Boston ASK MSR Madagascar Series assortment box of 100 handcarved picks with Ergogrip

assortment box of 100 handcarved picks with Ergogrip, standard RH

10x clear horn
10x mixed horn
10x dark horn
10x bone
10x coconut
10x lomotra wood
10x clear nanto wood
10x andy wood
10x iron wood
10x dark rosewood

€ 508.30

Muziek Plectrumkits Boston
Product
 

Fender 0992279000 Genuine Replacement Part pickup set

pickup set, Yosemite J Bass®

A new generation of tone, Yosemite J Bass pickups are designed for rich, articulate sound in every combination. These single-coil Jazz Bass® pickups offer authentic Fender tone—growling lows with open highs. Alnico 5 magnets and Formvar-coated wiring create an expressive, well-defined voice that’s highly musical and dynamic—it fits in the mix with ease—while shellac coating controls potentially runaway feedback without compromising response.

Features

Formvar-coated wire
Shellac-dipped to reduce feedback
Flat-magnet height stagger
DC Resistance/Magnet Type:
Neck: 7.0KO/alnico 5
Bridge: 7.3KO/alnico 5
Includes installation hardware€ 92.15

Muziek Elektrische basgitaar pickups Fender
Product
 

Medeli DP330 BK digitale piano

digitale piano, 88 gewogen hamer actie toetsen (K6) 2 x 20 watt - BLACK

De Medeli DP330 is zeer geschikt voor keyboardspelers die de overstap maken naar een klavier met gewogen toetsen, uiteraard ook prima bespeelbaar voor de pianist die af en toe met een begeleiding muziek wil maken. De piano is namelijk voorzien van een complete begeleidingsmodule zoals men deze ook tegen komt in keyboards, er kan gespeeld worden met verschillende ritmes en begeleidingen. Ook dual en harmony-functies zijn ingebouwd.

Er is tevens een split-functie beschikbaar zodat er verschillende geluiden bespeeld kunnen worden in de linker- en rechterhand, bijvoorbeeld kan met de linkerhand een basgeluid gespeeld worden en in de rechterhand een pianogeluid. De DSP kan worden gebruikt om diepte te geven aan het geluid door een lange of korte galm toe te voegen.

Een simpele, maar krachtige, opnamefunctie is ingebouwd. De begeleiding plus 5 aparte sporen kunnen worden opgenomen in 1 van de 10 songs. Deze songs kunnen op een later tijdstip worden afgeluisterd, of worden vervangen door een nieuwe song.

Een extra functie op dit instrument is dat er een keuze is om een alternatieve stemming te bespelen. Er is keuze tussen de volgende ladders; Pytha, Major, Minor, Mean Tone, Werck, Kimberg

Specificaties:

Klavier: 88 gewogen hammer action toetsen (K6)
Display: LCD
Polyfonie: 128
Klanken: 500
Begeleidingen/Styles: 200 + 10 users
Registraties: 32
Songs: 60
Demo: 5
Opname: begeleiding + 5 sporen, 10 songs
Aansluitingen: DC-power, Hoofdtelefoon (6,3 mm jack), Pedalen, USB, MIDI In, MIDI out, Aux-In/Aux out (6,3 mm stereo jack)
MIDI: USB-MIDI, MIDI in, MIDI out
Netvoeding: DC 15 volt/2500mA
Versterker: 2 x 20 wattt
Afmetingen: 1380 x 485 x 840 mm (bxdxh)
Gewicht: 44 kg
Meegeleverd: Stroomadapter, handleiding

Voor dit artikel geldt een ander transporttarief dan gebruikelijk, neem contact op voor meer informatie.

€ 712.75

Muziek Digitale piano Medeli
Product
 

Medeli DP280K RW digitale piano

digitale piano, 88 gewogen graded hamer actie toetsen, triple sensor (K8) 2 x 20 watt - ROSEWOOD

De Medeli DP280K, Een piano voor de pianist met hogere eisen wat betreft klavier en speelplezier. De Medeli DP280K is voorzien van het hoogwaardige K8 klavier van Medeli. Het klavier is voorzien van een coating welke het gevoel geeft op een klavier te spelen met een ivoren toplaag. Het klavier is voorzien van 4 sensoren zodat ook het loslaten van de toets word geregistreerd.

Voor studie is het handig dat er een externe audiobron kan worden aangesloten zoals bijvoorbeeld een mp3-speler of CD-speler waardoor er meegespeeld kan worden met bestaande muziekstukken.
De dual en harmony-functies maken het geheel nog smeuiger door een extra geluid te kunnen toewijzen aan de gespeelde partij. De dual-functie voegt een tweede geluid toe waardoor het geheel nog voller gaat klinken omdat de indruk word gewekt dat er twee instrumenten tegelijkertijd spelen. De harmony-functie voegt een harmonie toe in de gespeelde toonsoort zodat er een soort duet ontstaat.

Wanneer een pianogeluid is geselecteerd zal het indrukken van het sustainpedaal de snaarresonantie en resonantie van het klankbord simuleren zoals deze op een akoestische piano ook klinkt. De andere snaren zullen meeklinken en zal het geheel nog realistischer laten klinken.

De twinova-functie is handig in een lessituatie. Het klavier word verdeeld in twee gelijke delen zodat het linker en rechter deel exact hetzelfde geluid en toonhoogte heeft zodat les gegeven kan worden zonder extra piano.

Specificaties:

Klavier: 88 gewogen hammer action toetsen, triple sensor (K8)
Display: geen
Polyfonie: 128
Klanken: 20
Begeleidingen/Styles: geen
Registraties: geen
Songs: 60 met lesmethode
Demo: 1 piano-demo, 20 voice-demo's
Opname: 1 spoor, 5 songs
Aansluitingen: DC-power, Hoofdtelefoon (6,3 mm jack), Pedalen, USB, Aux-In/Aux out (6,3 mm stereo jack)
MIDI: USB-MIDI
Netvoeding: DC 15 volt/2500mA
Speakers: 2 x 20 watt
Afmetingen: 1320 x 440 x 853 mm (bxdxh)
Gewicht: 41,5 kg
Meegeleverd: Stroomadapter, handleiding

Voor dit artikel geldt een ander transporttarief dan gebruikelijk, neem contact op voor meer informatie.

€ 782.39

Muziek Digitale piano Medeli
Product
 

Medeli DP260 RW digitale piano

digitale piano, 88 gewogen hamer actie toetsen (K6S) 2 x 20 watt - ROSEWOOD

De Medeli DP260, een huiskamerpiano met 88 gewogen “hammer action” toetsen. Het K6S klavier van Medeli biedt een volledig gewogen klavier pianoklavier dat perfect is voor pianostudie en uiteraard om gewoon lekker piano te spelen. Het klavier speelt aan de linkerkant iets zwaarder dan aan de rechterkant, zoals dat ook bij een akoestische piano het geval is. Een degelijk klavier met goede expressieve eigenschappen voor een realistisch pianogevoel. Uiteraard is de aanslaggevoeligheid naar wens in te stellen.

De piano is geschikt voor muzikanten welke het instrument voornamelijk met de pianoklank bespelen, er is echter keuze uit een totaal van 16 verschillende klanken als piano, elektrische piano, vibrafoon, verschillende orgels, strijkers en accordeon.

Verder is er voorzien in functies als dual en split, en ook is er een simpele opnamemogelijkheid zodat het gespeelde muziekstuk kan worden opgenomen en op een later tijdstip kan worden terug geluisterd.

Een mooie functie voor pianostudie of les is de Twinova-functie. Het klavier word verdeeld in twee gelijke delen met exact dezelfde klank en toonhoogte zodat het bruikbaar is in een lessituatie zonder een extra piano te gebruiken (de linkerkant speelt en klinkt exact hetzelfde als de rechterkant).

Wanneer alleen pianospelen niet genoeg is, kan de DP260 ook gebruikt worden als aansturing van externe sequencersoftware en/of een DAW zodat complete muziekproducties kunnen worden opgenomen.

Specificaties:

Klavier: 88 gewogen hammer action toetsen (K6S)
Display: geen
Polyfonie: 128
Klanken: 16
Begeleidingen/Styles: geen
Registraties: geen
Songs: 60 met lesmethode
Demo: 1 piano-demo, 16 voice-demo's
Opname: 1 spoor, 5 songs
Aansluitingen: DC-power, Hoofdtelefoon (6,3 mm jack), Pedalen, USB, Aux-In/Aux out (6,3 mm stereo jack)
MIDI: USB-MIDI
Netvoeding: DC 12 volt/2500mA
Versterker: 2 x 20 watt
Afmetingen: 1320 x 440 x 815 mm (bxdxh)
Gewicht: 38,5 kg
Meegeleverd: Stroomadapter, handleiding

Voor dit artikel geldt een ander transporttarief dan gebruikelijk, neem contact op voor meer informatie.

€ 672.95

Muziek Digitale piano Medeli
Product
 

NUX B 3 wireless microphone system with XLR transmitter and receiver

wireless microphone system with XLR transmitter and receiver, USB charging cable included

The NUX B-3 is a rugged 2.4GHz wireless microphone system designed for those who want to enjoy their favorite wired microphone as wireless. The B-3 is a rechargeable battery powered system that quickly and easily connects to the mic and input xlr jacks. No wires at all and no costly batteries required as it is fully USB rechargeable.

The distance range limit is 100-feet outdoor and the latency is less than 4 milliseconds. And the most important; the audio quality is 32-bit 48 kHz. The distance range is quite enough for any kind of place, you can walk 60 feet away from the receiver and the signal will flow with no latency or a break. That’s the recommended range of use. Long lasting built-in battery simply can be charged with USB cable which is included the package.

How to operate?

- Turn on the transmitter and the receiver
Channel 1 is the default pairing channel. If you want to use different channel, click the same channel number on both transmitter and receiver. When the blue status LED stop blinking, it's all set.

- Connect the transmitter to microphone and connect the receiver to a device you want to connect the microphone (amplifier, speaker, mixer, camera or mobile phone)
If you are using B3 to connect to a camera or a mobile phone, please use the converter cables.

- Pairing up and sound check
Please make sure the connected device is ON, and check the signal before you increase the volume.

- Battery check and charging
When you turn ON the B3 wireless system, channel numbers will start to flash. You can see how much power left from 1 to 6. You can use the Y USB cable (included the package) and connect to any computer or a 5V phone charger unit to charge it.


Features

32-bit / 48KHz Hi-Resolution Sound Quality
6 Built-in switchable Channels
Super Low Latency /< 4ms
Range: 100 feet line-0-site Outdoors.
Dynamic Range: 108db
Operating Band / 2.4GHz ISM Worlwide
THD + Noise /< 0.02% (1KHz@-10dbFS)
Battery life: 5 Hours€ 168.95

Muziek Draadloze microfoon en gitaarsystemen NUX
Product
 

Fender 0094040049 Genuine Replacement Part 1952 Telecaster knurled knobs

1952 Telecaster knurled knobs, 2pcs, chrome

Pure Vintage Parts
From tone and volume knobs to pickup covers, bridge covers and more, Pure Vintage knobs and covers let you cosmetically customize your instrument or amplifier like never before.

These genuine replacement parts are created with period-correct personality in mind to the same specifications as early Fender parts, allowing players to give any Fender amp, guitar or bass a shot of vintage-accurate looks and tone.

Features

Set of two chrome-plated aluminum knurled domed control knobs
Includes mounting screws
Used on early ’50s Telecaster and Esquire® guitars
Fits most vintage and modern Telecaster guitars€ 28.15

Muziek Miscellaneous knobs Fender
Product
 

Fender 0075091000 Genuine Replacement Part tremolo assembly for American Standard Strat ('08 Present)

tremolo assembly for American Standard Strat ('08-Present), chrome

€ 112.35

Muziek Tremolo's Fender
Product
 

Fender 0992091000 Genuine Replacement Part tremolo saddles Pure Vintage Strat

tremolo saddles Pure Vintage Strat, chrome, set of 6

Pure Vintage Parts
Many of Fender’s Pure Vintage parts are crafted where possible on the same tooling and machinery as our original-era Fender parts. Whether you are personalizing, modifying or restoring, there is no better way to maintain the proud heritage and period-correct accuracy of your classic Fender instrument or amp.

Features

Set of six nickel-plated steel Stratocaster saddles
Completely retooled to vintage specs for crisp, clean look and feel
"Fender Pat. Pend." stamped on each saddle
Includes intonation springs, Phillips head intonation screws and hex saddle height adjustment screws
Introduced on 1954 Stratocaster® guitar
Used on American Vintage '56, '59, and '65 Stratocaster guitars
Fits most vintage and modern Stratocaster bridges with vintage (2 3/16") mounting spacing and vintage six-screw mounting design€ 57.30

Muziek Tremolo onderdelen Fender
Product
 

Fender 0998006706 Genuine Replacement Part Telecaster body (vintage bridge)

Telecaster body (vintage bridge), alder, black

Genuine Replacement Fender Body
Crafted at our Ensenada, Mexico, manufacturing facility, this genuine Fender Telecaster® guitar body is routed for a traditional SS pickup configuration is pre-drilled with four screw holes for vintage-style bridge mounting. It's topped with a gloss polyester finish for added durability on any stage.

This replacement body is for a Fender or Squier® by Fender guitar.

Features

Alder body
Gloss polyester finish
SS routing
No pickguard mounting holes
Four-screw vintage-style bridge mount
Four-bolt neck pocket mount
Jack retainer clip installed


€ 270.39

Muziek Gitaarbodies Fender
Product
 

Fender 0998003706 Genuine Replacement Part Stratocaster body (vintage bridge)

Stratocaster body (vintage bridge), alder, black

Genuine Replacement Fender Body
Crafted at our Ensenada, Mexico, manufacturing facility, this genuine Fender Stratocaster® guitar body is routed for a traditional SSS pickup configuration is pre-drilled with six screw holes for vintage-style bridge with wide 2-7/32" mounting. It's topped with a gloss polyester finish for added durability on any stage.

This replacement body is for a Fender or Squier® by Fender guitar.

Features

Alder body
Gloss polyester finish
SSS routing
No pickguard mounting holes
Six-screw vintage-style synchronized tremolo bridge mount (2-7/32"wide)
Four-bolt neck pocket mount€ 270.39

Muziek Gitaarbodies Fender
Product
 

Fender 0998003700 Genuine Replacement Part Stratocaster body (vintage bridge)

Stratocaster body (vintage bridge), alder, 3-tone sunburst

enuine Replacement Fender Body
Crafted at our Ensenada, Mexico, manufacturing facility, this genuine Fender Stratocaster® guitar body is routed for a traditional SSS pickup configuration is pre-drilled with six screw holes for vintage-style bridge with wide 2-7/32"" mounting. It's topped with a gloss polyester finish for added durability on any stage.

This replacement body is for a Fender or Squier® by Fender guitar.

Features

Alder body
Gloss polyester finish
SSS routing
No pickguard mounting holes
Six-screw vintage-style synchronized tremolo bridge mount (2-7/32"wide)
Four-bolt neck pocket mount€ 270.39

Muziek Gitaarbodies Fender
Product
 

Leonardo MVC 08 TR Lux series violin case for 8 4 4 violins (2x4) with 4 wheels and trolley system

violin case for 8 4/4 violins (2x4) with 4 wheels and trolley system

€ 544.00

Muziek Combi koffer Leonardo
Product
 

Dörfler DC18 W. Dörfler Series cello strijkstok 4 4

cello strijkstok 4/4, pernambuco, Parijs oog, met hiel, achthoekig

For demanding musicians of a superior level. Select quality pernambuco stick, 30 years of impeccable storage and dried. Excellent elastomechanic qualities. A bow is for the musician as important as the instrument that he wants to bring to life. The sound quality of a string instrument can only be achieved when both components fully harmonize.

CollectionPernambuco nickel-silver: Basic Bows W. Doerfler

Productdetails:
selected pernambuco stick
octagon
ebony frog with heel plate
Parisian eye
three-part button with eye
metal blanc winding


For Dörfler's pernambuco bows only selected woods are used, which have been perfectly stored and dried for appromimately 30 years. Thanks to its, despite great hardness and density, excellent elasto- mechanics this wood type is the first, or more even the only, choice for bow making of a high standard.

Pernambuco wood comes from northern and central east Brazil. The tree from which it is won is called Caesalpinia echinata, also known as Pau Brasil.

SUSTAINED COMMITMENT:
This rare tree species is listed under Cites 2* since June 2007, which means that the export is covered by far more effort than before. Dörfler is a member of the I.P.C.I. organisation, which takes care of the reforestation of this valuable tree species. However as the trees grow very slowly, it will take some time before they can be used for bow making.

€ 344.75

Muziek 4 4 cello strijkstokken Dörfler
Product
 

Dörfler DA9 Nickel Silver Collection altviool strijkstok 4 4

altviool strijkstok 4/4, massaranduba, Parijs oog, met hiel, achthoekig

Beginner’s model with very good, round massaranduba wood stick. This type of wood sits comfortably in the hand of the musician and is also suitable for very young beginners.

CollectionBrasil wood: Brazil wood nickel silver collection

Productdetails:
very good brazil wood stick
octagonal
ebony frog full lined
Parisian eye
three-part button with eye
metal blanc winding


Dörfler's Brazilwood bows are a matter of fact. Here an optimally finely adapted trio is put to use: Massaranduba for the stick, genuine ebony from tropical Africa for the frog and finest mother of pearl or iris for the eyes and slides.

As Massaranduba is very heavy and hard, these bows lie particulary well in the hand of the musician. The dark black, very dense heart wood of the frog lends the play with these bows a pronounced harmonic tone.

€ 158.40

Muziek 4 4 altviool strijkstokken Dörfler
Product
 

Boston SBB 44 DB double bass case

double bass case, 4/4, foam moulded, blue

€ 278.25

Muziek 4 4 contrabas koffer Boston
Product
 

Leonardo CC 644 BK Student series cellokoffer 4 4

cellokoffer 4/4, PVC sandwich constructie, comfortabele schouderriemen, geborsteld zwart, 3,8kg

De CC-644 is een stijlvolle cellokoffer die veiligheid biedt aan zowel musicus als instrument. De sandwichconstructie van de buitenlaag zorgt voor stevigheid en houdt temperatuur en luchtvochtigheid constant. De CC-644 is voorzien van comfortabele, brede draagriemen (met veiligheidskabels) en een extra handvat aan de bovenkant, handig bv voor gebruik in ’t openbaar vervoer.

Je sluit en opent de koffer gemakkelijk met de zgn. one-hand locks. De binnenkant is voorzien van een zachte voering en voldoende versteviging op belangrijke plaatsen. Een handige cliplock met lederen bescherming (voor de snaren) houdt de hals van de cello op zijn plaats.

De koffer is lichtgewicht (3,8kg) wat erg licht is binnen zijn prijsklasse. De buitenkant is van geborsteld PVC en heeft een robuust elegante uitstraling.


€ 348.25

Muziek 4 4 Cellokoffer Leonardo
Product
 

vacatures autobedrijf fietsenwinkel paardensport reisbureau woonwinkel Zweden Zwitserland wintersport gemeentenhuis speelgoed muziekwinkel tuinartikelen vlijmen Emiraten Hongarije Tsjechië Switzerland Duitsland shop46 consumentenelektronica vacature boerenland elektrotechniek england website austria sweden website poland sport russia witgoed sexshop Italy belgium germany online maasdriel bommelerwaard politieberichten yokie gelderland france kerkdriel electro autobanden elektronica speurmachine bouwmarkt fitness