Twinpack Daxter Loco Roco (platinum)

Daxter
Na jaren in de schaduw van Jak te hebben gestaan staat het spotlite eindelijk op Daxter. Vind uit hoe Daxter een held werd. Red Jak en ontdek Haven City. Verzamel daar aanknopingspunten die je naar Jak leiden.

Loco Roco
Breng een beetje LocoRoco-liefde in je leven.
- De game beschikt over een leuke grafische stijl, is gemakkelijk onder de knie te krijgen en is een verslavend spel
- Gebruik de kantelende besturing om je LocoRoco te verplaatsen

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Game Compilaties
Product
 

Double Pack Fable 2 Halo 3

Fable II:

Fable II is een actie-RPG waarin spelers in een open fantasiewereld hun eigen leven kunnen opbouwen. Dit doen zij in Albion, de wereld uit het eerste deel, maar dan 500 jaar later. In deze wereld draait alles om vrijheid en het maken van keuzes. Niet alleen kun je je eigen weg kiezen, ook bepaal je of je speelt met een man of vrouw, hoe je er uitziet, kun je een eigen huis, hut, kerker of zelfs kasteel kopen en trouwen en kinderen krijgen. Emotie speelt dan ook een belangrijke rol in deze game.

Halo 3:

Het epos wordt vervolgd met Halo 3, het langverwachte vervolg op de veelgeroemde gameserie Halo. In dit derde hoofdstuk van de Halo-trilogie keert Master Chief terug om de strijd definitief te beslissen, en komt het epische conflict tussen de Covenant, de Flood en de hele mensheid tot een dramatische climax.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Game Compilaties
Product
 

Splinter Cell Double Agent Rainbow Six Vegas (Classics)

Rainbow Six Vegas:

Team Rainbow debuteert in het next-gen genre in de meest dramatische aflevering van de befaamde first-person shooter tot nog toe. In Tom Clancy's Rainbow Six Vegas, gaan Rainbow-agenten de chaos van de straten van Las Vegas in om te voorkomen dat de belegeringsactie van een groep terroristen in Sin City escaleert tot oncontroleerbare hoogte.

De veiligheid van de wereld staat op het spel als jij klassieke locaties en omgevingen van Vegas verdedigt, zoals Fremont Street, de Strip en de wereldberoemde casino's. Beleef Las Vegas als nooit tevoren, door revolutionaire next-gen technologie, terwijl je in een race tegen de klok alles geeft wat je in je hebt om een van de meest herkenbare steden ter wereld van een verschrikkelijke ondergang te redden.

Splinter Cell Double Agent:

In het vierde deel van de populaire Tom Clancy-stealthserie van Ubisoft keert de NSA-agent met de nachtkijkers Amerika de rug toe en infiltreert hij in een terroristische cel. Fisher keert Amerika de rug toe en gaat voor een fictieve terroristische groepering werken. Maar hou je verontwaardiging nog even in, want Sam is een goede kerel en je moest je schamen dat je aan hem durft te twijfelen.

In werkelijkheid gaat hij undercover en moet hij niet alleen de slechteriken doen geloven dat hij is overgelopen, maar moet hij er ondertussen ook voor zorgen dat de wereld veilig blijft voor jou en mij. Dit levert unieke uitdagingen op zoals het uitvoeren van opdrachten voor de goede kant onder het toeziend oog van je 'kameraden' en zorgt voor dilemma's zoals het moorden voor de terroristen om je dekmantel te behouden en zo hopelijk de goede zaak te dienen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Game Compilaties
Product
 

Family Games Compendium

Family Games Compendium; 20 games on 3 disks. Baccarat, Blackjack, Concentration, Power GP, Kart Racer, Keno,Let it Bet, Old Maid, Page One, Poker, Rich Man, Roulette, Seven Bridges, Seven in a Row, Slot Machine, Speed, Superbike Challenge, Super Blackjack, Splash, Video Poker.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Game Compilaties
Product
 

Touch 'n' Play Collection

Touch 'N' Play Collection is een verzameling van de 50 grootste games voor het hele gezin! Kies uit alle wereldwijd populaire spelen in de vele verschillende genres. Touch 'N' Play Collection biedt geweldige content voor een waanzinnige prijs. Er zijn vier categorieën: Classic, Arcade, Puzzle en Card Games, allemaal tot de nok toe gevuld met je favoriete games. De aansprekende, duidelijke verpakking en ijzersterke prijs, maken van Touch 'N' Play Collection een niet te missen game in uw assortiment!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Game Compilaties
Product
 

Metro 2033 Darksiders (Double Pack) (Classics) (verpakking frans)

Metro 2033:

In 'Metro 2033 The Last Refuge' is er bijna niks meer over van de wereld. De mensheid is bijna uitgestorven. Door de hoge radiatie in de steden werd het onmogelijk om hier nog te leven. Buiten de steden zou het volgens geruchten gaan om eindeloze woestijnen en wilde gemuteerde bossen. De overlevende herinneren zich nog de grootheid van de mensheid in het verleden.

Echter blijven dit slechts herinneringen. Verhalen worden legendes. De overlevende wonen in metro stations. Bijna alle mensen waren op 'deze' dag in de metro en dit feit heeft ze geholpen om te overleven. Deze hermetisch afgesloten plek beschermt ze van de straling en monsterlijke wezens van het oppervlak.

Darksiders:

Jij bent War, een van de Four Horsemen, en wat je zoekt is wraak. Ergens ver in de toekomst daalt een metorietenregen neer op de aarde. Steden worden verwoest door de vernietigende brokstukken die uit de ruimte vallen. De brokstukken blijken echter demonen die de laatste overlevenden uit de weg ruimen om de mensheid uit te roeien.

In een wereld vol kwaad en verderf ontdek je dat de Apocalyps ten onrechte is voltrokken. War, de hoofdrolspeler in Darksiders, is kwaad!. Je zint op wraak en gaat op zoek naar de verrader. Dat levert veel vijanden op, slechts een enkele demonische wezen ziet jou als leider, met het bijbehorende bloedvergieten en vechtwerk.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Game Compilaties
Product
 


Xbox 360 Live Arcade Unplugged Vol. 1 (losse disc)

Xbox Live Arcade Unplugged Volume 1, zes spannende games op A(C)A(C)n schijf, heeft van alles wat: schietspelletjes tot en met een ruimtestation-sim, puzzels en kaartspellen. Check dit voorproefje van de fun die Xbox Live Arcade je te bieden heeft! Deze zes spannende Xbox Live games zijn voor het eerst offline beschikbaar en je krijgt bovendien een gratis maandlidmaatschap van Xbox Live Gold. Met exclusieve demo's van andere vette Xbox Live Arcade games. Als je nog niet de tijd hebt genomen om de online community te verkennen, kun je alvast een kijkje nemen met Xbox Live Arcade Unplugged! Bevat de volgende games: - Geometry Wars: Retro Evolved - Wik: Fable of Souls - Bejeweled 2 - Outpost Kaloki X - Hardwood Backgammon - Texas Hold 'Em

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Game Compilaties
Product
 

Rare Replay (Arabisch Engels)

Deze game is het hoesje en de game te spelen in het Arabisch en het Engels.

Rare viert zijn 30e verjaardag met een unieke verzameling avonturen van geliefde personages uit de geschiedenis van Rare. Rare Replay bevat verschillende games voor zowel ervaren als beginnende gamers; van de eerste 2D-klassiekers tot Xbox 360-blockbuster.

Vecht met de Battletoads, grijp Jiggies in Banjo-Kazooie en ga de strijd aan in Perfect Dark. Je kunt bovendien bonuscontent en exclusief beeldmateriaal vrijspelen over het ontstaan van de gamehits in Rare Replay. Leer alle basis-skills of perfectioneer je vaardigheden met compleet nieuwe snapshot-uitdagingen en 10.000 gamerscore. Herbeleef de beste games uit de geschiedenis nu exclusief op Xbox One.

- Speciaal samengesteld voor Xbox One.
- Meer dan 60 minuten Behind-the-scenes materiaal met interviews en exclusief beeldmateriaal.
- 10.000 gamerscore, meer dan 700 uur gameplay-plezier.
- Nieuwe uitdagingen die je skills tot het uiterste testen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Game Compilaties
Product
 


SNK 40th Aniversary Collection

2018 markeert de 40e verjaardag van de legendarische studio SNK! Om deze buitengewone mijlpaal te vieren, komen verschillende klassieke arcade games uit de gouden eeuw van SNK samen in één bloemlezing op Nintendo Switch als SNK 40e Anniversary Collection, met een schat aan functies!

Belangrijkste kenmerken:
- Een verzameling klassiekers in jouw handen!
- Neem overal een stukje SNK-geschiedenis mee naar Nintendo Switch. Kies uit meer dan een dozijn titels en ervaar een intense explosie uit het verleden!
Modern ontmoet Retro!
- Het gemak en de verbeteringen van modern gamen staan allemaal in de collectie! U kunt op elk gewenst moment terugspoelen en opslaan terwijl u aan het spelen bent, genieten van bijgewerkte afbeeldingen met een resolutie van 1080p en ervaren opnieuw ontworpen besturingsschema's voor een moderne uitstraling!

Betreed het SNK-museum - een uitgebreide geschiedenis van SNK en zijn games wachten in de museummodus. Ontdek de erfenis van een van de toonaangevende ontwikkelaars in Japan met high-definitionkunstwerken en originele promotiemiddelen!

Deze verzameling bevat de volgende titels en meer (TBA):
- Alpha Mission (Console / Arcade)
- Athena (Console / Arcade)
- Crystalis (console)
- Ikari Warriors (Console / Arcade)
- Ikari Warriors II: Victory Road (Console / Arcade)
- Ikari Warriors III: The Rescue (Console / Arcade)
- Guerrilla War (Console / Arcade)
- P.O.W. (Console / Arcade)
- Prehistoric Isle (Arcade)
- Psycho Soldier (Arcade)
- Street Smart (Arcade)
- TNK III (Console / Arcade)
- Vanguard (Arcade)

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Switch Game Compilaties
Product
 

Classic Games

Met deze verzameling hoef je je nooit meer te vervelen. Of je nu even snel een spannend spel wilt spelen of op zoek bent naar een avondvullend en bloedstollend avontuur, voor iedereen zit er wat bij. Kies je spel en begin te spelen: Er zijn 50 hersentrainingsspellen, sudoku, populaire bordspellen zoals schaak, dammen en backgammon, en er zijn bekende kaartspellen als Texas Hold' em Poker.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Game Compilaties
Product
 

Far Cry 2 Ghost Recon Advanced Warfighter (Classics)

Ontvang met deze bundel twee top titels voor de Xbox 360, namelijk Far Cry 2 en Ghost Recon Advanced Warfighter!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Game Compilaties
Product
 

Ultimate Board Game Collection

Ultimate Board Game Collection bevat twintig klassieke bordspellen, waaronder schaken, patience en domino. De spellen zijn stuk voor stuk aan te passen aan je eigen wensen. Zo kun je kiezen in welke speelomgeving je speelt, welke regels worden gehanteerd, welke achtergrondmuziek er afgespeeld wordt en hoe het spel eruitziet.

Het is mogelijk in je eentje tegen de computer te spelen, of maximaal met zes mensen, afhankelijk van het soort spel dat je speelt. Elk spelletje in Ultimate Board Game Collection kun je uitspelen om zo speciale prijzen te winnen op verschillende moeilijkheidsgraden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Game Compilaties
Product
 

Twinpack Killzone Ridge Racer (platinum)

Killzone
Stort je in een tactische operatie vol bloedstollende vuurgevechten om krijgsgevangenen van de ISA-troepen te bevrijden.

Ridge Racer
Scheur op een van de beste en mooiste circuits uit de hele Ridge Racer serie. 58 auto's met de klassieke driftbesturing die je van Ridge Racer gewend bent en een nieuw nitro systeem voor extra snelheid. Neem het draadloos op tegen maximaal 7 andere spelers.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Game Compilaties
Product
 

Sega Mega Drive Classic Collection (Volume 2)

Een verzameling van 12 klassieke Sega games uit het Mega Drive tijdperk:

- Alex Kidd in the Enchanted Castle
- Bonanza Bros
- Columns
- Ecco Jr.
- Eswat
- Eternal Champions
- Galaxy Force II
- Golden Axe II
- Kid Chameleon
- Ristar
- Sonic the Hedgehog 2
- Super Thunder Blade

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Game Compilaties
Product
 


Midway Arcade Origins

Midway Arcade Origins brengt de ultieme arcade ervaring met meer dan 30 klassiekers uit de gouden eeuw van de arcade spellen. Spelers kunnen genieten van hun favoriete arcade spellen, nu met co-op multiplayer, achievements en leaderboards.

Midway Arcade Origins bevat de volgende games:

- 720°
- APB
- Arch Rivals
- Bubbles
- Championship Sprint
- Defender
- Defender II
- Gauntlet
- Gauntlet II
- Joust
- Joust 2
- Marble Madness
- Pit-Fighter
- Rampage
- Rampart
- Robotron: 2084
- Root Beer Tapper
- Satan's Hollow
- Sinistar
- Smash TV
- Spy Hunter
- Spy Hunter II
- Super Off Road
- Super Sprint
- Toobin'
- Total Carnage
- Tournament Cyberball 2072
- Vindicators Part II
- Wizard of Wor
- Xenophobe
- Xybots

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Game Compilaties
Product
 

18 Card Games (zonder handleiding)

Wie heeft de beste hand? Bewijs je kunnen in de beste kaartspellen ooit. Neem een drankje, zoek een plaatsje en ga aan de slag. Hou jij je gezicht strak terwijl je gaat voor een bluf tijdens Texas Hold'em of Omaha Poker? Zet alles in op een enkele kaart in Casino Blackjack, Twenty-one, Pontoon of het Hollandse Eenentwintigen en win de jackpot!

Jij kiest de hoeveelheid tegenstanders. Speel als eerste al je kaarten uit in Rummy of Canasta, Brits Black Jack, Duits Mau Mau of het Hollandse Pesten! Maak zo veel mogelijk slagen bij bridge, het Hollandse Klaverjassen of het Duitse Skat. Speel je liever iets rustigers? Probeer dan eens een solitaire-variant zoals Freecell, Hearts of Klondike.

€ 7.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Game Compilaties
Product
 

You're In The Movies

Haal Hollywood in je huis! You're in the Movies stort jou en je vrienden midden in de actie. Speel meer dan 40 waanzinnige minigames en zie de clips samensmelten tot een hilarische film, waarin JIJ de ster bent. Leun achterover om samen het eindresultaat te bekijken, of deel de films met vrienden en familie. In de film spelen was nog nooit zo leuk.

Het betreft hier de versie zonder Xbox Live Vision Camera. Deze is los verkrijgbaar.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Game Compilaties
Product
 

Driver 76 Prince of Persia Revelations

Twee top games in 1 voordelige bundel!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Game Compilaties
Product
 

Splinter Cell Double Agent Rainbow Six Vegas

Rainbow Six Vegas:

Team Rainbow debuteert in het next-gen genre in de meest dramatische aflevering van de befaamde first-person shooter tot nog toe. In Tom Clancy's Rainbow Six Vegas, gaan Rainbow-agenten de chaos van de straten van Las Vegas in om te voorkomen dat de belegeringsactie van een groep terroristen in Sin City escaleert tot oncontroleerbare hoogte.

De veiligheid van de wereld staat op het spel als jij klassieke locaties en omgevingen van Vegas verdedigt, zoals Fremont Street, de Strip en de wereldberoemde casino's. Beleef Las Vegas als nooit tevoren, door revolutionaire next-gen technologie, terwijl je in een race tegen de klok alles geeft wat je in je hebt om een van de meest herkenbare steden ter wereld van een verschrikkelijke ondergang te redden.

Splinter Cell Double Agent:

In het vierde deel van de populaire Tom Clancy-stealthserie van Ubisoft keert de NSA-agent met de nachtkijkers Amerika de rug toe en infiltreert hij in een terroristische cel. Fisher keert Amerika de rug toe en gaat voor een fictieve terroristische groepering werken. Maar hou je verontwaardiging nog even in, want Sam is een goede kerel en je moest je schamen dat je aan hem durft te twijfelen.

In werkelijkheid gaat hij undercover en moet hij niet alleen de slechteriken doen geloven dat hij is overgelopen, maar moet hij er ondertussen ook voor zorgen dat de wereld veilig blijft voor jou en mij. Dit levert unieke uitdagingen op zoals het uitvoeren van opdrachten voor de goede kant onder het toeziend oog van je 'kameraden' en zorgt voor dilemma's zoals het moorden voor de terroristen om je dekmantel te behouden en zo hopelijk de goede zaak te dienen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Game Compilaties
Product
 

Burnout Paradise Trivial Pursuit

Dit pakket voor de XBOX 360 bestaat uit de games:

- Burnout Paradise
- Trivial Pursuit

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Game Compilaties
Product
 

Capcom Digital Collection (losse disc)

Capcom bundelt acht arcade games op een schijfje, genaamd Capcom Digital Collection.

De collectie bevat:

- Super Street Fighter II Turbo HD Remix
- Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix
- 1942: Joint Strike
- Bionic Commando: Rearmed 2
- Final Fight: Double Impact
- Flock
- Rocketmen: Axes of Evil
- Wolf of the Battlefield: Commando 3.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Game Compilaties
Product
 

Bioshock Borderlands Pack (Classics)

Dit voordeelpack bevat de volgende games:

- Bioshock
- Borderlands


Bioshock:

BioShock is een revolutie in de de wereld van de shooter. Je loopt rond in een levende wereld. Nadat je vliegtuig is neergestort ontdek je een stad onder de zeespiegel. Geconstrueerd als een idealistische wereld voor een handvol wetenschappers, kunstenaars en industrieelen maar verworden tot een dictatuur van gemuteerde mensen. Maak de keuze: gebruik je de slachtoffers of doe je een poging ze te redden.

Borderlands:

Borderlands is een 1st person Role Playing Shooter (RPS) en combineert het beste van FPS actie met RPG elementen. Bovendien zorgt het unieke content-generation system in de game voor een eindeloze verscheidenheid in wapens en item drops.In Borderlands bevat naast een uitgebreide singleplayer campagne ook de mogelijkheid om met maximaal 4 spelers in CO-OP modus dezelfde game ervaring delen. Dit kan zowel online als in splitscreen. Deze kenmerken, samen met een rijk en diep verhaal dat over de donkere geheimen op een vijandige planet gaat, maken van Borderlands een unieke game die breekt met alle traditionele conventies van huidige shooters.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Game Compilaties
Product