Boston CBJ 100 TG Standard Series koffer voor tenor banjo of gitaar banjo

koffer voor tenor banjo of gitaar banjo, hout, vormkoffer

Deze vormkoffer van Boston Musical Products (hout) met gewelfd deksel is ideaal voor transport en bescherming van uw tenor banjo of gitaarbanjo . De combinatie van stevige sloten, een tolex afwerking en een zeer scherpe prijs, maakt de prijs-kwaliteit verhouding van deze koffer zeer gunstig.

€ 73.15

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Banjo koffer Boston
Product
 

Boston CBJ 250 Softcase nylon softcase met polystyreen vulling voor gitaar folk tenor banjo

nylon softcase met polystyreen vulling voor gitaar/folk/tenor banjo, accessoire vak, schouderriemen

De Boston CBJ-250 is een stevige, lichtgewicht softcase met polystyreen vulling, bedekt met een zachte stoffen laag. De CBJ-250 is geschikt voor gitaar/folk/tenor banjo. Het is een vormkoffer waar uw banjo comfortabel in rust. Hals en brug worden beschermd en gezekerd door de uitsparingen in de bovenkant.

Het interieur is voorzien van een af te sluiten compartiment voor accessoires zoals bv plectra, snaren en een tuner. Uiteraard is hier ook ruimte voor uw portemonnee, uw sleutels en uw smartphone.
Aan de bovenkant vindt u een accessoire vak met ruimte voor uw bladmuziek of tablet.

U draagt de CBJ-250 met behulp van de 2 meegeleverde (afneembare) schouderriemen of eenvoudig via de nylon draaghengsels die de handen beschermen tegen snijden met een kunstleren handvat, die met klittenband beide hengsels bundelt.


€ 59.90

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Banjo koffer Boston
Product
 

Boston CBJ 100 FP Standard Series koffer voor folk banjo

koffer voor folk banjo, hout, vormkoffer

Deze vormkoffer van Boston Musical Products (hout) met gewelfd deksel is ideaal voor transport en bescherming van uw folk banjo. De combinatie van stevige sloten, een tolex afwerking en een zeer scherpe prijs, maakt de prijs-kwaliteit verhouding van deze koffer zeer gunstig.

€ 73.15

Meerinformatie

Muziekinstrumenten Banjo koffer Boston
Product