Dance Central 3 (Kinect)

De populairste dansgame voor Kinect komt dit najaar terug met nieuwe features, zoals een multiplayer party mode voor maximaal 8 dansers. Met een soundtrack met ruim 40 nieuwe nummers, van de disco grooves van de 70's tot de laatste danshits komt Dance Central 3 met de lekkerste soundtrack tot nog toe.

Met de authentieke choreografie waar Dance Central bekend om is, leer je favoriete dansroutines van vroeger en de vetste moves van nu. Maak je dit najaar vast klaar om de dansvloer op te gaan met Dance Central 3, alleen op Kinect voor de Xbox 360.

€ 19.99

Tweedehands producten Xbox 360 Games
Product
 

Pokemon Black Version

De nieuwe generatie van Pokemon is er weer!

In Pokemon Black en Pokemon White is het weer aan jou de taak om de Pokemon kampioen te worden, ditmaal in de volledig nieuwe regio Unova. Een nieuwe Pokemon betekent natuurlijk ook weer nieuwe monsters: maar liefst 156 nieuwe wezentjes zijn toegevoegd, wat het totaal brengt op 651 (!) Pokemon.

Het spel heeft een prachtige mix van 2D en 3D graphics, en kent vele mogelijkheden om met je vrienden te ruilen, te vechten of zelfs minigames te spelen.

€ 49.99

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

Nintendo 2DS (Black Blue)

De Nintendo 2DS is het nieuwste lid van de Nintendo 3DS-familie en je draagbare venster naar een wereld vol geweldige spellen en mogelijkheden! Maak verbinding met vrienden en de wereldwijde Nintendo-gemeenschap voor ongekende opties om je spelpezier te delen. Geniet van een hoger niveau van draagbaar spelvermaak met de Nintendo 2DS.

Speel Nintendo 3DS-spellen in 2D
Duik direct in de beroemde Nintendo-franchises die je nergens anders vindt en beleef Zelda, Mario, Star Fox en meer! Als deel van de Nintendo 3DS-familie, kun je op Nintendo 2Ds alle Nintendo 3DS-spellen spelen in 2D. Met een geweldige catalogus spellen die elke maand groeit, valt er voor iedereen heel wat te genieten.

De Nintendo 2DS is met terugwerkende kracht geschikt voor alle Nintendo DS-spellen, dus kun je een enorme hoeveelheid oudere spellen opnieuw spelen of ontdekken!

€ 69.00

Tweedehands producten Nintendo 3DS Spelcomputers
Product
 

Assassin's Creed Brotherhood (essentials)

Ezio is terug in de nieuwe Assassins Creed. Hij neemt het op tegen de sterke Tempeliers in Rome. Het centrum van macht, hebzucht en corruptie. Om alle tyrannen te verslaan zal Ezio een "Brotherhood" moeten verzamelen en aansturen.

Voor de eerste keer heeft Assassins Creed een multi player modus. Speel als een Tempelier of Assassin en probeer je target te grazen te nemen zonder dat ze het door hebben. Een echte aanrader voor iedereen.

€ 2.99

Tweedehands producten Playstation 3 Games
Product
 

Disney Infinity 2.0 Captain America Figure

Disney Infinity 2.0 Captain America figuur. De Disney Infinity 2.0 figuren zijn op alle versies van Disney Infinity 2.0 te gebruiken. (werkt niet op de oude Disney Infinity game)

€ 9.99

Tweedehands producten Merchandise Game Merchandise
Product
 

Super Mario Maker

In Super Mario Maker voor de Wii U kun je met de Wii U GamePad je eigen Mario-levels in 2D maken. Met één druk op de knop wissel je tussen de graphics die je kent van de NES, en die van New Super Mario Bros. U op de Wii U.

Je kunt levels maken die je nog nooit in een Mariogame hebt gezien, waarin Goomba's rondlopen met Piranha Plants op hun hoofd, of waarin je opeens een enorme stapel Koopa Troopa's tegenkomt. Gebruik je fantasie en ontwerp de gaafste levels!

Super Mario Maker bevat een hoop functies waardoor het niet alleen leuk is om de levels te spelen, maar ook om ze te maken!

€ 14.99

Tweedehands producten Nintendo Wii U Games
Product
 

Now That's What I Call Sing 2 Microphone

Met 30 enorme hits om mee te zingen voor jou en je vrienden.

- ZING TEGEN DE COMPUTER: Zing solo tegen maximaal 3 CPU's, of zing als team met een vriend.
- ZING MET VRIENDEN: 8 spelers zingen tegelijkertijd met een mix van USB-microfoons en smartphone mics.
- CLASSIC: Zing een lied solo of speel tegen je vrienden. De speler met de hoogste score wint.
- DUET: alleen multiplayer. Zing een echt duet met je vrienden waar elke speler hun deel zingt.
- PASS THE MIC: Speel met een partner die een mic deelt.
- BY HEART: Zoals 'Classic' mode, maar sommige van de lyrics verdwijnen tijdens de ronde.

€ 26.99

Tweedehands producten Xbox One Games
Product
 

EyePet Friends (Move)

De vrolijke Eyepet huisdieren zijn terug, en ze hebben vrienden meegenomen.

Het digitale huisdier komt wederom tot leven in je woonkamer met de technologie van Playstation 3 en in combinatie met Playstation Move. Je kunt nu twee huisdieren tegelijk opvoeden, dus dubbel zoveel plezier!

€ 9.99

Tweedehands producten Playstation 3 Games
Product
 

Disney Infinity 2.0 Hawkeye Figure

Disney Infinity 2.0 Hawkeye figuur. De Disney Infinity 2.0 figuren zijn op alle versies van Disney Infinity 2.0 te gebruiken. (werkt niet op de oude Disney Infinity game)

€ 9.99

Tweedehands producten Merchandise Game Merchandise
Product
 

Oddworld Adventures 2 (losse cassette)

De vreemde wereld van Abe lijkt helemaal niet op die van ons met zn geheimzinnige doorgangen naar onbekende gebieden en Abes vermogen om vijanden gek te maken met windjes. In deze spelcassette gaat onze rimpelige held, die kan telecommuniceren met botten, op weg naar Necrum, waar de gluiperige Glukkons de graven leegroven van Abes Mudokonvolk. In dit spel moet je ervoor zorgen dat andere spelfiguren karweitjes opknappen voor Abe of, als het de bevriende Mudokons betreft, samen met Abe. Als je op de Aknop van de vierpuntsdruktoets drukt, kan Abe wat eenvoudige zinnetjes zeggen. Met Hello!, Wait!, Work!, Follow Me en andere commandos kun je jouw Mudokonmaatjes laten stoppen met dagdromen om jou te helpen bij het omzetten van schakelaars, het openen van deuren en het ontwijken van de slijmerige Sligs. Abe kan zichzelf niet alleen oprollen tot een klein balletje om door de kleinste gaatjes te rollen, hij verstaat ook de unieke kunst om eenvoudig langs de vijand te glippen zonder te hoeven vechten. Druk A(C)A(C)n keer op de Selectknop om Abe overal door te laten rollen. De unieke besturingswijze en de werkelijk bizarre wereld van Abe maken Oddworld II als spelcassette vooral geschikt voor oudere spelers. Er zijn twee moeilijkheidsniveaus en verderop in het spel krijgen spelers de kans om de hersenen van zowel de Glukkons als de Sligs te beheersen en te besturen, wat natuurlijk tot dolkomische situaties leidt.

€ 7.00

Tweedehands producten Gameboy Color Games
Product
 

Championship Manager 2010 (Speciale Editie)

De topserie Championship Manager doet opnieuw zijn intrede met de meest succesvolle aflevering uit de saga! Met een vergedreven realisme dankzij een nieuwe eigen grafische 3D-engine en nog diepgaander mogelijkheden van management, bevestigt de serie met brio zijn leiderspositie in het domein van het management van een voetbalclub. Kenmerken: - 3D-engine: een animatie-engine herzien in 3D voor de wedstrijden, met 5 verschillende gezichtspunten en meer dan 500 animaties voor elke speler. - CHAMPIONSHIP MANAGER SEASON LIVE: een maandelijkse update zodat de spelers de laatste gegevens van het seizoen 2009/10 kunnen downloaden - maandelijks bijgehouden, het hele seizoen lang. (1 update elke maand gedurende 6 maanden - Inhoud Optioneel). - CREATIE VAN TAKTIEKEN: creatie van combinaties voor de trappen geoefend tijdens de trainingen in 3D en om opnieuw te gebruiken tijdens de wedstrijden, om nog beter te presteren. - AANWERVINGSNETWERKEN: het systeem voor het zoeken van spelers werd grondig herzien om de werkelijkheid nog meer te benaderen en ook de manier waarop de trainers hun nieuwe topspelers zoeken werd gewijzIgd! Voor de eerste keer kunt u uw eigen netwerk van zoekers wereldwijd creeren. - TRAINING: werk een programma van collectieve of individuele training uit aan de hand van 16 verschillende ateliers en woon de trainingen bij dankzij de 3D-motor om vervolgens de beste elementen op strategische wijze uit te zoeken (40 verschillende attributen per speler).

€ 6.99

Tweedehands producten PC Gaming Games
Product
 

The Legend of Zelda Skyward Sword L.E. Gouden Remote

Zelda Skyward Sword Limited Edition

Deze versie bestaat uit een exemplaar van het spel en een cd met orkestuitvoeringen van de iconische muziek uit de hele geschiedenis van de franchise, zoals die wordt uitgevoerd tijdens de The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony concerten.

Daarnaast bevat de bundel ook een zeldzame gouden Wii-afstandsbediening Plus die is versierd met de Hylian Crest, oftewel het wapen van Hyrule.

€ 89.99

Tweedehands producten Nintendo Wii Games
Product
 

Wii Motion Plus (Black)

Nintendo's Wii MotionPlus herdefinieert spelbesturing door sneller en nauwkeuriger bewegingen weer te geven in een driedimensionale ruimte.

De Wii MotionPlus wordt aan het einde van de Wii-afstandsbediening bevestigd. Samen met de versnellingsmeter en de sensorbalk zorgt het accessoire ervoor dat positie en ori?atie van de arm van de speler uitgebreider wordt gevolgd. Hierdoor genieten spelers een ongekende precisie en worden ze meer dan ooit door het spel meegesleept.

Iedere lichte arm- of polsbeweging van de spelers wordt rechtstreeks en exact hetzelfde op het scherm weergegeven, waardoor er een 1:1-reactie in hun spel teweeg wordt gebracht.

Let op!
Dit is het losse blokje dat een Wii Remote zonder Wii Motion Plus toch Wii Motion Plus ondersteuning geeft. Exclusief afgebeelde Wii Remote controller.

€ 14.99

Tweedehands producten Nintendo Wii Accessoires
Product
 

Now That's What I Call Sing Microphone

Ga voor de de microfoon staan voor 'Now That's What I Call Sing! Met nummers van Calvin Harris, Sia, Rita Ora en 31 andere grote artiesten in de ultieme karaoke-feestervaring.

Now That's What I Call Sing, is inclusief USB-microfoon.

€ 22.99

Tweedehands producten Xbox One Games
Product
 

Jam Sessions

Als je geen gitaar mee kunt nemen, neem dan je DS mee! Of je je nou even flink wilt laten gaan op metal of juist rustig wilt relaxen met wat akoestische muziek, Jam Sessions is het draagbare gitaarspel. Door je DS in een gitaar te veranderen, zorgt Jam Sessions DS ervoor dat je bijzonder realistische gitaarmuziek kunt creeren die ongetwijfeld een gevoelige snaar zal raken.

In Jam Sessions wijs je bepaalde gitaarakkoorden toe aan de richtingsknop en verander je je stylus in een plectrum. Als je van akkoord wilt wisselen, druk je de richtingsknop simpelweg de betreffende kant op en laat je je plectrum over de virtuele snaren gaan op het touchscreen. Het resultaat is een opvallend realistisch geluid, of je nu een elektrische of akoestische gitaar bespeeld.

€ 0.99

Tweedehands producten Nintendo DS Games
Product
 

De Sims 3 Buitenleven Accessoires (Add On)

Je Sims kunnen voor de allereerste keer de mooiste spullen voor buiten in huis halen. Of ze nou de veranda willen opleuken, in de stemming willen komen met een nieuw bubbelbad of het ultieme tuinfeest willen geven; je Sims kunnen zich helemaal uitleven met de nieuwste spullen voor buiten.Laat je Sims een luxe leventje leiden in de buitenlucht:Je Sims kunnen voor de allereerste keer de mooiste spullen voor buiten in huis halen.

€ 13.99

Tweedehands producten PC Gaming Games
Product
 

Battlefield 3 (classics)

Battlefield 3 laat de concurrentie ver achter zich door de mogelijkheden van Frostbite 2, de krachtige, nieuwe game-engine van DICE.

De geavanceerde technologie van deze engine vormt de basis van Battlefield 3 en levert sublieme grafische kwaliteit, een intense beleving van uitgebreide omgevingen, gigantische verwoestingen, dynamische audio en superrealistische personages. Kogels vliegen om je oren, muren storten in en je moet constant dekking zoeken voor verwoestende explosies.

De oorlogservaring is ongekend intens en interactief. In Battlefield 3 neem je de rol aan van een elite-marinier. Zodra je in de game stapt, moet je levensgevaarlijke missies uitvoeren op locaties over de hele wereld, zoals Parijs, Teheran en New York.

€ 1.99

Tweedehands producten Xbox 360 Games
Product
 

The Legend of Zelda a Link Between Worlds

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds gaat verder waar het verhaal van The Legend of Zelda: A Link to the Past uit 1992 voor de Super NES ophield, met een nieuw avontuur in het koninkrijk Hyrule.

De 3D-beelden van Nintendo 3DS brengen een nieuwe laag aan diepgang naar de spelwereld en laten je als nooit tevoren hoogteverschillen waarnemen. Ooit was het misschien moeilijk om het verschil in verdiepingen te zien, maar nu is alles klaarhelder, wat meer realisme aan de gevechten en het verkennen van de kerkers toevoegt!

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds introduceert een gloednieuw aanbod aan puzzels en kerkers! Deze keer kan Link over muren bewegen, alsof hij een levende tekening is! Dit geeft je een compleet nieuw perspectief, laat je denken in een nieuwe dimensie en hele nieuwe soorten puzzels oplossen!

€ 19.99

Tweedehands producten Nintendo 3DS Games
Product
 

Drag me to hell

Christine Brown is een ambitieuze financieel adviseur met een leuke vriend, professor Clay Dalton. Het leven lacht haar toe, tot de dag dat de mysterieuze mevrouw Ganush aan haar bureau zit. Christine weigert haar aanvraag voor uitstel van betaling en laat de vernederde oude dame afvoeren door de beveiliging. Na werktijd belaagt deze mevrouw Ganush haar echter en spreekt over Christine een gruwelijke vloek uit, die haar leven tot een hel zal maken.

Opgejaagd door demonen en onbegrepen door haar sceptische vriend, schakelt ze de hulp in van een medium. Die komt met een krankzinnig plan om de vloek op te heffen. Terwijl Christine tot het uiterste moet gaan om bevrijd te worden, dringen de boze krachten steeds dieper tot haar door...

€ 4.99

Tweedehands producten Blu ray Films
Product
 

Deus Ex

In Deus Ex kom je in de schoenen te staan van de futuristische anti-terreuragent J C Denton in een grimmig en gewelddadig avontuur vanuit het perspectief van de ik-persoon waarin de beste elementen uit sluipactie, strategie, schiet en RPG spellen worden gecombineerd tot een echt unieke ervaring.

De actie speelt zich af in het Amerika van de nabije toekomst, een land dat gekweld wordt door een plaag die de naam 'the Gray Death' draagt en verscheurd is door een oorlog over het geneesmiddel, het vaccin Ambrosia. De voorraad Ambrosia is gering en de prijs ervan stijgt zo hoog dat het buiten bereik komt van het grote publiek; dat vervolgens zijn toevlucht tot terrorisme neemt om het hoofd boven water te houden.

Jouw orders zijn weinig verrassend, namelijk de onrust de kop in te drukken, maar als je verder in het spel komt, begin je de bevelen, plus diegenen die ze geven, in twijfel te trekken. Corruptie, samenzweringen en spionage hangen in de lucht. Jij moet beslissen wie je vertrouwen kunt - en wie niet.Op het eerste gezicht lijkt Deus Ex een standaard first-person shooter, maar onder het oppervlak schuilt een veel complexere game.

€ 9.99

Tweedehands producten Playstation 2 Games
Product
 

vacatures autobedrijf fietsenwinkel paardensport reisbureau woonwinkel Zweden Zwitserland wintersport gemeentenhuis speelgoed muziekwinkel tuinartikelen vlijmen Emiraten Hongarije Tsjechië Switzerland Duitsland shop46 consumentenelektronica vacature boerenland elektrotechniek england website austria sweden website poland sport russia witgoed sexshop Italy belgium germany online maasdriel bommelerwaard politieberichten yokie gelderland france kerkdriel electro autobanden elektronica speurmachine bouwmarkt fitness