Eledees

In dit revolutionaire spel van verstoppertje moet je als speler zoeken (op de meest gekke plaatsen) naar de Elebits, mysterieuze kleine wezentjes die de basis zijn van werelds energie. Gebruik, tijdens je speurtocht naar de kleine speelse wezentjes, de unieke functionaliteit van de Wiimote om voorwerpen te duwen, trekken, tillen en gooien naar alles in de omgeving.

Je zult als speler tijdens het vangen van deze Elebits ontdekken dat je steeds meer interactief wordt met je omgeving en dat je ze gebruikt voor verschillende doeleinden zodat deze Elebits hun doel kunnen bereiken.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Puzzel en Behendigheid
Product
 

De Blob 2 The Underground

In de Blob 2 zijn Comrade Black en de Inkies terug met een nieuw kwaadaardig plan om wereld te ontdoen van kleur. Dit keer krijgt hij de hulp van Papa Blanc en zijn volgers. Verfklodder Blob en zijn vrienden zullen hard aan het werk moeten om kleur terug te brengen in Prisma City. Met allerlei kleuren verf, verschillende patronen en muziek kun je de grijze wereld weer tot leven brengen zoals je dat zelf wilt.

Verf je een weg langs ijs- en tropische gebieden en ga zelfs de ruimte in om de inwoners van Prisma City te redden. Hiervoor kun je niet alleen schilderen, maar ook je kracht gebruiken. Ram door muren, spring over torenhoge wolkenkrabbers en plet Inkies met nieuwe power-ups waardoor je in een super-Blob verandert.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Puzzel en Behendigheid
Product
 

Mensa Academy

Train je IQ met honderden mini games die gemaakt zijn om je hersenen te stimuleren. Deze game wordt volledig ondersteund door Mensa, de stichting voor "The High IQ Society".

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Puzzel en Behendigheid
Product
 

Puzzler Collection

Ervaar de klassieke kruiswoordpuzzles, Sudoku en Woord zoeker. Met meer dan 2,000 puzzles en drie moeilijkheidsgraden. Los ze allemaal op!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Puzzel en Behendigheid
Product
 

Pac Pix

Voor zijn nieuwste spokenjacht beschikt Pac-Man over een hoop nieuwe trucs! Start PAC-PIX op je Nintendo DS en gebruik je Stylus om op het Touch Screen je eigen Pac-Man te tekenen die vervolgens precies naar jouw ontwerp op het scherm tot leven komt! Vervolgens loods je hem met de Stylus door het level om voorwerpen te pakken, punten te behalen en natuurlijk spoken op te eten!

Zo doorloop je verspreid over 12 levels meer dan 60 stadia, waarin je naast eindbaasgevechten ook te maken krijgt met nieuwe tekentrucs, zoals het inzetten van pijlen en bommen om de verschillende soorten spoken op hun nummer te zetten. Echt tekentalent is niet nodig (zelfs lelijke Pac-Mans klaren de klus), maar snel puzzelwerk is wel een vereiste!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Puzzel en Behendigheid
Product
 


Jewel Quest Mysteries 2 Trail of the Midnight Heart (losse cassette)

Nadat ze gehoor had geven aan de vraag van haar oom, komt Eva Witheby in Jewel Quest Mysteries 2, Trail of the Midnight Heart ver van huis terecht, te midden van allerlei wildvreemden. Het is moeilijk te weten wie je kunt vertrouwen met al die verraderlijke paden en versluierde geheimen. Ontdek samen met Eva antieke voorwerpen in oogverblindende schermen met verborgen voorwerpen.

Duikel gereedschap op waarmee je de stukken van kostbare juweelborden kunt opgraven. Ontdek de compleet nieuwe scrollende zoekschermen, die je midden in wervelende speelvelden en een stormachtig avontuur plaatsen. Jewel Quest Mysteries 2 is een verborgen voorwerpen avontuur van een geheel nieuwe orde.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Puzzel en Behendigheid
Product
 


Exit

Kruip in de huid van Mr. ESC (Escape) in deze actie game. Elke level heeft tot doel om mensen te vinden en hen, onder druk van de tijd, naar de uitgang te leiden.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Puzzel en Behendigheid
Product
 

Jenga

Jenga is een spel voor de hele familie. Het speelt snel en is onvoorspelbaar. Alles hangt af van je anticipatie en reactiesnelheid.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Puzzel en Behendigheid
Product
 

Tetris Party Deluxe

Tetris Party Deluxe is het vervolg op de WiiWare-titel Tetris Party en biedt urenlang puzzelplezier. De beroemde Tetris-blokken staan centraal in deze game. Natuurlijk is het mogelijk om zoveel mogelijk rijen van blokjes weg te spelen in de klassieke modus, maar je kunt in Tetris Party Deluxe meer dan alleen het klassieke Tetris-spel spelen.

De game bevat twintig nieuwe spelvarianten, zoals het maken van eigen puzzels en varianten op het klassieke Tetris. Daarnaast is het mogelijk om een Tetris-blok door parkoursen te navigeren. Je kunt jouw vorderingen volgen en je krijgt voor uitzonderlijke prestaties beloningen toebedeeld.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Puzzel en Behendigheid
Product
 

Mahjongg Ancient Mayas

Grote ontdekkingsreis naar de oude Maya's. Maak een fantastische reis naar het geheimzinnige rijk van de Maya's. Reis tweeduizend jaar terug in de tijd en ontdek de mysterieuze tempels en fabelachtige schatten van dit raadselachtige, maar ooit zo machtige volk! In het speltype Avontuur los je mystieke puzzels op die draaien om de oude tempel van Tikal. Je kunt natuurlijk ook gewoon je favoriete mahjongbord kiezen uit meer dan 300 vormen.

Speel het klassieke mahjong in een totaal nieuwe sfeer of probeer een van de elf ongelooflijke variaties. Je zult versteld staan van de gedetailleerde graphics, de prachtige animatie en de sfeervolle muziek! Speltypen Klassiek en Avontuur. Speltype Klassiek bevat 300 lay-outs, 11 spelvarianten en drie niveaus. 7 power-ups. Kies stenensets, achtergronden en muziek. Maak je eigen levels in een handomdraai met de editor. Met stapsgewijze demonstratie.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Puzzel en Behendigheid
Product
 


Rubik's Puzzle World

Rubik's Puzzle World is gebaseerd op de wereldberoemde puzzelkubus van Rubik. Deze game is echter geen regelrechte overzetting van de breinbreker. In plaats daarvan moeten spelers meerdere soorten puzzels oplossen die op de Rubikskubus zijn gebaseerd.

Zo moet je driedimensionale vormen en objecten bouwen, door labyrinten navigeren en zelfs je eigen soundtrack creeren.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Puzzel en Behendigheid
Product
 


Kurushi

Denk je dat je slim bent? Deze verslavende 3D hersenkraker brengt je strategische denkvaardigheden en reflexen naar de ultieme test. Vernietig aankomende geometrische verschrikkingen voordat ze je over de rand duwen of je platdrukken. Je hebt een snelle geest en nog snellere duimen nodig - als je faalt, sterf je. Geen druk.

€ 39.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Puzzel en Behendigheid
Product
 

Lumines 2

De verslavende en stijlvolle puzzelgame is terug op je PSP. Verplaats vierkanten van vier kleinere blokken die op het speelveld vallen en maak rechthoeken van dezelfde kleur.

Blokken die je niet gebruikt, stapelen zich op. Het spel is afgelopen als deze stapel de bovenkant van het scherm bereikt. De vele levels hebben allemaal hun eigen muziekthema en geluidseffecten, met songs en muziek van onder andere: Beck, Black Eyed Peas en Fatboy Slim.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Puzzel en Behendigheid
Product
 

Super Puzzle Fighter 2 Turbo

Burst right into the feverish puzzle action that combines irresistible, addictive fun with famous Capcom characters. Beat your opponent to the punch by stacking block after block in strategic patterns and color combinations. Be the first to fill the opponent's screen with blocks and K.O. you win! But get ready for more, because you can't play just once.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Puzzel en Behendigheid
Product
 


3D Mahjongg

Mahjongg is het meest gespeelde bordspel ter wereld en komt nu uit op de 3DS. Deze game volgt exact de klassieke principes van het Mahjongg spel. Er moeten steeds twee dezelfde stenen weggespeeld worden, totdat het hele bord leeg is. Alle hoeken zijn volledig in 3D te bekijken om zo de juiste stenen te vinden. Er zijn 10 soorten stenen sets, 10 prachtige 3D achtergronden en maar liefst 50 ingewikkelde bord setups.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Puzzel en Behendigheid
Product
 

Puchi Carat (losse disc)

Puchi Carat is a Puzzle game, developed and published by Taito Corporation, which was released in 1998.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Puzzel en Behendigheid
Product
 


Lemmings (losse cassette)

Duizenden Lemmings marcheren op weg naar hun eigen ondergang, tenzij je ze kunt redden op hun weg. De lemmings zijn volledig hulpeloos maar trouw aan hun leider. De 125 niveaus bestaan uit laaiend vuur, eindeloze canyons, dodelijke tunnels en oude ruïnes.

Jij laat de Lemmings graven, klimmen, zweven en bouwen op hun weg naar veiligheid. Maar je moet snel zijn, want elk moment dat je aarzelt, zul je meer Lemmings verliezen!

€ 20.00

Meerinformatie

Tweedehands Super Nintendo Puzzel en Behendigheid
Product
 


Smart Bomb

De wereld is onder bedreiging van een gek die overal bommen plaatst. Jij moet deze bommen ontmantelen in meer dan 150 puzzels.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Puzzel en Behendigheid
Product