Korala UKT 910 Performer Series tenor ukelele

tenor ukelele, geheel dao hout, met gitaarmechanieken

De UKCT-910 is een lust voor het oor én het oog! De sopraan ukelele is gemaakt van dao hout, een hardhoutsoort met en bijzonder fraaie nerfstructuur. Zowel het bovenblad als de zij- en achterklant is bij dit instrument gemaakt van dao. Het geheel is afgewerkt met schildpadeffect binding en rozet rondom het klankgat. Ook is het instrument voorzien van gitaarmechanieken, wat het (fijn)stemmen én het gestemd houden van de ukelele gemakkelijk maakt. Met deze Korala ukelele staat een gegarandeerd goede prijs-kwaliteitsverhouding buiten kijf!Dit product is per 2020-08-24 00:00:00 weer voorradig.

€ 71.25

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Tenor ukeleles Korala
Product
 

Korala UKT 210 Performer Series tenor ukelele

tenor ukelele, geheel sapele, met gitaarmechanieken, toets van engineered hout

De UKT-210 van Korala is een tenor ukelele met een body van sapele-hout en een toets van Cites-vrij engineered hout.

Sapele-hout wordt ook wel eens Afrikaans mahonie genoemd. Tonaal doet sapele alles wat mahonie doet, met wat extra helderheid in het hoog. Een ander belangrijk aspect van sapele is dat het duurzaam hout is. Verder is de UKT-210 voorzien van gitaarmechanieken, waardoor hij makkelijk te (fijn)stemmen is en langer op stemming blijft.

De UKT-210 is een elegant bescheiden uke met een warme klank voor een gunstige prijs.
Dit product is per 2020-12-23 00:00:00 weer voorradig.

€ 92.75

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Tenor ukeleles Korala
Product
 

Korala UKT 450 Performer Series tenor ukelele

tenor ukelele, massief spruce bovenblad, sapele b&s, toets van engineered hout

De Korala UKT-450 is een esthetische tenor ukelele met een massief sparren (spruce) bovenblad, sapele zij- en achterblad en een toets van duurzaam engineered hout. De UKT-450 is voorzien van gitaarmechanieken, wat ten goede komt van een stabielere stemming en wat fijnstemmen vergemakkelijkt.

€ 116.55

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Tenor ukeleles Korala
Product
 

Korala UKT 250 Performer Series tenor ukelele

tenor ukelele, massief sapele bovenblad, gitaarmechanieken, toets van engineered hout

Deze tenor ukelele van Korala heeft een massief sapele bovenblad, sapele zij- en achterblad, een toets van duurzaam engineered hout en gitaarmechanieken. De gitaarmechanieken zorgen ervoor dat de ukelele goed op stemming blijft en veel makkelijker te (fijn)stemmen is. De UKT-250 is zeer geschikt voor beginnende spelers, maar ook de gevorderde speler zal geïnspireerd worden door de helder zomerse klank van deze uiterst fraaie ukelele.

Ook verkrijgbaar met Fishman 201 EQ en als de UKT-250-E.

€ 120.85

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Tenor ukeleles Korala
Product
 

Korala UKT 36 tenor ukelele

tenor ukelele, mahonie, met gitaarmechanieken, toets van engineered hout

Een degelijk vervaardigde tenor ukelele met een body van gelamineerd mahoniehout en een toets van engineered hout. Een stijlvolle ukelele voor een zeer scherpe prijs. Deze UKT-36 heeft een mooie klank en is een perfecte ukelele voor serieuze beginners die meer willen dan een speelgoed of gekleurde ukelele.Dit product is per 2020-12-18 00:00:00 weer voorradig.

€ 57.50

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Tenor ukeleles Korala
Product
 

Korala UKT 310 Performer Series tenor ukelele

tenor ukelele, geheel gevlamd okoume, met gitaarmechanieken, toets van engineered hout

De allereerste indruk van deze Korala UKT-310 is die van pure luxe. Hert instrument heeft een prachtig schildpadeffect op zowel het klankgat als binding en rozet. De body is gemaakt van een ‘Curly’ grained exotisch mahoniehout om de retro look van Hawaii compleet te maken! De body is iets kleiner dan de vorige tenor modellen, maar de scale length is identiek. Dit geeft het instrument een meer verfijnde uitstraling. Gitaarmechanieken maken het gemakkelijk de ukelele te stemmen. Ook zal het instrument langer gestemd blijven. De UKT-310 heeft een diepe, warme sound met voldoende volume; ideaal voor een groot scala aan songs dus!
Dit product is per 2020-12-23 00:00:00 weer voorradig.

€ 157.55

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Tenor ukeleles Korala
Product