Hollywood Fame Hidden Object Adventures

Je droom komt eindelijk uit: je bent hard op weg om een echte Hollywoodster te worden! Helaas verloopt niet alles volgens plan.

Speel als Jess Mallory, een jonge vrouw die ontzettend veel geluk lijkt te hebben en jou en jouw observatietalent nodig heeft om haar plekje in de wereld van glitter en glamour te veroveren.

Duik in de wereld van sterren en overwin de uitdagingen waarmee je te maken krijgt: tal van zoek-en-vind spelletjes, minigames en prestaties om te winnen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Adventure
Product
 

Life is Strange Before the Storm

Kruip in de huid van een onwaarschijnlijke rebel in de duistere voorgeschiedenis van Life is Strange, de hitgame van Dontnod uit 2016.

Before the Storm speelt zich drie jaar voor de dramatische gebeurtenissen uit de eerste game af. In dit nieuwe verhaal keer je terug naar het fictieve stadje Arcadia Bay, waar je als de 16-jarige Chloe Price een onverwacht verbond sluit met het mooie en populaire meisje Rachael Amber.

Door enkele onverwachte gebeurtenissen raken de levens van de twee meisjes met elkaar verbonden. Jij bepaalt hoe het verhaal verder gaat; beïnvloed alle actie met de je beslissingen en accepteer de consequenties van je keuzes.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Adventure
Product
 

Layton's Mystery Journey Katrielle en het Miljonairscomplot (Nederlandstalig)

Dit is de Nederlandstalige game!

Het verhaal begint dit keer op het moment dat Katrielle haar Layton Detective Agency opricht op Chancer Lane, vastberaden om haar kunnen te bewijzen en hopend dat de belangstelling voor haar bureau leidt tot aanwijzingen over haar vermiste vader. Op haar trouwe fiets verplaatst Katrielle zich door Londen, waar ze de ene na de andere onwaarschijnlijke zaak oplost. Zo raakt ze verstrikt in een raadselachtig avontuur dat uiteindelijk leidt tot de ontdekking van een samenzwering van miljionairs. Gelukkig staat Katrielle er niet alleen voor - Ernest Greeves, een jonge student van Gressenheller werkt als assistent bij haar bureau, en het team wordt al snel een trio wanneer Sherl, een pratende hond, zich aandient als eerste klant van Katrielle, en later haar trouwe maatje wordt.

LAYTON'S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot bevat meer puzzels dan elke andere game die tot nu toe in de Layton-serie is uitgebracht. Daarnaast wordt er vanaf de dag van de release een jaar lang dagelijks een bonuspuzzel uitgebracht.* Tel daarbij de extra minigames op, en puzzelfans hebben heel wat om hun tanden in te zetten terwijl ze de charmante, rijk gedetailleerde wereld verkennen van LAYTON'S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot.

Maak kennis met een nieuwe heldin en nieuw tijdperk voor de Layton-serie, met de meeste puzzels ooit in een Layton-game, kleurrijke personages, tal van hilarische dialogen en een intrigerende nieuwe verhaallijn! Zullen Katrielle en haar vrienden erin slagen haar vermiste vader te vinden?

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo 3DS Adventure
Product
 

Chaos on Deponia

Chaos on Deponia is het tweede spel uit een trilogie met als voorganger Deponia en als vervolg Goodbye Deponia.

Het spel volgt het principe van een klassiek point-and-click avonturenspel: de speler bestuurt het personage Rufus. Rufus kan conversaties aangaan met andere personages en een inventaris opmaken van objecten die her en der te vinden zijn. Deze objecten dien je te combineren en te gebruiken om allerhande puzzels op te lossen. Verder bevat het spel nog enkele optionele minigames.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Adventure
Product
 

Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena

Sta stil bij 200 jaar Poe in deze ijskoude thriller. De meester van de griezeligheid, Edgar Allan Poe, neemt je mee op een duistere trip om eindelijk het mysterie rondom zijn eigen dood op te lossen. Als een beroemde schrijver van mysteries op zoek naar een volgend geruchtmakend verhaal, krijg je van een onbekende bezoeker de perfecte zaak aangereikt om je carriere weer op het juiste spoor te zetten.

Je verzamelt aanwijzingen, interviewt getuigen en probeert de verschillende puzzelstukken van de samenzwering achter de dood van een van de grootste Amerikaanse schrijvers allertijden. Wie doodde Edgar? Je krijgt 24 uur de tijd en verschillende verhalen aangereikt vanuit het oude graf om je te helpen als je het verhaal achter de dood van Edgar Allan Poe ontrafelt.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Adventure
Product
 

Hotel Dusk Room 215

Los Angeles, 1979. Spelers nemen de rol op zich van Kyle Hyde, een ex-politieman die verkoper is geworden en probeert een verdwenen vriend te vinden. De aanwijzingen leiden naar een eng, oud hotel waarvan men zegt dat er een hele vreemde kamer is... een kamer waar wensen worden vervuld. Spelers checken in bij het hotel en maken zich op voor een nacht vol verrassingen. Met een groep ongewone personages probeer je het mysterie van Hotel Dusk: Room 215 te ontrafelen, een duister nieuw grafisch avontuur voor de Nintendo DS.

De Nintendo DS wordt vastgehouden als een boek, waardoor de personages op het scherm naar links of naar rechts kunnen kijken zodat ze op een realistische manier met elkaar kunnen praten. De bijzondere handgetekende portretten en hun animaties zijn zwart-wit, waardoor ze uiterst opvallend zijn en zich grafisch gezien duidelijk onderscheiden van de rest van het spel. In de traditie van Another Code (Licht vergelijkbaar spel op de NDS), wordt de Nintendo DS in Hotel Dusk: Room 215 veelvuldig gebruikt om raadsels op te lossen.

€ 29.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Adventure
Product
 

Natalie Brooks Treasures of the Lost Kingdom

Tienerdetective Natalie Brooks krijgt een schijnbaar onmogelijke taak voorgeschoteld in 'Natalie Brooks: Secret Lost Kingdom'. Ze krijgt slechts drie dagen de tijd om haar grootvader te redden! Deze wereldberoemde archeoloog zou in het bezit zijn van een schatkaart en daarom is hij gevangen genomen door een stel kidnappers.

Natalie heeft drie dagen de tijd om verrassende plekken te doorzoeken, puzzels op te lossen en de oude schatkaart te vinden om het losgeld aan de ontvoerders te betalen. Tijdens haar speurtocht ontdekt ze een verschrikkelijke vloek en onthult ze de waarheid achter een legendarische spooktrein!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Adventure
Product
 

Code Realize Wintertide Miracles

Het verhaal begint met de hoofdpersoon, Cardia, geïsoleerd en alleen in een herenhuis aan de rand van een 19e-eeuwse steampunk-versie van Londen. Een slachtoffer van een mysterieuze aandoening die van haar bloed een virulent gif maakt en haar aanraking onmiddellijk dodelijk is, wordt Cardia als een monster gemeden. Door een aantal groot en schijnbaar onbelangrijke gebeurtenissen, wordt Cardia achtervolgd door de Koninklijke Garde, gekidnapt door de heer Arsene Lupos, en vergezeld door een groot aantal andere knappe figuren uit de beste westerse literatuur. Met haar nieuwe vrienden (en vrijers) waagt Cardia zich in de wereld om de mysteries rond haar bestaan te ontrafelen.

€ 39.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Adventure
Product
 

Yesterday Origins

Ontdek in Yesterday Origins voor Nintendo Switch het verhaal van de onsterfelijken, John Yesterday en Pauline Petit. Beleef een episch avontuur door de tijd en de wereld heen in een verhaal vol intriges en onverwachte wendingen.

Het verhaal van Yesterday Origins begint in 1481. De jonge John wordt vernederd en in het openbaar over straat gesleept. Hij wordt beschuldigd van tovenarij en gevangengezet door de Spaanse Inquisitie om te worden gemarteld.

Later ondergaat hij een ritueel die hem onsterfelijk maakt. Maar het gaat allemaal niet zoals voorzien. Als gevolg daarvan verliest John na elke verrijzenis alle herinneringen van dat leven.

500 jaar later, in de huidige tijd, zijn John en Pauline op zoek naar een essentieel artefact om het ritueel te kunnen herhalen. Tijdens hun onderzoek moeten ze het opnemen tegen gevaarlijke personages die erop gebrand zijn om hun geheimen van ze te stelen.

€ 17.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Switch Adventure
Product
 

The Walking Dead Season Two

De wandelaars blijven komen. Seizoen 2 van Telltale Games' The Walking Dead gaat door waar het eerste deel stopte.

Seizoen twee blijft met het verhaal dat in het eerste seizoen begon door gaan. Jij bent Clementine, een jonge overlevende in een naar de hel vergane wereld. De doden zijn wederom opgestaan, hebben honger en drijven de mens tot wanhoop. Kan de mens elkaar nu nog vertrouwen? Juist in deze tijd waarin je elkaar nodig hebt?

Het verhaal dat je in seizoen twee gaat ervaren wordt gedreven door de keuzes die jij maakt. Hierdoor kan het eindresultaat van de game anders lopen dan anders, wat goed motiveert om de game meermalen uit te spelen. Als je seizoen één en de DLC '400 Days' gespeeld hebt, worden je eerdere keuzes meegenomen naar seizoen twee. Het is echter niet essentieel om het eerste seizoen en de uitbreiding '400 Days' te hebben gespeeld, je kan ook zonder deze games met seizoen twee beginnen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PC Gaming Adventure
Product
 

Hidden Expedition Titanic

Neem een duik in het verleden! Op 14 april 1912 liep het fantastische stoomschip RMS Titanic op een ijsberg en zonk het binnen een aantal uren naar de bodem van de Atlantische Oceaan. Als lid van de Hidden Expedition Adventure League is het jouw taak om het wrak van dit ooit majestueuze schip te onderzoeken en antieke objecten voor het Titanic Museum te verzamelen.

In 14 duikmissies doorzoek je het schip op slim verborgen aanwijzingen die jou naar het ultieme object leiden: de kroonjuwelen. Duik in dit historische avontuur van epische proporties.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Adventure
Product
 

Ark of Time

It is the summer of 1997 and somewhere in the Atlantic Ocean a historic event is about to occur.

A rag tag team of four intrepid explorers descends to the depths of the ocean in their search to locate and enter the mythological, sunken city of Atlantis. However, something has gone wrong.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Adventure
Product
 

Jimmy Neutron Attack of the Twonkies

Een rampzalige missie om "wetenschappelijke" minerale monsters te verzamelen van de komeet "Twonkus-3" eindigt nog rampzaliger wanneer Jimmy Neutron een buitenaardse levensvorm mee terug neemt. Twonkies lijken mooie, kleine schattige wezens te zijn. Wanneer bijna iedereen in de stad er eentje als huisdier heeft, word ontdekt dat blootstelling aan ritmische muziek ze verandert in lange, woeste beesten. Dit veroorzaakt een ramp toen een rockband langs kwam voor een evenement. Neutron en zijn team met zijn robot hond en zijn vrienden Carl en Sheen (die niet kunnen zingen) gaan de dreiging tegen om de stad te redden. Om dit te doen moet Jimmy Sheen's zangstem vangen, wiens vreselijke natuur het tegenovergestelde effect op de Twonkies heeft waardoor ze terug veranderen naar hun schattige vorm.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Adventure
Product
 

Runaway A Twist of Fate

Runaway: A Twist of Fate is een nieuw avontuur. Door middel van het klassieke 'point & click' principe wordt een avontuur beleefd. Door objecten aan te wijzen en aan te klikken zal je aanwijzingen moeten vinden die je dichter bij je einddoel brengen.

Runaway: A Twist of Fate is het derde, en tevens laatste, avontuur van Brian en Gina. Na het kleurrijke tweede avontuur op het tropische eiland Hawaii nemen onze twee helden de speler nu mee naar een volwassenere en meer urban spelomgeving. Hoewel Runaway: A Twist of Fate verder gaat waar het tweede spel ophield, is het makkelijk voor beginnende spelers om in de game te stappen en het spel te spelen.

Voor het eerst in de serie is het in Runaway: A Twist of Fate mogelijk om Gina te besturen. Deze keer is er een belangrijke rol weggelegd voor Gina. Brian is namelijk overleden, en door middel van flashbacks leer je langzaam maar zeker meer over het hoe en waarom rond de dood van onze oude held!

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Adventure
Product
 

Deponia

Deponia is een humoristische point&click avonturen game waarin je verschillende puzzels moet oplossen door doorzoeken van omgevingen naar bruikbare voorwerpen en te praten met de verschillende personages die je tegenkomt.

In Deponia is de wereld een grote vuilnisbelt. Je speelt als de vuilnisbeltbewoner Rufus. Hij droomt ervan om net als de rijken hoog boven de wolken te wonen. Op een dag lijkt zijn droom gerealiseerd te worden wanneer hij de rijke en aantrekkelijke Fate ontmoet.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Adventure
Product
 

Little Nightmares Deluxe Edition

Bevat Secrets of the Maw Expansion Pass.

Ontdek Little Nightmares, een grimmig verhaal dat je zal confronteren met jouw jeugdangsten! De interactieve verhaallijn, fantastische muziek en unieke grafische stijl staan garant voor kippenvel en koude rillingen.

Verken een wereld die zich bevindt tussen droom en nachtmerrie, en help Six ontsnappen uit The Maw - een mysterieus vaartuig dat wordt bewoond door verdorven wezens die zoeken naar hun volgende maaltijd. Je zult de juiste keuzes moeten maken en uit moeten kijken bij elke stap, want zelfs het kleinste foutje kan fataal zijn!

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox One Adventure
Product
 

Barbie Diaries High School Mystery

Waardevolle items voor de middelbare school liefdadigheidsveiling ontbreken! Help Barbie Volg het spoor van aanwijzingen door de hele school in het nastreven van de schuldige. Met behulp van de geavanceerde hulpmiddelen van Barbie kun je samen dit mysterie ontrafelen. Verken 19 verschillende locaties op de middelbare school, waaronder de cafetaria, het hoofdkantoor en zelfs het dak. Activeer de BDA (Barbie Diary Assistant), boordevol veel handige onderzoekstools zoals de Picture Descrambler, Infrared Viewer en MP3 Decoder. Blijf op de hoogte als je de aanwijzingen volgt door een voedselgevecht, een gymnastiekles en een wilde voetbaltraining.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Adventure
Product
 

In Cold Blood

In Cold Blood is an Adventure game, developed by Revolution Software and published by SCEE, which was released in Europe in 2000.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Adventure
Product
 

AI The Somnium Files

Ergens in de nabije toekomst in Tokio, onderzoekt detective Kaname Date de zaak over een mysterieuze seriemoordenaar. Date moet zowel de plaats delict als dromen onderzoeken, op jacht naar aanwijzingen. Van de hand van Kotaro Uchikoshi (regisseur van de Zero Escape-serie), met karakterontwerp door de Yusuke Kozaki (No More Heroes, Fire Emblem-serie), staat een spannend neo-noir detective-avontuur op het punt zich te ontvouwen.

€ 44.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Switch Adventure
Product
 

CSI Dark Motives

In CSI: Crime Scene Investigation: Hard Evidence helpen gamers Gil Grissom, Catherine Willows en de rest van de CSI: Las Vegas-crew bij het oplossen van misdaden. Hierbij maak je gebruik van realistische technieken en laboratoriummaterialen. In Hard Evidence zal de gamer zich bezighouden met forensische reconstructie en worden plaatsen van delict bezocht die rechtstreeks uit de serie zijn overgenomen.

Er is een nieuw garagelaboratorium waar grote bewijsstukken zoals autos en boten kunnen worden onderzocht. Het verzamelen van bewijs is in deze CSI-game verbeterd, er zijn meer minigames toegevoegd in het laboratorium en er zijn meer gebieden te onderzoeken waardoor de spelervaring langer duurt. Hoe verder je komt in het spel, hoe meer gadgets je kunt gebruiken om mysterieuze misdaadzaken te onderzoeken.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Adventure
Product
 

Mystery Tales Time Travel (losse cassette)

Reis door de tijd en over de wereld met Mystery Tales: Time Travel. Ontrafel mysteries in het oude Rome of barokke Frankrijk en ga op zoek naar verborgen objecten bij de Chinese muur, de sarcofagen in Egypte of Italiaanse tuinen. In Mystery Tales: Time Travel volg jij een Franse schrijfster die verhuist naar het oude huis van haar overleden tante. Daar vindt zij een oud dagboek.

Tijdens het lezen in dit dagboek wordt zij meegenomen naar andere tijden en plaatsen, zoals het oude Rome of de Victoriaanse tijd in Engeland. Help de schrijfster met het oplossen van raadsels en het vinden van verboren objecten.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Adventure
Product
 

The Shadow Of Zorro (zonder handleiding)

1830. Los Angeles bruist van opwinding. Vanochtend maakt Fuertes, de nieuwe kapitein, zijn opwachting. Terwijl Sergeant Garcia onhandig zijn patrouille door de straten manoeuvreert, denkt Don Alejandro, de vader van Don Diego, iemand te herkennen in de menigte...Kan dat echte de 'Slager van Zaragoza' zijn, de beruchte oorlogsmisdadiger waar Don Alejandro tegen had gevochten en daarbij verondersteld werd te zijn gesneuveld, tijdens de Spaanse oorlog tegen Frankrijk?

Hoe is dit laaghartig sujet erin geslaagd van zijn wonden te herstellen en in Californië weer op te duiken? En wie is die beeldschone jonge vrouw met de droeve ogen die naast hem staat en die Don Diego zo lijkt te hebben betoverd? De gemaskerde held moet van goede huize komen als hij de vijanden te slim af wil zijn. Hij moet de schaduwen in en uitsluipen om zijn teken bij de vijanden achter te laten 'Z' - Z voor Zorro!

€ 2.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Adventure
Product
 

The Walking Dead Season Two

De wandelaars blijven komen. Seizoen 2 van Telltale Games' The Walking Dead gaat door waar het eerste deel stopte.

Seizoen twee blijft met het verhaal dat in het eerste seizoen begon door gaan. Jij bent Clementine, een jonge overlevende in een naar de hel vergane wereld. De doden zijn wederom opgestaan, hebben honger en drijven de mens tot wanhoop. Kan de mens elkaar nu nog vertrouwen? Juist in deze tijd waarin je elkaar nodig hebt?

Het verhaal dat je in seizoen twee gaat ervaren wordt gedreven door de keuzes die jij maakt. Hierdoor kan het eindresultaat van de game anders lopen dan anders, wat goed motiveert om de game meermalen uit te spelen. Als je seizoen één en de DLC '400 Days' gespeeld hebt, worden je eerdere keuzes meegenomen naar seizoen twee. Het is echter niet essentieel om het eerste seizoen en de uitbreiding '400 Days' te hebben gespeeld, je kan ook zonder deze games met seizoen twee beginnen.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Adventure
Product
 

Little Nightmares Day One Edition

Ontdek Little Nightmares, een grimmig verhaal dat je zal confronteren met jouw jeugdangsten! De interactieve verhaallijn, fantastische muziek en unieke grafische stijl staan garant voor kippenvel en koude rillingen. Verken een wereld die zich bevindt tussen droom en nachtmerrie, en help Six ontsnappen uit The Maw - een mysterieus vaartuig dat wordt bewoond door verdorven wezens die zoeken naar hun volgende maaltijd. Je zult de juiste keuzes moeten maken en uit moeten kijken bij elke stap, want zelfs het kleinste foutje kan fataal zijn!

€ 17.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 4 Adventure
Product
 

Linda Hyde Vampire Mansion

Linda Hyde is een nieuwsgierige journaliste die onderzoek doet naar de diefstal van een zeldzaam manuscript over vampiers. Het spoor leidt haar naar Europa waar ze ontdekt dat het manuscript deel uitmaakt van een reeks uit de 3e eeuw.

Een Franse miljonair huurt haar in om de andere manuscripten te zoeken. Naar mate haar speurtocht vordert, komt ze op gevaarlijke plaatsen, ontmoet ze duistere figuren en moet ze proberen de charmes van een vampier te weerstaan.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Adventure
Product