Stuart Little 2

In Stuart Little 2 reist onze kleine kaaspeuzelende vriend helemaal naar New York, om zijn nieuwe vriend Margalo te redden. Tien levels staan tussen jou en je vliegende kameraad, in Stuart Little 2. De straten van New York, een klaslokaal van een school en het huis van de familie Little toornen hoog boven je, terwijl je rent en springt als het kleine kwieke knaagdier dat je bent. Stuart ziet er snoezig en pluizig uit, zoals je je hem herinnert van de film: of ze hem nu in het riool laten zakken om krioelende spinnen af te schrikken of als hij door de lucht zweeft, hangend onder een zakdoek bij wijze van parachute. Wanneer je benen hebt zo groot als spelden, dan is het niet praktisch om New York alleen te voet te bereizen. Dus in enkele van de beste levels van Stuart Little 2 mag je in een snelle sportauto rijden (eerder een Toys R Ustype, dan een van een autodealer), een papieren vliegtuig besturen en een vingerskateboard berijden met Stuart volledig uitgedost in extreme sportkleding, compleet met naaldgrote helm. Aa! Als er nog een muizenfan in je huis is, sluit dan twee exemplaren van Stuart Little 2 op elkaar aan om keihard te racen in The Little Prix. Of ontdek of de vroege vogel de muis kan vangen in een platformsprint tussen Stuart en Margalo. Een klein spel voor een klein systeem maar Stuart Little 2 is net zo leuk als de succesvolle film en het bewijs dat de best voorbereide plannen van muizen en mensen kunnen werken.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 

Asterix Obelix Paf Them All (losse cassette)

Ben je verslingerd aan dit Franse stripduo? Dat Geeftnix, want deze spelcassette voor de Game Boy Advance bevat maarliefst twee verschillende avonturen, zodat je volop kunt genieten van je favoriete GalliA<€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 The Mummy (losse cassette)

Alex, Evy en Rick (de OaEUR(TM)Connell familie) doorzoeken de ruAines in het oude Egypte om Imhotep, de mummiemagiA<€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 

Maya De Bij (losse cassette)

Op een mooie zomermorgen ging Maya op een schoolreisje met haar vrienden om de omgeving van de bijenkorf te verkennen. Willie, die bekend staat om zijn grappen en zijn kattenkwaad, hield zich erg stil. Te stil, bleek al snel.Toen Cassandra met de leerlingen terugkwam bij de bijenkorf, zag ze dat Willie miste. Natuurlijk wil Maya direct beginnen met naar hem gaan zoeken.Alleen nadat ze de Koningin heeft beloofd dat ze heel voorzichtig zal zijn, is het Maya toegestaan om op pad te gaan vergezeld door Flip. Dit is precies het punt waar je het spel begint. Help Maya haar beste vriend weer terug te vinden en beleef met haar een spannend platformavontuur in de kleurrijke wereld van de bijen.Dit spel is uitermate geschikt voor jongere spelers, maar met genoeg lastige raadsels om oudere Game Boy Advance eigenaars tevreden te stellen. Maya the Bee is het perfecte pocket platformspel.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 


Hot Potato (losse cassette)

Hot Potato! is een charmant puzzelspel van BAM! Entertainment (de makers van Powerpuff Girls op de GBC). Het spel mengt klassieke puzzelactie met maffe humor.Wanneer buitenaardse aardappels door de straten van een rustig stadje zwerven, is het jouw taak om in te grijpen. Je bestuurt een freaky voertuig dat twee rijen van drie aardappels kan bevatten. Druk op de Aknop om de linker met de rechter rij te verwisselen, of op de Bknop om een rij af te vuren.Wanneer je met een aardappel een aardappel van dezelfde kleur raakt, zullen beide piepers verdwijnen. Als je echter doel mist, zal de aardappel die je wegschoot op straat achterblijven, zodat je nog meer hebt om op te ruimen. Daarnaast kun je voorwerpen verzamelen en bonuspunten verdienen, bijvoorbeeld door een aardappel te verwijderen die zich achter zijn medepiepers bevindt.Helaas kent Hot Potato! geen multiplayermogelijkheden. Voor A(C)A(C)n speler is Hot Potato! echter een zeer aangenaam tijdverdrijf. Typisch zopn spelletje dat je in een verloren moment tevoorschijn haalt, waarna je het moeilijk weer neerlegt.

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 

Superman Returns (losse cassette)

Kies het luchtruim, want met Superman ReturnsaEUR(TM) revolutionaire nieuwe mogelijkheden heb je de volledige controle over je bewegingen in de lucht. Niet alleen vlieg je met snelheden boven de 1300 km/u (sneller dan een kogel), je kunt ook je vijanden bijeendrijven, acrobatische figuren maken in de lucht, raketachtige supersnelheidsaanvallen uitvoeren en nog veel meer. In Superman Returns: The Videogame verken en bescherm je de levendige stad Metropolis; een stad die niet alleen enorm uitgebreid is (ruim 200 kmAt, met meer dan 10.000 gebouwen), maar die ook verandert als gevolg van jouw acties in het spel. Burgers vluchten in paniek voor nieuwe gevaren of stappen uit hun auto en nemen fotoaEUR(TM)s als je langsvliegt om ze te redden. Superman is onkwetsbaar, maar Metropolis is dat zeker niet. De keuzes die je maakt hebben grote gevolgen, want de schade die Metropolis oploopt, bepaalt of je verder komt in het spel. Iedere keer opnieuw sta je voor dezelfde dilemmaaEUR(TM)s als Superman: onderbreek je de achtervolging van een superschurk om een reuzentornado tegen te houden die de stad en haar inwoners bedreigts Iedere beslissing die je neemt is van groot belang voor het voortbestaan van Metropolis en heeft effect op de meter die de schade aan de omgeving bijhoudt en die uiteindelijk bepaalt of je mag doorspelen. Dit is niet zomaar een filmgame. Dit is de Superman-game die je altijd al wilde spelen. Met meer dan 60 jaar aan bronmateriaal vormt Superman Returns: The Videogame de ultieme Superman-beleving voor iedereen.

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 


Chicken Little (losse cassette)

DisneyaEUR(TM)s Chicken Little brengt het avontuur van de film in een eindeloos gevarieerde gameplay vol met actie. Stap in het leven van het buitenbeentje Chicken Little en zijn vrienden. Met behulp van je stoere vrienden redt je jezelf uit allerlei griezelige situaties.

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product