Nutrition Matters

Het was nog nooit zo gemakkelijk om bij te houden hoeveel calorieen je binnen krijgt en hoeveel je moet bewegen om deze weer kwijt te raken. Nutrition Matters laat je oefeningen doen.

Stel jezelf doelen en plan in een database je maaltijden. In de Wii-versie van de game maak je gebruik van het Balance Board als digitale weegschaal.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

Walk With Me

Dit programma is speciaal ontwikkeld om gebruikers op leuke manieren te motiveren te bewegen. De Game Card is voorzien van een infrarood ontvanger en wordt geleverd inclusief twee activiteitenmeters. Het is de bedoeling dat de gebruiker één activiteitenmeter bij zich draagt, waarna van minuut tot minuut de bewegingen van de gebruiker worden bijgehouden.

Deze gegevens kunnen via een Infrarood-signaal naar de infraroodkaart worden gestuurd, waardoor de gebruiker gedetailleerd inzicht krijgt in zijn dagelijkse activiteit, inclusief grafieken, een minuut-tot-minuut-analyse en een vergelijking met de activiteit van een bepaald dier.

De verzamelde stappen kunnen worden gebruikt om allerlei extraatjes te ontgrendelen, terwijl gebruikers van over de hele wereld hun stappen ook kunnen combineren om gezamenlijke doelen te bereiken. Extra activiteitenmeters zijn los verkrijgbaar. Het is mogelijk om vier mensen te registreren in één spel.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Fitness
Product
 

UFC Personal Trainer (Move)

UFC Personal Trainer is een fitnessgame met vechtbewegingen gebaseerd op de Ultimate Fighting Championship. Spelers kiezen zelf welke trainer ze persoonlijk instructies en begeleiding zal geven in deze game. Ze hebben daarbij de keuze uit legendarische UFC-coaches Javier Mendez, Mark DellaGrotte en Greg Jackson.

Tijdens je training leer je nieuwe vechtsportoefeningen, trainingtechnieken en tips voor een gezond leven. Je verbrand calorieën terwijl je traint, versterkt je core-spieren, leert je stoten en schoppen en perfectioneert je techniek. UFC Personal Trainer werkt met PlayStation Move om je bewegingen te analyseren en je tips te geven aan de hand van deze informatie.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Fitness
Product
 

My Fitness Coach Club (Move Compatible)

My Fitness Coach Club biedt ruim 120 workouts voor mannen en vrouwen in verschillende categorieen. Train je core, bovenlichaam, onderlichaam, conditie, flexibiliteit en balans. Je kunt trainingen volgen die worden geselecteerd aan de hand van de fitnessdoelen die je zelf opstelt.

In My Fitness Coach Club kun je via statistieken bijhouden hoe je jezelf ontwikkelt, hoe je conditie is in iedere categorie en op welk niveau je zit. De PlayStation 3-versie van deze game biedt bovendien de mogelijkheid om nieuwe trainingen te downloaden, en om te trainen op je eigen muziek. Mensen met een PlayStation Move-controller, kunnen deze ook gebruiken bij de trainingen

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Fitness
Product
 

Get Fit with Mel B (Move Compatible)

Get Fit With Mel B is de meest complete fitness game tot nu toe. Get Fit with Mel B. biedt 199 aerobics en fitness oefeningen waarin je persoonlijk door Mel B. getraind wordt, en 140 recepten die je trainingsschema ondersteunen. Doordat de game jou zelf in beeld plaats worden de oefeningen nog leuker. Dit is de game die het meest uit de Kinect en Playstation Move haalt.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Fitness
Product
 

Think Fit

Train je lichaam en geest met Think Fit. Uniek op de Wii: een totale training voor zowel je lichaam als je hersenen! Je bent pas echt fit als je mentaal én fysiek lekker in je vel zit.

Onder begeleiding van je personal trainer volg je je persoonlijke trainingsschema om in topconditie te komen. Met meer dan 8.000 oefeningen wordt Think Fit nooit saai.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 


My Body Coach 3 (Kinect)

Afslanken en in vorm blijven zonder enkele moeite en er ook nog eens lol aan beleven? Je hebt gelijk, dat is bijna het onmogelijke vragen! 170 gedetailleerde afslankrecepten, 140 fitnessbewegingen, 90 pilates-, stretch- en ademhalingsoefeningen, allemaal volledig aanpasbaar. My Body Coach 3 is opnieuw DE thuistrainer op het gebied van welzijn!

Creëer je eigen sessies of laat Valérie Orsoni, de beroemde coach, je begeleiden en een compleet trainingsprogramma voor je ontwikkelen dat volledig is aangepast op jouw doestellingen en humeuren.

Dankzij de Kinect-technologie kun je van het advies en de opmerkingen van de coach profiteren en worden je bewegingen in real-time gecorrigeerd.

Kenmerken:

- 4 doelstellingen: gewicht verliezen, kalm en ontspannen worden, een actieve en gezonde levensstijl onderhouden, een strakker lichaam.
- De virtuele coach corrigeert je bewegingen in real-time met behulp van de Kinect-technologie.
- Creëer je eigen fitnesssessies of laat je begeleiden door je coach met een persoonlijk programma.
- 140 oefeningen, 170 afslankrecepten en 90 ontspanningssessies.
Luister naar je eigen muziek tijdens de sessies!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Fitness
Product
 

Fit Music for Wii U

Lekker fit worden deze zomer? Fit Music for Wii U biedt voor zowel de beginnende als geoefende sporter een leuke manier om aan je conditie te werken. Combineer fitness met muziek en train je lichaam en verbrand calorieën op een eenvoudige en leuke manier. Met Fitness Music for Wii U hoef je 's avonds niet te rennen of te vliegen naar de sportschool, zo wordt afvallen, calorieën verbranden, je conditie op peil houden of spieren kweken gewoon fún!

Fit Music for Wii U onderscheidt zich van andere fitness programma's door de vele mogelijkheden die het programma biedt waarbij het ritme van de muziek zorgt voor een dynamische en vrolijke uitvoering van de oefeningen. Natuurlijk zijn alle bekende fases van fitness op Fit Music for Wii U aanwezig: warming up oefeningen, een uitgebreide trainingsfase en tot slot de ontspanningsoefeningen.

De trainingsprogramma's zijn ontwikkeld door Europees Fitness kampioene Patrizia Salviato, die tevens je persoonlijke trainer is en toezicht houdt op je trainingsactiviteiten. Het onderdeel voeding in Fit Music for Wii U staat onder toezicht van gezondheid-en fitness specialisten waaronder professor Antonio Giordano van de Human Health Foundation.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii U Fitness
Product
 

EA Sports Active (Game Only)

Dansen, skaten, tennis en volleybal zijn maar een aantal van de meer dan 25 verschillende sporten en oefeningen die fitness combineren met plezier in EA Sports Active. Voor je het weet breekt het zweet je uit in oefeningen die zich richten op je gehele lichaam. Met zo veel variatie zal de verveling nooit toeslaan bij je oefeningen!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

My Fitness Coach Get in Shape

Je persoonlijke virtuele trainer toont bewegingen in My Fitness Coach, geeft je advies en motiveert je. Doe een van de bijna 500 oefeningen voor: cardio fitness, krachttraining en meer.

Bepaal je persoonlijke doelen. Customize je omgeving en kies je favoriete workout muziek. Uitgebreide grafieken waarop je je vooruitgang kan zien.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

My Body Coach 2 (Bundel)

Je eigen fitness- en dieetcoach. Of je nu wilt worden begeleid door Valerie Orsoni, coach van de sterren, of liever je eigen fitnesssessies indeelt, My Body Coach 2 biedt een compleet dieet- en fitness programma dat je thuis kunt volgen. Kies uit meer dan 130 verschillende oefeningen en maak gebruik van het uitgebreide voedingsadvies in 170 gezonde en uitgebalanceerde menu's.

Door gebruik te maken van de PS Move remote controller, die je integreert in de meegeleverde gewichten, worden je bewegingen op het scherm weergegeven en krijg je hulp van de virtuele coach die je waar nodig direct corrigeert.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Fitness
Product
 

All Star Cheerleader

Voor iedereen die altijd al een echte cheerleader heeft willen worden is er All Star Cheerleader. In All Star Cheerleader begin je een carrière als cheerleader in een zogenaamde squad, om uiteindelijk de captain van die squad te worden en iedereen te laten zien dat jij de beste moves in huis hebt.

Met de Wii-afstandsbediening en -Nunchuk voer je tientallen bekende danspasjes uit. Naarmate je carrière vordert leer je steeds meer van deze bewegingen bij om je aanmoedigingen zo gevarieerd en spectaculair mogelijk te maken. Met je squad kun je meedoen aan competities, of één tegen één cheer-offs uitvoeren om te kijken wie de beste cheerleader is.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

EA Sports Active V2 (Game Only)

EA SPORTS Active 2 introduceert het vernieuwende Total Body Tracking-systeem, inclusief een innovatieve hartslagmonitor. Dankzij de hartslagmeter kun je de intensiteit van je oefeningen aanpassen aan je hartslag om het effect van je trainingen te maximaliseren.

De Wii Motion registeert bovendien de bewegingen van je hele lichaam zodat je tijdens het trainen beschikt over volledige bewegingsvrijheid. Ook kun je overzichtelijk bijhouden hoe het staat met je conditie en grafieken van je totale voortgang bekijken.

EA Sports Active V2 is de nieuwe manier om in conditie te blijven !

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

EA Sports Active V2 (Game Only)

LET OP! Dit betreft de losse game zonder accessoires!

EA SPORTS Active 2 introduceert het vernieuwende Total Body Tracking-systeem, inclusief een innovatieve hartslagmonitor. Dankzij de hartslagmeter kun je de intensiteit van je oefeningen aanpassen aan je hartslag om het effect van je trainingen te maximaliseren. De PS Motion registeert bovendien de bewegingen van je hele lichaam zodat je tijdens het trainen beschikt over volledige bewegingsvrijheid. Ook kun je overzichtelijk bijhouden hoe het staat met je conditie en grafieken van je totale voortgang bekijken. EA Sports Active V2 is de nieuwe manier om in conditie te blijven !

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Fitness
Product
 

EA Sports Active V2 (Game Only)

LET OP! Dit betreft de losse game zonder accessoires!

EA SPORTS Active 2 introduceert het vernieuwende Total Body Tracking-systeem, inclusief een innovatieve hartslagmonitor. Dankzij de hartslagmeter kun je de intensiteit van je oefeningen aanpassen aan je hartslag om het effect van je trainingen te maximaliseren. De PS Motion registeert bovendien de bewegingen van je hele lichaam zodat je tijdens het trainen beschikt over volledige bewegingsvrijheid. Ook kun je overzichtelijk bijhouden hoe het staat met je conditie en grafieken van je totale voortgang bekijken. EA Sports Active V2 is de nieuwe manier om in conditie te blijven !

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Fitness
Product
 

Wii Fit (Software Only) (zonder handleiding)

Let op: dit is de losse game zonder Balance Board!

Er waren eerder al videogame-accessoires die zich op je voeten in plaats van je handen richtten. Van de Power Pad uit de Nintendo Entertainment System-tijd tot de Dance Dance Revolution-dansmat; allemaal stelden ze spelers wereldwijd in staat de benen te gebruiken voor een actievere spelervaring. Maar geen van de eerdere accessoires is vergelijkbaar met Wii Fit en het Wii Balance Board (voorlopige titel), die je woonkamer omvormen in een fitnesscentrum voor de hele familie.

Het spel word geleverd met de Balance Board, een digitale weegschaal die Nintendo speciaal heeft ontwikkeld voor dit spel. Naast het meten van het gewicht, meet het apparaat ook waar op het bord het gewicht zich plaatsvind. Je kunt kiezen uit workouts uit vier verschillende catagorieeen: aerobics, spiertraining, yogahoudingen en balansspelletjes. Wii Fit - zoals de naam al doet vermoeden - houdt je fit!

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

Wii Fit (Software Only)

Let op: dit is de losse game zonder Balance Board!

Er waren eerder al videogame-accessoires die zich op je voeten in plaats van je handen richtten. Van de Power Pad uit de Nintendo Entertainment System-tijd tot de Dance Dance Revolution-dansmat; allemaal stelden ze spelers wereldwijd in staat de benen te gebruiken voor een actievere spelervaring. Maar geen van de eerdere accessoires is vergelijkbaar met Wii Fit en het Wii Balance Board (voorlopige titel), die je woonkamer omvormen in een fitnesscentrum voor de hele familie.

Het spel word geleverd met de Balance Board, een digitale weegschaal die Nintendo speciaal heeft ontwikkeld voor dit spel. Naast het meten van het gewicht, meet het apparaat ook waar op het bord het gewicht zich plaatsvind. Je kunt kiezen uit workouts uit vier verschillende catagorieeen: aerobics, spiertraining, yogahoudingen en balansspelletjes. Wii Fit - zoals de naam al doet vermoeden - houdt je fit!

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

My Health Coach je gewicht in balans

Weight Management gaat je helpen om je gewicht op peil te houden, gezonder door het leven te gaan en je beter in je vel te laten voelen. Je krijgt een op maat gemaakt programma dat je moet volgen om een evenwicht te vinden tussen je dagelijkse fysieke inspanningen en je eetpatroon.

Hiervoor krijg je hulp van een persoonlijke fitness trainer en voedingsdeskundige. Via de pedometer, die je makkelijk kan aansluiten op je DS, hou je dagelijks je inspanningen bij.

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Fitness
Product
 

Deepak Chopras Leela

Deepak Chopra's Leela biedt een bijzondere reis naar je innerlijk waarbij oude filosofieën worden samengevoegd met moderne technologie. Deepak Chopra's Leela is dan ook geen game, maar een ervaring waarbij je lichaamsbeweging wordt gemeten en je moet mediteren en tot rust moet komen.

In Deepak Chopra's Leela krijg je manieren uitgelegd om te relaxen, te rekken en controle te krijgen over je lichaam en ziel. In het Sanskriet betekent Leela 'spelen', en dit concept is belangrijk voor het welzijn van je geest en lichaam. Daar moet immers een balans in komen om vervolgens die echte innerlijke rust te vinden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

Your Shape (exl. camera)

Your Shape is een nieuwe fitness game die net iets verder gaat dan andere games in dit genre en jouw fitness ervaring naar een hoger niveau tilt. De game maakt gebruik van een revolutionaire camera technologie die jouw fitness ervaring compleet verandert. Door de nauwkeurige feedback van jouw persoonlijke coach kun je effectief en efficient trainen. Hierdoor zal jij het optimale resultaat behalen en er geweldig uitzien! Wie wil dat nou niet?

Exclusief camera!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

Zumba Fitness (game only) (zonder handleiding)

- Bring the Zumba Fitness experience home with you.
- Includes more than 30 Zumba routines - some exclusive to the game
- Supports up to four players.
- Dance in a range of venues.
- Includes 'Learn the Steps' training, Beginner, Intermediate and Advanced routines.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

Wii Fit Plus (Software Only)

Maak kennis met Wii Fit Plus: workouts, calorieenmeter, nieuwe oefeningen en balansspellen. Altijd al gedroomd om in het comfort van je eigen huiskamer met je persoonlijke trainer aan lichaam en geest te werken?

Die droom komt nu uit. Wii Fit Plus geeft het fenomeen Wii Fit een nieuwe impuls met nieuwe oefeningen voor lichaam en geest. Hiermee wordt het gemakkelijker dan ooit om thuis met trainen te beginnen en er mee door te gaan.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product
 

My Body Coach 2 (game only)

Je eigen fitness- en dieetcoach. Of je nu wilt worden begeleid door Valerie Orsoni, coach van de sterren, of liever je eigen fitnesssessies indeelt, My Body Coach 2 biedt een compleet dieet- en fitness programma dat je thuis kunt volgen. Kies uit meer dan 130 verschillende oefeningen en maak gebruik van het uitgebreide voedingsadvies in 170 gezonde en uitgebalanceerde menu's.

Door gebruik te maken van de Wii remote controller, die je integreert in de meegeleverde gewichten, worden je bewegingen op het scherm weergegeven en krijg je hulp van de virtuele coach die je waar nodig direct corrigeert.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Fitness
Product
 

EA Sports Active (Game Only) (zonder handleiding)

Dansen, skaten, tennis en volleybal zijn maar een aantal van de meer dan 25 verschillende sporten en oefeningen die fitness combineren met plezier in EA Sports Active. Voor je het weet breekt het zweet je uit in oefeningen die zich richten op je gehele lichaam. Met zo veel variatie zal de verveling nooit toeslaan bij je oefeningen!

€ 12.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Fitness
Product