Shrek 2 (zonder handleiding)

Speel met Shrek en zijn vrienden en ga het avontuur te lijf. Met Shrek 2: The Game speel je in de werelden van de film maar ontdek je ook nieuwe gebieden. Shrek 2: The Game zal een combinatie van een actievol teamspel en een traditioneel avontuur. Het spel is te spelen met maximaal vier spelers. De spelers kunnen ook weer meedoen zonder het spel te pauzeren.

Naast Shrek kun je uit zeven andere personages kiezen. De overige zeven komen deels uit de film maar er zitten ook unieke en nog nooit vertoonde figuren in het spel. Samenwerken en een hecht team vormen is belangrijk bij dit spel. Om de diverse puzzels, monsters en avonturen op te lossen zijn je teamgenoten van essentieel belang. Naast serieuze gameplay zal het spel ook de bekende Shrek humor bevatten.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Jak and Daxter The Lost Frontier

Het dynamische duo Jak en Daxter is terug in een gloednieuw avontuur op PSP en PS2 dat begint waar de beroemde trilogie ophield.

De thuiswereld van Jak en Daxter sterft langzaam als gevolg van een gebrek aan Light Eco. Onze helden halen hun goede vriendin Keira erbij en gaan op zoek naar de oude Precursor-technologie, waarmee ze hun planeet van de ondergang kunnen redden.

Jak en Daxter nemen het op tegen Sky Pirates in aanpasbare vliegtuigjes en leren Aeropeans een lesje met de vernietigende Gunstaff. Hun reis leidt hen naar de rand van de Brink, en naar het hart van een oorlog die groter is dan ze ooit hadden kunnen bedenken.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Sony PSP Actie Avontuur Familie
Product
 

Shrek Extra Large

Tijd voor reuzenhonger en een passende houding want je moet in de huid van ons aller lievelingsoger, Shrek, kruipen!

Je zult de meest verknipte sprookjesfiguren tegenkomen en op enkele onvoorstelbaar krachtige power-ups suiten tijdens je reizen door de verdraaide sprookjeslanden om de beeldschone Prinses Fiona te redden.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands GameCube Actie Avontuur Familie
Product
 

El Tigre

Miracle City word overvallen door groepen van skeletten die de inwoners van de stad terroriseren. In de chaos is er nog maar één hoop, El Tigre. Kies of je goed of slecht word, elke actie in de game bepaald het verloop van de game, en hoe het uiteindelijk afloopt met Miracle City.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Ratatouille (losse cassette)

Ratatouille geeft een verfrissende kijk op platform games, het spel neemt je mee op verschillende leuke mini-games met snelle en leuke gameplay.

Je speelt met Remy de rat die bekend is uit de gelijknamige film. Het spel kent originele missies op locaties die je kent uit de film.

€ 5.00

Meerinformatie

Tweedehands GameBoy Advance Actie Avontuur Familie
Product
 


Harry Potter And the Deathly Hallows Part 1

In het eerste deel van deze ontknoping uit de Harry Potter reeks leef je toe naar de lang verwachte strijd met Heer Voldermort.

In de voorbereiding op deze epische strijd zul je je moeten ontdoen van talloze volgenlingen van Voldermort zoals de dooddoeners, dementors, bloedhonden en vele andere uit de films bekende tegenstanders.

Ga de strijd aan met je inmiddels enorme arsenaal aan magische aanvallen, en maak slim gebruik van je omgeving om de soms hordes tegenstanders te slim af te zijn!

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Actie Avontuur Familie
Product
 

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban

Het nieuwste deel in de succesvolle serie laat gamers in de huid kruipen van Harry, Ron, of Hermelien, terwijl zij hun gevaarlijkste en meest gevreesde vijanden tot nu toe treffen: de ontsnapte gevangene Sirius Zwarts en de gevreesde Dementors van Azkaban.

Voor de eerste keer kunnen gamers naast Harry Potter zelf ook spelen als zijn vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel. Ze kunnen wisselen tussen de personages om hun sterke kanten en vaardigheden te gebruiken, om op die manier puzzels op te lossen en vijanden te verslaan.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Kingdom Under Fire (zonder handleiding)

Alleen echte helden durven het op te nemen tegen een horde gevaarlijke vijanden. Vecht tegen de Dark Legions in een heroA¯sche zoektocht naar de Ancient Heart, een artefact met ongekende krachten. Werk zorgvuldig je vaardigheden en strategieA<€ 17.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur Familie
Product
 

Hannah Montana The Movie

Stap in het geheime dubbelleven van Miley Stewart en Hannah Montana in de videogame Hannah Montana The Movie! Dit is officiële game van de bioscoophit van 2009. Leef mee met Hannah Montana en haar leven van een rockster in Hannah Montana: The Movie. In dit verhaal leer je Miley Stewart kennen en de wereld die zij in Tennessee heeft achtergelaten. Breid de garderobe van Hannah en Miley uit met de outfits uit de film, en nog veel meer. Overdag ben je Miley, maar in het weekend verandert scholier Miley in de popster Hannah Montana.

Ga verder waar de film ophoudt en start opdrachten in je geboortedorp om hitsongs, concertpodia, leuke kleding en accessoires vrij te spelen. Hannah Montana: The Movie combineert de verhaallijn van de gelijknamige film met verschillende kermisachtige mini-games. Het is ook mogelijk om een virtuele optreden weg te geven, waarbij er op allerlei leuke instrumenten gespeeld kan worden!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur Familie
Product
 

Bee Movie Game (zonder handleiding)

In Bee Movie, gebaseerd op de gelijknamige film van DreamWorks Animation, kruipen spelers in de rol van de bij Barry B. Benson. Deze bij komt er op een dag achter dat dieven de honing uit hun korf hebben gestolen en het is dan ook Benson zijn taak om de honing terug te vinden. Tijdens de vijftien missies vlieg je door New York waarbij je zo goed mogelijk objecten moet ontwijken en moet oppassen voor de mensen die jou willen uitschakelen.

Later in de game krijg je ook de mogelijkheid om als mens te spelen, waarbij je achter de bijen aanzit met hulpmiddelen als een super camera en de Pollinator. Terwijl je vliegt door New York kun je met beide personages verschillende minigames doen. Zo zijn er minigames waarbij je tegen het verkeer in moet vliegen, of over een tennisbaan waar je de tennisballen moet ontwijken. Later zul je ook verschillende voertuigen krijgen waarmee je je nog sneller kunt verplaatsen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

Over the Hedge

Over the Hedge is gebaseerd op de nieuwe film van DreamWorks Animation waar iedereen naar uitkijkt. Dit wilde en avontuurlijke spel neemt je mee op een interactief avontuur dat verder gaat dan het verhaal van de film. In de rol van de wasbeer GJ, de eekhoorn Hammy en het stinkdier Stella, verander je een buitenwijk vol gevaarlijke hindernissen en valstrikken in je eigen speeltuin.

Voor de diverse puzzels en mini-spellen kun je wisselen tussen twee van de vier hoofdpersonages, of je kunt samenwerken met een vriend om de obstakels te overwinnen.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 


Disney's Dinosaur

Het verhaal van drie prehistorische dieren die weten te overleven in een wereld van chaos.

Een grote meteoriet treft de aarde in het Krijt en veroorzaakt catastrofale klimatologische veranderingen. In deze wereld van chaos moeten de drie helden, Aladar, de Iguanodon, Zini de lemur en Fliade pteradon een kudde van Dinosauriers naar een nieuw leefgebied leiden waar ze in vrede kunnen leven. Op deze lange tocht kent vele ontmoetingen, sommige vriendelijk, andere niet. Daarnaast moeten de helden ook een aantal opdrachten volbrengen.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 1 Actie Avontuur Familie
Product
 

Shining Stars Super Starcade

Shining Stars is een virtuele wereld waar kinderen de sterren een eigen naam kunnen geven, speel spellen, maak sripverhalen, stuur kaarten, maak plezier en maak contact met anderen. Russ Berrie is een leider in pluche speelgoed en heeft zich bij de troepen van de Internationale sterren gevoegd.

€ 4.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Actie Avontuur Familie
Product
 

LEGO Marvel Super Heroes

LEGO Marvel Super Heroes bevat een origineel verhaallijn met alle Marvel superhelden en schurken erin. Spelers kunnen kiezen uit Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en nog veel meer Marvel personages.

Spelers bundelen de krachten om Loki en een tal van andere Marvel schurken te weerhouden van het ontwikkelen van een superwapen waarmee de wereld vernietigd kan worden.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 3 Actie Avontuur Familie
Product
 

El Shaddai Ascension of the Metatron

El Shaddai: Ascension of the Metatron vertelt het verhaal van Enoch, een engel die naar de aarde is gekomen om te bemiddelen tussen God en de gevallen engelen. God wil de aarde laten overstromen zodat alle gevallen engelen ten onder gaan. Aan Enoch de taak om de engelen op te sporen om zo de overstroming te voorkomen.

De gameplay van El Shaddai is in principe heel simpel. Vechten doe je met een knop en draait vooral om timing. Druk je de knop langer in dan voer je een krachtigere aanval uit, druk je deze snel achter elkaar in dan maak je ook snelle slagen. Het draait hierbij om het zo vloeiend mogelijk combineren van verschillende vechtbewegingen. Om een voordeel ten opzichte van vijanden te behalen kun je ook hun wapens stelen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox 360 Actie Avontuur Familie
Product
 

Bratz Rock Angelz

Speel als een van de vier Bratz Girls in de verschillende avonturen. Doe het haar van de dames en natuurlijk de make up. Ga shoppen voor de laatste mode. Reis naar exotische locaties over de hele wereld.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product
 

LEGO Batman

LEGO Batman: The Videogame brengt de one-and-only Caped Crusader tot leven. Players nemen de controle over het dynamische duo Batman en Robin.

Bevecht de meest gevreesde criminelen van Gotham City's The Joker, The Penguin, Catwoman e Scarecrow. Met een collectie high-tech suits, gadgets en cutting-edge wagens brengen de helden gerechtigheid.

€ 19.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo DS Actie Avontuur Familie
Product
 

LEGO Movie the Videogame

In een verhaal dat voortkomt vanuit de film, zal LEGO Movie de game de speler in de rol van Emmet plaatsen. Emmet is een normale, altijd brave, totaal niet opvallende LEGO minifigure die door wat vreemde omstandigheden word aangezien tot de redder van de wereld.

Spelers gaan met Emmet op een legendarisch avontuur om een kwade tirant te stoppen, een avontuur waar Emmet hopeloos, en hilarisch, niet op voorbereid is.

€ 22.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii U Actie Avontuur Familie
Product
 

Skylanders Giants Starter Pack

Bevroren in onze wereld, Levend in hun wereld. Duizenden jaren geleden vochten de Skylanders Giants epische gevechten maar werden verbannen naar onze planeet.

Met een nieuwe dreiging is het tijd om hen terug te brengen. Alleen jij kan ze op de Portal of Power zetten om hun krachten los te laten in de Skylands.

De starter pack bevat:

- De game Skylanders Giants
- Portal of Power
- 3 Skylanders figuren
- 1 Karakter collectie poster*
- 3 Sticker vellen met geheime codes*
- 3 Trading Cards*


*deze items zijn bij een gebruikt exemplaar niet altijd aanwezig.

€ 9.99

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Actie Avontuur Familie
Product
 

Ty The Tasmanian Tiger 2

De populaire Tasmaanse Tijger is weer terug om de Australische binnenlanden te bevrijden in TY the Tasmanian Tiger 2. De wilde maar populaire boemeranggooiende buidelwolf TY leidt je door een perfect geanimeerd nieuw 3D-avontuur, dat zich afspeelt in het ruige maar wonderschone Australië. TY the Tasmanian Tiger 2 pakt de draad op waar de eerste populaire actiegame eindigde.

De hoofdpersonen uit het land der tegenvoeters hebben zich vermenigvuldigd, en de actie ook! De gemene Boss Cass is uit de Currawong gevangenis ontsnapt en wil de wereld veroveren met een leger Überreptielen. En onze boemeranggooiende held TY mag nu met zijn maatjes van het Burramudgee Bush Rescue team proberen dit plan te verijdelen!

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands Xbox Actie Avontuur Familie
Product
 

Dora redt de Sneeuwprinses (losse disc)

Help de Sneeuwprinses. Red haar. Ze zit in het sneeuwbos dat is betoverd. Maak sneeuwpoppen, ski, en bestuur een slee. Speel alleen of met een vriend of vriendin.

€ 7.00

Meerinformatie

Tweedehands Nintendo Wii Actie Avontuur Familie
Product
 

Jak 2 Renegade

Jak is terug. De langorige Jak en zijn harige helper Daxter zijn terug in een nieuwe reeks futuristische avonturen, maar deze keer is er iets veranderd aan onze held... De game gaat verder waar het origineel eindigde: in Jak II stapt het duo door een tijdspoort regelrecht de problemen in.

Jak wordt gearresteerd door schurken in een rood pakje die de bevelen opvolgen van de mysterieuze Baron Praxis. Daxter blijft in zijn eentje achter en probeert hulp te zoeken om zijn vriend uit de penarie te helpen. Twee jaar later wordt Jak eindelijk bevrijd door zijn erg laat opduikende kleine vriendje, en ze gaan samen op weg op zoek naar gerechtigheid en een manier om weer in hun eigen tijd terecht te komen.

€ 14.99

Meerinformatie

Tweedehands PlayStation 2 Actie Avontuur Familie
Product