Ninja Reflex

Ninja Reflex is een partygame waarin je reflexen worden gemeten aan de hand van een reeks martialartsuitdagingen. Terwijl je je ninjavaardigheden verbetert kun je proberen de zwarte band te halen bij je persoonlijke Sensei (leermeester). In multiplayer-gevechten kan daarnaast gekeken worden welke van vier ninja's het beste is.

Ninja Reflex bevat zes uitdagingen, genaamd Shuriken (het binnenhof beschermen door sterren naar vijanden te gooien), Hotaru (snelheid testen), Hashi (vliegen vangen met eetstokjes), Koi (koikarpers vangen met je blote handen), Nunchaku (bommen verbrijzelen met nunchucks) en Katana (demonen neerslaan met een samoeraizwaard). Je speelt deze uitdagingen door de bewegingen in beeld na te bootsen via de touchscreen op je Nintendo DS.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Minigames en Party
Product
 

Guinness World Records

Guinness World Records: The Videogame zal veertig verschillende opdrachten bevatten, elk gebaseerd op echte wereldrecords. Als de speler het wereldrecord gezet heeft, kan hij zijn score online zetten en zo concurreren tegen spelers van over de hele wereld.

De grootste uitdaging is nog om zelf in het officiële Guinness World Records-boek te komen door simpelweg de hoogste score te halen bij een bepaalde opdracht.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

Mijn Circus

In Mijn Circus komt het circus langs en dat betekent dat je allerlei spelletjes kunt spelen. Er zijn vele minigames die allemaal draaien om een andere circusact, zoals de koorddansers, acrobaten en goochelaars. Door de minigames goed te spelen, kun jij de ster van het circus worden.

Een echte ster krijgt veel applaus en daarom worden jouw prestaties in de minigames vertaald naar een hoeveelheid applaus. Je kunt de minigames met maximaal vier spelers tegelijk spelen, waarbij elke speler een eigen Wii-afstandsbediening gebruikt.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

Asterix at the Olympic Games

In Asterix en de Olympische Spelen volg je Asterix, Obelix en hun trouwe druïde Panoramix op hun reis naar Olympia. Hier helpen zij de hopeloos verliefde Lovestorix om de Griekse prinses Irina voor zich te winnen. Hiernaast moeten ze ook nog de machtige Brutus zien te stoppen voordat hij de wereld vernietigt. Iets wat alleen wordt bereikt door verschillende evenementen op de Olympische Spelen te winnen.

Je kunt in Asterix en de Olympische Spelen kiezen uit meerdere modi. Zo is er de 'Adventure Mode' waarin je als Asterix of Obelix kan spelen. Alles draait bij deze modus om het liefdesverhaal van Brutus, Lovestorix en prinses Irina. Naast de verschillende evenementen zal ook menig hersenkraker moeten worden opgelost. In de 'Antique Mode' kun je de verschillende losse disciplines spelen met twaalf speelbare personages die een verzameling zijn van bekende Galliërs en atleten uit de oudheid.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Minigames en Party
Product
 

Spongebob Licht Uit Camera Aan (losse cassette)

Feesten geblazen met SpongeBob! De producenten van de succesvolle superheldenserie 'The Adventures of Mermaid Man and Barnacle Boy' zijn naar Bikini Bottom afgereisd om een aflevering te filmen. SpongeBob en zijn kameraden maken een kans om op TV te komen! Om ervoor te zorgen dat dat gebeurt speel jij allerlei uitdagende, zijwaarts scrollende platformlevels en maffe mini-games - en wie weet maak jij wel indruk op de talent scouts!

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Minigames en Party
Product
 

Games Festival 1

Geniet van de sfeer van de kermis met acht verschillende vaardigheidsspellen die je alleen of met vrienden kunt spelen: blikjes schieten, eendjes vissen, basketbal, ringwerpen, darts, paardenrace, skee-ball en golf.

Dankzij de functies van de 3DS kun je onmiddellijk spelen: gooi pijltjes met de gyrosensor, beweeg de stylus om blikjes weg te schieten, en nog veel meer!

Daag je vrienden uit in de lokale multiplayermodus en speel tot op acht systemen tegelijk met één Game Card! Verbeter je records en vergelijk ze met die van andere spelers via StreetPass.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Minigames en Party
Product
 

Sports Island

Sports Island combineert tien sportevenementen in één game: strandvolleybal, snowboarden, badminton, basketbal, curling, kunstschaatsen, boogschieten, supercross, voetbal en karten. Bij elke sport kun je de Wii-afstandsbediening op verschillende manieren gebruiken. Alle tien de sporten zijn zowel alleen als met meerdere spelers te spelen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen te oefenen in de trainingmodus.

Door een subtiele zwaai kun je bijvoorbeeld de bal smashen bij strandvolleybal, terwijl je door de Wii-afstandsbediening te kantelen je snowboard bestuurt op de pistes. Bij het kunstschaatsen zul je gebruik moeten maken van de muziek en op de juiste tijd springen en draaien om zo indruk te kunnen maken op de jury. Bij voetbal is het passen en schieten juist weer belangrijk. Elke sport heeft op deze manier zijn eigen unieke besturing.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

Fuzion Frenzy 2

Jij bent aan de beurt om een rol te spelen in de intergalactische tv-serie Fuzion Frenzy! In Fuzion Frenzy 2 speel je voor enorme geldprijzen en de kans om je planeet van de ondergang te redden.

Speel in 40 verschillende minigames op zeven planeten, variërend van sportgames tot spannende gevechten en wordt de grote overwinnaar.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Minigames en Party
Product
 

Shrek Crazy Kermis Party Games

Shrek en zijn vrienden bezoeken een dorpsfeest dat is georganiseerd door de 7 dwergen. De spelers verplaatsen zich tussen verschillende plekken terwijl ze een serie mini-games spelen, waarbij het ultieme doel is om een nieuwe plek te ontgrendelen: het moeras van Shrek.

- Maak opnieuw kennis met je favoriete personages uit Shrek: de populairste hoofdpersonen uit de 3 films en de televisieserie Shrek the Halls zijn weer terug!
- 28 Geweldige spellen: ringen gooien met Pinokkio, de kikkerbal, de klok, haren trekken en de haarbal.
- Speel met meerdere personen: de spelers kunnen samenwerken of in teams met elkaar de strijd aangaan, één tegen één of als teams.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Minigames en Party
Product
 

Game Party

De ultieme game party ervaring. Gebruik de intuïtieve Wii Remote en speel klassieke vaardigheidsspellen zoals darts, tafelhockey, minibasketbal en meer!

- Speel zeven van je favoriete vaardigheidsspellen: darten, tafelhockey, skill ball, hoop shoot, ping cup, sjoelbakken en trivia.
- Door de gemakkelijke en intuïtieve toetsen kun je ze net zo spelen als in het echt.
- Speel met maximaal vier spelers en houd je score bij op de scoreborden.
- Kies uit 175 unieke personages waarvan je er 50 vrij kunt spelen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

Hasbro Family Game Night (losse disc)

Hasbro Family Game Nights zit vol met spelletjes voor de hele familie. Met de game kun je zes versies van verschillende, populaire Hasbro titels zoals Battleship, Yahtzee, Boggle, Connect Four en Sorry Sliders spelen. Sommige van deze spelletjes zijn met vier mensen te spelen, terwijl andere met zijn tweeën speelbaar zijn.

De presentator die jou en je familie of vrienden door alle spellen heen helpt is Mr. Potato Head. In de game kun je bekers, meubels en andere decoraties winnen door te bewijzen dat jij de beste van de hele groep bent. In de Party Mode kun je zelf de spelregels van alle spellen bepalen, net als het aantal spelers en een tijdslimiet.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

My Street

Als je er genoeg van hebt om steeds maar rond te sluipen of dingen op te blazen, hierheen te racen of daarheen te vliegen, kunnen we je misschien verleiden met een simpel spelletje knikkeren? Of een partijtje volleybal met wat vrienden? Wat je ook wilt gaan doen, je wordt hartelijk ontvangen in My Street, de meest originele titel voor PlayStation 2 sinds tijden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Minigames en Party
Product
 

Carnival Kermis Games

Carnival Games is een game ontworpen voor families en kinderen van alle leeftijden. In de game kom je terecht op een kermis waar je een dag vol met activiteiten te wachten staat. Er zijn 25 klassieke populaire kermisattracties te spelen waaronder 'Clow Splash', 'Milk Can Toss', 'Nerves of Steel', 'Lucky Cups', 'Hoops', 'Day at the Races' en de publieksfavoriet 'Dunk Tank'.

Deze activiteiten kun je met vier spelers spelen en allemaal spelen met de Wii afstandsbediening. Zo kun je bijvoorbeeld de Wii afstandsbediening gebruik als hamer om je kracht te meten in de 'Test of Strength'. Tijdens het spelen kun je meer dan 250 unieke virtuele prijzen winnen. Van een goudvis tot een gigantische knuffelbeer. Sommige prijzen kun je gebruiken om je personages aan te passen.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

Let's Party Mat

Dit pakket bevat naast de game ook de originele dansmat van Konami. Deze is enkel aan te sluiten via een Gamecube Poort op de Wii, alleen de eerste generatie Wii consoles heeft deze poorten.

Maak je klaar om je vrienden en familieleden uit te dagen in de Ultimate Party Challenge! Speel in verschillende competities vol energieke, te gekke, wilde sportactiviteiten en snelle hersen uitdagingen. Beweeg je lichaam met de Wii-mat en Wii-afstandsbediening om je snelheid en ritme te testen.

Ga op in een wereld van kleurrijke, leuke en interactieve achtergronden samen met het innovatieve spelen met de Wii, wat een grote varieteit aan multiplayermodi biedt die iedereen op de been zullen brengen.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

Mario Party 8 (zonder handleiding)

Attentie! Attentie! Het is tijd voor een feestje! Vergezel Mario, Luigi, Peach, Yoshi, DK en nog meer van je favoriete Nintendo-personages als ze het tegen elkaar opnemen in vijf splinternieuwe speelborden en meer dan 60 nieuwe minigames om zo de felbegeerde prijs te winnen: een jaar lang gratis snoep! Bowser is echter niet van plan om ze zo maar hun gang te laten gaan.

Voor de eerste Mario Party op de Wii rollen maximaal vier spelers een virtuele dobbelsteen en verplaatsen ze zich over de speelborden (die varieeren van een spookhuis tot een voortrazende trein en een schateiland), waarna ze het tegen elkaar opnemen in maffe minigames die volledig gebruik maken van de Wii-afstandsbediening, zoals koordansen, hinkelen, snowboarden, roeien, lassowerpen en zelfs het decoreren van cake.

€ 34.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

Nintendo Land (losse disc)

In dit virtuele familiepark kun je veel meer dan een enkel dagje vol plezier doorbrengen en genieten van alles dat met Nintendo te maken heeft! Stap, alleen of met anderen, afhankelijk van het spel in 12 levendige attracties die allemaal geinspireerd zijn door een populaire Nintendo-serie. Het is aantrekkelijk, leuk en uniek...het is Nintendo Land!

Nintendo Land maakt ten volle gebruik van de mogelijkheden van het Wii U-systeem om elke speler een unieke ervaring te geven. Tot vier spelers die Wii-afstandsbediening Plus-controllers gebruiken kunnen op de televisie spelen. Degene die de GamePad vasthoudt, kan het geintegreerde scherm gebruiken voor nieuwe perspectieven en het ontvangen van informatie die de andere spelers niet hebben. Je ervaring is elke keer anders, afhankelijk van of je de GamePad of een Wii-afstandsbediening Plus gebruikt of dat je gewoon kijkt en anderen advies geeft.

Elk van de 12 attracties in Nintendo Land is een afzonderlijk spel, met meerdere levels en spelstanden voor urenlang plezier. Hier een voorbeeld van wat je kunt verwachten. Geniet ervan!

€ 11.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii U Minigames en Party
Product
 


Rayman Raving Rabbids

Na zijn werk aan King Kong is de veelgeprezen spelontwikkelaar Michel Ancel terug om Rayman nieuw leven in te blazen. Dit videogame-icoon gaat nog steeds zonder ledematen door het leven, maar hij beschikt nu wel over tal van stoere nieuwe moves.

Raving Rabbids belooft het mafste Rayman-avontuur ooit te worden. In de game wordt onze heldhaftige hoofdrolspeler gevangen genomen door een bende dolle konijnen, die al eeuwenlang onder de grond zitten te broeden op een invasie om de wereld te veroveren. Om zijn land en de bewoners ervan te redden, moet Rayman proberen de Rabbids aan zijn kant te krijgen, zodat hij de snode plannen van hun gestoorde keizer kan verijdelen.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Minigames en Party
Product
 

Mario Party 10

Mario Party 10 is het nieuwste deel in de Mario Party-serie, en brengt talloze minigames uit het Paddenstoelenrijk naar de Wii U!

Net als in de eerdere delen kun je met maximaal vier spelers spelen, maar Mario Party 10 voor de Wii U bevat ook een minigame waarvan je met z'n vijven kunt genieten. Daarin bestuurt één speler Bowser met de Wii U GamePad om Mario en de anderen het leven zuur te maken! Het is de bedoeling dat je in deze game ook amiibo kunt gebruiken.

€ 39.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii U Minigames en Party
Product
 

Pac Man Party

Het is nu drie decennia geleden dat de spokenontwijkende, stippenverslindende videogamelegende Pac-Man de wereld veroverde. En om die wel heel speciale gebeurtenis te vieren, word je in Pac-Man Party 3D getrakteerd op een verzameling waanzinnige, driedimensionale multiplayer-minigames!

Er staan je tientallen doldwaze uitdagingen te wachten, of je het nu opneemt tegen (maximaal) drie van je vrienden in een nieuwe variant van een klassiek bordspel, of dat in je eentje de uitgebreide en meeslepende Story Mode speelt.

Het ene moment doe je mee aan een wedstrijd en gooi je met pizza's, terwijl je het volgende moment zit te vissen, een jet-pack ombindt, een reusachtige taart versiert of je racket pakt voor een potje tennis met een twist. Met Pac-Man en zijn vrienden raak je niet uitgespeeld!

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Minigames en Party
Product
 

Pirates Hunt for Black Beard's Booty (losse disc)

Speel meer dan 20 leuke piraat activiteiten, waaronder: met het zwaard vechten vanaf het dek van je machtige piratenschip, zeilen op de golvende zeeen, schat begraven of speel piraten minigolf.

Kies uit 5 verschillende omgevingen. Speel alleen of met vrienden. De personages zijn aan te passen aan jou wensen.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

Arthur en de Wraak van Malthazard (losse disc)

Arthur And The Revenge Of The Maltazard is een party game voor vier spelers gebaseerd op de tweede film in de Arthur en de Minimoys filmtrilogie. Speel meer dan 30 spannende mini-games waarin je enkel kunt winnen door elkaar te helpen. Kies je favoriete personage uit de vele verschillende Minimoys, de lieve, kleine wezentjes, die de opa van Arthur vroeger voor hem tekende. Ontdek het hartverwarmende land van de Minimoys in Arthur En De Wraak Van Malthazard.

De verschillende mini-games laten je de beste momenten uit de film herbeleven. Speel Arthur En De Wraak Van Malthazard met je vrienden en werk samen om gezamenlijke doelen te bereiken. Er zijn zelfs een aantal mini-games die van het Wii Balance Board gebruik maken. In deze grappige party-game is elke speler belangrijk. Help elkaar naar de overwinning in Arthur En De Wraak Van Malthazard!

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

EA Playground (losse cassette)

EA Playground brengt je plaatselijke speeltuin naar de huiskamer. Vele verschillende spelletjes die je normaal buiten zou doen zijn vertaald naar de DS. De besturing is daarbij zo eenvoudig mogelijk gehouden zodat spelers van alle leeftijden met dit spel overweg kunnen. Het spugen van spuugballetjes doe je bijvoorbeeld door in de microfoon te blazen.

Je kunt spellen als trefbal, knikkeren en skateboarden spelen tegen vrienden en familie, maar ook tegen gekke personages die je in het spel tegenkomt. Door te winnen van deze personages verdien je stickers. Ook kun je knikkers verdienen met mini-games die over de uitgebreide spelwereld zijn verspreid. Deze kun je vervolgens weer ruilen tegen hulpmiddelen die je kunt gebruiken bij de spellen.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Minigames en Party
Product
 

Disney Channel All Star Party

Disney channel All-Star Party is een verzameling van simpele, herspeelbare mini games welke geïnspireerd zijn door Disney Channel TV Shows zoals: Wizards of Waverly Place”, “The Suite Life On Deck”, “Hannah Montana”, “Sonny with A Chance”, “JONAS L.A.”, “Phineas & Ferb” en “Camp Rock 2: The Final Jam.

Iedere minigame speelt zich af in een van de 7 Disney Channel TV series met ieder de eigen karakters, locaties en activiteiten uit deze series.

- Speel als je favoriete Disney Channel karakters of als je eigen Mii.
- Meer dan 30 verschillende minigames uit 7 verschillende Disney Channel series.
- Verschillende soorten minigames zoals muziek, sport en actie.
- Hilarische gameplay voor de hele familie.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Minigames en Party
Product
 

EA Playground

EA Playground brengt je plaatselijke speeltuin naar de huiskamer. Vele verschillende spelletjes die je normaal buiten zou doen zijn vertaald naar de DS. De besturing is daarbij zo eenvoudig mogelijk gehouden zodat spelers van alle leeftijden met dit spel overweg kunnen. Het spugen van spuugballetjes doe je bijvoorbeeld door in de microfoon te blazen.

Je kunt spellen als trefbal, knikkeren en skateboarden spelen tegen vrienden en familie, maar ook tegen gekke personages die je in het spel tegenkomt. Door te winnen van deze personages verdien je stickers. Ook kun je knikkers verdienen met mini-games die over de uitgebreide spelwereld zijn verspreid. Deze kun je vervolgens weer ruilen tegen hulpmiddelen die je kunt gebruiken bij de spellen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Minigames en Party
Product