Hulk

De film The Hulk van de gevierde regisseur Ang Lee is een bewerking van de klassieke Marvel Comicsserie van Universal Pictures. The Hulk bevat alle elementen van een kassucces: ontzettend veel effecten, een superheld, en de zwaarmoedige romantiek en tragiek van de klassieke horrorfilms van Universal.

Een jaar na de gebeurtenissen in de film pakt de game de draad weer op en volgt de benarde situatie van de gekwelde wetenschapper Bruce Banner en zijn woedende alter ego, The Hulk. Samen strijden ze tegen de angstaanjagende krachten van The Leader, een schurk die de gammaenergie van de Hulk wil gebruiken om een onuitputtelijk leger gammawezens los te laten op de wereld.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Dead to Rights

Soms komt er een spel langs dat je donkere kanten laat zien. In Death to Rights ben je Jack Slate die vals beschuldigd wordt van de moord op zijn vader, je probeert er achter te komen wie die veroorzaakt heeft.

Het spel geeft je de mogelijkheid om je tegenstanders te gijzelen, de wapens van je tegenstanders af te pakken en zelfs een optie om je hond Shadow op ze af te sturen. Denk daarnaast aan enkele minigames, een gigantische voorraad aan vette guns, veel gescheld en een helikopterachtervolgings scene.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Prince of Persia the Sands of Time (losse disc)

In het door oorlog verscheurde oude Persie laat een jonge prins zich verleiden door de duistere krachten van een magische dolk en heeft zo een dodelijke kwaad losgelaten in zijn vaders enorme vorstendom.

Met de hulp van een verleidelijke prinses en de krachten van The Sands of Time probeert hij het kwaad uit de kamers van het paleis te verdrijven om zo de vrede in zijn land terug te brengen. Hij moet echter erg voorzichtig zijn, want er geldt hier maar een wet: beheers het zand of wordt er onder begraven.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Batman Vengeance

Batman Vengeance is een boeiende platformgame, die trouw is gebleven aan zijn animatieachtergrond. De game maakt vanaf het allereerste moment een goede indruk: de gamecredits komen net als bij het kijken naar de televisieserie voorbijrollen bij het spelen van het eerste level. Juist door die interactieve introductie wordt het gevoel van de animatieserie haarfijn overgebracht.

Tijdens de filmscenes krijg je het gevoel te kijken naar een 3D versie van de tekenfilm. De tekenfilms zijn geintegreerd in de gameplay. Dat komt de verhaallijn van de game ten goede en geeft je tegelijkertijd het gevoel alsof je samen met Batman in de televisieserie de strijd aanbindt met de misdaad.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Jimmy Neutron Attack of the Twonkies

Een rampzalige missie om wetenschappelijke minerale monsters te verzamelen van de komeet Twonkus eindigt nog rampzaliger wanneer Jimmy Neutron een buitenaardse levensvorm mee terug neemt.

Twonkies lijken mooie, kleine schattige wezens te zijn. Wanneer bijna iedereen in de stad er eentje als huisdier heeft, word ontdekt dat blootstelling aan ritmische muziek ze verandert in lange, woeste beesten. Dit veroorzaakt een ramp toen een rockband langs kwam voor een evenement.

Neutron en zijn team met zijn robot hond en zijn vrienden Carl en Sheen (die niet kunnen zingen) gaan de dreiging tegen om de stad te redden. Om dit te doen moet Jimmy Sheen's zangstem vangen, wiens vreselijke natuur het tegenovergestelde effect op de Twonkies heeft waardoor ze terug veranderen naar hun schattige vorm.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

James Bond 007 Everything or Nothing (losse disc)

James Bond 007: Everything or Nothing trekt alle registers open: een spectaculaire mix van derdepersoons shoot 'em up actie met razendsnelle helicopter, sportwagen en motorfiets secties. Gebruik Q's nieuwste gadgets, charmeer de dames en speel massa's extra's vrij door speciale 'Bond momenten' uit te voeren.

Dankzij een compleet nieuw verhaal waarin je de bekende gezichten en stemmen tegenkomt van Pierce Brosnan, Willem Dafoe, Heidi Klum en vele anderen, benadert deze game wel heel erg dicht het schitteren in je eigen 007 film.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

True Crime Streets of L.A. (losse disc)

Neem de rol aan van de schurk Nick Kang, medewerker van de Elite Operations Division (E.O.D.), een nietsontziende gemenerik. Zijn slechte reputatie en dodelijke vaardigheden hebben hem het lastige baantje opgeleverd om het kartel van Chinese Triaden en Russische maffia dat de stad van de engelen in oorlogsgebied heeft doen veranderen, tot zwijgen te brengen.

Doe mee aan explosieve vuurgevechten met geweren in beide handen, dodelijke staaltjes van Oosterse vechtkunst en razendsnelle vuurgevechten op een terrein van 400 vierkante kilometer van de stad Los Angeles dat precies is nagebootst. Per auto of te voet, de unieke missies bestaan uit het opsporen van getuigen van de tegenpartij, de zoektocht naar bewijzen waarmee de zaak opgelost kan worden, het elimineren van ontwijkende informanten en het aanhouden van de zwaarbewapende en dodelijke slechteriken.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

The Sum of all Fears

Jij bent de leider van het Elite Gijzelaars Reddings Team. Nadat de bom in Baltimore is ontploft (zoals in de film) wordt je takenpakket uitgebreidt en zal je niet rusten voor dat alle terroristen, die verantwoordelijk zijn voor deze aanslag, zijn opgeruimd. Het personage van Ben Affleck zal jou orders geven, zo krijg je echt het gevoel dat je mee doet in de film!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Tak and the Power of Juju

Tak and the Power of Juju is a fantasy tale of good and evil set in an ancient, tribal world where Juju magic really works. Players assume the role of Tak, a young and playful shaman's apprentice, and will need to recover moonstones stolen by an evil Jujuman to save the Moon Juju and restore her powers.

Tak will have to stretch beyond his shaman training and use his wits, environment and the power of the Juju gods to overcome the villain, Tlaloc. His challenge is to return the five moonstones to the Temple of the Moon Juju and reinstate peace in his mystical world.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Splinter Cell Pandora Tomorrow (losse disc)

Het is het jaar 2006, de VS bouwt een militaire basis op Oost-Timor. Het verzet tegen hun aanwezigheid is immens en dan gebeurt het onvoorziene: Suhadi Sadono een locale guerrillaleider die lange tijd door de CIA werd gesponsord, bezet de Amerikaanse ambassade in Jakarta.

Tientallen gijzelaars worden met de dood bedreigd. De wereld kijkt toe. Amerika staat met zijn rug tegen de muur dus mag geheim agent Sam Fisher ongezien in actie komen. Niet zozeer om de gijzelaars te bevrijden, maar wel om top secret documenten te vernietigen voor ze in verkeerde handen vallen.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Bratz

Ben je een fan bent van de Bratz? Dan past Bratz Rock Angelz precies in jouw winkelstraatje! Volg je 'passion for fashion' (mode-manie) in dit unieke interactieve avontuur. Je gaat helemaal op in de Bratz World, waar de meiden op zoek gaan naar opmerkelijke verhalen. Help ze aan de inspiratie om hun eigen modetijdschrift te vol te schrijven.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Conan

Neem het zwaard van de grootste held ooit ter handen om door de gebieden van Hyboria te zwerven - Conan.

Je vecht je weg door de zwarte bergen en rivieren op zoek naar de troep die de dood naar jouw geboortestad heeft gebracht. Je moet zwaarden bijlen en knotsen zien te hanteren om deze gevaarlijke reis tot een goed einde te brengen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Resident Evil Zero (player's choice)

Voor de liefhebbers van Resident Evil is dit game. Exclusief voor Nintendo GameCube verschijnt Resident Evil Zero, de game die vertelt hoe het allemaal begon. De klok wordt teruggezet naar de tijd voordat Raccoon City het griezelstadje werd waar ieders duisterste nachtmerries tot leven kwamen in de vorm van zombies en andere monsters. Eindelijk kom je te weten wie of wat er precies verantwoordelijk was voor deze zenuwslopende serie.

Voor het eerst in de Resident Evil-reeks kun je gebruik maken van het zogenaamde 'Partner Zapping'. Met dit unieke systeem kun je twee personages tegelijk besturen. Een van hen is de kersverse agent van het S.T.A.R.S.-team Rebecca Chambers. Zij trekt erop uit om een serie moorden te onderzoeken in de omgeving van Raccoon City en komt daar vast te zitten na problemen met haar helikopter.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

X Men the Official Game

In de game krijg je voor het eerst echt de controle over de krachten van populaire personages uit de wereld van de X-Men-film. Speel de rol van Wolverine, Nightcrawler en Iceman, maak je meester van hun kenmerkende krachten en baan je een weg door de unieke werelden waarin hun superheldenkrachten helemaal tot hun recht komen.

Met de andere X-Men-personages aan je zijde maak je je als nooit tevoren meester van alle personages, laat je de slagkracht van Wolverine los op de wereld, beleef je de acrobatische kunsten en teleporteerkrachten van Nightcrawler en zweef je door de lucht op de ijsglijbaan van Iceman.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Resident Evil 4

In Resident Evil 4 maak je opnieuw kennis met Leon S. Kennedy, het idealistische groentje van Raccoon City Police Department uit Resident Evil 2. Het is zes jaar na de vernietiging van Raccoon City. In die periode is de Amerikaanse regering erin geslaagd de misdadige Umbrella Corporation uit te schakelen.

Het is inmiddels 2004 en je sluit je weer aan bij Leon, die nu een Amerikaanse agent is met een supergeheime missie. Het is zijn taak om de ontvoering van de dochter van de president te onderzoeken. Zijn onderzoek brengt hem naar een mysterieuze locatie in Europa. Terwijl Leon oog in oog komt te staan met onvoorstelbare gruwelijkheden, moet hij uitzoeken wie of wat erachter zit.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Metal Gear Solid the Twin Snakes

Konami laat de zenuwen door je lijf gieren met de definitieve director's cut van de eerste Metal Gear Solid, onder de bezielende leiding van de oorspronkelijke maker Hideo Kojima en Mario-meesterbrein Shigeru Miyamoto.

Gruwelijk spannend door de schaduwen sluipen, schietsecties waarvan je hart gaat bonzen en gadgets te over in dit spannende verhaal waarin je de geheimen ontrafelt achter de overname van een basis waar nucleair afval verwerkt wordt - waarbij je graphics, onderdelen en tussenfilmpjes tegenkomt die je alleen op de Nintendo GameCube zult aantreffen.

€ 69.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Splinter Cell Chaos Theory

High-tech superspion Sam Fisher keert cooler en stoerder dan ooit terug voor het derde deel in de bejubelde Splinter Cell serie. Chaos Theory introduceert verfrissende elementen zoals een coöperatieve stand voor twee spelers, nieuwe wapens en gadgets, nieuwe stealth moves, een superspannende technoterroristenplot, missies met meerdere routes en veel nadruk op de herspeelbaarheid.

Visueel is de serie er stukken op vooruit gegaan, met onwaarschijnlijk realistische graphics, effecten en animaties. Het klinkt ook prima, met dank aan Hollywoodheld Michael Irosnide die de stem van Fisher weer voor zijn rekening neemt en de elektronische soundtrack van Amon Tobin.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Beyond Good and Evil (zonder handleiding)

Word overrompeld in dit epische avontuur met actie reporter Jade. De vredige planeet Hyllis wordt bedreigd door buitenaardse wezens en is uiteindelijk bijna door hen overrompeld. Jade, de actie reporter en bewoner van Hyllis probeert uit alle macht haar eiland te verdedigen. Ze heeft daarbij vreemde visioenen en weet niet wat ze daarmee aanmoet. De overheid beweert dat de planeet nu helemaal veilig is. Echter, Jade vermoedt dat er meer achter de buitenaardse invasie zit.

Ze komt in contact met een ondergrondse verzetsorganistaie en dan begint haar avontuur wat haar brengt tot in het hart van de samenzwering. Jade is vastbesloten het complot te ontrafelen en de bewoners van Hyllis de waarheid te tonen. En slechts gewapend met haar camera, aikido stok en een ferm doorzettingsvermogen gaat ze op onderzoek uit. Maar dan komt ze tot de ontdekking dat zelfs de grenzen geen grenzen blijken te zijn. Haar zoektocht voor de waarheid kent geen grenzen.

€ 39.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

James Bond 007 Agent Under Fire

Bereid je voor op het nieuwste James Bond in Agent under Fire, de gevaarlijke plannen van een meestercrimineel moeten voorkomen worden en er is maar een man die dat kan. Die man is Bond, James Bond.

De next generation console technologie zet jou neer in de rol van 007 zoals je dat nog nooit eerder hebt meegemaakt! Compleet met hightech wapens, state of the art gadgets, exotische sportwagens en uiteraard mooie vrouwen is dit de meest ultieme James Bond ervaring.

De mix van intense firstperson actie en gevaarlijke racelevels brengt jou naar exotische locatie waar je het op zult moeten nemen tegen s werelds meest gevaarlijke vijanden. Alleen slim gebruik van je wapens en de welbekende Bondgadgets geeft je de kans om de wereld te redden.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

The Incredible Hulk 2 (losse disc)

Neem in Hulk: Ultimate Destruction controle over de Hulk. Het sterkste cartoon-karatker ooit. Gebruik zijn kracht om welk object dan ook te veranderen in een dodelijk wapen. Jij gaat zorgen voor totale destructie!

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Medabots Infinity

Meer Medabots, meer kracht en meer Nintendo gamecube speelplezier!
Help Ikki en zijn trouwe medabot de gemene plannen van de Rubberobobende te dwarsbomen.

- Met alle bekende hoofdpersonen en omgevingen van de Medabots TV serie.
- Volledig aanpasbare Medabots met miljoenen onderdelen om uit te kiezen.
- Vol met puzzles en stoere Robattles.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Bloodrayne

Kruip in de huid van agente Blood Rayne, half mens, half vampier. Aan de vooravond van WO II willen de nazis bovennatuurlijke en boosaardige krachten gebruiken om de wereld te domineren. Aan agente Blood Rayne om hier een stokje voor te steken...

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Prince of Persia the Sands of Time (player's choice)

LET OP: Dit spel is helaas niet af te spelen op een standaard Europese Gamecube.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Dragon's Lair 3D

Prinses Daphne is ontvoerd door Singe de kwaadaardige draak en verstopt in het middeleeuwse kasteel van de slechte koning Mordroc.

Gebruik zijn magische amulet als gids en leid de heldhaftige, maar onhandige Dirk door verraderlijke kastelen en labyrinthen om prinses Daphne te vinden en te redden uit de klauwen van Mordroc.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Zapper

Het verhaal: de broer van Zapper is spoorloos verdwenen en het is de taak van de speler om de familie weer bij elkaar te brengen. Hiervoor geldt: als Zappers broer niet naar Zapper komt, dan moet Zapper maar naar zijn broer toe. Hiervoor moet de krekel een spoor van eitjes volgen. Onderweg komt Zapper de meest bizarre obstakels tegen in de 3D wereld en is het zaak om heelhuids verder te komen. Volgens de makers van Zapper is deze game het spel zoals Frogger ooit had moeten zijn. De hoofdrolspeler Zapper heeft een pittig humeur, maar is tegelijkertijd zeer charmant. Het is dan ook grappig om te zien hoe de krekel reageert op ingrijpende gebeurtenissen in het spel.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product