Virtua Fighter 4 Evolution

De legendarische ontwikkelaar Yu Suzuki stond aan de wieg van het vierde deel van Virtua Fighter 4 - Evolution. Virtua Fighter wordt door velen gezien als de standaard in man-tegen-man martial arts vecht games.

Grafisch gezien is deze vecht game een juweeltje voor de PlayStation 2. Maar er is meer...de AI is supergoed uitgewerkt, een diepgaand verhaallijn is toegevoged en er zijn twee nieuwe karakters toegevoegd.

- 13 karakters in totaal waarvan 2 nieuwe
- Nieuwe combat moves & stylen, die tijdens het vechten gewisseld kunnen worden
- Nieuwe Quest mode...voor nog meer Single Player gameplezier
- Prachtige graphics voor de PlayStation 2
- Verdien nieuwe moves en wapens door gevechten te winnen
- Wereldwijd heeft Virtua Fighter een enorme schare fans

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Fighting Game
Product
 

Mortal Kombat Mythologies Sub Zero (losse cassette)

Een geheel nieuwe verhaallijn tilt de Mortal Kombat-mythe naar een nieuw niveau! Hartverscheurende actie en urenlange verkenning zullen je als nooit tevoren onderdompelen in Mortal Kombat!

€ 30.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 64 Fighting Game
Product
 


BlazBlue Continuum Shift Extend Limited Edition

BlazBlue : Continuum Shift Extend is een uitgebreidere versie van BlazBlue: Continuum Shift. Speel het gloednieuwe personage Relius Clover, de Abyss Modus en vernieuwde Story Modus in de draagbare versie van dit geweldige vechtspel! In BlazBlue : Continuum Shift Extend worden Tsubaki, ?-12 en Hazama aan de twaalf bestaande vechters uit BlazBlue: Calamity Trigger toegevoegd.

Naast deze nieuwe vechters heeft de bestaande cast ook talloze nieuwe moves erbij geleerd en zijn er vele nieuwe levels en muziektracks aanwezig. Er zitten bovendien nieuwe spelmodi in BlazBlue : Continuum Shift Extend! In de Beginner Mode wordt de besturing versimpeld, zodat werkelijk iedereen de PlayStation Vita kan oppakken, Tutorial Mode laat je in alle rust combo's perfectioneren waarmee je in de pittige Challenge Mode allerlei uitdagingen kunt behalen!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Fighting Game
Product
 

Marvel Nemesis Rise of the Imperfects

Er is een grootschalige oorlog uitgebroken in het Marvel-universum en de uitkomst ervan ligt in jouw handen! Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects levert de meest authentieke en filmachtige Super Hero-vechtervaring ooit in een game, waarbij de traditie van Marvel comics in ere wordt gehouden.

Plaats de meest legendarische superhelden van Marvel tegenover de Imperfects, een groep superhelden die is ontwikkeld door Marvel, EA en de grootste talenten uit de comic-industrie. In nietsontziende gevechten zullen de superhelden moeten uitmaken wie zich de sterkste mag noemen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Fighting Game
Product
 

Guilty Gear Dust Strikers

Guilty Gear Dust Strikers gebruikt beide schermen van de Nintendo Dual Screen. Je kunt het bovenste scherm op bepaalde punten bereiken met behulp van platformen die door elk level zijn verspreid.

Het spel bevat 21 personages met ieder hun eigen verhaallijn en speciale aanvallen (zoals Psych Burst, Dust Attack en Roman Cancel). Deze personages zijn allemaal bekend uit de vorige Guilty Gear-spellen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Fighting Game
Product
 

BlazBlue Calamity Trigger Limited Edition

Met BlazBlue brengen de Guilty Gear makers je die 'andere' fighter. Dit is de eerste echte 2D fighter in HD. Twaalf personages zijn met de hand tot in detail vormgegeven en vormen een team waarmee je het eelt op je duimen weer eens flink kunt laten aangroeien.

De Japanse art is een lust voor het oog, maar het is de gameplay waar je kaken van op de grond zullen vallen; dit is hoe heftig 2D dus kan zijn! Daarbij is geen fighter compleet zonder een goede soundtrack en met BlazBlue is het een keiharde rock-track van Daisuke Ishiwatari die probeert je speakers te laten knallen, dus op dat vlak heb je weinig te klagen.

De Limited Edition package bevat een artbook, een bonus video disc met tutorials en expert advice.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Fighting Game
Product
 

WWE Smackdown vs Raw 2008

In WWE SmackDown Vs. Raw 2008 heb heb je de controle over het gevecht met de introductie van Superstar-vechtstijlen. Je kunt kiezen uit acht unieke stijlen met verschillende strategieen en kenmerken. Dankzij het nieuwe systeem Struggle Submission, waarbij je de populaire analoge besturing gebruikt, kun je de WWE Superstars intuitief en natuurlijk besturen. Het draait allemaal om realisme en strategie. Nu kun je zelf bepalen hoeveel druk je op je tegenstanders uitvoert.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Fighting Game
Product
 

Battle Fantasia

Er was eens een tijd toen de wereld donker was. Zes veldslagen werden gevochten om de mensheid en de wereld te redden. Deze werden verloren. Er was geen hoop meer voor de mensheid. Tot dat de dag kwam dat de zwaarden van vier helden de duisternis verdreven.

Licht kwam terug en daarmee de vrede. De wereld was toen verdeeld in twee grote landen: The Magic Kingdom en de Steam Empire. De mensen leefden als nooit tevoren. Toen deed het gerucht de ronde dat de duisternis terug zou keren. Het lot van de wereld lag opnieuw in de handen van de helden. Ben jij zo'n held?

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Fighting Game
Product
 


Dead or Alive Dimensions

Na 15 jaar is het eindelijk zo ver, een Dead Or Alive game voor een Nintendo console. Het wachten word beloond met Dead Or Alive Dimensions, een Dead or Alive speciaal gemaakt voor de 3DS. Deze game maakt gebruik van de 3D en Gyro functie van de 3DS, voor een extra intense beleving van de spannende gevechten.

Ook biedt de game de mogelijkheid om je combo's te configureren, zodat je een reeks aanvallen kan doen met 1 druk op de knop. Wil jij adembenemende graphics, vloeiende gameplay en 3D effecten die van je scherm afspatten, dan is dit de 3DS titel die je niet mag missen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Fighting Game
Product
 

BlazBlue Chrono Phantasma

With the Cauldron shattered and the cycle broken, Ragna begins his final mission: Hunt down the villainous Terumi. Noel's life and the fate of the entire world hang in the balance as Ragna the Bloodedge marches toward one last confrontation.

New Fight System - BlazBlue: Chrono Phantasma introduces a new fighting system called "Overdrive." With this, characters can become more powerful, possibly enough to turn the tide of battle! The fighting has also been sped up, meaning faster, more enjoyable play!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PS Vita Fighting Game
Product
 

One Piece World Seeker

Ontdek een geheel nieuw One Piece-avontuur in One Piece: World Seeker! Luffy en de Straw Hat Pirates zijn terug in een geheel nieuw episch verhaal dat spelers in Luffy's schoenen plaatst, terwijl hij vecht in een uitgestrekte en naadloze wereld. Open landschappen bieden veel paden voor spelers om de kauwgomcapaciteiten van Luffy te ervaren en in actie te komen. One Piece: World Seeker is het grootste One Piece spel tot nu toe!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Fighting Game
Product
 

300 March To Glory

Geef leiding aan het glorieuze army of 300 Spartans. Het verhaal is gebasseerd op de motion picture van Zack Snyder. King Leonidas moet Xerxes verslaan met zijn enorme Perzische leger. Een game vol actie-combat, een intense belevenis.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Fighting Game
Product
 Viewtiful Joe Red Hot Rumble

De flitsende held Viewtiful Joe is terug in Viewtiful Joe: Red Hot Rumble! Zal het de speler lukken om Joe te laten schitteren als een echte superster? De filmindustrie is meedogenloos en dat betekent dat Joe alles op alles moet zetten om zich een weg naar de top te knokken. Dit spel is ontwikkeld door Cover Studio en wordt uitgegeven door Capcom.

In tegenstelling tot zijn voorlopers is Viewtiful Joe: Red Hot Rumble geen platformspel, maar een razendsnelle en behoorlijk gestoorde multiplayer 'beat-em up.' Captain Blue heeft besloten om met pensioen te gaan en zoekt naar een opvolger om de held te spelen in zijn films. Joe en zijn rivalen nemen het in diverse filmdecors tegen elkaar op om te bewijzen dat zij de rol van superheld waardig zijn.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Fighting Game
Product
 

Virtua Fighter 5

De legendarische fighter-reeks keert na jaren terug naar de consoles. Met deel vijf in de langlopende serie wordt de lat op het gebied van arcade-gevechten weer wat hoger gelegd.

De oude kwaliteiten heeft men niet uit het oog verloren, maar de nieuwe mogelijkheden die men heeft zijn aangewend om een oogstrelend randje aan de uitstraling van de game te geven. Hierbij heeft men de game uit de 2D (semi 3D) stijl getrokken om plaats te maken voor 3D omgevingen.

De aktie zal sneller zijn dan je ooit in Virtua Fighter gezien hebt en naast de bekende personages tref je twee nieuwe namen aan: El Blaze en Eileen, waarmee het totaal aantal fighters op 17 komt.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Fighting Game
Product
 

The King of Fighters 2002

De King of Fighters serie is geweldig, fans van de serie noemen het logischerwijs de beste fighter waar andere liever Street Fighter prefereren.

Alles is weer helemaal top in deze uitgave. De gameplay, de karakters en natuurlijk de graphics.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Fighting Game
Product
 

One Piece Burning Blood

Ignite the Flames of Battle!

Hijs de zeilen met de Straw Hat Crew en ga aan de slag met de meest epische anime fighter aan deze kant van de Grand Line. Gebruik Devil Fruit vaardigheden, Haki technieken en vernietigende combo´s om de het tij te keren in de ultieme One Piece battle royale! Stap binnen in de New World met over de top gevechten met alle actie, drama en komedie van ´s werelds favoriete anime piraten saga.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Fighting Game
Product
 

Ultra Street Fighter II The Final Challengers

De vechtgame die in de jaren negentig geschiedenis schreef, is terug met talloze extra's voor de Nintendo Switch!

- Ontdek een verpletterende line-up met alle oorspronkelijke vechters en eindbazen, de personages uit Super Street Fighter II en de nieuwkomers Evil Ryu en Violent Ken!
- Kies voor klassieke pixel-graphics als je in een nostalgische bui bent, of ga voor een moderne look!
- Gebruik de Joy-Con-controllers om altijd en overal met zijn tweeën te spelen. - Gebruik spetterende supercombo's en laat je tegenstander zien wie de baas is!
- Je kunt ook zij aan zij met een vriend tegen de computer spelen in de nieuwe spelstand Buddy Battle!

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Switch Fighting Game
Product
 

Soul Calibur V (essentials)

Soul Calibur V gaat verder 17 jaar na de gebeurtenissen van Soul Calibur IV met nieuwe helden en terugkerende helden die strijden in een epische goed vs. kwaad strijd.

Het verhaal van Patroklos, zoon van Sophitia Alexandra, ontrafeld wanneer het lot van zijn familie verweven wordt met de Soul Swords.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Fighting Game
Product
 

Mortal Kombat Trilogy

Shao Kahn's final attempt to control the earth is upon us...You have no choice. Defeat Kahn's deadly Warriors or die trying.

€ 59.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Fighting Game
Product
 

Tekken 3 (losse disc)

An ancient evil force has reawakened, attacking in secret and feeding on the souls of mighty warriors. To lure it out of hiding will take the greatest fighting contest the world has ever seen...Tekken 3.

Some are fighting for revenge, some for honor, Ultimately, all are fighting for their lives and the fate of all mankind.

€ 15.00

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Fighting Game
Product
 

Godzilla Destroy All Monsters Melee (zonder handleiding)

Zodra je de naam Godzilla hoort, zie je filmbeelden voor je van acteurs in rubberen monsterpakjes en trillende, aan touwtjes opgehangen, vliegende schotels. Gelukkig dat dit maak ze allemaal af spel van XBOX ons deze onhandige speciale effecten bespaart, maar je wel de leuke monsters verbrijzelende actie uit die klassieke films geeft. Godzilla: Destroy All Monsters Melee brengt alle beroemde wezens uit het Godzilla universum samen, en laat ze tegen elkaar vechten in arenas die zo groot zijn als een hele stad. Het plot lijk direct uit een Bfilm afkomstig: buitenaardse wezens zijn op aarde geland en gebruiken hun straling om de hersens van monsters te besturen om ze grote steden aan te laten vallen. Je moet alleen, of in een team vechten om de planeet weer te veroveren. Er staan meer dan 14 officiA<€ 49.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Fighting Game
Product