Nintendogs Cats Toy Poodle

Met de komst van het Nintendo 3DS-systeem nestelen Nintendogs-puppy's zich weer in de palm van je hand. De puppy's zijn nog schattiger en expressiever, en voor het eerst kun je nu ook spelen met kittens!

Het plezier dat je beleefde aan de eerste Nintendogs-titel is weer helemaal terug. Er zijn opnieuw verschillende rassen om uit te kiezen, en accessoires waarmee je je pups en kittens kunt aankleden. Bovendien kun je je puppy of kitten trainen en mee laten doen aan verschillende wedstrijden en activiteiten.

Nintendogs + cats maakt gebruik van de camera aan de binnenzijde en de gezichtherkenningstechnologie van de Nintendo 3DS om de puppy's en kittens te laten reageren op echte bewegingen. Ze doen je na als je je hoofd kantelt en springen tegen je op als je dichterbij komt.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Dieren en Verzorging
Product
 

Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop is een game van het Casual Entertainment label van Electronic Arts Inc. Deze game zorgt ervoor dat je de magie van je eigen huisdierenwinkel thuis kunt beleven.

Littlest Pet Shop is een game die zich richt op meisjes tussen de 6 en 12 jaar. De speler zal voornamelijk bezig zijn met het ontdekken van haar dierenwinkel en het verzamelen van Kibbelmuntjes in het speltype waarin vrij gespeeld kan worden, of tijdens minigames.

Met de Kibbelmuntjes kan ze meer dan 100 accessoires en een hele hoop speelsets uit de speelgoedlijn van 2008 voor haar huisdieren kopen. De game Littlest Pet Shop zal de nieuwste aanvulling zijn voor haar steeds groter wordende Littlest Pet Shop-collectie.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dieren en Verzorging
Product
 

Mijn Hondenhotel (Mijn Hondenparadijs)

Tante Marion moet een gezondheidskuur volgen. Tijdens haar afwezigheid moet jij het Hondenhotel leiden. Het is je taak de honden te verzorgen volgens de wensen van hun baasjes. Je moet de viervoeters voer geven, verzorgen, voldoende laten bewegen en ook opvoeden.

En ze willen natuurlijk ook heel veel met je spelen! Als je klanten tevreden zijn met je zorgen, dan zullen ze je aanbevelen aan andere mensen, en dan zul je meer gasten krijgen. Met de extra inkomsten kun je het hondenhotel verder opknappen. Zo wordt het voor jou en de honden heel gezellig!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Dieren en Verzorging
Product
 

Barbie Paardenavonturen Het Paardrijkamp

Ga met Barbie op paardrijkamp en begin aan een fantastisch paardrijavontuur. Train je paard en race en spring met hem tijdens wedstrijden en verken de omgeving. Op het paardrijkamp valt altijd iets te beleven, dus spring in het zadel en rij mee!

- Je leert hoe je je paard bestijgt en je leert meerdere paardenrassen te trainen en te berijden
- Je borstelt, voert en verzorgt je paard. Je kunt zelfs de dekens en de uitrusting voor je paard uitkiezen
- Speel als Barbie en kies haar rijkleding en haar accessoires uit voor ongekend veel speelplezier
- Verdien lintjes voor topprestaties als je met je paard meedoet aan wedstrijden

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Dieren en Verzorging
Product
 


Nintendogs Chihuahua

Stop een puppy in je Nintendo DS! Kies je eigen hondje uit verschillende populaire rassen en verzorg en train je trouwe viervoeter met behulp van het Touchscreen en de ingebouwde microfoon. Zorg voor je puppy en speel met meer dan 100 voorwerpen zoals tennisballen, frisbee's en zelfs allerlei kledingstukken, en leer je hond trucs uit te voeren via de stemcommando's die je zelf verzint.

Train je pups naar behoren en neem deel aan gehoorzaamheid- en beweeglijkheidwedstrijden. Win deze toernooien en verdien geld waarmee je nieuwe voorwerpen kunt kopen of zelfs nieuwe honden om je eerste pup gezelschap te houden. Laat je honden uit in de buurt om nieuwe honden te leren kennen of kom draadloos in contact met andere Nintendogs via de innovatieve Bark Mode.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Dieren en Verzorging
Product
 

Mijn Dierenpension

Huisdieren logeren graag bij jou. In deze SIM GAME ben jij degene die zorgt voor het welzijn van alle huisdieren in jouw eigen dierenpension: paarden, honden, katten, konijnen, parkieten en schildpadden. De baasjes vertrouwen hun dieren aan jou toe! Als dierenvriend weet je precies hoe je ze moet verzorgen: voeder ze, maak hun speelweiden schoon, speel met ze en leer ze nieuwe kunstjes.

Bouw je dierenpension uit, zorg voor een goed onderhoud en koop leuke speeltjes voor de dieren. Maar let wel op je geld want je moet ook nog voedsel kunnen kopen! Met jouw inzet ontvang je misschien wel de beloning 'Beste dierenpension van de wereld.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Dieren en Verzorging
Product
 

Catz

Verzorg je kat en leer haar een schattig beest te worden. Kies uit dertien verschillende kittens en geef ze voedsel, aandacht en speel met ze. Speelgoed en accessoires kan je kopen in de in-game winkel.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Dieren en Verzorging
Product
 

Zoo Tycoon (losse cassette)

In Zoo Tycoon zal het mogelijk zijn om je eigen dierentuin te bouwen en te managen. Uiteraard zul je ook je eigen dieren moeten kopen en verzorgen. Verder zul je ook personeel moeten zoeken en prijzen vaststellen voor bezoekers.

Het onderste scherm (het touchscreen) zal worden gebruik om door menu's te bladeren. Op het bovenste scherm zal de actie worden getoond.

€ 10.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Dieren en Verzorging
Product
 

Best Friends My Horse 3D

In Best Friends My Horse 3D heb je een eigen paard. Daar komt natuurlijk nogal wat bij kijken. Je moet het paard goed verzorgen en opvoeden zodat je samen kan mee doen aan grote toernooien en schoonheidswedstrijden.

In de omgeving van je stal heb je ook nog eens de beschikking over prachtige plekken om vrij te rijden langs meren en bossen. Dit allemaal word nog levendiger met de 3D effecten van de 3DS!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Dieren en Verzorging
Product
 

Laura's Passie Wilde Paarden (zonder handleiding)

Lilly is op vakantie in een natuurpark. Tijd om te luieren is er niet, want de mustangs hebben jouw hulp nodig. Deze wilde paarden worden met uitsterven bedreigd.

Alleen Lilly kan ze redden. Als jij haar helpt deze bijzondere paarden te temmen, dan zijn jullie samen onverslaanbaar in de paardenraces.

€ 12.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dieren en Verzorging
Product
 

Zoo Resort 3D

Zoo Resort 3D is de eerste 3D dierentuin simulatie game die spelers een realistische en levensechte ervaring bieden aan dierentuin management. Het is aan jou de keuze om de meest succesvolle dierentuin te bouwen, kies welke dieren er komen en waar ze hun plekje krijgen in de dierentuin.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Dieren en Verzorging
Product
 


World of Zoo (losse cassette)

Wat zou jij doen met de sleutels van de dierentuin? Maak en bewerk meer dan 90 verschillende dieren en hun leefomgevingen. Stap vervolgens de verblijven binnen en win langzaam het vertrouwen van deze geweldige dieren. Ze wordt je de ultieme dierenverzorger!

- Maak en bewerk je eigen dieren
- Deel je dierentuin
- Verdien punten en speel meer dan 600 voorwerpen vrij!
- Geef je dieren te eten, speel met ze en leer ze kennen!

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Dieren en Verzorging
Product
 

Cats Academy

Cats Academy is de game voor kattenliefhebbers. In Cats Academy heb je de keuze uit ongeveer veertig verschilende soorten katten. De bedoeling is om jouw gekozen kat in je virtuele huis op te laten groeien, te trainen en voor te zorgen.

Verder kun je ook de nodige accessoires aanschaffen. Bovendien zijn er verschillende minigames met je kat te spelen, zoals voetbal.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Dieren en Verzorging
Product
 


SimAnimals Africa

SimAnimals Africa plaatst jou in de schoenen van een opzichter. Het is een jou om er voor te zorgen dat alle dieren gelukkig zijn en niet door elkaar opgegeten of weggejaagd worden. In Afrika wonen natuurlijk allerlei spannende dieren en daarom komen we in SimAnimals Africa dieren tegen als leeuwen, olifanten, en gorilla's. Ook het landschap is compleet anders, want nu loop je over de savanne en door de jungle in plaats van een standaard bos.

Elk nieuwe dier uit SimAnimals Africa heeft zijn eigen stijl. Het is aan jou om zijn geheime eigenschappen te vinden. De schoppende zebra's, steen brekende neushoorns en jagende krokodillen zorgen er voor dat je altijd bezig bent. Nieuwe mini-games brengen nieuwe mogelijkheden met zich mee voor de speler.

In SimAnimals Africa zijn bovendien meer dan 70 zeldzame objecten verwerkt die je als speler kunt verzamelen. Je kunt in SimAnimals Africa zelfs zelf als dier spelen! Zo kan je de planten water geven als olifant, of kan je fruit uit de bomen schoppen als een zebra. Mocht je van iets meer snelheid houden, dan is de antilope wel iets voor jou!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dieren en Verzorging
Product
 

My Zoo Vet Practice 3D (losse cassette)

Wie heeft er niet van gedroomd om dierenarts te worden in de mooiste dierentuin? Om een olifant te onderzoeken, een Giraffe met een zieke keel te helpen of een Leeuw te bevrijden van tandpijn? Dit is jouw kans! Stap in je Jeep en rijd door de dierentuin om snel jouw zieke dieren te helpen en beter te maken. Onderzoek ze in 3D beeld, stel de juiste diagnose vast en behandel totdat ze weer beter zijn.

Kenmerken:

- Zorg voor jouw favoriete wilde dieren: Leeuwen, Tijgers, Ijsberen, Olifanten, Apen, Pinquins en vele anderen.
- Gebruik de interactieve 3DS opties: geef medicijnen, luister met de stethoscoop, trek rotte tanden, neem temperatuur op, verschoon de wonden.
- Breng de wilde dieren voorzichtig onder narcose met boog en pijl met slaapmiddel.
- Neem de Jeep zodat je snel bij de spoedgevallen bent.
- Leer alles over de natuulijke leefgebieden van de dieren; Savanne, Regenwoud of de Poolgebieden.
- Investeer in je praktijk om de dieren nog beter te kunnen verzorgen.
- Verzamel Nintendo PlayCoins en ruil ze voor ingame valuta.

€ 10.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Dieren en Verzorging
Product
 

Dolfijnen Eiland Het Onderwater Avontuur

Met Dolfijnen Eiland, het Onderwater Avontuur reis je de wereld rond om bedreigde diersoorten in de zee te helpen. Greg en Mila gaan mee op de Delphis, een geweldige onderzeeer, waarmee ze alle zeeen en oceanen over de hele wereld gaan onderzoeken.

Hun missie is om bedreigde dieren te vinden en de informatie die zij krijgen over deze dieren op te slaan in hun encyclopedie. Door steeds meer informatie te verzamelen kan de organisatie de zeedieren en de natuur onder water steeds beter helpen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Dieren en Verzorging
Product
 

Mijn Dierenpension 2

Jij kent de wensen van de dieren als geen ander en brengt ze in absolute topvorm. Goed uitgevoerde opdrachten leveren je vele extra's op, waarmee je jouw dierenpension kunt aankleden.

Je leert met geld omgaan en hoe je de dieren moet verzorgen. Zorg dat jouw dierenpension de beste blijft, zo zul je meer klanten ontvangen en meer dieren kunnen verzorgen. Baasjes vertrouwen jou hun huisdieren toe.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Dieren en Verzorging
Product
 

Dolfijnen Eiland Het Onderwater Avontuur (losse cassette)

Met Dolfijnen Eiland, het Onderwater Avontuur reis je de wereld rond om bedreigde diersoorten in de zee te helpen. Greg en Mila gaan mee op de Delphis, een geweldige onderzeeer, waarmee ze alle zeeen en oceanen over de hele wereld gaan onderzoeken.

Hun missie is om bedreigde dieren te vinden en de informatie die zij krijgen over deze dieren op te slaan in hun encyclopedie. Door steeds meer informatie te verzamelen kan de organisatie de zeedieren en de natuur onder water steeds beter helpen.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Dieren en Verzorging
Product
 


Dolfijnen Eiland (losse cassette)

Als een jong meisje of jongen krijg je een bijbaantje in de waterdierenpark van je oom. Het park bevindt zich op een tropisch eiland, maar het bedrijf is in gevaar. Een groot vastgoedbedrijf wil het hele park namelijk van de kaart vegen en er een groot hotel neerzetten.

Om het park te redden moeten spelers de dieren verzorgen, ze temmen voor de shows en het hele park beheren. In elk van de veertig missies wordt de speler geleerd om van de dieren te houden, ze te begrijpen en te respecteren. Bovendien wordt spelers over ecosystemen en over allerlei diersoorten geleerd.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Dieren en Verzorging
Product
 

Sim Animals

In Sim Animals kunnen spelers een kijkje nemen in de wereld van de wilde dieren in hun natuurlijke omgevingen. Jij controleert een geanimeerde hand op het scherm waarmee je dingen op kunt pakken, aanraken en verschuiven, van beren en vossen tot en met de bloemen.

Wordt één met de dieren en hun natuurlijke omgevingen. De dieren kunnen jou leren kennen en van jou houden, gebaseerd op hoe jij ze behandeld.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dieren en Verzorging
Product
 

The Dog Island

The Dog Island is de eerste adventuregame van de succesvolle franchise The Dog. Die werd opgericht in 2000 en ging van start met een serie handige fotoboekjes. Daarin stonden schattige en unieke foto's van puppy's met ronde ogen en lieve snoetjes. Ondertussen is The Dog uitgegroeid tot een zeer succesvolle onderneming, met heel wat wereldwijde licenties voor koffiekoppen, kleding, postkaarten, speciale versies van Monopoly/Uno, … met allemaal het unieke artwork van The Dog.

The Dog Island is een game voor kids van 6 tot 12. Daarin speel je een hond wiens broertje ziek wordt. Om hem te helpen, moet je op zoek gaan naar een legendarische bloem …en die groeit maar op één eiland. Tijdens deze hartverwarmende en spannende reis ontmoet je andere puppy's en ontdek je verre landen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Dieren en Verzorging
Product