Odin Sphere

Odin Sphere is een 2D RPG vol actie die je meevoert naar een schilderachtige fantasiewereld. Het spel draait om vijf verschillende verhaallijnen die samen een epische geschiedenis vertellen. De vrede tussen de landen van Erion hangt aan een zijden draadje. De koningen en koninginnen houden elkaar nauwlettend in de gaten, op zoek naar zwakke plekken.

Wanneer het rijk Valentine van de kaart wordt geveegd door de kracht van een eeuwenoud voorwerp, breekt er een bloedige strijd los tussen de feeen van Ringford en de krijgers van Ragnanival. Ze weten niet dat ze hierdoor een lang vergeten profetie doen uitkomen. Wanneer dit werkelijk gebeurt, zal de wereld vergaan. Je begint het avontuur als de krijgerprinses Gwendolyn, dochter van Odin, wier taak het is om de verschillende verhaallijnen te volgen en de waarheid achter de profetie te ontrafelen.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 RPG
Product
 

Shin Megami Tensei Digital Devil Saga 2

Serph, de leider van de Embryon, dwaalt zonder doel rond door de levenloze straten van Nirvana. Serph's stam vocht in de Junkyard een gruwelijke oorlog in de hoop dat het licht van de hemel hen uit hun lijden zou verlossen. Op het einde verdween niet alleen Serph's wereld, maar ook de vrienden die hem hadden geholpen. Nirvana bleek niets anders dan een nieuwe hel te zijn. Wachters in witte uniformen verschijnen uit het niets en dreigen Serph als een niet-geautoriseerde Avatar Tuner te arresteren.

Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga 2 gaat verder waar het eerste deel eindigde en is het vervolg en het laatste hoofdstuk van de reeks. Het grootste deel van de cast uit het eerste deel maakt zijn opwachting samen met een nieuw speelbaar personage, genaamd Roland, de leider van The Lokapala. Omdat dit deel aansluit op het eerste deel is het mogelijk om je savedata van het eerste deel in deel twee te importeren en zo door te gaan waar je gebleven was. Zo kun je verschillende voorwerpen meenemen naar dit vervolg.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 RPG
Product
 

Phantasy Star Online 1 2

Phantasy Star Online begint als er een verkennersgroep vanuit de ruimte neerdaalt om een explosie op de planeet Ragol te onderzoeken. Spelers moeten samen groepjes vormen om het mysterie rondom deze explosie op te helderen en om erachter te komen wat er met de groep mensen is gebeurd die al eerder op onderzoek is uitgegaan.

Dit spel kan zowel off- als online worden gespeeld en het maakt gebruik van een universeel vertalingssysteem. Zo kunnen gamers van over de hele wereld samen spelen in het Spaans, Duits, Engels, Japans of Frans.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox RPG
Product
 

Breath of Fire 3 (zonder handleiding)

The lone survivor of a legendary dragon clan, a rebellious youth embarks on a great journey. One of discovery - and danger. The classic role-playing game now returns to continue the epic tale of Ryu and the dragon people.

An inner power of uncertain origin matures Ryu into a warrior who ponders his purpose as he embarks on a mystical journey. What lies ahead is shrouded in mystery...yet strangely familiar.

€ 59.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 RPG
Product
 

Fallout 3 Game of the Year

200 jaar lang diende Vault 101 trouw de overlevende bewoners van has Washington DC, nu bekend als de hoofdstad van Wasteland. Het leven is er rustig. Gigantische insecten en Super Mutants zijn geen partij voor Vault-Tec engineering. Dan op een morgen kom je er achter dat je vader het veilige leven heeft verlaten. Waarom? Het is onbekend. Een zoektocht naar je vader en de waarheid begint!

Deze Game of the Year Edition bevat de expansions:

- The Pitt
- Operation Anchorage
- Broken Steel
- Point Lookout
- Mothership Zeta.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 RPG
Product
 

South Park the Fractured But Whole Gold Edition

Gold Edition Inhoud:
Verbeter jouw Fractured But Whole avontuur met de Gold Edition. Deze bevat de game & de Season Pass die je toegang geeft tot alle extra digitale content die zal worden uitgebracht voor South Park The Fractured But Whole.
Fysieke Content:
- South Park: The Fractured But Whole game
Digitale Content:
- De Season Pass
- South Park: Stick of Truth volledige digitale game*
- Kostuum & Perk pack


Het doorgaans rustige bergdorpje dat South Park heet, wordt gehuld in duisternis... Een nieuwe kracht ontwaakt om dit kwaad te bestrijden. Een team van superhelden staat op, onder leiding van een nachtelijk roofdier wiens levensdoel het is om de straten van South Park voor eens en altijd op te ruimen.

De kinderen spelen superhelden en Cartman heeft er zijn zinnen op gezet om van 'Coon and Friends'de grootste superhelden-franchise ooit te maken. Maar dat is buiten de plannen van de meedogenloze Professor Chaos gerekend, die een kwaadaardig plan heeft om Coon and Friends te elimineren. De helden moeten samenwerken om de stad te bevrijden uit de greep van deze chaos en terreur.

De makers van South Park - Trey Parker en Matt Stone - brengen ons South Park: The Fractured but Whole, een vervolg op South Park: The Stick of Truth, dat 25 video game awards in de wacht sleepte.

Spelers kruipen wederom in de huid van het groentje. Als nieuwste lid van Coon and Friends, creëer je een identiteit voor je superheld, bouw je je beruchtheid op en zet je je superkrachten in om South Park te redden van de ondergang. Alleen dan zal Coon and Friends officieel het beste superhelden team ooit zijn en krijgen ze het filmcontract dat ze zo hard verdienen. In deze door chaos geterroriseerde stad, staan Coon and Friends op als de helden van South Park.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One RPG
Product
 

Inazuma Eleven 3 Lightning Bolt

Mark Evans en zijn team van supervoetballers komen terug met nieuwe delen in de Inazuma-serie! In deze twee nieuwe versies van de populaire voetbal-RPG wordt wereldwijd gestreden om de cup van de Frontier International Championships. Lukt het Mark Evans een team te vormen dat sterk genoeg is om wereldkampioen te worden? Kies zelf je versie; ben je meer explosief of meer een bliksemschicht op het veld?

In Inazuma Eleven 3 kunnen spelers maar liefst 2.000 personages leren kennen en voor hun team gebruiken. Alleen een sterk en evenwichtig team kan wedstrijden winnen. Daarvoor is het ook de kunst om slim gebruik te maken van meer dan 350 speciale acties die grote impact kunnen hebben op het wedstrijdverloop.

Het verhaal wordt in Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt en Inazuma Eleven 3: Bomb Blast vanuit verschillende perspectieven verteld, terwijl de twee versies de spelers ook tegen verschillende rivalen laten strijden.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS RPG
Product
 

Star Ocean Till the End of Time (zonder handleiding)

Vierhonderd jaar lang was de planeet Hyda IV een wereld waar mensen en aliens vreedzaam naast elkaar konden leven. De invloed van de Pangalactic Federation, de heersende federatie die er al die eeuwen in was geslaagd de vrede te bewaren, werd daardoor alsmaar groter in het universum.

Maar in het jaar 772 van de SD-kalender komt plotseling een einde aan deze lange periode van rust, als een mysterieuze, vreemde supermacht de planeet zonder enige waarschuwing aanvalt.

Door de chaos en het geweld van de situatie worden de jonge Fayt Leingod en zijn vriendin Sophia Esteed gescheiden van Fayts ouders. Ze moeten de planeet ontvluchten en zich in het onbekende storten tijdens een emotionele zoektocht naar hun dierbaren.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 RPG
Product
 

Breath of Fire 2

Het ongelooflijke vervolg op de best verkochte RPG-hit Breath of Fire is hier! Je bent het laatste lid van de Dragon-clan, vechtend om de wereld van een groeiend kwaad te verlossen. Een cast van ongewone en opwindende metgezellen vergezelt je in je avonturen in een wonderlijk land vol magie en mysterie. Je zult vreemde mystieke items, gedenkwaardige monsters en exotische locaties vinden in je zoektocht om het kwaad te overwinnen. Er is strategie en spellcasting in overvloed in de uren van boeiende actie en avontuur die op je wacht. Breath of Fire II is de ultieme RPG!

€ 169.99

Meerinformatie

Tweedehands Super Nintendo RPG
Product
 

The Legend of Zelda A Link To The Past

In een donkere, stormachtige nacht begint de jonge Link aan een avontuur dat hem - en jou - voor altijd bijblijft! Princess Zelda is gevangen genomen door een kwaadaardige tovenaar die probeert om Ganon, koning van het kwaad, los te laten met alle gevolgen van dien. Alleen Link heeft de moed om Hyrule te redden!

A Link to the Past is het bejubelde Super NES-hoofdstuk in de Legend of Zelda-saga, beroemd om zijn sfeervolle graphics en geluid, listige kerkers en het introduceren van inmiddels als klassiek bekendstaande voorwerpen als de Hookshot, de Pegasus Boots en het Master Sword.

€ 129.99

Meerinformatie

Tweedehands Super Nintendo RPG
Product
 

The Legend of Zelda Twilight Princess (Nintendo Selects)

Als een kwaadaardig duister het land Hyrule bedekt, moet een boerenjongen met de naam Link, de held - en het beest - in zichzelf doen ontwaken.

Wanneer hij de Twilight Realm betreedt, verandert Link in een wolf en moet hij door het land trekken met de hulp van een mysterieus meisje dat Midna heet. Dankzij de kracht en de unieke spelbesturing van het Wii-systeem biedt The Legend of Zelda: Twilight Princess een 16:9 breedbeeldpresentatie en ongelooflijk nauwkeurig besturing door te richten met de Wii-afstandsbediening.

De Wii-afstandsbediening en de Nunchuk worden gebruikt voor verschillende spelactiviteiten, waaronder vissen en speciale zwaardaanvallen. Spelers gaan het slagveld op tegen massa's weerzinwekkende wezens met gebruik van een verbazend vechtsysteem te paard, en gaan de strijd aan met enorme eindbazen die je moet zien om het te geloven.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii RPG
Product
 

Mugen Souls Z

Our favorite Undisputed God of the Universe, Chou-Chou, returns with her crew for a brand-new story revolving around the zodiac. Taking place immediately after the first game, you take control of the goddess Sylma, who meets Chou-Chou before the end of the first game's events.

Sylma is out to stop an ancient threat to her world that has recently awakened. 9999 levels of maniacal mishaps and ethereal adventures await Sylma, her crew, and hordes of Shampurus as Mugen Souls Z hits Western shores in 2014!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 RPG
Product
 

Chrono Cross (greatest hits)

Featuring a storyline developed by the creator of Chrono Trigger and Xenogears, Chrono Cross has been christened the 'Best RPG Creation' by its development team. With multiple scenarios cast along a single story thread, and many different endings, each replay can result in an entirely new adventure.

The elimination of random battles also quickens the pace of the game, and places the choice of where to battle in the player's hands. With character designs by a famed Japanese illustrator and music by the original Chrono Trigger composer, Chrono Cross features visuals and sounds that bring its magic to life.

€ 16.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 RPG
Product
 

Kingdom Come Deliverance

Ervaar een spannend en realistisch actie/roleplaying avontuur met een open verhaal en revolutionaire gevechten in een middeleeuws Europa.

Geniet van een wereld met eindeloze opties, gebruik je reputatie of charisma om misdaden te onderzoeken en invloed uit te oefenen op de inwoners van het land zodat ze je helpen bij je queeste door het hele land verspreid. Haal jezelf uit allerlei situaties door verschillende methodes, of dit een diplomatische oplossing is of door het gebruik van bruut geweld is geheel aan jou. Wat je ook kiest zorg wel dat je voorbereid bent op de gevolgen.

Gebruik in de game allerlei wapens en voorwerpen om te creëren, neem deel aan historische gevechten en belegeringen van kastelen. Of richt je volledig op de kunst van het zwaardvechten, alles is mogelijk.

Een duister pad wacht je op, vol met moeilijke beslissingen, gevaarlijke opdrachten en onverwachte twists in het verhaal.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 RPG
Product
 

Mystic Quest Legend (losse cassette)

Keer terug naar de tijd van klassieke actie en avonturen. De jonge Benjamin gaat op zoek naar de gestolen kristallen, die essentieel zijn voor de balans van de vier elementen van de wereld. Red de wereld van de ondergang!

€ 20.00

Meerinformatie

Tweedehands Super Nintendo RPG
Product
 

Final Fantasy 8 (platinum)

The next chapter in Final Fantasy takes the series to the next level. Final Fantasy VIII combines an epic storyline with dynamic role-playing elements, breathtaking music, and well-defined characters. The world of Final Fantasy VIII comes to life in a dazzling display of digital artistry that spans four CDs.

With the addition of an hour worth of CG animation, a new 'Junction' system, and compatibility with the Dual Shock Analog Controller, Final Fantasy VIII is a breathtaking addition to the series.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 RPG
Product
 

The Legend of Zelda Ocarina of Time (losse cassette)

Een droom komt uit!
Mythes, legendes en magie...het kloppend hart van The Legend of Zelda! Bijna vier jaar werkte Shigeru Miyamoto aan dit nieuwste deel in de legendarische Zelda-sage.
Het resultaat is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van videogames. Tijdens je zoektocht naar de gouden Triforce reis je door een mysterieuze wereld vol geheimen. Je ontmoet mensen van verschillende rassen, demonen en de meest vreemde wezens. Een episch verhaal van hoog niveau dat je niet meer los zal laten!

- De absolute top op het gebied van adventures
- 256 Meg en een soundtrack van CD-kwaliteit
- Adembenemende filmfragmenten en camerawerk
- Het Rumble Pak (wordt apart verkocht) leidt je naar verborgen schatten en geheimen
- Je voortgang wordt in de cassette opgeslagen

€ 40.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 RPG
Product
 

Final Fantasy XV

Prince Noctis is samen met vrienden op een road trip, onderweg naar zijn verloofde Luna. Tijdens de reis krijgt Noctis te horen dat zijn thuisland is binnengevallen onder het mom van vrede en dat hij, zijn verloofde en zijn vader Koning Regis zijn omgekomen in gevechten met de vijand.

Noctis en vrienden verzamelen zetten alles op alles om de waarheid te achterhalen en hun thuisland weer te heroveren. Ze krijgen allerlei tegenslagen te verduren in een enorme open wereld gevuld met gigantische wezens, prachtige wonderen en culturen en niet te vergeten, gevaarlijke monsters.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One RPG
Product
 

The Lord of the Rings the Third Age

Keer in 2004 terug naar Midden-Aarde met de allereerste roleplaying game van Lord of the Rings voor de console. Reis in het gezelschap van de Fellowship en beleef de bekendste filmmomenten nogmaals terwijl jouw personage zich ontwikkelt van een simpele avonturier tot een levende legende.

Vecht tegen orken, mumakils en de machtige Balrog met een half miljoen combinaties van wapens en wapenuitrustingen. Rekruteer bondgenoten om je bij te staan tijdens je zoektocht en strijd zij aan zij met je favoriete helden en slechteriken uit de films. Duik dieper in de films dan ooit tevoren in het epische verhaal over verraad en vertrouwen van The Lord of the Rings: The Third Age.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube RPG
Product
 

Dungeon Siege Throne of Agony

Na een millennium tot zwijgen te zijn gebracht op de zeebodem, komen de wraakzuchtige kregen van Malith de Betrayer nu aan het oppervlak.

- Vecht je een weg naar heldendom en zorg voor gerechtigheid voor de 'Throne of Agony'
- Een volledig nieuw avontuur, speciaal ontwikkeld voor het PSP-systeem
- Neem het op tegen meer dan 100 monsters; bekende Dungeon Siege-favorieten maar ook vele nieuwe wezens

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP RPG
Product
 

The Elder Scrolls 4 Oblivion GOTY Edition (platinum)

The Elder Scrolls IV: Oblivion is het nieuwste hoofdstuk in de succesvolle epische sage van Bethesda Softworks. Bethesda maakt een sprong voorwaarts in role-playing met een combinatie van vrije gameplay en spectaculaire graphics.

Oblivion GOTY Edition bevat de volgende expansions:

- Knights of the Nine expansion
- Shivering Isles expansion

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 RPG
Product
 

Front Mission 3

Will you fight with them or against them? This one question will direct your future and decide on which side of the line you battle in the latest Squaresoft game, Front Mission 3. The unique Double Feature Scenario will have you defend the Oceana Community Union from a group of rebel forces or, on the other hand, have you become a member of the rebellion. Customize your wanzer robot by purchasing stronger weapons, or just steal a piece of armor off a captured foe. Either way, be prepared to power up your robot and take back the streets for over 150 hours of mechanized strategic combat in the year 2112.

€ 49.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 RPG
Product
 

Monster Hunter Freedom 2 (essentials)

Capcoms veelgeprezen jager-of-prooispel Monster Hunter Freedom is terug in een versie voor het PSP-systeem. Het is een uniek actie-avontuur waarin je het opneemt tegen bloeddorstige wezens in adembenemende prehistorische omgevingen vol fantasie.

In het solospeltype onderneem je verschillende missies, maar Monster Hunter Freedom 2 komt pas echt tot leven als je met vrienden speelt. Met coop-gevechten voor maximaal vier vrienden via de Ad Hoc-modus bouw je teamspirit op en ontwikkel je gevoel voor strategie, terwijl je in de Infrastructuurmodus online kunt spelen.

Pas je personages helemaal aan en verbeter hun vaardigheden met wapens en pantsers in de loop van honderden missies. Via de Infrastructuurmodus zijn er nu nog meer spullen en missies beschikbaar om te downloaden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP RPG
Product
 

Monster Hunter 3 Ultimate

Neem de wapens op en betreed een wereld vol ontzagwekkende omgevingen en levensgevaarlijke beesten in Monster Hunter 3 Ultimate op Wii U. Met gloednieuwe monsters, uitrustingen, wapens en meer dan 200 van actie vergeven missies om je tanden in te zetten, is Monster Hunter 3 Ultimate het meest uitgebreide spel in de serie tot nu toe.

In deze actie-RPG haal je meer dan alleen voldoening uit je zwaarbevochten overwinningen: win botten, hoorns, huiden en meer uit je verslagen prooien en verwerk ze tot wapens en harnassen, zodat je de moeilijkere gevechten aankunt. Dit is de leefwijze van de jager.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS RPG
Product
 

Star Fox Adventures (zonder handleiding)

Voor het eerst stapt Fox McCloud in zijn Arwing en komt naar de Nintendo GameCube in een geheel nieuw avontuur. Acht jaar na de nederlaag van Andross ontdekt het Star Fox team een prachtige prehistorische planeet die door een duistere tiran, General Scales, wordt overheerst.

Je bestuurt de Star Fox leider Fox McCloud om de bewoners uit de kwade greep van Scales te bevrijden en de vrede in dit oude paradijs te herstellen. Star Fox Adventures vindt plaats in een ruime 3-D wereld vol vreemde scènes, hersenkrakende puzzels en intense actie.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube RPG
Product