Justice League Heroes The Flash

JUSTICE LEAGUE HEROES is gebaseerd op het legendarische superheldenteam uit de DC Comics. De helden werkten voor het eerst samen in The Brave and the Bold #28 (1960). Het is een actie-avontuurgame met roleplaying-elementen, waarin je zelf een groep misdaadbestrijders kunt vormen. Je kunt kiezen uit de populairste comicspersonages ooit: Superman, Batman, Green Lantern, The Flash, Wonder Woman, Martian Manhunter en Zatanna. Elke held beschikt over een brede keuze aan personagegebonden superkrachten die je kunt upgraden. Hiermee bepaal je hun ontwikkeling en creA<€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 Narnia

Het verhaal gaat over vier kinderen die tijdens het verstoppertje spelen in een oud landhuis, op een magische klerenkast stuitten. Via de kast komen ze terecht in de mysterieuze wereld van Narnia waar ze allerlei spannende avonturen beleven. Het verhaal verteld over een witte heks die een 100 jarige winter over Narnia heeft laten komen en de leeuw Aslan die haar probeert te stoppen. Zelf kan hij haar niet verslaan, maar het verhaal gaat dat er vier mensen Aslan zullen helpen om de spreuk te breken. Het moment dat de vier kinderen door klerenkast in de wereld van Narnia belanden is het een begin van een episch gevecht tussen het goede en het kwade.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 


Fantastic Four (losse cassette)

Het enige echte spel gebaseerd op de aankomende boxtopper van 20th Century Fox; Fantastic Four ! Deze game is een teambased Action/Adventure, waarin de spelers in de huid kruipen van de wonderlijke superhelden, die over unieke en ongelooflijke krachten beschikken, in een single-player mode of een two-player co-op gameplay ervaring. De game, geschreven door Zak Penn, de schrijver van Movie X2: X-Men United, volgt de verhaallijn van de film Fantastic Four en breidt de avonturen uit door spelers toe te laten in nieuwe omgevingen en vertrouwde grappige herkenbare achtergronden. Beheers vuur, gebruik je onzichtbaarheid en grof geweld om de slechte super schurken te verslaan. Je wordt uitgedaagd om de individuele krachten van elke superheld te beheersen en ze te combineren tot een niveau dat lijdt tot verwoestende aanvallen. Spelers moeten vechten tegen nooit eerder vertoonde vijanden en het ultieme kwaad aEUR' Doctor Doom - om de mensheid voor een ramp te behoeden.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

Super Mario Advance 2

Mario hasn't even had a chance to savor his victory in the original Super Mario Advance, and already he's back for more in Super Mario World: Super Mario Advance 2. This game is a re-creation of the Super NES classic Super Mario World, featuring every last secret exit and all 74 levels of platform-jumping action.

Once again, Princess Peach has been kidnapped by the ever-diabolical Bowser, and Mario and Luigi set out on a massive adventure to rescue her. As either Mario or Luigi, you'll solve puzzles, shoot fireballs, fly, and discover the hidden secrets in Dinosaur Island.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

Donkey Kong King of Swing

De koning van de jungle keert op magistrale wijze terug naar deGame Boy Advance! Opnieuw is het K. Rool die ieders favoriete aap dwarszit, maar deze keer slaat Donkey Kong al slingerend terug! Met zwierige bewegingen baan je je door de jungle, op zoek naar gestolen medaillons.

Slinger van tak naar tak en hou de vaart erin om zo snel als je kan en op stijlvolle wijze de slim opgebouwde levels te doorkuisen! Snelle actie, knappe puzzels, een fenomenaal besturingssysteem en een multiplayer-stand voor vier spelers, maken DK King of Swing een onmisbare rumble in the jungle!

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

The Scorpion King

Memnon is dood. Mathayus is getrouwd met de begerenswaardige Cassandra en de vrede is teruggekeerd in Egypte. Maar niet voor lang. Wanneer Menthu Cassandra ontvoert, wordt de Scorpion King gedwongen nog A(C)A(C)n keer het zwaard ter hand te nemen maar deze keer ben jij degene die bepaalt wat er gebeurt. The Scorpion King: Sword of Osiris is de Game Boy Advance interpretatie van WWE ster The Rocks debuutfilm. Het is er allemaal: de mystieke speurtocht (de zoektocht naar het zwaard dat de naam uit de titel draagt); de legioenen van mummies en strijders die bang zijn om met Mathayus ijzeren blad kennis te maken; de dorre omgevingen en ondergrondse kerkers en natuurlijk, de spierbundel Dwayne Johnson. Kijk maar eens hoe zijn biceps rimpelen in het briesje! De basisopzet van het spel rennen, springen, steken en zwaaien is verrijkt met een paar prettige speciale bewegingen. Met twee krachtige maanvormige bladen kun je uithalen om de slechteriken een nachtkus te geven en het verzamelen van Red Cells polijst je wapens zodat ze vol zitten met krachten letterlijk. Er is genoeg om je zwaarden in te stoppen en het is ook erg bevredigend om Menthus krachten af te slachten terwijl je springt, tegen muren afketst en als een aap klimt door de zes aantrekkelijke werelden. The Scorpion King: Sword of Osiris is een uitdagende, prettig ogende en verfrissende dosis van ongecompliceerd plezier, die je hersenen een welkome verademing geeft. Rotsvast.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

Alex Rider Stormbreaker

De Britse tiener en superspion Alex Rider, alias de Stormbreaker, is een gewone 14-jarige jongen die wordt gevraagd te komen werken voor MI6, de Britse Geheime Dienst, nadat zijn oom - een spion - wordt vermoord door terroristen. Alex moet het hoofdkwartier van de mysterieuze miljardair Darrius Sayle infiltreren, en hem en zijn ongure zakenpartners onderzoeken.

Stormbreaker last een hele reeks spelstijlen naadloos aan elkaar, en biedt een van de meest gevarieerde avonturen waar je je ooit aan zult wagen. Stealth-missies waarin je bewakers vermijdt door te schuilen in het donker, worden afgewisseld met grootscheepse actiescènes, waarbij je je tegenstanders overwint met sterke technieken uit oosterse vechtsporten en intensieve races volbrengt.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

No Rules Get Phat (losse cassette)

One Eye Jack is een jochie van de straat dat klaarstaat om het op te nemen tegen een invasie van buitenaardse wezens in No Rules: Get Phat. Gewapend met een katapult en een levendige woordkeus, schaatst, snowboard en scratched onze misdadige held zijn weg door vijf werelden van gave stijl en vette ritjes. De hiphopstijl van het No Rules kledingmerk komt mooi naar voren in de toch ironisch bedoelde scènes waarin het verhaal zich ontvouwt, met funky verse dialogen van Jack en zijn Super Homeez.

€ 1.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 Catwoman

Het verhaal van Catwoman is een klassiek drama vol verraad en wraak en is gebaseerd op de gelijknamige film van Warner Bros. Pictures. Je speelt de film en bestuurt Halle Berry in de rol van Catwoman, waarbij je gebruikmaakt van haar unieke katachtige vaardigheden, zintuigen en sluwheid om haar vijanden te verslaan. Catwoman is gebaseerd op het personage van DC Comics. De film en de game vertellen het verhaal van Patience Philips, die wordt vermoord nadat ze ontdekt dat haar werkgevers een wel heel duister geheim verbergen. Ze wordt weer tot leven gewekt door een zeldzame Egyptische kat en neemt de rol aan van Catwoman. Ze zet alles op alles om de waarheid te onthullen over zichzelf en haar moordenaar. Catwoman beschikt over ongeloofelijke acrobatische vaardigheden: ze springt over daken, rent tegen muren op, bespringt haar prooi, gebruikt haar unieke 'kattenzintuigen' en ontwijkt kogels met de gratie van een kat. Verder gebruikt ze haar zweep om door de lucht te slingeren en maakt ze gebruik van de interactieve omgevingen om tegenstanders in te sluiten of buiten westen te slaan. De game voert je door vele levels die zich afspelen op zeven verschillende locaties uit de film, zoals de juwelierswinkel, de Hedare-fabriek en het landhuis en het landgoed van Hedare. Je komt alle hoofdpersonages uit de film tegen, waaronder drie taaie eindbazen: Armando, opperboef van Hedare, Wesley, de boosaardige en geschifte accountant van Hedare en Laurel Hedare in eigen persoon, de mooie vrouw achter het kwade imperium.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

Ultimate Spider man (losse cassette)

Raak verstrikt in het web van Spider-Man, want de meest gevierde superheld van New York krijgt een stel dodelijke oude kennissen op bezoek! In deze game kun je niet alleen als Spidey spelen, maar ook als Venom (de grote favoriet onder de schurken). Help New York, of help het de vernieling in...

Slinger door de stad, klauter langs de muren en voer allerlei acrobatische toeren uit wanneer je als Spider-Man speelt. Kies je voor Venom dan raas je door de stad terwijl je een spoor van vernieling achterlaat. Verken duistere riolen en gevaarlijke zijstraatjes. De handige Threat Assessment Meter geeft aan wanneer je gevaar loopt, maar is dat genoeg?

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

Terminator 3

De Governator reist vanuit het door oorlog geteisterde LA van 2032 terug naar het jaar dat de machines in opstand kwamen en de mensheid begonnen uit te roeien. Zijn taak? Het beschermen van John Connor en de andere jonge leiders van het verzet uit de toekomst!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

Justice League Heroes The Flash

JUSTICE LEAGUE HEROES is gebaseerd op het legendarische superheldenteam uit de DC Comics. De helden werkten voor het eerst samen in The Brave and the Bold #28 (1960). Het is een actie-avontuurgame met roleplaying-elementen, waarin je zelf een groep misdaadbestrijders kunt vormen. Je kunt kiezen uit de populairste comicspersonages ooit: Superman, Batman, Green Lantern, The Flash, Wonder Woman, Martian Manhunter en Zatanna.
Elke held beschikt over een brede keuze aan personagegebonden superkrachten die je kunt upgraden. Hiermee bepaal je hun ontwikkeling en creA<

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

Spider man the Movie 1 and 2 (losse cassette)

Bij dit artikel is nog geen omschrijving beschikbaar

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

Alex Rider Stormbreaker (losse cassette)

De Britse tiener en superspion Alex Rider, alias de Stormbreaker, is een gewone 14-jarige jongen die wordt gevraagd te komen werken voor MI6, de Britse Geheime Dienst, nadat zijn oom - een spion - wordt vermoord door terroristen. Alex moet het hoofdkwartier van de mysterieuze miljardair Darrius Sayle infiltreren, en hem en zijn ongure zakenpartners onderzoeken.

Stormbreaker last een hele reeks spelstijlen naadloos aan elkaar, en biedt een van de meest gevarieerde avonturen waar je je ooit aan zult wagen. Stealth-missies waarin je bewakers vermijdt door te schuilen in het donker, worden afgewisseld met grootscheepse actiescènes, waarbij je je tegenstanders overwint met sterke technieken uit oosterse vechtsporten en intensieve races volbrengt.

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

Fantastic Four

Het enige echte spel gebaseerd op de aankomende boxtopper van 20th Century Fox; Fantastic Four ! Deze game is een teambased Action/Adventure, waarin de spelers in de huid kruipen van de wonderlijke superhelden, die over unieke en ongelooflijke krachten beschikken, in een single-player mode of een two-player co-op gameplay ervaring. De game, geschreven door Zak Penn, de schrijver van Movie X2: X-Men United, volgt de verhaallijn van de film Fantastic Four en breidt de avonturen uit door spelers toe te laten in nieuwe omgevingen en vertrouwde grappige herkenbare achtergronden. Beheers vuur, gebruik je onzichtbaarheid en grof geweld om de slechte super schurken te verslaan. Je wordt uitgedaagd om de individuele krachten van elke superheld te beheersen en ze te combineren tot een niveau dat lijdt tot verwoestende aanvallen. Spelers moeten vechten tegen nooit eerder vertoonde vijanden en het ultieme kwaad aEUR' Doctor Doom - om de mensheid voor een ramp te behoeden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

The Lord Of The Rings The Two Towers (losse cassette)

One ring to rule them allaEURI In het spel kun je als dappere speler de meest indrukwekkende momenten uit de eerste twee films aEURoeThe Fellowship of the RingaEURœ en aEURoeThe Two TowersaEURl opnieuw beleven. In het eerste The Lord of the Rings avontuur krijg je de kans om met Aragorn, Legolas en Gimli (Aragorn, Legolas, Gandalf, Frodo en Eowyn in de GBA versie) te spelen terwijl de andere leden van de Fellowship je onderwijl helpen. In The Two Towers kun je als Orcs spelen en het opnemen tegen boosaardige eindbazen. Een tactisch gameplaysysteem zorgt ervoor dat je constant snel moet reageren en strategisch moet denken over welk karakter, welke wapens en welke vechtstijl je gebruikt. Het officiA<€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

James Bond Everything or Nothing (losse cassette)

Meer dan 20 levels vol Bond-bravoure, waarin je op reis gaat van Egypte naar Moskou op een missie om de wereld te redden van minuscule robots terwijl je slimme grapjes maakt en je strikje fatsoeneert. Wilde shootouts, spannende stealth en razende ritten komen samen in een spionage avontuur boordevol actie waarin je vele trucs en locaties uit de 007-films zult tegenkomen.

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 

King Kong

Peter Jacksons geheide bioscoopsucces komt naar de Game Boy Advance. Centraal in het verhaal staat de uit New York afkomstige schrijver en ontdekkingsreiziger-tegen-wil-en-dank Jack Driscoll, die geïnspireerd door fantastische verhalen over dinosaurussen en enorme apen afreist naar het mysterieuze Skull Island, om daar onderzoek te verrichten voor een gevaarlijk nieuw project.

Driscoll ontdekt echter al snel dat de waarheid nog veel vreemder is dan enig verhaal dat hij zelf had kunnen bedenken... Dankzij een sterke mix van speelstijlen is King Kong een ware must voor elke fan.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product