je tegen sprookjesboksballen mag vechten. Onder de negen arenas vind je Grimmwaardige omgevingen zoals donkere bossen, kastelen en wankele bruggen. Dus ben je fan van het betere vuistenwerk en op zoek naar iets nieuws, dan is Shrek: Fairy Tale FreakDown echt iets voor jou.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Overig
Product