E.T. The Extra Terrestrial (losse cassette)

E.T., het buitenaardse wezen, is door zijn vrienden achtergelaten op aarde. Om weer terug naar zijn eigen planeet te kunnen moet hij eerst contact met zijn vrienden maken door een zogenaamde aEURoecommunicatoraEURb te bouwen. Verzamel alle benodigde items die verspreid over het landschap liggen en help E.T. zijn aEURoecommunicatoraEURn te bouwen.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Overig
Product
 

Lucky Luke Desperado Train (spaans italiaanse versie)

Jij moet samen met Lucky Luke alle boeven zien te vangen! Ga op pad met je trouwe vriendjes: Jolly Jumper en Rataplan! Samen zul je moeten rijden, varen en nog veel meer waanzinnige capriolen uithalen om alle boeven te kunnen vangen! Met 5 minigames tussendoor en genoeg boeven om achter de tralies te helpen, een zeer uitdagende game!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Overig
Product
 

Carl Lewis Athletics 2000 (losse cassette)

Ben je klaar om voor het goud te gaan? Overschrijd je grenzen, daag King Carl uit en word de grootste atleet van de Olympische Spelen! Strijd in 10 verschillende sporten van het tienkamp: Discus werpen, speerwerpenaEUR Daag jezelf uit met de aEURoeghost modeaEURe, noteer je beste tijden en stuur ze door naar je vrienden via infrarood!!

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Overig
Product
 

International Karate 2000 (losse cassette)

International Karate 2000 wijst jou de rol toe als toekomstige meester in de oude gevechtskunst! Je begint als groentje met een witte band. Naarmate je meer en sterkere tegenstanders verslaat, verwerf je steeds een andere band-kleur om uiteindelijk de hoogste prijs te behalen- de zwarte band! Met 28 karatekaaEUR(TM)s, 17 internationale omgevingen en veel verschillende toernooimodes een echte klapper!

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Overig
Product
 


Disney's Dinosaur (losse cassette)

Het verhaal van drie prehistorische dieren die weten te overleven in een wereld van chaos. Een grote meteoriet treft de aarde in het Krijt en veroorzaakt catastrofale klimatologische veranderingen. In deze wereld van chaos moeten de drie helden, Aladar, de Iguanodon, Zini de lemur en Fliade pteradon een kudde van Dinosauriers naar een nieuw leefgebied leiden waar ze in vrede kunnen leven. Op deze lange tocht kent vele ontmoetingen, sommige vriendelijk, andere niet. Daarnaast moeten de helden ook een aantal opdrachten volbrengen.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Overig
Product
 

Pokemon Trading Card Game (losse cassette)

Deze Game Boy Color-versie van de enorm populaire Pokémon Trading Card Game was geliefd bij zowel gamers als ruilkaartverzamelaars.

Verken de spelwereld om tegenstanders te vinden en informatie te verzamelen. Leer hoe je een deck moet samenstellen en beheren, win gevechten om booster packs te ontvangen, en neem het daarna op tegen de acht Club Masters. Je doel: de Grand Masters dusdanig imponeren dat je hun legendarische Pokémon-kaarten mag overnemen!

De game bevat meer dan 200 Pokémon-ruilkaarten gebaseerd op de oorspronkelijke decks plus nieuwe kaarten die je alleen in deze game kunt tegenkomen.

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Strategy
Product