Rayman Legends (PlayStation Hits)

Het spel begint waar Rayman Origins eindigde. Diep in een betoverd bos ontdekken Rayman, Globox en de Teensies een mysterieuze tent vol adembenemende schilderijen. Net als ze ontdekken dat elk schilderij het verhaal vertelt van een andere mythische wereld, wordt de hele club door een van de schilderijen opgeslokt!

Zo begint een spannend avontuur waarin de helden moeten rennen, springen en vechten om elke wereld te redden en het geheim van de magische kunstwerken te ontrafelen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Platform Game
Product
 

Drawn to Life The Next Chapter

Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk is het vervolg op de Nintendo Wii versie van Drawn To Life. Hiermee is Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk voor de Nintendo DS dus eigenlijk de derde game in de serie.

Drawn To Life: Het Nieuwe Hoofdstuk laat jou, net als bij zijn voorgangers, zelf het hoofdpersonage uitwerpen. Door met de stylus op het touchscreen te tekenen kan je niet alleen je eigen personage ontwikkelen, maar heb je ook invloed op de wereld van Drawn To Life.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Platform Game
Product
 

The End is Nigh

The End Is Nigh is een uitgestrekte adventure-platformer waarbij de speler de controle over Ash neemt, een van de weinige 'dingen' die het 'einde van de wereld' hebben 'overleefd'. Volg Ash terwijl hij zich een weg baant door een toekomst van pijn en lijden.

Voel zijn stressniveaus stijgen als je hem in een eindeloze zwerm van rottende, mutante, dierachtige wezens gooit en hem bij zijn laatste epische zoektocht helpt ...namelijk gewoon een vriend maken (uit stukken van mensen die hij tegenkomt op zijn reis).

€ 34.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Switch Platform Game
Product
 


Trine 4 The Nightmare Prince

Intuïtieve puzzels. Gebruik de elementen zelf en experimenteer met nieuwe vaardigheden om uitdagingen en obstakels te overwinnen

Dynamische realtime gevechten. Schakel snel tussen personages en pas je aan elke situatie aan

Grens verleggende afbeeldingen. Meeslepende sfeer met next-gen visuals creëren een fantasiewereld die smeekt om ontdekt te worden

Betekenisvolle karaktervorming. Verdien ervaringspunten en investeer in upgrades voor de vaardigheden van de helden

Lonende verkenning. Tientallen zorgvuldig ontworpen en diverse niveaus om te verkennen, elk met duidelijk unieke omgevingen en stijlen die boordevol geheimen zijn om te ontdekken

Lokale en online multiplayer. Brave het avontuur alleen of met vrienden in online of lokale co-op

Boeiend verhaal. Een uitgestrekt verhaal dat zich afspeelt tijdens vier fantastische sprookjesachtige avonturen

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Switch Platform Game
Product
 

De Smurfen

De Smurfen is een vrolijke 2d platform game uitgebracht door Infogrames voor de Super Nintendo. Ga op avontuur door verschillende levels vol gevaar en actie. De vele werelden volgen de herkenbare locaties van de tekenfilm!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Super Nintendo Platform Game
Product
 

Yoshi's Woolly World (losse disc)

Yoshi's Woolly World is een unieke platformgame voor de Wii U waarin een wollen Yoshi levels ontdekt die eruitzien alsof ze met de hand zijn gemaakt.
Yoshi kan in deze game van textiel allerlei wollige moves gebruiken. Hij kan met gebreide eieren gooien, groter worden en van gedaante veranderen om hindernissen te omzeilen en nieuwe gebieden te bereiken.

Werk samen met een andere speler om het eind van het level te bereiken in de multiplayerstand. Eén speler bestuurt zijn of haar Yoshi met de Wii U GamePad, terwijl de tweede speler een Wii-afstandsbediening gebruikt. De kleurrijke personages kunnen met hun tong de andere speler opslokken en weer uitspugen, dus je kunt samenwerken om een level te voltooien, of gewoon lol maken door elkaar voor de voeten te lopen!

Yoshi's Woolly World is een samenwerkingsproject van Nintendo en Good-Feel, dat ook Kirby's Epic Yarn voor de Wii heeft gemaakt.

€ 20.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii U Platform Game
Product
 

Super Mario World 2 Yoshi's Island (losse cassette)

Wanneer de boosaardige Kamek het plan heeft om Baby Mario te ontvoeren, is het aan Yoshi om dit plan te dwarsbomen. Terwijl je Baby Mario op je rug met je meedraagt reis je door een prachtige krijtgekleurde wereld - waarin je op vijanden springt en met eieren gooit - met als doel om Kamek en zijn meester Baby Bowser te verslaan!

Super Mario World 2: Yoshi's Island is bejubeld voor zijn adembenemende visuele stijl en gameplay die het uiterste uit je haalt wanneer je Baby Mario door allerlei venijnig ontworpen levels loodst.

€ 50.00

Meerinformatie

Tweedehands Super Nintendo Platform Game
Product
 

Plok

In een kleurrijke omgeving bestaande uit ongeveer 70 levels moet Plok zijn gestolen vlaggen terugvinden, door zijn vijanden neer te halen met zijn armen en benen.

Onderweg moet hij puzzels oplossen waarbij hij zijn ledematen soms tijdelijk moet afstaan. Ook kan hij pakketjes tegenkomen die ervoor zorgen dat hij transformeert en tijdelijk een ander wapen krijgt, zoals een bokshandschoen of vlammenwerper.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Super Nintendo Platform Game
Product
 

Drawn to Life Spongebob

SpongeBob and Patrick vinden een magisch penseel dat alles wat het tekent tot leven wekt. Spongebob tekent natuurlijk meteen zichzelf. Helaas wordt het getekende evenbeeld van Spongebob genaamd Doodlebob al snel gek, en gaat overal tekeer in Bikini Bottom. Spelers moeten daarom hun eigen held tekenen die de kracht heeft om Doodlebob te stoppen, en Spongebob en zijn vrienden te redden.

- Creeer je eigen karakter en teken een hele wereld vol met jouw creativiteit!
- Teken, pas aan en bedenk allerlei dingen in je Bikini Bottom huis.
- Speel tegen je vrienden in een opwindend 2 player VS modus.
- Bedenk en teken nieuwe vijanden en ga de strijd met ze aan.
- Met 20 levels, elk met hun eigen objectieven.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Platform Game
Product
 

Disney's Home on the Range

De Home on the Range GBA gaat verder waar de film was gebleven. Alameda Slim, Rico en de drie Willies zijn ontsnapt uit de gevangenis en zijn aan hun oude trucjes toe. Sinds Buck, Maggie en de andere boerderijdieren hielpen de vogelvrijverklaringen achter de tralies te zetten, zijn ze op schemin 'uit de gevangenis ontsnapt'. Nu zijn ze weg en het is aan Buck, Jeb, Lucky Jack en de anderen om ze opnieuw te verzamelen! Veel bekende locaties uit de film worden opnieuw bezocht in dit opwindende actie-avontuur.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Platform Game
Product
 


The Princess and the Frog

Beleef de beste momenten uit de film in 'The Princess and the Frog'-videogame. Volg Tiana in een sprankelend avontuur waarin ze al haar dromen waar probeert te maken. 'The Princess and the Frog' is natuurlijk gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Disney.

In 'The Princess and the Frog' kom je alle personages uit de film tegen, maar ook maak je kennis met nieuwe vrienden die jou een handje komen helpen tijdens je avonturen. Het is natuurlijk niet allemaal koek en ei, want er zijn ook vijanden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Platform Game
Product
 

New Super Mario Bros Wii

In New Super Mario Bros. U krijgen Mario, Luigi en Toad gezelschap van een nieuw personage: jou! Speel als je Mii-personage en ren, spring en stamp door een 2D, zijwaarts scrollend Mario-avontuur. Verken een reusachtige wereldkaart vol gloednieuwe, unieke levels en manieren om te spelen die alleen mogelijk zijn op de Wii U.

Verander in Vliegende-Eekhoorn-Mario om door levels te zweven en je aan muren vast te haken of houd Ballon-Baby Yoshi vast om sierlijk in de lucht te blijven hangen. Yoshi's in verschillende kleuren en nieuwe power-ups zorgen voor nieuwe manieren om het Mushroom Kingdom te beleven en je kunt er zeker van zijn dat oude favorieten ook weer hun opwachting maken.

€ 39.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Platform Game
Product
 

Bomberman Hero (losse cassette)

Het nieuwste avontuur van Bomberman neemt hem mee door de melkweg! Prinses Millian is ontvoerd door het kwaadaardige Garaden Empire en het is aan Bomberman om haar te redden. Reis door werelden van ijs, vuur en water. Gebruik nieuwe vaardigheden en krijg hulp van vrienden zoals Louie het konijn en Pibol de robot. Nieuwe voertuigen zoals de Bomber Copter en Bomber Marine komen goed van pas in je zoektocht om de prinses te redden en het universum opnieuw te bevrijden!

€ 25.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Platform Game
Product
 

Wario Land (losse cassette)

Wees getuige van Wario's wereldberoemde debuut als speelbaar personage in dit eerste spel dat de Wario Land-naam draagt.

In Wario Land: Super Mario Land 3 gaat de hebberige schatzoeker op reis naar Kitchen Island met het plan de schat van de piraten te stelen, om daarmee een kasteel te bouwen dat groter is dan dat van Mario.

In tegenstelling tot Mario heeft Wario wat brute moves tot zijn beschikking zoals de lichaamsdreun, en kan hij verschillende magische bekers vinden die hem in Jet Wario, Bull Wario, en zelfs Dragon Wario zullen doen veranderen!

€ 20.00

Meerinformatie

Tweedehands Gameboy Platform Game
Product
 

Sitting Ducks

Welkom in de wereld van Sitting Ducks, waar het leven goed is, eten overvloedig is, en alligators op de loer liggen in het naburige Swampwood. Je kunt spelen als een alligator, Aldo, en zijn vriend, Bill de Eend, als ze een verscheidenheid aan uitdagingen aangaan. In meer dan 20 verschillende missies, doe je alles, van race-Vespa-scooters en schaatsen tot voetballen en waterpolo. Bij elk evenement kunnen groepen eenden (elke eend met zijn eigen persoonlijkheid) zich om je heen vormen - maar probeer niet nerveus te worden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Platform Game
Product
 

Castle of Illusion Starring Mickey Mouse

The evil Witch Mizrabel is jealous and has kidnapped Minnie. It is up to you to help Mickey rescue her. To unlock Mizrabel's wicked grip, Mickey must run, climb and leap his way through all the Rooms of Illusion, and by defeating the many protectors of each Master you can fight for the ownership of the gems.

Your goal: gather seven magical gems and win Minnie's freedom! Think you can handle the challenge? Mickey could sure use your help!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Sega Master System Platform Game
Product
 

Barbie (losse cassette)

Ze is de populairste ster met de coolste looks. Zij is Barbie! En ze wil dat je met haar mee gaat op een magisch avontuur door spannende werelden van plezier, mode en fantasie! Op een betoverde avond droomt Barbie dat ze is uitgenodigd voor de Fantasy Ball. Maar ze heeft niets om aan te trekken! Kun jij haar helpen de magische fantasietoebehoren te vinden die ze nodig heeft om haar toegang tot een geweldig succes te maken?

Je zoekopdracht voert jou en Barbie op ongelooflijke avonturen door drie verschillende fantasiewerelden: Mall World, Underwater World en 50's Soda Shop World. Onderweg ontdek je spannende verrassingen, maak je nieuwe vrienden en modelleer je enkele van de coolste Barbie-modes ooit! Maar pas op. Een valse stap en je wordt misschien net wakker uit de droom voordat je bij het bal bent. Barbie rekent op jou, dus laten we gaan!

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo (NES) Platform Game
Product
 

Sonic Rivals 2 (essentials)

Het vervolg van Sonics 2D actie-platformspel komt exclusief uit op PSP. Dankzij de nieuwe besturing zijn wedstrijden nog spannender. Neem het op tegen een vriend in het nieuwe speltype Battle en vecht het uit in zes verschillende multiplayer-uitdagingen via Game delen.

Er zijn extra speelbare personages als Miles "Tails" Prower, 12 nieuwe levels en vernieuwde moves voor elk personage. De nieuwe Rivals zorgt voor plezier van een geheel nieuw niveau op PSP.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Platform Game
Product
 


Rayman Origins

Wanneer de "Glade of Dreams" wordt overvallen door de slechte Darktoons roept de Feeenraad Rayman op om het rijk te redden. Maar deze held kan het niet alleen...

Samen met zijn beste vriend Globox en twee prettig gestoorde tovenaars, de Teensies, vormt hij een hilarisch heldenteam dat samen de vrede terug moet brengen voordat hun geliefde thuis een nachtmerrie wordt.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Platform Game
Product
 

Yoshi's Island DS

Er is plotseling een mysterieus zwevend eiland verschenen boven het vreedzame Yoshi's Island. Kort na de verschijning van dat eiland verdwijnt een stel kinderen van het eiland.

Gelukkig zijn Baby Mario, Baby Peach en Donkey Kong niet ontvoerd en samen met Yoshi gaan ze op zoek naar de ontvoerde kinderen en het misterie van het eiland dat boven hen zweeft.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Platform Game
Product
 

Donald Duck the Lucky Dime Caper (zonder handleiding)

Evil Magica De Spell has stolen the Lucky Dimes and has captured Huey, Dewey and Louie! Trek through six treacherous lands with Donald to save his nephews and retrieve the Lucky Dimes!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Sega Master System Platform Game
Product
 

Little Big Planet 2

Wil je zelf als gamedesigner aan de slag? Dan is Little Big Planet helemaal jouw ding. Verzamel bouwstenen, objecten en onderdelen en ontwerp met de bijgeleverde editor je eigen levels, voertuigen en puzzels. Deel je ludieke creaties online zodat andere spelers jou een score kunnen toekennen. Uit de feedback van miljoenen fans puurde spelontwikkelaar Media Molecule een sequel die je stoutste verwachtingen inlost. Creativiteit en fun geven nog steeds de toon aan, maar LittleBigPlanet 2 gaat nog een stap verder.

Een knoert van een grijphaak om acrobatische sprongen en klimpartijen te maken, computergestuurde Sackbots én een pak gloednieuwe voertuigen en gadgets zijn slechts het begin. Want nu creëer je niet alleen de omgeving, personages en objecten maar ook volledige spelgenres. Ontwerp je eigen racegame, bedenk een bloedstollende shooter, creëer een tropisch avonturenspel, verras de wereld met je eigen scenario's en filmpjes in een heuse interactieve televisieshow. Alles kan in LittleBigPlanet 2!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Platform Game
Product