Ready 2 Rumble

Let's Get Ready To Rumble. 16 fighters who are ready to get down and get it on. An arsenal of taunts and verbal assaults. In-game announcements by Michael Buffer. Low blows, lunging hooks, overhead punches and more.

Hidden combo moves for crushing punishment. Rumble power unleashes extreme moves. Arcade, championship and training modes. Create and save your ideal boxer.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Dreamcast Vechtsporten
Product
 

WWE '12

Elke kampioen moet zichzelf opnieuw uitvinden, en elke superster doorgaat een evolutie. Meer dan ooit heeft WWE zichzelf opnieuw uitgevonden en een ware evolutie doorlopen. Meer intensiteit, geweld en actie zorgen voor de heftigste WWE game die je ooit hebt gespeeld. Deze authentieke WWE game staat garant voor de meest realistische WWE ervaring die er verkrijgbaar is. Kies een van je favoriete personages uit de officiele WWE en sla, gooi, trap je tegenstander dwars door de ring.

De nieuwe verbeterde AI zorgt voor meer uitdaging. Met het live commentaar op de achtergrond krijg je het gevoel naar een echte wedstrijd te kijken in je eigen woonkamer. Door de vele twisten in het verhaal zul je als speler voor verassingen komen te staan. In de WWE worden vrienden vijanden en vijanden vrienden. Kies het juiste pad in de WWE en verdien de titel van dit kampioenschap.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Vechtsporten
Product
 


WWE SmackDown vs Raw 2011

In WWE SmackDown vs. Raw 2011 kan er weer geworsteld worden met de sterren van de Amerikaanse worstelfederatie. In dit deel maakt de nieuwe WWE Universe-modus zijn debuut. Deze modus schotelt de speler verschillende scenario's voor afhankelijk van zijn/haar keuzes. Op deze manier ontstaan er nieuwe rivaliteiten, vriendschappen en kampioenswedstrijden.

WWE SmackDown vs. Raw 2011 bevat ook de Road to WrestleMania-modus waarin je een splinternieuw verhaal beleeft. Zo ervaar je de WWE vanuit het oogpunt van een worstelaar en baan je je een weg naar de titel. Het is in de game mogelijk een eigen worstelaar te creëren compleet met eigen aanvallen en stijl. De game telt in totaal zeventig bestaande sterren uit de WWE waaronder verschillende vrouwelijke worstelaars.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Vechtsporten
Product
 

UFC 2010 Undisputed

UFC Undisputed 2010 is gebaseerd op het in de Verenigde Staten populaire Ultimate Fighting Championship. De sport die beoefend wordt is het zogenaamde 'Mixed Martial Arts' (MMA), een vechtsport waarin verschillende vechtstijlen toegestaan zijn, zoals Muay Thai, Jiu-Jitsu en Kickboksen.

Doordat allerlei verschillende vechtstijlen zijn toegestaan, vinden gevechten zowel staand als op de grond plaats. Hierdoor kun je een groot aantal aanvallen gebruiken, dus niet alleen gewone hoeken, maar ook elleboogstoten, submissions en armklemmen. Tactiek speelt hierdoor een belangrijke rol, want het loont om met een strategie de ring in te stappen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Vechtsporten
Product
 

EA Sports UFC

EA Sports UFC is het debuut van Electronic Arts in de Ultimate Fighting Championship! De vechtcompetitie staat bekend om haar bikkelharde gevechten. De Ultimate Fighting Championship is een vechttoernooi waarin vechtsporters uit verschillende takken van de vechtsport het tegen elkaar opnemen. Zo vechten worstelaars tegen kickboksers of karateka's.

Dankzij de krachtige Ignite Engine komt de actie en de emotie van de UFC daadwerkelijk tot leven. Deze nieuwe generatie van computer emotie laat niet alleen nauwkeurige bewegingen zijn, maar ook gezichtsuitdrukkingen zoals nooit tevoren. Stap in de Octagon met de meest realistische kijk op deze vechtsport, ooit! Elke vechter, stoot, takedown en greep laat jou het gevecht meer voelen dan dat je ooit gedaan hebt.

Elke vechter in het spel heeft steeds veranderende doelen en vechtplannen. Deze zijn gebaseerd op hun echte leven en elke vechtsituatie. Wanneer het jou lukt om hun eerste tactiek te stoppen, zullen ze overstappen op een tweede of derde tactiek. Elk gevecht is een continue tactische strijd. Onvoorspelbaarheid kan de sleutel tot succes zijn!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Vechtsporten
Product
 

Fight Night Round 2 (losse disc)

Nooit eerder in de geschiedenis van de videogame mocht je zulke harde klappen uitdelen als in EA SPORTS Fight Night Round 2. Je vuisten zijn ware sloophamers en zelfs een enkele voltreffer kan voldoende zijn om je tegenstander naar het canvas te sturen.

Elke verwoestende klap slaat je opponent letterlijk uit het veld en zorgt ervoor dat hij zich minder goed kan verdedigen. Zijn gezwollen ogen verminderen zijn gezichtsvermogen en met gebroken ribben wordt hij een stuk trager!

€ 2.00

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Vechtsporten
Product
 

WWE Smackdown vs Raw 2009

WWE Smackdown vs Raw 2009 is het nieuwste deel in de WWE serie. Alles draait om het uitvoren van de meest spectaculaire moves.

Ook in deze nieuwe versie kun je weer helemaal los gaan in de ring met alle sterren uit de echte WWE-competitie. In 2009 is het voor het eerst mogelijk om met twee spelers de verhaalmodus te doorlopen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Vechtsporten
Product
 

WWE Smackdown vs Raw 2008

In WWE Smackdown Vs. Raw 2008 heb heb je de controle over het gevecht met de introductie van Superstar-vechtstijlen. Je kunt kiezen uit acht unieke stijlen met verschillende strategieen en kenmerken.

Dankzij het nieuwe systeem Struggle Submission, waarbij je de populaire analoge besturing gebruikt, kun je de WWE Superstars intuitief en natuurlijk besturen. Het draait allemaal om realisme en strategie. Nu kun je zelf bepalen hoeveel druk je op je tegenstanders uitvoert.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Vechtsporten
Product
 

Don King Prizefighter Boxing

Don King Presents: Prizefighter is een boksgame waarin je via een carrièremodus de top moet bereiken. Naast de carrièremodus is er ook een trainingmodus waarin je aan je tactieken kunt werken en meer stootkracht kunt ontwikkelen. Don King Presents: Prizefighter combineert de live actie met het tactische aspect van het boksen. Bij het opbouwen van een carrière moet je keuzes maken tussen trainen en promotie doen, verleidingen weerstaan en hindernissen overkomen. Het verhaal wordt als een documentaire verteld met de speler in de hoofdrol.

Je kunt met een van je vijf zelfgemaakte vechters boksen tegen veertig bokskampioenen van toen en nu. Huidige kampioenen als Joe Calzaghe, Kelly Pavlik en Andrew Golota zijn van de partij net als legendes als Ken Norton, Joe Louis en The Cinderella Man James Braddock. De gevechten vinden plaats in 22 sportzalen en arena?s waaronder Madison Square Garden, Trumps Taj Mahal en Boardwalk Hall in Atlantic City. Uiteraard kun je ook in de multiplayer-modus op de vuist gaan op deze locaties. Je kunt het zowel online als offline tegen een andere speler opnemen.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Vechtsporten
Product
 

WWE Smackdown Shut Your Mouth

Get ready to lay the smack down once again. WWE Smackdown! Shut Your Mouth, the latest installment of the WWE Smackdown! series, puts you in the ring as the top World Wrestling Entertainment superstars battle it out in a quest to become the ultimate champion.

Choose from over 50 top WWE wrestlers such as legendary icons The Rock and Hollywood Hulk Hogan, or up-and-comers Lance Storm and The Hurricane. Battle in over 100 match types and variations, a variety of unique arenas, an enhanced career mode, or multiplayer mode with up to six players.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Vechtsporten
Product
 

Fight Night Round 4 (losse disc)

Vertrouw op je instinct en mep je tegenstander in de touwen. Beoordeel de lichaamstaal van je tegenstander en pas je acties er op aan.

Creeer je eigen vechtstijl. De gelicentieerde boksers gebruiken tactieken en strategieen die niet van echt zijn te onderscheiden. De AI past zijn stijl aan tijdens het gevecht om jou te pakken op je zwakkere punten.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Vechtsporten
Product
 

WWE 2K19 Deluxe Edition

Verbeter je WWE 2K-ervaring en upgrade naar de WWE 2K19 Deluxe Edition voor early access en speel vier dagen eerder! WWE 2K19 maakt opnieuw zijn opwachting als het vlaggenschip van de WWE-gamefranchise, met Cover Superstar AJ Styles. De Deluxe Edition, verkrijgbaar in zowel fysiek als digitaal formaat bij deelnemende verkooppunten, bevat de WWE 2K19 Season Pass en digitale content van de Collector's Edition.

€ 64.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Vechtsporten
Product
 

WWE SmackDown vs Raw 2010 (Classics)

WWE SmackDown vs. Raw 2010 is een worstelgame waarin het draait om de WWE (World Wrestling Entertainment). Elk jaar barst de strijd weer los in de worstelring en daarbij draait het vooral om de spectaculairste moves uit te halen.

Ook dit jaar zit de game weer vol met alle sterren uit de echte WWE-competitie, zoals John Cena, Undertaker, Randy Orton, Edge en Rey Mysterio.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Vechtsporten
Product
 

Ready 2 Rumble

Let's Get Ready To Rumble. 16 fighters who are ready to get down and get it on. An arsenal of taunts and verbal assaults. In-game announcements by Michael Buffer. Low blows, lunging hooks, overhead punches and more.

Hidden combo moves for crushing punishment. Rumble power unleashes extreme moves. Arcade, championship and training modes. Create and save your ideal boxer.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Vechtsporten
Product
 

WWE 2K14

Met WWE 2K14 maakt de 2K Sports-serie zijn debuut in de mania van de worstelfederatie WWE. Gamers wereldwijd kunnen hun borst nat maken voor pittige knokpartijen tussen Cena, The Rock, Stonecold Steve Austin, Macho Man Randy Savage en al die anderen!

Flying kicks, punches on the jaw, WWE 2K14 brengt de worstelring op jouw beeldscherm!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Vechtsporten
Product
 

WWE Smackdown vs Raw 2007 (classics)

Kijk er niet alleen naar, beleef het zelf. WWE SmackDown vs. RAW 2007 tilt de intensiteit van het leven van een WWE-superster naar een nieuw niveau met nog nooit eerder vertoonde keuzemogelijkheden en controle.

De allerbeste worstelgame ter wereld levert in de nieuwe generatie WWE-videogames essentiele nieuwe functies, onvoorstelbare graphics en meeslepende, zeer realistische WWE-actie in en buiten de ring.

€ 1.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Vechtsporten
Product
 

WWE Smackdown vs Raw 2009 (platinum)

WWE Smackdown vs Raw 2009 is het nieuwste deel in de WWE serie. Alles draait om het uitvoren van de meest spectaculaire moves.

Ook in deze nieuwe versie kun je weer helemaal los gaan in de ring met alle sterren uit de echte WWE-competitie. In 2009 is het voor het eerst mogelijk om met twee spelers de verhaalmodus te doorlopen.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Vechtsporten
Product
 


Fight Night Round 3

Fight Night Round 3 slaat de concurrentie knock-out en bezorgt je de meest intense bokservaring ooit in de virtuele ring. De innovatieve analoge besturing geeft je het ultieme boksgevoel en met de nieuwe Impact Punches kun je het verloop van een ronde in een klap veranderen.

Om de grootste bokslegende te worden, moet je flink trainen. Je kunt een voorbeeld nemen aan toppers als Mohammed Ali en Oscar De La Hoya, of een geheel eigen stijl ontwikkelen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Vechtsporten
Product
 

Legends Of Wrestling

Legends of Wrestling is een verzameling van de meest succesvolle worstelaars tot nu toe. In dit spel kun je spelen met klassieke helden zoals Hulk Hogan, Bret Hart en George Steel.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Vechtsporten
Product
 

TNA Impact

In deze worstelgame kies je je voor een worstelstijl, stel je eigen bewegingen samen en kies je een eigen outfit. Maak een keuze uit 25 worstellaars met onder andere Kurt Angle, Booker T, Sting, of Jeff Jarrett. Beklim de kabels boven ring in Ultimate X en probeer door halsbrekende toeren uit te halen in het bezit te komen van de riem.

Bouw een worstelcarrière op door de uitgebreide Story mode uit te spelen en kom alles te weten over je eigen worstelpersonage. Organiseer zelf toernooien en stel zelf de regels op via de online modus en nodig vrienden uit om de strijd met elkaar aan te gaan of kies uit andere onlinemodi zoals: Tag Team, Ultimate X, King of the Mountain, Fatal Four-Way.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Vechtsporten
Product
 

Pride Fighting Championships

Pride FC is een ultrapopulaire vechtsport in Japan die alle combatsporten en martial arts combineert. De competitie brengt alle verschillende stijlen samen in de ring: alle slagen zijn toegelaten in dit Free fight. De weergave op PS2 is bijzonder geslaagd.

Naast de gevechten, de bewegingen, de attitude en de unieke reacties, kan je deelnemen aan verschillende competities en zelfs je eigen vechter kiezen. Maar het is op gebied van intensiteit, doeltreffendheid en realisme van de gevechten dat Pride FC het genre innoveert!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Vechtsporten
Product
 

Ready 2 Rumble Boxing Round 2 (losse cassette)

Midway heeft bewezen een zwaargewicht te zijn op het gebied van krachtsportspelletjes. Tot de verbeelding sprekende titels als NFL Blitz en NBA Showtime geven aan dat deze spelontwikkelaar zich met zijn concurrenten kan meten. Nu brengt Midway het populaire Ready 2 Rumble op franchisebasis op de markt voor Game Boy Advance. Dit spel bestaat uit een draaiende 3Dring en 11 boksers die klaar zijn voor de strijd. Als je de Nintendo 64versie van dit spel kent, zal de kwaliteit van de grafische afbeeldingen voor Game Boy Advance je versteld doen staan. Deze doet weinig onder voor de scherpe beeldkwaliteit van de N64versie. De kwaliteit van de muziek is vergelijkbaar met die van de muziek op Game Boy Color, maar de kristalheldere stem van Michael Buffer klinkt echt fantastisch. Ready 2 Rumble Boxing Round 2 kent drie spelvarianten: Arcade Kies een bokser en stap in de ring. Je voelt direct de voldoening. Championship Dit is de spelvariant die je de meeste voldoening schenkt. In deze stand kun je een totaal onbekende bokser laten opklimmen tot wereldkampioen. Tussen de wedstrijden door kun je je bokser trainen door creatieve oefenwedstrijden te spelen of je kunt je prijzengeld besteden aan dure vitaminepreparaten en spierversterkende aminozuren. Het bereiken van de top staat voor toewijding, vastberadenheid en vuisten van staal! Survival In deze stand vecht je zonder onderbreking tegen de ene na de andere bokser. Omdat je nooit even kunt bijtanken, is het verstandig hiervoor een van de beste boksers van het kampioenschap te nemen. Je moet heel veel trainen om een gevecht in de survivalstand te kunnen doorstaan. Zodra je in de ring stapt, kom je erachter dat Ready 2 Rumble absoluut niet te vergelijken is met een doorsnee knokpartijtje. In het spel vallen extreem harde klappen en worden boksers op flitsende wijze knockout geslagen. Elke keer als je je tegenstander een slag toebrengt, stijgt de waarde in je RUMBLEmeter. Wanneer de meter het maximum bereikt, kun je een serie klappen uitdelen waar je tegenstander nog lange tijd sterretjes van ziet. Hoewel de acties in het spel soms veel op elkaar lijken, is Ready 2 Rumble beslist geen boksbal in handformaat geworden. Als je je tegenstander niet goed afweert en je slagen niet goed timed, lig je al snel plat op je rug. De Game Boy Advance versie van Ready 2 Rumble Boxing: Round 2 heeft veel van de fantastische acties van de N64versie, en de minioefenwedstrijden brengen wat meer variatie in het spel. Of het nu gaat om de razernij van de 200 kilo wegende Mama Tua of om de manier waarop Afro Thunder zijn tegenstanders tergt, Ready 2 Rumble Boxing: Round 2 maakt zijn reputatie van absurde gevechten meer dan waar.

€ 3.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Vechtsporten
Product
 

WWE SmackDown vs Raw 2010

WWE SmackDown vs. Raw 2010 is een worstelgame waarin het draait om de WWE (World Wrestling Entertainment). Elk jaar barst de strijd weer los in de worstelring en daarbij draait het vooral om de spectaculairste moves uit te halen.

Ook dit jaar zit de game weer vol met alle sterren uit de echte WWE-competitie, zoals John Cena, Undertaker, Randy Orton, Edge en Rey Mysterio.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Vechtsporten
Product