Hayman BLH 03 woodblock

woodblock, nylon, groot block, hoge stemming, met schroef

De Hayman BLH-03 is een duurzaam nylon “Wood” Block, ook wel een Jam Block genoemd. Hij is uiterst stevig, zogenaamd “high pitch” en te bevestigen aan iedere percussieset of aan een statief van een drumstel (3,8 inch). Ze zijn gemaakt om harde klappen te kunnen verdragen en worden veel gebruikt in Salsa, Cubaanse en Latijns Amerikaanse muziek, maar ook in de pop- en rockmuziek komen ze steeds vaker voor om een groove te verstevigen of aan te kleden.

€ 32.39

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Woodblocks Hayman
Product
 

Hayman BSB 05 2 tonige woodblock

2-tonige woodblock, nylon, klein, met klem

De Hayman BSB-05 kun je vergelijken met agogo-bells, maar valt onder de woodblocks, tegenwoordig ook regelmatig grooveblock genoemd. Het is een combinatie van 't geluid en de functionaliteit van een (dubbel) woodblock en agogo-bells. De 2 'bellen' van van de BSB-05 verschillen een grote terts in toonhoogte en zijn helder en vrij hoog (high pitch) van klank. Ze zijn voorzien van een klem voor bevestiging aan een drumstatief (9,5mm / 3,8 inch).

- kleur: paars en geel
- helder, hoog geluid (high pitch)
- grote terts verschil
- met bevestingsklem (3/8”, 9,5 mm)
- robuust kunststof

€ 40.39

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Woodblocks Hayman
Product
 

Hayman BLL 04 woodblock

woodblock, nylon, groot block, lage stemming, met schroef

De Hayman BLL-04 is een duurzaam kunststof “Wood” Block, ook wel een Jam Block genoemd. Hij is uiterst stevig, “low pitch” en te bevestigen aan iedere percussieset of aan een statief van een drumstel (3,8 inch). Ze zijn gemaakt om harde klappen te kunnen verdragen en worden veel gebruikt in Salsa, Cubaanse en Latijns Amerikaanse muziek, maar ook in de pop- en rockmuziek komen ze steeds vaker voor om een groove te verstevigen of aan te kleden.

€ 40.39

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Woodblocks Hayman
Product