Hulk

De film The Hulk van de gevierde regisseur Ang Lee is een bewerking van de klassieke Marvel Comicsserie van Universal Pictures. The Hulk bevat alle elementen van een kassucces: ontzettend veel effecten, een superheld, en de zwaarmoedige romantiek en tragiek van de klassieke horrorfilms van Universal.

Een jaar na de gebeurtenissen in de film pakt de game de draad weer op en volgt de benarde situatie van de gekwelde wetenschapper Bruce Banner en zijn woedende alter ego, The Hulk. Samen strijden ze tegen de angstaanjagende krachten van The Leader, een schurk die de gammaenergie van de Hulk wil gebruiken om een onuitputtelijk leger gammawezens los te laten op de wereld.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Shrek Extra Large

Tijd voor reuzenhonger en een passende houding want je moet in de huid van ons aller lievelingsoger, Shrek, kruipen!

Je zult de meest verknipte sprookjesfiguren tegenkomen en op enkele onvoorstelbaar krachtige power-ups suiten tijdens je reizen door de verdraaide sprookjeslanden om de beeldschone Prinses Fiona te redden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur Familie
Product
 

Dead to Rights

Soms komt er een spel langs dat je donkere kanten laat zien. In Death to Rights ben je Jack Slate die vals beschuldigd wordt van de moord op zijn vader, je probeert er achter te komen wie die veroorzaakt heeft.

Het spel geeft je de mogelijkheid om je tegenstanders te gijzelen, de wapens van je tegenstanders af te pakken en zelfs een optie om je hond Shadow op ze af te sturen. Denk daarnaast aan enkele minigames, een gigantische voorraad aan vette guns, veel gescheld en een helikopterachtervolgings scene.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Ultimate Muscle Legends vs New Generation

Terwijl boze schurken terugkeren om de wereld over te nemen, ontstaat er een strijd tussen oude en nieuwe superhelden. De wijze trainer van beide generaties, Meat, heeft besloten de twee generaties tegen elkaar af te zetten om te beslissen welke generatie de sterkste aller tijden is. In deze epische strijd kun je spelen als 20 verschillende personages, elk met verschillende worstelvaardigheden en kenmerkende finishbewegingen. Pas je personage aan en speel in de Verhaalmodus of Versus- en Toernooimodus tegen drie van je vrienden.

€ 79.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Sport
Product
 

ISS 3 (losse disc)

Voel de stress wanneer je door de tunnel loopt en de spanning wanneer het het veld betreed. Put uit je eigen creatieve speeltalent en geniet van het realisme van deze totale voetbalactie. Toon je vaardigheden, want dit is topvoetbal...

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Sport
Product
 

Madden 2003

In het 13e jaar van zijn bestaan is Madden NFLa,, Football uitgegroeid tot de onbetwiste leider van de authentieke NFL footballsimulatie. De combinatie van adembenemende graphics en animaties, realistische AI, diepgaande speltypen en de meest innovatieve opties is onvergelijkbaar. De graphics in de game en de gameplay maken dit een van de mooiste, best klinkende en prettigst te spelen footballgames die ooit zijn gemaakt. Dit seizoen maakt Madden NFL Football nog eens duidelijk waarom het de ultieme interactieve footballervaring is.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Sport
Product
 

NBA Live 2005 (losse disc)

De Freestyle Revolutie is terug met NBA Live 2005. Verbeter je spel op beide helften van het speelveld met de Freestyle Control van EA Sports, nog steeds de absoluut meest innovatieve besturing in een sportgame. Maak verbluffende dribbelbewegingen, spectaculaire dunks en ijzersterke verdedigende acties die bij je eigen speelstijl passen. Je hebt er alleen maar je rechter analoge stick nodig.

De nieuwe 10-man Freestyle verbetert de individuele spelerbewegingen en de benutting van de ruimte op het veld. Hierdoor ontstaat een simulatie van een ongekend realistisch niveau. Verbeterde spelergraphics zorgen ervoor dat elke NBA speler levensecht op het scherm verschijnt, compleet met levensechte gezichten, kapsels, shirts en schoenen.

€ 1.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Sport
Product
 

The Lord of the Rings the Third Age

Keer in 2004 terug naar Midden-Aarde met de allereerste roleplaying game van Lord of the Rings voor de console. Reis in het gezelschap van de Fellowship en beleef de bekendste filmmomenten nogmaals terwijl jouw personage zich ontwikkelt van een simpele avonturier tot een levende legende.

Vecht tegen orken, mumakils en de machtige Balrog met een half miljoen combinaties van wapens en wapenuitrustingen. Rekruteer bondgenoten om je bij te staan tijdens je zoektocht en strijd zij aan zij met je favoriete helden en slechteriken uit de films. Duik dieper in de films dan ooit tevoren in het epische verhaal over verraad en vertrouwen van The Lord of the Rings: The Third Age.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube RPG
Product
 

Prince of Persia the Sands of Time (losse disc)

In het door oorlog verscheurde oude Persie laat een jonge prins zich verleiden door de duistere krachten van een magische dolk en heeft zo een dodelijke kwaad losgelaten in zijn vaders enorme vorstendom.

Met de hulp van een verleidelijke prinses en de krachten van The Sands of Time probeert hij het kwaad uit de kamers van het paleis te verdrijven om zo de vrede in zijn land terug te brengen. Hij moet echter erg voorzichtig zijn, want er geldt hier maar een wet: beheers het zand of wordt er onder begraven.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Star Fox Adventures (zonder handleiding)

Voor het eerst stapt Fox McCloud in zijn Arwing en komt naar de Nintendo GameCube in een geheel nieuw avontuur. Acht jaar na de nederlaag van Andross ontdekt het Star Fox team een prachtige prehistorische planeet die door een duistere tiran, General Scales, wordt overheerst.

Je bestuurt de Star Fox leider Fox McCloud om de bewoners uit de kwade greep van Scales te bevrijden en de vrede in dit oude paradijs te herstellen. Star Fox Adventures vindt plaats in een ruime 3-D wereld vol vreemde scènes, hersenkrakende puzzels en intense actie.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube RPG
Product
 

Disney's Magical Mirror Starring Mickey Mouse

Het favoriete Disney personage, Mickey Mouse, maakt zijn Nintendo GameCube debuut in dit sensationeel interactieve verhaal. Gevangen in een magische spiegel, ontdekt Mickey een ander universum dat verrassend veel lijkt op zijn eigen huis. Onze heroïsche muis smacht om terug te reizen naar de andere kant van de spiegel, in bed te kruipen en terug te keren naar zijn vredige dromen... maar dit zal niet gemakkelijk zijn, want Mickey moet de scherven van de spiegel terughalen die door een problemenveroorzakend spook zijn verstrooid.

In deze exclusieve Nintendo GameCube titel, leid je Mickey van kamer naar kamer, help je hem met het oplossen van puzzels, het in de val laten lopen van vijanden, en vind je de verspreid liggende spiegelscherven. Verdien sterren door het verkennen en vinden van objecten - gebruik ze vervolgens om grappen mee uit te halen en vind de objecten die Mickey nodig heeft om door elke kamer te gaan. Herbouw de spiegel en je kunt Mickey helpen thuis te komen - en geef het ronddolende spook zijn verdiende loon!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur Familie
Product
 

Fight Night Round 2 (losse disc)

Nooit eerder in de geschiedenis van de videogame mocht je zulke harde klappen uitdelen als in EA SPORTS Fight Night Round 2. Je vuisten zijn ware sloophamers en zelfs een enkele voltreffer kan voldoende zijn om je tegenstander naar het canvas te sturen.

Elke verwoestende klap slaat je opponent letterlijk uit het veld en zorgt ervoor dat hij zich minder goed kan verdedigen. Zijn gezwollen ogen verminderen zijn gezichtsvermogen en met gebroken ribben wordt hij een stuk trager!

€ 2.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Vechtsporten
Product
 

Need for Speed Underground

Betreed de wereld van straatraces en high performance opgevoerde autos met de nieuwste titel in de Need for Speed serie: Need for Speed Underground.

Ga achter het stuur zitten van de populairste opgevoerde auto's van Mitsubishi Motors, Subaru, Toyota en nog veel meer, en bouw de ultieme straatracewagen door cash in te ruilen voor aangepaste bodykits en methodes om je wagen nog meer performance te geven. Bewijs dat je thuishoort bij de elite van de straatraces en probeer zo hoog mogelijk op de ranglijsten van de Underground te komen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Racing Game
Product
 

NFL 2k3 (losse disc)

IJshockey een sport voor machos? Zeker weten! In NHL 2k3 gaat het er allesbehalve zacht aan toe. Een beetje onenigheid over de manier waarop iemand aan het figuurschaatsen is? Geen probleem, een corrigerende bodycheck doet wonderen. Tussen het betere ram en beukwerk door, is het ook nog de bedoeling dat er ijshockey gespeeld wordt. Dit jaar is de kunstmatige intelligentie van de spelers flink onder handen genomen. Teams met langzame schaatsers blijven meer voor de goal hangen en snelle schaatsers creA<€ 1.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Sport
Product
 

NHL 2005

NHL 2005 bevat de snelheid, sfeer en actie uit het professionele ijshockey. EA Sports Open Ice Control geeft de spelers de mogelijkheid om ingewikkelde aanvalstechnieken te gebruiken. Give-and-Goes en snelle uitbraken zijn hierdoor makkelijker uit te voeren wat het speelplezier ten goede komt.

De Dynasty Mode in NHL 2005 zal verder uitgewerkt zijn dan in de voorgangers. Zo zal er een simpelere interface gebruikt worden. Ook zal er veel meer interactiviteit zijn tussen de eigenaars relaties. Er zal ook gebruik bol.com worden gemaakt van een nieuw e-mail systeem waarmee relaties aangetrokken kunnen worden.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Sport
Product
 

Viewtiful Joe Red Hot Rumble

De flitsende held Viewtiful Joe is terug in Viewtiful Joe: Red Hot Rumble! Zal het de speler lukken om Joe te laten schitteren als een echte superster? De filmindustrie is meedogenloos en dat betekent dat Joe alles op alles moet zetten om zich een weg naar de top te knokken. Dit spel is ontwikkeld door Cover Studio en wordt uitgegeven door Capcom.

In tegenstelling tot zijn voorlopers is Viewtiful Joe: Red Hot Rumble geen platformspel, maar een razendsnelle en behoorlijk gestoorde multiplayer 'beat-em up.' Captain Blue heeft besloten om met pensioen te gaan en zoekt naar een opvolger om de held te spelen in zijn films. Joe en zijn rivalen nemen het in diverse filmdecors tegen elkaar op om te bewijzen dat zij de rol van superheld waardig zijn.

€ 39.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Fighting Game
Product
 

The Legend of Zelda the Wind Waker (player's choice)

Dit epische avontuur van 'Legenda of Zelda' begint met onze held die in een familiecrisis verzeild is geraakt. Het vredige leven van Link op een klein Eiland wordt op een noodlottige dag ruw verstoord als zijn geliefde zuster wordt gekidnapt door een grote dreigende vogel. De met zwaard en schild zwaaiende held zet de achtervolging in. Zijn zoektocht is het begin van een heldhaftig avontuur in vreemde landen en op woeste zeen, naarmate Link verder zoekt naar aanwijzingen waar zijn zuster zich bevindt.

Het spel The Legend of Zelda: The Wind Waker bevat een unieke animatiestijl. Dit vervolg op het revolutionaire spelen in 'Ocarina of Time' en 'Majora's Mask' voor Nintendo 64, is goed voor een heel nieuwe Zelda-ervaring. De gezichtsuitdrukkingen van je personages veranderen als ze lachen, huilen, boos worden of verbaast zijn. De personages komen ook tot leven door de natuurlijke manier waarop ze bewegen. De wereld van Link heeft er nog nooit zo echt uitgezien. Verbazingwekkende effecten zoals flakkerend vuur, schaduwen en rook geven het gevoel dat je je nog meer bij de actie betrokken voelt.

€ 49.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube RPG
Product
 

RedCard

Voetbal staat bekend als het mooie spel, maar in RedCard is het erg lelijk geworden. RedCard is het spel dat het voetbalvideospelgenre opnieuw definieert, het verandert het van een vriendelijke wedstrijd van behendigheid en sportiviteit, in losgeslagen, veel te ver gaande actie.

RedCard heeft alle gebruikelijke besturingen en opties die je in een voetbalspel zult vinden, maar voegt nog veel meer toe, dat je nergens anders zult zien. Vaardige spelers worden beloond met powerups, die je kunt gebruiken om je reeks van overdreven bewegingen, zoals schaartrappen, omkeringen, slidingacties en snelle voet naar hoofd passes, te verbeteren.

Een totaal van 50 internationale teams staat klaar om aan te vallen, door drie spelstanden waarin veel geheimen ontdekt moeten worden. Hoe meer je speelt, hoe meer verborgen extras je kunt ontsluiten, zoals nieuwe teams en stadions. Je kunt zelfs je eigen aangepaste superteam samenstellen uit spelers van verschillende landen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Sport
Product
 

Cars

Breek alle snelheidsrecords! Race naar de finish met Cars, een vrolijke racegame gebaseerd op de familiefilm van Disney/Pixar. Speel met je favoriete tien geanimeerde auto's en help de levendige Lightning McQueen onder andere de prestigieuze Piston Cup te winnen.

Fans van deze animatiefilm zullen de kleurrijke omgevingen en talloze gevarieerde circuits in deze dertig levels tellende game zeker herkennen. Maar ben je het scheuren over het asfalt na verloop van tijd even zat?

Cars bevat genoeg mini-games voor de nodige afleiding. Het spel bevat ook de stemmen die in de film worden gebruikt, deze worden onder andere verzorgd door Owen Wilson, Paul Newman en Bonnie Hunt.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Racing Game
Product
 

Spyro Enter the Dragonfly

Gnasty Gnorc en Ripto komen terug met het duivelse plan om de Waterjuffers van het Koninkrijk der Draken te ontvoeren. Met de hulp van z'n vrienden, oude bekenden maar ook nieuwe vrienden, gaat Spyro op zoek naar een manier om de Waterjuffers te bevrijden en om orde op zaken te stellen in het Koninkrijk der Draken.

Evolueer binnen meer dan 30 verschillende niveaus met unieke omgevingen beïnvloed door de weersomstandigheden (regenboog, tornado's, moesson regens en sneeuwvlokken) en ontwijk of breek de obstakels, spring op de platformen, gebruik de voertuigen die U op uw pad kruist en verzamel de edelstenen om het duivelse plan van Ripto te dwarsbomen.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur Familie
Product
 

Batman Vengeance

Batman Vengeance is een boeiende platformgame, die trouw is gebleven aan zijn animatieachtergrond. De game maakt vanaf het allereerste moment een goede indruk: de gamecredits komen net als bij het kijken naar de televisieserie voorbijrollen bij het spelen van het eerste level. Juist door die interactieve introductie wordt het gevoel van de animatieserie haarfijn overgebracht.

Tijdens de filmscenes krijg je het gevoel te kijken naar een 3D versie van de tekenfilm. De tekenfilms zijn geintegreerd in de gameplay. Dat komt de verhaallijn van de game ten goede en geeft je tegelijkertijd het gevoel alsof je samen met Batman in de televisieserie de strijd aanbindt met de misdaad.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur
Product
 

Seaworld Shamu's Deep Sea Adventure (zonder handleiding)

Seaworld: Shamu's Deep Sea Adventures is zeeleven adventure. De held in de game is Shamu, de sterattractie uit Seaworld! Duik naar grote dieptes.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur Familie
Product
 

Sjakie de Chocoladefabriek

Beleef nu zelf het klassieke verhaal van Sjakie en betreed de magische wereld van Willy Wonkas chocoladefabriek!

Kenmerken:
- Stop de andere nare kinderen, die de snoepfabriek vernielen en complete chaos veroorzaken
- Repareer de gigantische, bizarre machines door puzzels op te lossen en de hulp van de Oompa Loompas in te schakeleln
- Door experimenteel snoep te eten kan Sjakie speciale vaardigheden krijgen die hem helpen de fabriek van de ondergang te redden

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur Familie
Product
 

Fifa Football 2004 (player's choice)

Voor de echte voetbalfans die alleen genoegen nemen met de beste gameplay en de meest uitgebreide speltypen biedt Fifa 2004 het neusje van de zalm. Nog nooit was een voetbalervaring zo compleet en authentiek.

Met de nieuwe Off The Ball besturing kun je niet alleen de speler in balbezit besturen, maar ook de andere spelers. Het precies op het juiste moment vooruitsturen van spelers, anticiperen op bewegingen, positioneren en gaten trekken, voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan het genre.

€ 0.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Sport
Product
 

Mario Smash Football (losse disc)

Na succesvolle uitstapjes op de tennis-, kart- en golfbanen van het Mushroom Kingdom zet Mario nu zijn beste beentje voor op het voetbalveld. In Mario Smash Football laat het multitalent zien wat voor ongebruikelijke trucjes hij in huis heeft.

Waanzinnige omhalen en snoeiharde pegels maken deze unieke vorm van voetbal een stuk boeiender om naar te kijken dan het gebruikelijke poldervoetbal.

Multiplayer wedstrijden bieden aan vier personen tegelijk de kans het veld te betreden om eindeloos een balletje te trappen met blauwe schilden, Chain Chomps en ander ongebruikelijk gevaar. Met afstand het grootste voetbalspektakel van de eeuw!

€ 20.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Sport
Product