Championship Manager 2006

Denk jij dat jij het beter kan ? Het zijn jouw beslissingen die nu van belang zijn: jouw aankopen, jouw informatie, jouw tactieken. Jouw kans om jezelf te bewijzen.

Gebruik je kennis en vaardigheden om je club te managen zoals jij denkt dat het zou moeten. Championship Manager brengt je het meest in de buurt van de hoogte- en dieptepunten , zoals je ze in werkelijkheid ook zou beleven.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Simulatie
Product
 

Cooking Mama

Cooking Mama daagt spelers uit om met de Wii remote als keukenhulp de lekkerste gerechten te bereiden; van pepperoni pizza tot cabbage meat rolls. Hak, snij, bak, kneed, rasp, stamp, pel en meer. Onder het toeziend oog van Mama moet de speler de ingredienten voorbereiden, samenvoegen, koken en presenteren op de Nintendo Wii.

Inmiddels al een hit op de Nintendo DS, kunnen de spelers nu ook op de Wii het schort aantrekken van een jonge chef. Maak gebruik van de Wii remote en de nunchuk en bereid een van de vele gerechten, van alledaagse snacks tot volledige maaltijden. De controller set zorgt voor meer realisme en diepte als je de gerechten bereid voor de aardige, maar perfectionistische Mama.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Le Tour de France 2012 (losse disc)

Fiets deze zomer het bekende parcours door Frankrijk! Ontdek nu zelf het grootste zomer sportevenement en geniet.

Kies je team, je favoriete rennen en stap op je fiets. Rijd de slopende etappes, uitputtende bergetappes of spannende prologen en win de Tour de France! Beleef de spannende finish op de Champs Elysees!

€ 2.00

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Simulatie
Product
 


Mach

In het jaar 2049 ging de regering over naar onbemande vliegtuigen. Jaren later komen deze machines op de zwarte markt in verkeerde handen. Het duurt niet lang voordat ex-piloten en smokkelaars er mee aan de haal gaan op zoek naar macht en geld. Welkom in de wereld van MACH!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Simulatie
Product
 


Hotel Deluxe

Heb jij het in je om een klein hotel om te toveren tot een sterrenhotel waar alle beroemdheden willen overnachten? Jij hebt het voor het zeggen: wat wordt de nieuwe stijl van jouw hotel? Hoe deel je de kamers in en hoe wil je dat je personeel zich kleedt? Is er een bruiloft, modeshow of komt er een VIP naar je hotel? Hou iedereen tevreden, dan wordt jouw hotel vanzelf hét glamour sterrenhotel!

- Groei uit tot een topmaneger met als ultieme doel het 7-sterren Palace in Dubai.
- Unieke combinatie van simulatie en styling.
- Zorg ervoor dat de gasten en het personeel tevreden blijven.
- Reis de wereld over en ontdek de prachtige omgevingen.
- Volledig Nederlandstalig.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Simulatie
Product
 

Industry Giant 2 HD Remake

Economische groei, het vallen van de beurzen, een olie crisis, je zal het allemaal mee maken in Industry Giant 2. Begin in het jaar 1900 met weinig geld maar grote ambities en ontwikkel je bedrijf door de juiste keuzes te maken.

Het is jou keuze of je begint als een kleine boer die fruit teelt die uitgroeit tot de eigenaar van je eigen voedsel imperium, of dat je een gigantisch multinationaal conglomeraat start met een groot scala aan producten.

De keuze ligt bij jou!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Simulatie
Product
 

What's Cooking Jamie Oliver

Jamie Oliver, de welbekende Britse kok die Groot-Brittannië een heropvoeding in gezond eten gegeven heeft, komt dit jaar met zijn eigen game op de markt. Na de talrijke boeken en tv-programma's is er eindelijk een interactief kookboek. Het doel van de game is gezonde, lekkere gerechten in een handomdraai klaar te maken met de hulp van je trouwe handheld.

Het spel bevat meer dan 100 gerechten die gepresenteerd worden in minigames. De ingrediënten van de gerechten kan je toevoegen aan een boodschappenlijstje. Alle gerechten kan je stap voor stap overlopen op je eigen tempo. Je kan zelf tot 100 eigen gerechten toevoegen en samenstellen in het spel en delen via de WiFi connectie van de DS.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Simulatie
Product
 

Mijn Paardenwereld

Maak je droom waar op de stoeterij bij de oude molen: renoveer je eigen rijschool, voer je paarden en verzorg de schattige veulentjes. Naast leuke ritjes, het werken in de stallen en het zorgen voor de paarden heb je genoeg andere leuke dingen om te doen!

Kenmerken
- Groot terrein met stallen, rijbak, gastenhuis, behandelcentrum, weide en uitdagende routes om te rijden.
- Fok schattige veulentjes (meer dan 100 mogelijke combinaties), train ze aan de longe en verkoop ze dan aan paardenliefhebbers.
- Verwen je paarden met roskammen, massages, douches en door hun hoeven schoon te maken.
- Demonstreer je rijvaardigheid op uitdagende ritten door het landschap.
- Galoppeer op volle snelheid en voer fabelachtige sprongen uit op 9 parcoursen en daarbuiten.
- Spannende paardenraces door een adembenemend landschap.
- Uitgebreid bedrijfsonderdeel met als doel de beste stoeterij ter wereld te hebben.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Switch Simulatie
Product
 

Le Tour de France 2016

In Tour de France 2016 neem je als professioneel wielrenner deel aan de 'Grande Boucle'.

Dompel jezelf onder in deze ultieme uitdaging en voel de adrenaline zoals ook de grootste kampioenen van de wielersport deze ervaren!

Selecteer een van de officiële, deelnemende teams en ga de vele uitdagingen van de Tour de France 2016 aan : van de 'grand départ' aan de voet van Mont Saint-Michel, over de routes doorheen de Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje, de mythische hellingen van de Mont Ventoux en het Mont Blanc massief tot de spanning van de grote finale op de Champs Elysées.

Doseer je inspanningen, selecteer de beste racelijn en kies voor de juiste race strategie met je teamleden om de doelstellingen van je teamleider en sponsors te behalen. In single player of in splitscreen multiplayer kan je aanvallen, je trui verdedigen en het tempo van het peloton bepalen. Schakel tussen de verschillende renners in je team om in te spelen op gebeurtenissen tijdens de race. Alles is mogelijk in Tour de France 2016 !

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Simulatie
Product
 

Constructor

Constructor takes the empire building and resource management of the best simulations and adds to it a strong dose of character interaction, humour and strategic competition.

Take the role of a real estate developer in a race to build up and manage resources, properties, environments and human interaction, while trying to outperform and destroy rival development firms.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Simulatie
Product
 

Farming Simulator 17 Platinum Edition

Ga op je akkers aan de slag in een nieuwe speelomgeving! Er wacht je een grote Zuid-Amerikaanse omgeving met authentieke landschappen, unieke planten, lokale koeien en rietsuikervelden die een totaal nieuwe omgeving en meer mogelijkheden bieden om te spelen! Ook vind je er een spoorwegnet, waarmee je je producten sneller over de kaart kunt vervoeren.

In de al zo grote garage van Farming Simulator 17 komen er nu gloednieuwe landbouwvoertuigen bij! Ga aan de slag met trekkers, oogstmachines en gereedschap van beroemde merken zoals Case IH, Stara, Doble TT, Bizon en Gessner Industries, allemaal natuurgetrouwe kopieën van de echte machines.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Simulatie
Product
 

Hospital Giant

Iedereen heeft wel een fase in zijn leven waarin hij graag mensenlevens zou willen redden. In 'Hospital Giant' krijg jij de kans deze wens te verwezenlijken. Je begint je eigen ziekenhuis en al snel moet je uitbreiden met nieuwe afdelingen: de eerste hulp, chirurgie en een onderzoekscentrum.

Het leiden van een ziekenhuis blijkt lang zo gemakkelijk niet te zijn. In 'Hospital Giant' heb jij de touwtjes in handen. Zodra er iets misgaat op de afdeling cardiologie, dan ben jij uiteindelijk verantwoordelijk. Zorg dus dat je bekwaam personeel in dienst neemt. Bovendien moet je ze niet overwerken, want dat zou ook niet goed zijn.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Simulatie
Product
 

Vis Trawler Simulator

Vis Trawler Simulation bevat verslavende gameplay is een game voor echte vissers en ondernemers. Ga de uitdaging aan in een van de in totaal 12 verschillende gebieden over de hele wereld. Je zult niet alleen verschillende landschappen en kusten te zien krijgen, maar je komt ook in aanraking met een grote verscheidenheid aan zeedieren, waaronder garnalen, krabben en andere eventuele vangsten waarop je op open zee en langs de kust op kan vissen.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Simulatie
Product
 

Ace Combat X Skies of Deception

Ga de lucht in met gloednieuwe missies, kaarten en verhaallijnen en vlieg mee met het Southern Cross-eskader. De gelicenseerde vliegtuigen, verbluffende graphics en het verhaal zorgen voor een fascinerende PSP-game, boordevol snelle luchtgevechten.

- De opwindende Ace Combat-reeks komt naar PSP, met een exclusieve nieuwe campagne
- Uitgebreide draadloze speltypen voor meerdere spelers: vecht een-tegen-een of in teams en val gronddoelen aan
- 'Strategic Al System': missiedoelen worden dynamisch bepaald door je acties tijdens de gevechten

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Simulatie
Product
 

Spintires MudRunner American Wilds

Spintires: MudRunner - American Wilds is de ultieme versie van de indie-hit Spintires: MudRunner, inclusief alle DLC die al is uitgebracht, evenals de komende uitbreiding van American Wilds die je gameplay-ervaring nog verder zal stimuleren! Zet jezelf op de bestuurdersstoel en neem krachtige terreinvoertuigen in extreme landschappen met ongelooflijke fysica met alleen een kaart en kompas als leidraad.

American Wilds wordt geleverd met lang verwachte toevoegingen, waaronder 2 nieuwe sandbox-kaarten die zijn geïnspireerd op de ruige gebieden Montana en North Dakota, nieuwe uitdagingen en belangrijker nog negen van de meest iconische Amerikaanse voertuigen van merken zoals Western Star, Hummer en Chevrolet.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Switch Simulatie
Product
 

G1 Jockey 4

Paardenrenspellen zijn enorm populair in Japan, maar worden zelden (of nooit) in het westen uitgebracht. Raar eigenlijk gezien de populariteit van de sport in Europa, die 'm hier vooral in het wedden op paarden zit. De pieken en dalen van het wedden met de PS2 zijn eigenlijk niet na te bootsen, maar dit uitgebreide simulatiespel, G1 Jockey weet wel alle andere aspecten van de rensport te vangen. Als nieuweling in de rensport moet je met je paardrijvaardigheden een indruk maken op de staleigenaren, zodat ze je op hun paarden laten rijden. Gelukkig doen er maar 65 jockeys mee en zijn er meer dan 2000 unieke renpaarden. Er is dus nooit een tekort; de kunst is juist om de conditie van de paarden in te schatten en het juiste paard te kiezen. De races zelf zijn geheel 3D, waarbij het slagen of falen afhangt van je houding en je gebruik van de zweep, net als in het echt. Ben jij uit het juiste hout gesneden om de beste jockey te worden? Je komt er maar op een manier achter...

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Simulatie
Product
 

Lifesigns Surgical Unit

Lifesigns: Hospital Affairs is een spel waarin je een arts speelt. Jij moet de levens van mensen reden en elke seconde telt. Als een jonge, gemotiveerde arts leer je het dagelijkse leven in het ziekenhuis kennen. Door spannende uren door te brengen in de operatiekamer doe je ervaring op, red je levens en beoefen je lastige operaties.

Je begint je carrière als een assistent-arts en zul je na een lange harde weg de hoofdarts worden van het ziekenhuis. Bovendien bevat de game net als in ziekenhuisseries de nodige portie drama, liefde, intriges en meer. Om de dagelijkse stress even de kunnen vergeten bevat de game ook enkele mini-games. Zo kun je slangen vangen, koken en vissen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Simulatie
Product
 

De Sims 2 Huisdieren (platinum)

In De Sims 2 Huisdieren krijg je de mogelijkheid om je Sim een huisdier te geven. Je kunt kiezen uit verschillende rassen, kiezen hoe ze eruit zien en hoe hun karakter is. Je kunt je huisdieren trucjes leren, uitlaten in het park, accessoires voor ze kopen en ze een baantje geven. Net zoals in het echte leven hebben je huisdieren aandacht nodig en zul je voor ze moeten zorgen.

Een verwaarloosde kat zal de bank van je Sim met zijn nagels vernielen als je niet oppast. Een hond die geen aandacht krijgt zal zijn behoefte doen op plekken waar jij dat liever niet hebt. In De Sims 2 Huisdieren moet je dus goed je best doen om het de huisdieren naar hun zin te maken.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Simulatie
Product
 

Wild Earth

Wild Earth: Africa stuurt spelers van alle leeftijden op safari in Afrika. Hun missie is de wildernis te doorkruisen en de pracht en praal van de wereld om hen heen op foto vast te leggen. Het Afrikaanse ecosysteem wordt in 3D weergegeven, uiteraard zul je in dit ecosysteem vele wilde dieren tegenkomen zoals leeuwen, zebra's en gnoes.

De gamer moet een kudde zebra's volgen en er achter komen hoe hun sociale hiërarchie in elkaar steekt. Ook moet er met een helikopter over de Ngorongorokrater gevlogen worden. De speler moet in een bepaalde missie in een jeep rijden waarbij hij allerlei dieren tegenkomt en in weer een andere missie moet hij giraffes en zwarte en witte neushoorns observeren. Dit zijn enkele voorbeelden uit de elf missies die de game bevat.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Simulatie
Product
 

Thrillville off the Rails

Thrillville: Off The Rails laat je je eigen pretpark ontwerpen, bouwen en er zelf in rondlopen. Jij bent de directeur van het park en kunt ervoor kiezen om duizelingwekkende en spannende achtbanen te ontwerpen. Daarnaast zijn er honderden verschillende attracties om te maken: mini-golf, kartbanen, arcadehallen, maneges, kermissen en nog veel meer.

In je park kun je gebruik maken van 15 verschillende thema's. Hieronder bevinden zich onder andere een piratenthema, een horrorthema, een ninjathema en een maanthema. Als je je attractie hebt gebouwd kun je er zelf in plaatsnemen in en zo genieten van je eigen ontworpen achtbaan. Bovendien kun je in verschillende mini-games samen met vrienden spelen. In de game kun je er ook voor kiezen om scenario's te volgen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Simulatie
Product
 

Le Tour De France 2019

De officiële route van de 21 etappes van de Tour de France 2019 is tot in het kleinste detail nagemaakt en voert je van België tot de Champs-Elysées. Voor het eerst in de geschiedenis van de serie kun je ook online spelen en maximaal 3 andere spelers uitdagen in kortere, intensievere koersen. Afdalingen, sprints, ploegentactieken... Beleef de Tour in het peloton!

- Online multiplayer: twee tot vier spelers kunnen de uitdaging aangaan in allerlei verschillende koersen.
- Nieuwe uitdagingen: Sprints - Na de afdalingen kunnen spelers elkaar uitdagen in de Sprintmodus.
- Nieuwe koers: een van de oudste wielerrondes, de Ronde van Vlaanderen.
- Nieuw speltype Wereldkampioenschap: rij naar de overwinning als manager of ploegleider.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Simulatie
Product
 

De Urbz Sims in the City

De Sims zijn naar de stad verhuisd, waar altijd leven in de brouwerij is en alles draait om je reputatie. De Sims uit de stad staan bekend als De URBZ en ze hebben een gedurfdere look en een stijl die daarbij past. Ga naar je werk en probeer je niet uit het veld te laten slaan door je baas op locaties als de Sushi Bar, de Chop Shop, of Bootleg Fireworks, Inc. Als je het goed doet op je werk, krijg je welverdiende promoties en speel je nieuwe sociale vaardigheden en kleren vrij, waarmee je je nieuwe levensstijl kunt beinvloeden.

Laat je URBZ schitteren in jouw eigen stijl met behulp van de nieuwe ontwerptool. Stort je daarna in het nachtleven van een nachtclub in het centrum van de stad of ga op pad met de metro om nieuwe vaardigheden te leren of voorwerpen te vinden die je kunt gebruiken voor je mooie flat. Je hebt het zelf in de hand of jouw URBZ helemaal de blitz maken in de stad of als grijze muisjes ten onder gaan in de anonimiteit.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Simulatie
Product
 

Expeditie Robinson

Beleef het grote avontuur van Expeditie Robinson nu zelf in deze Nederlandstalige game voor de DS. Met Expeditie Robinson ga je het grote avontuur aan, in deze super adventure game! Samen met andere kandidaten moet je zien te overleven op een tropisch eiland.

Praat met de andere kandidaten en maak je verblijf zo comfortabel mogelijk. Het vergaren en bereiden voedsel is van belang, maar zeker niet minder belangrijk is het teamwork en politiek! Zorg dat je in de finale komt en dat jij de enige echte Robinson wordt!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Simulatie
Product