Justice League Heroes The Flash

JUSTICE LEAGUE HEROES is gebaseerd op het legendarische superheldenteam uit de DC Comics. De helden werkten voor het eerst samen in The Brave and the Bold #28 (1960). Het is een actie-avontuurgame met roleplaying-elementen, waarin je zelf een groep misdaadbestrijders kunt vormen. Je kunt kiezen uit de populairste comicspersonages ooit: Superman, Batman, Green Lantern, The Flash, Wonder Woman, Martian Manhunter en Zatanna. Elke held beschikt over een brede keuze aan personagegebonden superkrachten die je kunt upgraden. Hiermee bepaal je hun ontwikkeling en creA<€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur
Product
 


Stuart Little 2

In Stuart Little 2 reist onze kleine kaaspeuzelende vriend helemaal naar New York, om zijn nieuwe vriend Margalo te redden. Tien levels staan tussen jou en je vliegende kameraad, in Stuart Little 2. De straten van New York, een klaslokaal van een school en het huis van de familie Little toornen hoog boven je, terwijl je rent en springt als het kleine kwieke knaagdier dat je bent. Stuart ziet er snoezig en pluizig uit, zoals je je hem herinnert van de film: of ze hem nu in het riool laten zakken om krioelende spinnen af te schrikken of als hij door de lucht zweeft, hangend onder een zakdoek bij wijze van parachute. Wanneer je benen hebt zo groot als spelden, dan is het niet praktisch om New York alleen te voet te bereizen. Dus in enkele van de beste levels van Stuart Little 2 mag je in een snelle sportauto rijden (eerder een Toys R Ustype, dan een van een autodealer), een papieren vliegtuig besturen en een vingerskateboard berijden met Stuart volledig uitgedost in extreme sportkleding, compleet met naaldgrote helm. Aa! Als er nog een muizenfan in je huis is, sluit dan twee exemplaren van Stuart Little 2 op elkaar aan om keihard te racen in The Little Prix. Of ontdek of de vroege vogel de muis kan vangen in een platformsprint tussen Stuart en Margalo. Een klein spel voor een klein systeem maar Stuart Little 2 is net zo leuk als de succesvolle film en het bewijs dat de best voorbereide plannen van muizen en mensen kunnen werken.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 


Ratatouille (losse cassette)

Ratatouille geeft een verfrissende kijk op platform games, het spel neemt je mee op verschillende leuke mini-games met snelle en leuke gameplay.

Je speelt met Remy de rat die bekend is uit de gelijknamige film. Het spel kent originele missies op locaties die je kent uit de film.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur Familie
Product
 Capcom Classics Mini Mix (losse cassette)

Fantastische collectie klassieke retro games bestaande uit: Bionic Commando Mighty Final Fight Strider

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Arcade Classics
Product
 

Asterix Obelix Paf Them All (losse cassette)

Ben je verslingerd aan dit Franse stripduo? Dat Geeftnix, want deze spelcassette voor de Game Boy Advance bevat maarliefst twee verschillende avonturen, zodat je volop kunt genieten van je favoriete GalliA<€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 

The Mummy (losse cassette)

Alex, Evy en Rick (de OaEUR(TM)Connell familie) doorzoeken de ruAines in het oude Egypte om Imhotep, de mummiemagiA<€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 

Maya De Bij (losse cassette)

Op een mooie zomermorgen ging Maya op een schoolreisje met haar vrienden om de omgeving van de bijenkorf te verkennen. Willie, die bekend staat om zijn grappen en zijn kattenkwaad, hield zich erg stil. Te stil, bleek al snel.Toen Cassandra met de leerlingen terugkwam bij de bijenkorf, zag ze dat Willie miste. Natuurlijk wil Maya direct beginnen met naar hem gaan zoeken.Alleen nadat ze de Koningin heeft beloofd dat ze heel voorzichtig zal zijn, is het Maya toegestaan om op pad te gaan vergezeld door Flip. Dit is precies het punt waar je het spel begint. Help Maya haar beste vriend weer terug te vinden en beleef met haar een spannend platformavontuur in de kleurrijke wereld van de bijen.Dit spel is uitermate geschikt voor jongere spelers, maar met genoeg lastige raadsels om oudere Game Boy Advance eigenaars tevreden te stellen. Maya the Bee is het perfecte pocket platformspel.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Overig
Product
 

Tiger Woods PGA Tour Golf

Tiger Woods PGA TOUR Golf brengt de golfsport tot leven in weergaloos 3D, waarbij het eindelijk mogelijk is geworden nog nauwkeuriger slagen te maken. Meer dan ooit voel je de druk van een wedstrijd tegen Tiger Woods!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Sport
Product
 

Virtua Tennis

Lange tijd kwamen tennisgames op een handheld console niet verder dan een veredeld potje ping pong. Virtua Tennis gaat hier verandering in brengen. Wie ooit Virtua Tennis op de Dreamcast heeft gespeeld, weet waarom. Dit is tennis zoals tennis gespeeld hoort te worden in een spel! Serveren, smashen en lobs, alles is mogelijk in dit dynamische ballenramgebeuren. De gameplay is daarbij even toegankelijk als verslavend. In aanvulling op de goede oude Dreamcast games, kun je in deze GameBoy Advance versie met maar liefst vier spelers tegelijkertijd spelen. Een andere extra feature is een nieuw verborgen karakter dat je kunt unlocken.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Sport
Product
 


Lego Star Wars 2 the Original Trilogy

LEGO Star Wars II: The Original Trilogy brengt het plezier en de eindeloze bouwmogelijkheden van LEGO bij elkaar en combineert deze met het bekende ruimte-epos, de helden en de spannende actie van het Star Wars-universum. In deze vervolggame, waar reikhalzend naar is uitgekeken, volg je de licht spottende actie met bouwstenen aan de hand van de drie films van de originele Star Wars-trilogie.

De Rebel Alliance is vastbesloten om het Galactic Empire af te breken, al moet het steen voor steen. Bouw en vecht je door de meest gedenkwaardige scenes uit de originele trilogie, van de gevangenneming van Prinses Leia's Blockade Runner tot en met de slag om Endor. Je kunt nog meer familievriendelijke LEGO-fun verwachten die LEGO Star Wars zo populair heeft gemaakt, met zijn unieke mix van actie, puzzels en humor.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur Familie
Product
 

Spongebob Licht Uit Camera Aan (losse cassette)

Feesten geblazen met SpongeBob! De producenten van de succesvolle superheldenserie 'The Adventures of Mermaid Man and Barnacle Boy' zijn naar Bikini Bottom afgereisd om een aflevering te filmen. SpongeBob en zijn kameraden maken een kans om op TV te komen! Om ervoor te zorgen dat dat gebeurt speel jij allerlei uitdagende, zijwaarts scrollende platformlevels en maffe mini-games - en wie weet maak jij wel indruk op de talent scouts!

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Minigames en Party
Product