Battle World Kronos

Vecht voor de Yerla factie en neem de controle over een high-tech leger of vecht voor de Rebellen en vecht een guerilla oorlog tegen de invasie. Samen heb je met deze twee campagnes al meer dan 30 uur gameplay.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Strategy
Product
 

Command Conquer

Welcome to the New World Order. A gritty high tech world where the art of electronic intelligence and covert surveillance reigns supreme. Where guerrilla strategies and savage combat are the norm. Build bases, muster forces and lacerate your enemies to the bone. All for the love of power.

In the hyper-real combat experience of Command & Conquer, you're thrust into the heat of an all out race for global control. Will you side with the humanistic GDI or bring the world to its knees with the Brotherhood of Nod? Decide fast. Your adversaries are without mercy. And so are you.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Strategy
Product
 

Halo Wars 2 (losse disc)

Halo Wars 2 geeft real-time strategie op dezelfde snelheid als een Halo Combat. Maak je klaar om de Spartans, Warthogs en andere klassieke Halo strijdmachten aan te voeren in een beestachtige strijd tegen een dreigende nieuwe vijand, tijdens het grootste Halo slagveld ooit.

- In navolging van Halo 5 ervaar je nu een compleet vernieuwd verhaal met 13 campagne missies
- Bouw en voer krachtige legers van voertuigen en troepen aan in epische gevechten
- Voeg nieuwe leiders toe die de loop van de multiplayer gevechten veranderen en nieuwe units voor je wapenarsenaal
- Speel de game met of tegen je vrienden of met matchmake via Xbox Live en speel in verschillende multiplayer modes met tot wel 6 spelers

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Strategy
Product
 

Carrier Command Gaea Mission

Carrier Command: Gaea Mission is een adembenemende combinatie van een actiegame met strategische elementen in een grote gedetailllerde archipel. Het vernieuwt de klassieke gameplay van het originele Carrier Command om een echt next-gen ervaring.

U bent de commandant van een vliegdekschip van een immense macht, met vele wapens en voertuigen tot je beschikking. Je landt in een onbekende, geheel vrij toegankelijke universum en dient het ultieme belang, vrijheid en veiligheid.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Strategy
Product
 


Halo Wars Limited Edition

Halo Wars is een strategie-game zoals je er nog nooit een gezien hebt. Je komt terecht in de begindagen van het Halo universe. Neem de leiding over legioenen van UNSC soldiers, Warthogs, Scorpions en meer... Of kies voor de zijde van Covenant. Elke groep heeft zijn eigen kracht die jij kan gebruiken in de strijd.

- Geweldige Xbox 360 strategy game: controle is gemakkelijk
- Creeer ontelbare strategieen op het inmens grote strijdtoneel
- De limited edition bevat drie extra multiplayer maps uit de omgevingen van Halo 3, een stripboek, zes kaarten met informatie over eenheden en een Honor Guard' Wraith voor gebruik in de game

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Strategy
Product
 

Armored Core V

De Armored Core serie heeft een flinke facelift gehad. In dit nieuwste en tevens vijfde deel uit de serie zijn de cusomization opties uitgebreider dan ooit. De online multiplayer is volledig omgegooid met nieuwe challenges en diverse modus.

Met het nieuwe schimmige en donkere karakter van de game komen de gigantische veldslagen volledig tot leven. Bestook je vijanden met automatische geweren of beschiet ze met kruisraketten.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Strategy
Product
 

Mechwarrior 2

The year is 3057. A struggle for power fuels a society of warring clans. Bitter infighting perpetuates a universe of unrest. War is constant, victory is temporary, cease-fire is nonexistent.

A pause in a stream of salvos is only a signal to re-calibrate crosshairs and redirect missiles. Time is scarce before the next unrelenting mission begins. For a MechWarrior, war is life and death is the only true peace.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Strategy
Product
 

Diablo 3 (III) Reaper of Souls (Ultimate Evil Edition) (losse disc)

Meer dan 13 miljoen spelers hebben al tegen de demonische hordes van Diablo III gestreden. Nu is het jouw beurt om je bij deze kruistocht aan te sluiten en de wapens op te nemen tegen de vijanden van de rijken der stervelingen. Deze Ultimate Evil Edition bevat zowel Diablo III als de uitbreidingsset Reaper of Souls, gebundeld in één definitieve uitgave. Dus sta paraat. Er zit kwaad in de lucht.

Kenmerken:

- Doe een beroep op je bondgenoten: speel alleen of vorm een team van maximaal vier helden, lokaal met andere spelers op hetzelfde scherm of online met spelers via PlayStation Network of Xbox Live.
- Rijs op als kampioen: ga de uitdaging aan als een van de laatste verdedigers van de mensheid (Crusader, Barbarian, Witch Doctor, Demon Hunter, Monk of Wizard) en wijk geen centimeter dankzij verwoestende krachten en legendarische uitrustingen.
- Breek de demonische belegering: versla hordes van het kwaad in alle vijf de aktes van de verhaallijn van Diablo III. Je kunt ook de open wereld verkennen in Adventure Mode om premies binnen te halen door te jagen op de oudere kwaaddoeners die op de loer liggen in heel het rijk der stervelingen.

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Strategy
Product
 

End War (losse disc)

In 2016 is de wereld in de greep van een energiecrisis van catastrofale omvang en op veel plaatsen wankelt de openbare en economische orde. In 2020 houden de Verenigde Staten, Rusland en Europa elkaar gevangen in een nieuwe wapenwedloop.

Alle partijen hebben een tiental wapensatellieten gelanceerd die allemaal op de aarde gericht zijn. Slechts een vonk zal de hele wereld in vuur en vlam zetten en dan gebeurt wat niemand ooit voor mogelijk hield... de Derde Wereldoorlog breekt uit in Tom Clancy's End War.

€ 2.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Strategy
Product
 

Aegis of Earth

Wanneer de natuurlijke grondstoffen leeglopen en gigantische monsters steden beginnen aan te vallen trekt de mensheid zich terug achter hun muren en bouwen ze hun verdedigingen op. Jij bent een van de leiders, je hebt een team van nieuwelingen die je moet opleiden om de stad te verdedigen. Door gebruik te maken van de zogenaamde Rotational District Mechanic kan je de stad herverdelen om zo het beste voorbereid te kunnen zijn op een aanval. Neem de leiding over de laatste verdedigingslinie van de mensheid en vecht om te overleven.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Strategy
Product
 

XCom Enemy Unknown

Door allerlei onverklaarbare verdwijningen van mensen en buitenaardse verschijningen wordt er een speciale taskforce in het leven geroepen. Deze XCOM-organisatie is belast met het afweren van de invasie van aliens en krijgt hiervoor geld, wetenschappers en manschappen toegekend.

Jij bent de commandant van deze geheime paramilitaire organisatie. Je probeert de aliens te verslaan door verschillende middelen en verbeterde technologiëen te gebruiken, door het beheren van strategieën en door een eenheid te vormen met je team. Maar dit is niet zo simpel als het lijkt, want je tegenstanders bewegen slim, waardoor elke ronde een enorm dynamisch schaakspel is.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Strategy
Product
 

Tropico 3 Absolute Power (Add On)

Tropico 3: Absolute Power is een uitbreiding op Tropico 3. Dit uitbreidingspakket bevat een campagne met tien nieuwe missies, die zich afspelen in een gebied met tien nieuwe eilanden. Daarnaast zijn er diverse nieuwe voorwerpen en is er een nieuwe factie, de Loyalists, die de trouwste supporters zijn van jou, de dictator. Om Absolute Power te spelen is een exemplaar van Tropico 3 vereist.

€ 1.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Strategy
Product
 

Armored Core Verdict Day

Om de vrede vast te stellen, moet je je voorbereiden op oorlog. Neem de leiding over een eskader van volledig op maat gemaakte Armored Core units in een dystopische toekomst geteisterd door oorlog en ontdaan van zijn natuurlijke rijkdommen. De laatst overgebleven middelen die nodig zijn voor het voortbestaan van je factie worden heftig om gestreden in het No Man's Land, een somber landschap dat weinig hoop voor overleven biedt.

Je kan beroep doen op een van de in-game facties en je strategie en wapensystemen aanpassen om zo de verschillende gebieden van No Man's Land over te nemen en een broodnodige vrede in te stellen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Strategy
Product
 

Great Battles of Rome

The History Channel Great Battles of Rome mixed real-time strategy gaming met de kwaliteit van The History Channel. Je begint bij het ontstaan van de stad Rome, vervolgens vecht je iedere slag die de Romijnen vochten. Je kan je units aanpassen aan jou voorkeur. Een krachtige engine bootst de slagen na alsof je er echt bij bent. Je uiteindelijk doel: het creeeren van een machtig wereldrijk.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Strategy
Product
 

Pokemon Trading Card Game (losse cassette)

Deze Game Boy Color-versie van de enorm populaire Pokémon Trading Card Game was geliefd bij zowel gamers als ruilkaartverzamelaars.

Verken de spelwereld om tegenstanders te vinden en informatie te verzamelen. Leer hoe je een deck moet samenstellen en beheren, win gevechten om booster packs te ontvangen, en neem het daarna op tegen de acht Club Masters. Je doel: de Grand Masters dusdanig imponeren dat je hun legendarische Pokémon-kaarten mag overnemen!

De game bevat meer dan 200 Pokémon-ruilkaarten gebaseerd op de oorspronkelijke decks plus nieuwe kaarten die je alleen in deze game kunt tegenkomen.

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Color Strategy
Product
 

Battles of Prince of Persia (zonder handleiding)

Prince of Persia maakt zijn debuut op de Nintendo DS en doet dat met alle troeven in handen! In een poging om af te rekenen met de Dahaka - het wezen dat hem achterna zat in Prince of Persia: Warrior Within - laat de prins per ongeluk een eeuwenoud kwaad ontsnappen dat een oorlog veroorzaakt tussen Perzie en India.

Om een catastrofe te voorkomen dien je verschillende legereenheden en troepen in te zetten in strategische campagnes die je uitvoert door middel van zinderende kaartgevechten. Je zult slim moeten spelen wil je deze oosterse nacht overleven.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Strategy
Product
 


Conflict Zone

Conflict Zone is een militaire real-time strategy. Zo realistisch heb je het nog nooit meegemaakt. Doe je wat verkeerd bevolking in de oorlogsvoering?

Het wordt geregistreerd door TV-camera's en de bevolking komt in opstand. Je hoofddoel een politieke overwinning.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Strategy
Product
 

Little Battlers eXperience

In Little Battlers eXperience voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen speel je als Van Yamano, een jongen die in het bezit komt van een LBX: een complexe robot die in de palm van je hand past. Met de LBX moet Van het opnemen tegen een kwaadaardige organisatie die bekendstaat als de New Dawn Raisers.

Verzamel meer dan 4000 onderdelen om je eigen, unieke LBX te bouwen. Kies uit meer dan 130 kant-en-klare sets, of experimenteer zelf met onderdelen. Je kunt zowel de onderdelen aan de buitenkant als aan de binnenkant aanpassen om de eigenschappen van je LBX te verbeteren. Vecht als je LBX tegen vriend en vijand in third-person-perspectief in de lokale draadloze multiplayerstand.

Je kunt het in 20 verschillende levels met unieke omgevingen opnemen tegen andere LBX-modellen. In de lokale draadloze multiplayerstand kunnen maximaal zes spelers vechten met verschillende regels. Voor de multiplayerstand heb je extra exemplaren van de game en Nintendo 3DS-systemen nodig.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Strategy
Product
 

Imperium Romanum Gold Edition

Let op: mogelijk wordt deze game ongesealed geleverd, deze is echter nog volledig nieuw!

Imperium Romanum: Gold Edition is een verzameling van de game Imperium Romanum en diens uitbreidingspakket, Emperor Expansion. De game brengt de speler terug naar de tijd van het Romeinse Rijk. De game stelt je in staat zelf een goed georganiseerde, welvarende en toonaangevende nederzetting te bouwen en geeft je daarbij de keuze uit historische monumenten als Circus Maximus en de bekende gladiatorscholen.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Strategy
Product
 

Battalion Wars 2 (zonder handleiding)

Commander Pierce en Colonel Windsor van de Anglo Isles zijn misleidt en geloven dat de Solar Empire een allesvernietigend superwapen aan het ontwikkelen is. Daarom starten zij een preventieve aanval op de Coral Atolls waardoor de wereld wederom in een grote oorlog verzeild raakt. Je rijdt in tanks, commandeert schepen, bestuurt vliegtuigen en leidt je troepen naar de kern van de actie in dit tweede deel van de Battalion Wars-serie.

Battalion Wars 2 bevat zes verschillende rassen, vijf verschillende gebieden en nieuwe eenheden voor iedere factie. Zo zijn er vijf verschillende marineschepen waaronder het Fregat en de Onderzeeër.

Belangrijk in Battalion Wars 2 is het combineren van de verschillende soorten eenheden: te land, ter zee en in de lucht. Je eenheden kun je ontwikkelen vanuit bedrijfsgebouwen die je moet innemen. Vanaf een landkaart kun je je troepen bevelen geven.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Strategy
Product
 

Field Commander

Vernietig de vijand en verdien het respect dat je nodig hebt om een heldhaftige Field Commander te worden. Bereid je voor op strategische gevechten ter land, ter zee en in de lucht.

Plan de aanval in meer dan 30 missies. Het is aan jou om de vijand telkens weer een stap voor te zijn.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Strategy
Product
 

Tom Clancy's EndWar

In 2016 is de wereld in de greep van een energiecrisis van catastrofale omvang en op veel plaatsen wankelt de openbare en economische orde.

In 2020 houden de Verenigde Staten, Rusland en Europa elkaar gevangen in een nieuwe wapenwedloop. Alle partijen hebben een tiental wapensatellieten gelanceerd die allemaal op de aarde gericht zijn. Slechts een vonk zal de hele wereld in vuur en vlam zetten en dan gebeurt wat niemand ooit voor mogelijk hield ... De Derde Wereldoorlog breekt uit in Tom Clancy's EndWar.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Strategy
Product
 

Command Conquer Retaliation

Command & Conquer: Red Alert - Retaliation is a strategy game, developed and published by Westwood Studios, which was released in 1998.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Strategy
Product