Dance Party Club Hits

Let op: dansmat niet inbegrepen.

Het is tijd om te feesten en je beste dansmoves te laten zien met Dance Party Club Hits en Dance Party Pop Hits, de ultieme dansgame. Gebruik de geweldige 8-way dansmat om uit je dak te gaan op 15 club- of pophits en maar liefst 45 individuele dansroutines.

Ga voor single-player dansroutines of bind de strijd aan met een van je vrienden in two-player dance offs. Wil je met al je vrienden tegelijk dansen? Probeer dan de Tournament mode voor maximaal 8 spelers. Maar er is nog meer; oefen je eigen moves met Dance Creator en blijf in vorm met de calorieteller. Het gaat een grote, fantastische Dance Party worden!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dansen
Product
 

Dancing Stage Universe 2

In Dancing Stage Universe 2 ga je de grootste dansvloer van het universum op. Laat je jouw dansbewegingen aan dansers over de hele wereld of gewoon in je huiskamer zien?

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Dansen
Product
 

Street Dance

Street Dance is een spel dat gebruik maakt van dansmatten en een urban- en streetsfeertje met zich mee draagt. Zo bevat het spel bekende deuntjes uit de R&B en hiphop scene met artiesten zoals Kelis en de Pussycat Dolls.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Dansen
Product
 

Alvin and the Chipmunks Chipwrecked

Dans samen met Alvin en de Chipmunks in deze nieuwe dansgame. Dans voor het publiek als een van je favoriete Chipmunks of sexy Chipettes in Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked. Dans op klassieke Chipmunk hits in omgevingen uit de film! Laad je 'Munk Power' op om ultra-cool dance moves uit te voeren in een spannend verhaal gebaseerd op de film. Laat het feest beginnen met het spannende muzikale avontuur dat Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked heet!

Ga uit je dak op dertig van de grootste chipmunk liedjes in Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked! Voer dance moves en vul je 'Munk Power' meter om nog vettere moves te showen! Verzamel kleding in de verhaalmodus en dos je Chipmunks uit met unieke shirts, hoeden en bling. Dans erop los met je favoriete eekhoorns in het fantastische dansavontuur Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dansen
Product
 


Dancing Stage Party Edition

Dancing Stage Party Edition is an Action game, developed by KCET and published by Konami, which was released in Europe in 2002.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Dansen
Product
 

Street Dance 2 3D

In deze spectaculaire 3D dansfilm gaan Ash (Falk Hentschel) en zijn maatje Eddie (George Sampson ) op zoek naar de beste dansers van Europa om een dance crew te vormen. Samen met hen gaat hij de strijd aan tegen zijn grote concurrenten uit Amerika. In Barcelona ontmoeten ze de, in eerste oogopslag onschuldige, straatartiest The Legend (Niek Traa). Wanneer Eddie de bloedmooie Eva (Sofia Boutella) introduceert aan Ash, valt hij gelijk voor haar. Maar weet zij met haar sensationele dans ook de rest van de crew, te overtuigen?

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Blu ray Dansen
Product
 

Just Dance 2018

Waar je ook vandaan komt, wat je leeftijd ook is, of je van panda's of dansende wortels houdt... zet je volume op 100% en laat de danser in jezelf los! Just Dance 2018 maakt van iedereen een ster op de dansvloer!

Sluit je aan bij de Just Dance familie van 118 miljoen dansers en toon je beste moves! Dans de sterren van de hemel op superhits met o.a. 24K Magic van Bruno Mars, Side to Side van Ariana Grande ft. Nicki Minaj, The Way I Are (Dance With Somebody) van Bebe Rexha ft. Lil Wayne enChantaje van Shakira ft. Maluma. Leef je uit op klassiekers zoals Daddy Coolvan Groove Century, of als K-Pop echt je ding is dans jij op Bubble Pop van Hyuna!

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Dansen
Product
 

Just Dance 2014

De party-expert is terug. Heb jij altijd al de dansjes uit de videoclips willen leren? Met het nieuwste deel uit de succesvolle Just Dance-franchise dans jij de choreo's van meer dan 40 coole hits.

Just Dance 2014 laat je nog meer dansen dan ooit tevoren en wordt wederom de ultieme dans rendez-vous van het jaar.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii U Dansen
Product
 

Just Dance 2016

Verwacht nieuwe game modi, nieuwe tracks, vette moves en nu kan je zelf met je Smartphone connecten met Just Dance 2016!

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Dansen
Product
 

Dance UK

Get the party started! Dans op de all time party classics maar ook op nieuwe songs van Tony Christie's Amarillo, Tragedy, Steps en Misteeq. Exclusief dansmat.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Dansen
Product
 

Dance Dance Revolution Hottest Party 3

In 'DanceDanceRevolution Hottest Party 3' kun je helemaal losgaan op heerlijke muziek. Deze versie biedt gloednieuwe manieren om met je billen te schudden op de Wii.

Met de speciale dansmat, het Balance Board of de Wii afstandsbediening en Nunchuk kun je jezelf helemaal uitleven!

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dansen
Product
 

Just Dance 2016 (losse disc)

Verwacht nieuwe game modi, nieuwe tracks, vette moves en nu kan je zelf met je Smartphone connecten met Just Dance 2016!

€ 11.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii U Dansen
Product
 

Dancing Stage MegaMix

Dancing Stage MegaMix maakt deel uit van de Konami's 'Bemani' reeks van muziek titels. Er kan gebruik gemaakt worden van zowel de Playstation controller als van de speciale dansmat (los verkrijgbaar). De spelers moeten een juiste match maken met de buttons zodra ze op het scherm verschijnen. Bonussen worden beloond met free style bewegingen, met bijgevoede tracks en verborgen items terwijl het spel zich voortzet.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Dansen
Product
 

Dancing on Ice

In 'Dancing on Ice' maak je alle drama en spanning mee die de beroemdheden die op het ijs dansen ook hebben meegemaakt. Steeds weer probeer je jouw routine te verbeteren in een poging om te schitteren voor het oog van het live publiek. Door gebruik te maken van de Wii-afstandsbediening maak je sprongen en tel je jouw partner op. Houd er echter wel rekening mee dat de jury van 'Dancing on Ice' erg streng kan zijn.

Je kiest in 'Dancing on Ice' je eigen professionele partner die jou de kneepjes van het schaatsen zal leren. Bovendien heb je zelf ook nog een aantal belangrijk keuzes te maken, want welke kleding moet je nou aan bij het optreden? Mocht je de druk van de jury even niet aankunnen, dan kan je altijd met je eigen familie spelen in een multiplayer oefenmodus. Doe je schaatsen onder en dans in het rond met 'Dancing on Ice'!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dansen
Product
 

Stomp the Yard

DJ (Columbus Short) is een geweldige straatdanser, maar hij heeft een moeilijke jeugd gehad. Hij gaat naar de universiteit in Atlanta waar hij al snel een buitenstaander wordt. Maar er is hoop: April, het meisje waar DJ heimelijk verliefd op is, ontdekt DJ's ritme-talent en spoort hem aan om te gaan dansen. Take it to... Synopsis: De officiële 'leer-de-dancemoves' DVD van de makers van de film 'You Got Served'. Leer zelf de pops, locks, flips, freezes en andere indrukwekkende moves die je kunt zien in de film.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Blu ray Dansen
Product
 

Samba de Amigo

Voel het sambaritme en swing er op los in Samba De Amigo! Gebruik de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk als maracas, terwijl je in de maat van de meer dan 40 verschillende swingende sambanummers probeert te blijven en je vrienden probeert af te troeven met de beste moves.

Bijhouden van het ritme van Samba De Amigo is een unieke en kleurrijke uitdaging. Bij elk nummer moet je met een Mii-personage naar keuze in de maat blijven, poses aannemen en je beste danspassen laten zien voor extra punten. Je kunt met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk schudden, maar ook met twee Wii-afstandsbedieningen. Kies wat het beste bij je eigen sambaritme past!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dansen
Product
 

Step Up 3

Streetdanser Luke (Rick Malambri) beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdancers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren. Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam- wedstrijd. Met het prijzengeld kunnen zij hun thuisbasis en danshaven behouden.

Om zijn crew te versterken gaat Luke op zoek naar nieuw talent in de ondergrondse dansscene van New York. Uiteindelijk vindt hij de twee dansers die hij nodig had: de mysterieuze Natalie (Sharni Vinson) en Moose (bekend uit Step Up2). Maar Nathalie draagt een geheim met zich mee dat niet alleen schadelijk is voor hun opbloeiende liefde, maar voor alles waar de Pirates hun leven aan hebben gewijd.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Blu ray Dansen
Product
 

Dancing Stage Mario Mix (Game Only)

Dit is de losse game, zonder dansmat. De dansmat is niet noodzakelijk, maar maakt het spel wel leuker.

Paniek in het land van de paddenstoelen - iemand heeft de muzieksleutels van het Mushroom Kingdom gestolen! Aan Mario de taak om ze terug te vinden voordat de wankele krachten der muziek het koninkrijk verwoesten. Zet je beste beentje voor op de meegeleverde dansmat en leef je uit op meer dan 25 dansnummers, van klassieke Nintendo-muziek tot bekende favorieten.

Vijf verschillende moeilijkheidsniveaus maken de game voor iedereen toegankelijk. Speel met z'n tweeën en kijk wie de beste moves in huis heeft en blijf op een leuke manier in conditie! Het speciale 'Workout'-onderdeel houdt zelfs bij hoeveel calorieën je tijdens het spelen verbrandt.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Dansen
Product
 

The Black Eyed Peas The Experience

Voor het eerst worden de wereldhits van de Black Eyed Peas omgetoverd naar de spelcomputer. Met verschillende nr. 1 hitnoteringen, 4 albums en 6 Grammy Awards zijn de Black Eyed Peas een van de grootste popiconen van de laatste jaren.

Met The Black Eyed Peas Experience haal je al hun hits naar je eigen woonkamer en dans je heerlijk mee met hun gigantische hits!

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dansen
Product
 

Just Dance 2018

Waar je ook vandaan komt, wat je leeftijd ook is, of je van panda's of dansende wortels houdt... zet je volume op 100% en laat de danser in jezelf los! Just Dance 2018 maakt van iedereen een ster op de dansvloer!

Sluit je aan bij de Just Dance familie van 118 miljoen dansers en toon je beste moves! Dans de sterren van de hemel op superhits met o.a. 24K Magic van Bruno Mars, Side to Side van Ariana Grande ft. Nicki Minaj, The Way I Are (Dance With Somebody) van Bebe Rexha ft. Lil Wayne enChantaje van Shakira ft. Maluma. Leef je uit op klassiekers zoals Daddy Coolvan Groove Century, of als K-Pop echt je ding is dans jij op Bubble Pop van Hyuna!

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Dansen
Product
 

Dancing Stage Universe

Dancing Stage Universe maakt zijn debuut op de Xbox 360. Dans zoals je nog nooit gedanst hebt in deze game met enorme lijst nummers. Download nieuwe nummers op Xbox Live als je alle nummers grijs hebt gedanst.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Dansen
Product
 

Just Dance 2

Het Just Dance-fenomeen krijgt iedereenop de dansvloer, doet iedereen bewegen en laat iedereen los gaan. Niks ingewikkelds, geen gemene juryleden... er bestaat geen twijfel over: Just Dance krijgt ons allemaal terug op de dansvloer smekend naar meer.

Just Dance 2 is exclusief voor de Wii ontwikkeld en heeft een verbeterd detectie systeem, nieuwe duet-, cooperatieve- en competitieve spelmodi en en is meer dan ooit het ultieme dansspel! Maak je klaar om te feesten, want dit feestje duurt de hele nacht.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dansen
Product
 


Nickelodeon Dance 2 (losse disc)

Het dansfeest is terug en groter dan ooit in Nickelodeon Dance 2! Gamers van alle leeftijden kunnen dansen, zingen en sporten met nieuwe Nickelodeon-personages, innovatieve spelmodi, originele dansen en energieke liedjes uit de populaire tv-shows van het netwerk.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Dansen
Product