BeamZ RAGE600 rookmachine met 5 liter rookvloeistof

Geef je lichtshow of feestje een extra boost met deze BeamZ RAGE600 rookmachine set

Met deze complete set bestaande uit de BeamZ RAGE600 rookmachine en een jerrycan met 5 liter rookvloeistof ben je direct klaar voor de komende tijd. De RAGE600 rookmachine wordt standaard zonder rookvloeistof geleverd en deze set vult dat gemis direct aan. De meegeleverde rookvloeistof kan na ontvangst direct in de tank gegoten worden zodat de rookmachine na ontvangst in een handomdraai klaar is voor gebruik.

Deze set bestaat uit:1x BeamZ RAGE600 rookmachine 600W met draadloze afstandsbediening 1x BeamZ Rookvloeistof Oranje ECO - 5L

Hieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:


BeamZ RAGE600 rookmachine 600W met draadloze afstandsbediening

Haal het beste uit je lichteffecten met deze BeamZ RAGE600 rookmachine

Met de BeamZ RAGE600 rookmachine van 600W haal je alles uit je lichteffecten. De machine wordt geleverd met een bedrade én draadloze afstandsbediening zodat bediening super eenvoudig is. Door het 600W verwarmingselement wordt een output van 65m³ verkregen wat de RAGE600 geschikt maakt voor bijvoorbeeld feestjes thuis of in kleine ruimtes. De RAGE600 beschikt over een ingebouwde tank van 500ml voor de rookvloeistof. Deze tank is groot genoeg voor een of meerdere feestjes. Voor de BeamZ RAGE600 kan uiteraard gebruik worden gemaakt van alle BeamZ rookvloeistoffen.

Nevel / mist

Met behulp van de RAGE600 wordt een extra dimensie aan je lichtshow toegevoegd. Door de in de ruimte zwevende rookdeeltjes worden de stralen van je licht- of lasereffect zichtbaar voor een schitterend 3D effect. Wat zonder een rookmachine bijvoorbeeld een stipje op de muur is wordt nu een echte licht- of laserstraal. Onderschat daarom het effect van een rookmachine niet, het geeft echt een enorme boost aan je lichtshow. Wil je nóg een dimensie toevoegen? Gebruik dan een van de vele BeamZ geurvloeistoffen voor een heerlijke geur.

Incidentieel gebruik

Wil je de RAGE600 niet frequent gaan gebruiken? Geen probleem... maar zorg er wel voor dat je hem dan goed schoon houdt. Dit is goed te doen met de BeamZ reinigingsvloeistof. Door deze reinigingsvloeistof zal de achtergebleven rookvloeistof uit de machine gespoeld worden zodat deze niet kan aankoeken.


Kenmerken

600W rookmachine. Thermostatisch geregeld verwarmingselement. 500ml vloeistoftank. Korte opwarmtijd van slechts 3 minuten. Inclusief afstandsbedieningen:. Draadloos (433MHz). Bedraad met 3 meter kabel.

Specificaties

Vermogen: 600W. Opwarmtijd: 3 minuten. Heropwarmtijd: 1 minuut. Volume per minuut: 65m³. Tankinhoud: 500ml. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 235 x 110 x 150mm. Gewicht: 1.5kg.


BeamZ Rookvloeistof Oranje ECO - 5L

BeamZ 5 liter hoge kwaliteit rookvloeistof op waterbasis. De rookvloeistof is oranje van kleur en volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.
Laat bij juist gebruik geen residu achter.

Let op: de kleur van de vloeistof is oranje, dit is NIET de kleur van de rook. De rook welke uit de machine komt is ongekleurd.

€ 52.95

Licht effecten Rookmachine BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ BBP60 Uplighter set met 6 draadloze spots in flightcase

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ BBP60 Uplighter set, laat je fantasie de vrije loop!

De BeamZ BBP60 is dé set voor de verhuurder, partyplanner, weddingplanner, etc. waarmee het mogelijk wordt om elke locatie van sfeerlicht te voorzien. De set bestaat uit een flightcase met daarin 6 draadloze spots. En draadloos is ook echt draadloos. Door de ingebouwde accu en de draadloze DMX ontvanger kunnen de Uplight spots echt volledig draadloos werken. Om het DMX signaal draadloos te verzenden vanaf elke DMX controller wordt een zender meegeleverd die op de elke DMX controller aangesloten kan worden. Voor het opladen van de spots is een oplaadstation in de flightcase ingebouwd. Zo kunnen de spots eenvoudig in de flightcase opgeladen worden. Voor het verkrijgen van een kleurrijke lichtshow is elke spot voorzien van 9 LED's met een vermogen van 12W per LED. Door dit hoge vermogen kan een zeer hoge lichtintensiteit verkregen worden voor het uitlichten van bomen, muren, kunstwerken, tenten, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vele kleuren

De in de Uplight spots gebruikte LED's zijn 6-in-1 RGBWA-UV LED's wat wil zeggen dat elke LED de kleuren Rood, Groen, Blauw, Wit & Amber kan aannemen. Een extra mogelijkheid is UV licht, ook bekend als blacklight. Door de kleuren te mengen ontstaat de mogelijkheid voor vele andere kleuren waardoor een heel kleurenspectrum, inclusief pastelkleuren, gecreëerd kan worden. Neem bijvoorbeeld rood en groen, door deze kleuren te mengen ontstaat geel. Met de UV / blacklight optie is het mogelijk om witte of UV gevoelige materialen te laten oplichten. Het blacklight effect zorgt vaak voor een mysterieuze sfeer wat vooral in de jaren '80 immens populair was. Ondanks dat het een oud effect is wordt het tegenwoordig nog vaak toegepast voor het creëren van leuke effecten.

Accu en bediening

De BBP60 Uplight spots beschikken elk over een ingebouwde accu en ze kunnen met deze accu meer dan 10 uur werken. De uiteindelijke bedrijfstijd is hierbij sterk afhankelijk van de ingestelde intensiteit. Door de ingebouwde dimmer kan de intensiteit naar wens worden ingesteld waarbij een hogere intensiteit (feller licht) uiteraard meer van de accu vraagt. De intensiteit is via DMX in te stellen maar kan ook op de lamp zelf worden ingesteld. Overige zaken zoals kleur, strobe, geluidsbesturing of een automatisch programma zijn ook allemaal op de lamp zelf in te stellen. Het is derhalve niet noodzakelijk om de spots via (de draadloze) DMX functie aan te sturen. Alle instellingen kunnen gedaan worden met behulp van het display op de spots en de vier toetsen. Een overzichtelijke menustructuur zorgt ervoor dat het instellen van de lampen een peuleschil is.

Let op!
De BeamZ BBP60 Uplights in deze set zijn niet waterdicht. Houd hier rekening mee bij regen of vochtige omstandigheden.


Kenmerken

9x 12W 6-in-1 RGBWA-UV LED. DMX en stand-alone modus. 6 of 10 DMX kanalen. Master/slave-functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto modus. 0-100% Elektronische dimmer. Strobe: 0-12Hz. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Elke Uplighter bevat een ingebouwde draadloze DMX-ontvanger. Draadloze DMX zender inbegrepen. Elke Uplighter bevat een lithium battery pack. Flightcase met ingebouwde oplader voor snel en gemakkelijk opladen. Powerconnector ingang.

Specificaties

Stralingshoek: 27°. Field angle: 42°. Lichtintensiteit: 13076 lux @ 1m. Aantal kleuren: 5 + UV (blacklight), door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Aantal LED's: 9. Vermogen per LED: 12W. Aantal DMX kanalen: 6 of 10. IP waarde: 20. Accu: Lithium 12V / 25Ah. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Opgenomen vermogen: 90W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:. Flightcase: 670 x 565 x 380mm. Per spot: 180 x 235 x 250mm. Gewicht: Complete set: 51.5kg. Per spot: 4.7kg. .

€ 2116.50

Licht effecten LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ Partybar3 lichtset 4 PAR spots, 4 Magic Balls stand

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Complete BeamZ Partybar3 lichtset inclusief handig statief

De BeamZ Partybar3 is een complete lichtset die kant en klaar wordt geleverd. Zet de T-bar met de verlichting op de meegeleverde standaard, steek de stekker in het stopcontact en het feest kan beginnen. Elk van de vier units aan de T-bar is in feite een combinatie van een LED par en een Magic Ball lichteffect. De units zijn los van elkaar te richten zodat een dansvloer of ruimte naar wens uitgelicht kan worden. De BeamZ Partybar3 is ideaal voor feestjes thuis of de beginnende DJ.

Bediening

De bediening van de Partybar3 is uiterst eenvoudig. Door middel van de meegeleverde afstandsbediening is de Partybar3 zeer eenvoudig te bedienen, werkelijk iedereen kan er mee overweg. Voor de gebruiker die graag zelf aan het roer staat is bediening via DMX mogelijk. Met maar liefst 8 kanalen kan volledige controle over het lichteffect genomen worden met behulp van een apart verkrijgbare DMX controller. Voor de gebruiker die juist helemaal geen zin heeft om op knoppen te drukken is de automatische of geluidsgestuurde mode een uitkomst. Bij de automatische mode kan simpelweg een programma gekozen worden waarna de Partybar3 zijn werk doet. Bij de geluidsgestuurde mode zorgt een interne microfoon voor de aansturing van het lichteffect. Het instellen van de Partybar3 kan eenvoudig via het display en de vier knoppen op de achterzijde van de T-bar.

Standaard

Een lichteffect komt natuurlijk goed tot zijn recht als deze op hoogte is geplaatst. Bij de Partybar3 wordt een standaard meegeleverd waarmee de T-bar op hoogte kan worden gezet. Zoals bij elk lichteffect komt ook de Partybar3 volledig tot zijn recht indien er gebruik wordt gemaakt van een rookmachine. Door een beetje nevel in de ruimte te creëren worden de lichtstralen van de Magic Balls zichtbaar voor een adembenemend 3D effect. Alleen zo haal je werkelijk het maximale uit deze geweldige lichtset.


Kenmerken 4 units met PAR cans en Magic Ball gecombineerd. Afstandsbediening meegeleverd. DMX en Stand-alone modus. Voorgeprogrammeerde shows. Geluidsgestuurd. Auto modus met variabele snelheid. Bedieningspaneel met LED display. Levering inclusief standaard.
Specificaties LED's per PAR can: 9x 1W (3x Rood, 3x Groen & 3x Blauw). LED's per Magic Ball: 3x 1W (1x Rood, 1x Groen & 1x Blauw). Aantal DMX kanalen: 8. DMX aansluiting via 3-pin XLR. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 85W.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 735 x 210 x 90mm. Gewicht: 3kg.

€ 99.00

Licht effecten LED Bar BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ S3500 rookmachine 3500W, DMX en draadloze afstandsbediening

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Ongekend veel rook met de BeamZ S3500 rookmachine

Met maar liefst 3500W is de BeamZ S3500 rookmachine en absoluut beest. Met een maximale output van meer dan 1200m³ weet je zeker dat je elke ruimte in no-time voorziet van een mooie partij rook. De machine wordt geleverd inclusief een draadloze afstandsbediening voor optimaal bedieningsgemak en beschikt tevens over een ingebouwde bediening met LCD scherm voor vele instelmogelijkheden. Voor implementatie in de grotere lichtshows kan de S3500 ook via DMX aangestuurd worden (1 kanaal). De BeamZ S3500 is de juiste machine voor tal van professionele toepassingen in clubs en discotheken maar ook voor bijvoorbeeld de verhuur is de S3500 uitermate geschikt.

Verwarmingselement

De S3500 beschikt over een 3500W verwarmingselement en dat resulteert in een verbluffende hoeveelheid rook met een dekkingsvolume van meer dan 1200m³ per minuut! Uiteraard is de rookoutput op de machine of via DMX instelbaar indien dat bij kleinere ruimtes wenselijk is.


Met de BeamZ S3500 rookmachine voorzie je ook de grotere ruimtes van een mooie nevel / mist om elke lichtshow te optimaliseren. Daarbij is de S3500 met zijn enorme en krachtige output al een schitterend effect op zich.

Kenmerken

3500W rookmachine met enorme output. Hoge rookproductie van ruim 1200m³ per minuut. Controle paneel met LCD display. Variabele rookuitvoer voor subtiele effecten. Montagebeugel en draaggrepen. Te gebruiken op de vloer of truss montage. Heavy duty constructie. Inclusief draadloze controller (aan/uit).

Specificaties

Verwarmingselement: 3500W. Dekkingsvolume: 1217 m3 (42.955 ft3) per minuut. Vloeistofverbruik (max.): 210 ml per minuut. Koude start opwarmtijd: circa 6 minuten. Her-opwarmtijd: circa 1.5 minuten. Maximale rooktijd bij volledige output: 25 seconden. 10 liter verwijderbare interne tank. Aantal DMX kanalen: 1. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 700 x 310 x 260mm. Gewicht: 12.8kg.

€ 254.15

Licht effecten Rookmachine BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ Star Color 240 Wash voor belichting van o.a. gebouwen

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Breng je bedrijfspand of gebouw onder de aandacht met de BeamZ Star-Color 240

De BeamZ Professional Star-Color 240 is een zeer krachtige en waterdichte lamp waarmee bedrijven, gebouwen, kerken, tuinen, podia, objecten, etc. in het licht gezet kunnen worden. Door de 4-in-1 technologie kan de Star-Color vrijwel elke kleur projecteren zodat de mogelijkheden eindeloos zijn. De Star-Color 240 kan aangestuurd worden via DMX zodat het, afhankelijk van de DMX controller (niet meegeleverd), mogelijk is om zelf complete lichtshows te programmeren. Uiteraard kan de Star-Color ook zelfstandig werken en is het mogelijk om hem bijvoorbeeld langzaamaan continu van kleur te laten veranderen. De Star-Color 240 is IP66 waterdicht en kan dus (permanent) buiten geplaatst worden. Door de combinatie van gehard glas en aluminium is de behuizing zeer sterk en is er ook geen ventilator nodig voor koeling. Hierdoor kan de Star-Color ook op plaatsen, binnen of buiten, gebruikt worden waarbij stilte noodzakelijk is.

24x 4-in-1 LED's

De 24 LED's van de Star-Color 240 zijn zogenaamde 4-in-1 LED's. Hoe ingewikkeld het wellicht ook lijkt, dat is het totaal niet. Elk van de 24 LED's heeft de beschikking over de volgende 4 kleuren: Rood, Groen, Blauw en Amber (RGBA). Door deze kleuren te mengen is het mogelijk om ontelbaar veel andere kleuren en kleurvariaties te maken. Meng bijvoorbeeld rood en groen en er ontstaat geel. Door te spelen met de intensiteit van de rode of groene kleur is het mogelijk om vele variaties te maken.

Behuizing

De behuizing van de Star-Color 240 is gemaakt van een combinatie van gehad glas en aluminium. Door deze combinatie is de Star-Color zeer sterk en ook nog eens waterdicht. Het paneel met de 24 LED's kan naar wens gekanteld worden om zo de perfecte lichthoek te krijgen. Indien gewenst kan de Star-Color 240 ook opgehangen worden met behulp van de Omega beugels (let op, de ophangbeugel voor het ophangen aan bijv. een truss wordt niet meegeleverd). Aan de achterzijde beschikt de Star-Color 240 over een display met enkele knoppen waarmee de lamp volledig naar wens ingesteld kan worden.


Voor veilig vervoer en voor veilige opslag bij gebruik in bijvoorbeeld de verhuur zijn op maat gemaakte flightcases beschikbaar. Voor de Star-Color 240 is een flightcase voor 2 stuks en een flightcase voor 4 stuks beschikbaar.

Kenmerken

24x 10W krachtige 4-in-1 LED's. RGBA kleurenmenging. Voor architectonische en entertainment doeleinden. Koeling zonder ventilator. Statische kleuren. Voorgeprogrammeerde shows. Het LED-paneel kan worden gekanteld en gefixeerd om de meest ideale lichtbundel te garanderen. Auto mode met variabele snelheid. DMX en Stand-alone modus. 3, 4, 5, 6 of 11 DMX kanalen. Master/slave functie. Controlepaneel met LCD display. IP66 classificatie (waterdicht, ook geschikt voor gebruik buitenshuis).

Specificaties

Aantal kleuren: 4 (door kleurenmenging enorm veel kleuren te maken). Kleuren: Rood, Groen. Blauw & Amber. DMX: 3, 4, 5, 6, of 11 DMX kanalen 3 (Arc1). 3 (HSV). 4 (Ar1.d). 4 (Arc.2). 5 (Ar2.d). 6 (Ar2.s). 11 (STG). . Lichtintensiteit: 6030 lux @ 1m. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 250W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 200 x 430 x 185mm. Gewicht: 10.5kg.

€ 483.65

Licht effecten LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ BBP94 Uplight PAR spot op accu met 4x 10W LEDs

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De BeamZ BBP94 brengt sfeer, overal!

Een feestje geven kan iedereen. Maar soms wil je gewoon wat meer, net even wat extra en dat kan met de BeamZ BBP94. De BBP94 is een draadloze spot die beschikt over een ingebouwde accu. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Tover je tuin in een handomdraai om in een feestelijke ambiance voor het geven van een bruiloft of gebruik hem op markten of beurzen voor het uitlichten van je stand of kraam. Je bent niet meer afhankelijk van het stopcontact, de ingebouwde accu laat hem werken tot wel 9 uur lang. En mocht de accu leeg zijn dan laad je deze in slechts 3 uurtjes weer op. 100% gemak, 100% draadloos, 100% BeamZ BBP94.

Lichtintensiteit

De BeamZ BBP94 is voorzien van 4 LED's met een vermogen van 10W per LED. Door dit hoge vermogen geeft de BBP94 voldoende licht voor het uitlichten van bomen, struiken, stands etc. Uiteraard is de lichtintensiteit naar wens in te stellen zodat elke gewenste sfeer gecreëerd kan worden. Naast lichtintensiteit is kleur natuurlijk ook een belangrijke factor voor het bepalen van de sfeer. Met de BeamZ BBP94 heb je aan kleur geen tekort. Elke LED beschikt over de mogelijkheid om Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit te produceren. Door deze kleuren te mengen ontstaan weer talloze andere kleurmogelijkheden. Door de toevoeging van wit is het ook mogelijk om pastelkleuren te maken. Een laatste mogelijkheid is UV waarbij de BBP94 dus ook dienst kan doen als blacklight, het bekende effect waarbij witte kleuren en UV gevoelige materialen oplichten. Ideaal voor bijvoorbeeld Halloween voor het creëren van een grimmige sfeer.

Sturing

Voor het bedienen van de BeamZ BBP94 wordt een afstandsbediening meegeleverd. Hiermee kan een vaste kleur gekozen worden maar het is ook mogelijk om een bepaald effect te kiezen waarbij bijvoorbeeld de kleur continu langzaam verandert. Een andere optie is DMX waarbij met een apart verkrijgbare DMX controller volledige controle over het lichteffect genomen kan worden. Afhankelijk van de controller kan je dan zelf volledige lichtshows programmeren wat vooral met meerdere spots natuurlijk tot geweldige effecten kan leiden. Voor de bediening via DMX kan gekozen worden tussen 6 of 10 DMX kanalen. Om meerdere BBP94 spots met elkaar te verbinden kan gebruik worden gemaakt van UTP kabel met RJ45 connectoren (internetkabel). Een verloop van XLR naar RJ45 voor het DMX signaal wordt met de BBP94 meegeleverd.

Let op!

De BeamZ BBP94 Uplight is niet waterdicht. Houd hier rekening mee bij regen of vochtige omstandigheden. Voor gebruik in de regen is er een speciale Uplight regenhoes beschikbaar.


Kenmerken

4x 10W 6-in-1 RGBAW-UV LED's. Tot 9 uur bedrijfstijd (afhankelijk van de intensiteit). Snelle oplaadtijd van slechts 3 uur. Geïntegreerde vouwvoet voor hoekpositie. DMX en stand-alone mode. 6 of 10 DMX kanalen. Afstandsbediening meegeleverd. Geluid gestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Master/slave functie. 0-100% Elektronische dimmer. DMX in/uitgang via RJ45 (XLR - RJ45 adapter meegeleverd).

Specificaties

Aantal kleuren: 5 + UV (blacklight), door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Aantal LED's: 4. Vermogen per LED: 10W. Aantal DMX kanalen: 6 of 10. Accu: 12,6V / 7.8Ah. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Opgenomen vermogen: 48W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 130 x 130 x 120mm. Gewicht: 1.8kg.

€ 109.00

Licht effecten LED Par spots BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ IGNITE180B LED Moving Head 180W Beam

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De BeamZ Professional IGNITE180B, een zeer geavanceerde moving head

De BeamZ IGNITE180B is een professionele moving head met een 180W LED als lichtbron, dubbel gobowiel, 2 prisma's, kleurenwiel, gemotoriseerde focus, etc. De onderscheidende eigenschap van de IGNITE180B is dat hij een nauwkeurige smalle straal met een stralingshoek van slechts 8° produceert. Hierdoor zijn messcherpe projecties over lange afstanden geen probleem wat hem perfect maakt voor grote lichtshows bij evenementen, optredens, festivals, etc.

Gobo's en kleuren

De IGNITE180B beschikt over 2 gobowielen (waarvan 1 wiel met roterende gobo's) met in totaal 14 gobo's + open. De gobo's van een van de wielen zijn vervangbaar waardoor het projecteren van bedrijfslogo's (over lange afstand) tot de mogelijkheden behoort. Tevens beschikt een van de wielen over 3 gekleurde glas gobo's. Het kleurenwiel is voorzien van 7 kleuren + open (wit). Met zowel het gobowiel als het kleurenwiel is het mogelijk om enkele effecten op te roepen zoals een gobo shake effect, rainbow effect en een kleurensplit effect. De IGNITE beschikt over 2 prisma's, een 8-facet en een 16 facet prisma. Beide prisma's maken de functionaliteit compleet waardoor schitterende waaier effecten mogelijk zijn. Om de projectie over korte en lange afstanden altijd scherp te houden is een gemotoriseerde focus aanwezig.

Effecten

De IGNITE180B heeft natuurlijk meer in huis dan enkel een gobo shake, rainbow of kleurensplit effect. Zo beschikt hij uiteraard over een stroboscoopeffect waarbij een snelheid van 20 flitsen per seconde haalbaar is. De elektronische dimmer geeft de gebruiker de mogelijkheid om de lichtintensiteit van 0 - 100% in te stellen. Al deze effecten gecombineerd met de gobo's, kleuren en prisma's zorgen voor ongekend veel mogelijkheden voor een afwisselende lichtshow.

IGNITE180B display

Sturing en bediening

De aansturing en bediening van de IGNITE180B is, net zoals het lichteffect zelf, geavanceerd en daarom overzichtelijk en simpel. Met een kleuren display en slechts vier knoppen kan de BeamZ IGNITE180B naar wens ingesteld worden. Het startadres, een voorgeprogrammeerd programma selecteren, geluidsbesturing, de keuze tussen 13 of 17 DMX kanalen, het zijn slechts enkele voorbeelden van de instellingen en mogelijkheden van de IGNITE180B. Alles wordt overzichtelijk en duidelijk weergegeven op het kleurendisplay zodat de actuele status van het toestel snel duidelijk is.

BeamZ Professional

De BeamZ Professional IGNITE180B is niet voor niets opgenomen in de Professional serie van BeamZ. In deze serie bevinden zich alleen die lichteffecten met een zeer hoge mate van betrouwbaarheid. Dit maakt de BeamZ IGNITE180B ook zeer geschikt voor verhuur of voor het zware werk 'on the road'. De BeamZ IGNITE180B is een echte alleskunner en verslaat de concurrentie met gemak door zijn interessante prijs, hoge betrouwbaarheid en de waslijst aan mogelijkheden.

Kenmerken

180W LED met zeer hoge lichtintensiteit. Strakke 8° lichtbundel. Auto, Muziek- of DMX-gestuurd. 13 of 17 DMX kanalen. Master/slave-functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto modus. Gobowielen:. Wiel 1: 6 roterende gobo's (3x glas, 3x metaal) + open (gobo's zijn verwisselbaar). Wiel 2: 8 statische metalen gobo's + open. . Gobowiel functies: gobo shake en gobo rotatie (wiel 1). Kleurenwiel: 7 Kleuren + open. Kleurenwiel functies: Splitkleuren, regenboog effect. Prisma's:. Prisma 1: 8 facet prisma (roterend). Prisma 2: 16 facet prisma (roterend). . Gemotoriseerde focus. 0-100% Elektronische dimmer. Strobe snelheid: 0 - 20Hz. Reset functie. Controle paneel met kleuren LCD display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Powerconnector in- en uitgang (incl. powercon stroomkabel). Inclusief DMX kabel en twee quick lock omega clamps.

Specificaties

Beweging Pan: 540°. Beweging Tilt: 270°. Stralingshoek: 8°. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Opgenomen vermogen: 250W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 330 x 210 x 360mm. Gewicht: 11kg.

€ 669.00

Licht effecten Movingheads BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ Panther 60 RGBW LED Beam Moving head DMX

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De BeamZ Panther 60 RGBW LED Beam Moving head is een moving head met een super strakke 2,5° lichtstraal. De helere 60W 4-in-1 LED zorgt ervoor dat de bundel vele kleuren kan aannemen. Dit is het gevolg van de hoogwaardige kleurenmenging van de 4 kleuren (rood, groen, blauw & wit). De toevoeging van wit zorgt ervoor dat er ook pastel kleuren gemaakt kunnen worden.

Het aansturen van de Panther 60 kan via 14 DMX kanalen. Op deze manier ben je volledig de baas over het effect en bepaal je zelf alle kleuren, bewegingen en effecten. Deze ingebouwde effecten zijn o.a. stroboscoop, dimmer, instelbare X-Y snelheid en verschillende kleur macro's. Door de DMX mogelijkheid is de Panther 50 ook eenvoudig op te nemen in een bestaande lichtshow. Naast DMX kan de moving head ook volledig zelfstandig werken in twee modi, geluidsbestuurd en automatisch. Bij geluidsbesturing wordt het effect aangestuurd door geluid wat opgepikt wordt door de ingebouwde microfoon. Bij automatische mode werkt het effect op een ingebouwd programma waarbij dus ook geen geluid benodigd is. Deze laatste twee modi geven de gebruiker alle gemak want er is geen kennis van lichteffecten nodig.

Voor het maken van een super mooie laser-achtige lichtshow is de BeamZ Panther 60 de beste keuze. Gebruik meerdere effecten en creëer de vetste lichtshows!

Kenmerken

Helder 60W 4-in-1 LED. RGBW kleurenmenging. 14 DMX kanalen. DMX en Stand-alone mode. Instelbare strobe snelheid. 0-100% Dimmer. Automatische pan / tilt correctie. Reset-functie. Bedieningspaneel met LED-display. DMX in / uitgang via 3-polige XLR. Powerconnector ingang/uitgang.

Specificaties

Tilt bereik: 540°. Pan bereik: 220°. Stralingshoek: 2,5°. Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw & wit, door menging vele kleuren mogelijk). Aantal LED's: 1x 60W 4-in-1. Stroboscoop: 1 - 10 flitsen per sec.. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 85W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 202 x 196 x 297mm. Gewicht: 3.8kg.

 

€ 299.00

Licht effecten Movingheads BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ BWA418 waterdichte Aluminium LED PAR voor buitengebruik

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ BWA418 waterdichte LED PAR voor buiten

De BeamZ BWA418 is een waterdichte (IP65) aluminium LED PAR met 18 LED's die perfect te gebruiken is voor toepassingen buiten. Hierbij valt aan vanalles te denken zoals het uitlichten van gebouwen of panden, sfeerlicht bij de ingang van een horeca gelegenheid, uitlichten van bomen of struiken in een tuin en noem maar op. Door de apart verkrijgbare IP65 waterdichte stroomkabels en DMX kabels kan een compleet waterdicht lichtsysteem gebouwd worden welke permanent buiten gebruikt kan worden.

Hoge lichtintensiteit

Door de 18 LED's met een vermogen van 12W per LED wordt een enorme lichtintensiteit verkregen. Om maximaal gebruik te kunnen maken van elke LED heeft elke LED de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit in zich (RGBW). Door deze kleuren te mengen kunnen andere kleuren gemaakt worden zoals geel en paars en door de toevoeging van wit is het mogelijk om pastelkleuren te maken. Door de ingebouwde dimmer is het mogelijk om de lichtintensiteit naar wens aan te passen.

Bediening

Voor het bedienen (op afstand) van de BWA418 zijn meerdere opties. Zo is het mogelijk om via een apart verkrijgbare DMX controller op afstand de controle over de lamp te nemen. Eventueel kunnen op deze manier meerdere spots met elkaar verbonden worden waarbij het mogelijk is om alle spots hetzelfde te laten doen. Een andere mogelijkheid is om elke spot apart te bedienen of om groepen te maken die allemaal vanaf de controller te bedienen zijn. Met de meegeleverde afstandsbediening kan eenvoudig een kleur gekozen worden of een effect. De BWA418 doet vervolgens de rest. Voor de gebruiker die er verder geen omkijken naar wil hebben zijn er enkele programma's voorgeprogrammeerd waarmee de BWA418 volledig automatisch werkt. Een andere optie is geluidsbesturing waarbij de spot reageert op muziek / geluid.

Instellingen

Voor het instellen van de BWA418 LED PAR kan gebruik worden gemaakt van het ingebouwde display en de vier toetsen. De overzichtelijke menu structuur zorgt ervoor dat de spot snel is ingesteld en klaar is voor gebruik.

Kenmerken

18x LED's van 12W per LED. RGBW Kleurenmix. Verschillende vooraf ingestelde kleuren. Voorgeprogrammeerde shows. 0 - 100% Elektronische dimmer. Afstandsbediening meegeleverd. DMX en Stand-alone mode. Master/slave functie. Auto mode met regelbare snelheid. Geluidsbesturing. DMX in-/uitgang via 3-pin XLR. Controlepaneel met LED-display. Aluminium behuizing. Dubbele beugels voor universele montage. Waterbestendig IP65 voor buitengebruik. Waterdichte connectoren.

Specificaties

Stralingshoek: 23°. Field angle: 40°. Aantal kleuren per LED: 4. Kleuren: Rood, Groen, Blauw, Wit
Door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. 2, 3, 4, 5 of 9 DMX kanalen. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 165W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 265 x 280 x 220mm. Gewicht: 4.85kg.

€ 180.00

Licht effecten LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ BWA412 aluminium LED PAR voor gebruik buiten

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Creëer ook buiten een gezellige sfeer met de BeamZ BWA412 PAR spot

De BeamZ BWA412 is een aluminium LED PAR spot die door zijn waterdichte bouw ook buiten gebruikt kan worden. Hierdoor wordt het mogelijk om bijvoorbeeld een terras, pand, tuin, etc. in kleur uit te lichten. Bediening van de spot kan op meerdere manieren waaronder DMX of de meegeleverde afstandsbediening. Door de apart verkrijgbare waterdichte DMX en stroom kabels kan de BWA412 volledig buitenshuis gebruikt worden, ook voor vaste installaties.

12 LED's

De BWA412 beschikt over 12 LED's met een vermogen van 18W per LED. Door dit hoge vermogen wordt een zeer hoge lichtintensiteit verkregen waarmee vanalles mogelijk. De LED's zijn 6-in-1 (RGBAW-UV) LED's wat wil zeggen dat elke LED over meerdere kleuren beschikt. Deze kleuren (Rood, Groen, Blauw, Wit en Amber) kunnen in de LED zelf gemengd worden waardoor tal van andere kleuren gemaakt kunnen worden. Meng bijvoorbeeld rood en blauw en je krijgt paars licht. Meng rood en groen en je krijgt geel licht. Door de toevoeging van wit is het mogelijk om ook de lichtere pastelkleuren te maken. De UV toevoeging zorgt voor het welbekende blacklight effect. UV gevoelige en witte materialen lichtten door de UV / blacklight op wat voor zeer leuke en verrassende effecten kan zorgen.

Sturing

Om alles uit de BWA412 te halen is DMX sturing het meest voor de hand liggend. Met behulp van een (apart verkrijgbare) DMX controller kan de spot (of meerdere spots) op afstand bediend worden. Hierbij kan ingesteld worden dat alle spots hetzelfde doen maar het is ook mogelijk om elke spot individueel te bedienen. Bij vrijwel alle DMX controllers is het mogelijk om zelf programma's te maken waardoor het mogelijk is om zelf lichtshows zoals looplichteffecten te programmeren. Alles is te bedienen met 2, 3, 5, 6 of 11 kanalen voor optimale controle. Voor eenvoudige sturing wordt een afstandsbediening meegeleverd waarmee de spot op afstand te bedienen is. Kies simpelweg een kleur of effect en de BWA412 doet de rest. Als laatste kan de BWA412 ook geheel zelfstandig werken. Hiervoor zijn enkele programma's ingebouwd maar het is ook mogelijk om te kiezen voor geluidsbesturing waarbij de BWA412 op geluid reageert.

Met zijn vele functies en hoge lichtintensiteit is de BWA412 perfect voor het uitlichten van allerlei objecten. Maar ook voor het creëren van een gezellige sfeer op een terras of strand behoort zeker tot de mogelijkheden.


Kenmerken

12x LED's van 18W per LED. RGBWA-UV Kleurenmix. Verschillende vooraf ingestelde kleuren. Voorgeprogrammeerde shows. 0 - 100% Elektronische dimmer. Afstandsbediening meegeleverd. DMX en Stand-alone mode. Master/slave functie. Auto mode met regelbare snelheid. DMX in-/uitgang via 3-pin XLR. Controlepaneel met LED-display. Aluminium behuizing. Dubbele beugels voor universele montage. Waterbestendig IP65 voor buitengebruik. Waterdichte connectoren.

Specificaties

Stralingshoek: 20°. Field angle: 41°. Aantal kleuren per LED: 5 + UV (blacklight). Kleuren: Rood, Groen, Blauw, Amber, Wit + UV (blacklight)
Door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. 2, 3, 5, 6 of 11 DMX kanalen. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 170W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 270 x 260 x 205mm. Gewicht: 4.2kg.

€ 199.00

Licht effecten LED Par spots BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ Tiger 7R Hybride Moving Head 2 stuks in flightcase

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Set van 2 Hybride Moving Heads in flightcase voor professioneel gebruik

Deze set van twee BeamZ Professional Tiger 7R Hybride Moving Heads is perfect voor de verhuur vanwege de zware robuuste bouw en de flightcase waarin ze geleverd worden. Een compleet pakket, klaar voor het echte zware en grote mobiele werk. De ingebouwde lens zorgt ervoor dat de moving heads zowel als spot (wijde straal) als beam (strakke straal) gebruikt kunnen worden. Een bijkomend voordeel is dat de moving heads hierdoor multifunctioneel toegepast kunnen worden omdat ze geschikt zijn voor grote en kleine evenementen of zalen. De noodzaak om aparte spot en beam moving heads aan te schaffen vervalt hierdoor volledig waardoor de Tiger 7R moving heads een kosteneffectieve oplossing zijn voor onder andere verhuurbedrijven.

Gobo's, prisma's, kleuren en effecten

De Tiger 7R moving heads beschikken elk over twee gobowielen met in totaal 24 gobo's. Van deze 24 gobo's zijn er 7 roteerbaar en vervangbaar waarbij het mogelijk is om zelf gobo's te plaatsen van bijvoorbeeld een bedrijfsnaam. De gobo's van beide wielen kunnen gecombineerd worden waardoor legio mogelijkheden bestaan voor prachtige ruimtelijke effecten. Voor het scherp stellen van de gobo's is een gemotoriseerde focus aanwezig. Om een extra effect te kunnen creëren beschikken deTiger 7R's over twee prisma's, een 9-facet en een 24-facet prisma. Omdat een goede lichtshow niet zonder kleur kan zijn de Tiger 7R's voorzien van een kleurenwiel met 14 kleuren en open (wit). Voor extra effect zijn de moving heads uitgerust met een stroboscoop effect. De dimmer zorgt ervoor dat de lichtintensiteit naar wens tussen 0 - 100% ingesteld kan worden. 

Besturing

Voor optimale controle en voor het creëren van de meest mooie lichtshows is DMX sturing de meest voor de hand liggende optie. Met 16 of 20 kanalen per moving head kan het maximale uit de beide effecten gehaald worden. Vooral in de 20 kanaals mode is alles via een DMX controller te bedienen op afstand en zijn de meest waanzinnige lichtshows mogelijk. Om ook snel en eenvoudig een lichtshow te kunnen creëren zijn de Tiger 7R's uitgerust met een stand-alone mode. Dit betekent dat ze volledig zelfstandig kunnen werken zonder gebruik te maken van een aparte controller. In stand-alone mode zijn er twee mogelijkheden, automatisch en geluidsbestuurd. In de automatische mode werken de moving heads op een van de ingebouwde programma's. Bij geluidsbesturing reageren de moving heads op geluid wat via de ingebouwde microfoon wordt opgepikt. 

Instellingen

Voor het doen van instellingen zoals het DMX adres, stand-alone mode, aantal kanalen, etc. is een display aanwezig waarop alle informatie eenvoudig op af te lezen is. Met de 5 toetsen kan eenvoudig door het menu gegaan worden om de moving heads snel en eenvoudig in te kunnen stellen.


Kenmerken

Levering incl. 230W 7R Hogedruk gasontladingslamp. Speciale lens om te wisselen tussen spot en beam modus. Dubbele gobo wielen met shake en roterende functies. 24 gobo's waarvan 7 roteer- en vervangbaar. 14 Kleuren + open. Roterend 9 facet prisma. Roterend 24 facet prisma. Gemotoriseerde focus. Mechanische shutter en instelbaar strobe effect. Mechanische dimmer. Lamp aan/uit via de lichttafel. Reset functie via de lichttafel. DMX en Stand-alone mode (DMX kabel meegeleverd). 16 of 20 DMX kanalen. Master/Slave functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto modus. Controle paneel met LCD display. Transport LOCK voor Pan en Tilt. Zijgrepen voor transport. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Powerconnector in (incl. voedingskabel). Omega quick lock klem ingebrepen (2x).

Specificaties

Beweging Pan: 540°. Beweging Tilt: 270°. Stralingshoek: 5°. Kleurtemperatuur: 8000K. Gobo's:. Gobo wiel 1: 7x metalen roterende gobos + open (vervangbaar). Gobo wiel 2: 17x metalen gobos + open. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 320W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:. Complete set: 730 x 450 x 690mm. Per moving head: 440 x 410 x 540mm. Gewicht: Complete set: 59kg. Per moving head: 16kg. .

€ 1600.00

Licht effecten Movingheads BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ MHL108MK2 Compacte moving head 18x 3W RGB LEDs

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De BeamZ MHL108MK2 is een compacte moving head die voorzien is van 18 LEDs met een vermogen van 3W per LED. Deze LEDs zijn zogenaamde 3-in-1 LEDs wat wil zeggen dat ze 3 kleuren in zich hebben. Deze kleuren zijn rood, groen en blauw (RGB). Door deze kleuren te mengen is het mogelijk om weer andere kleuren zoals bijv. geel of paars te maken. Hierdoor ontstaat een grote verscheidenheid aan kleuren voor het maken van kleurrijke lichtshows. Door het hoge vermogen van 3 Watt per LED is de totale lichtopbrengst zéér indrukwekkend te noemen voor een dergelijke kleine moving head.

De kop van de BeamZ MHL108MK2 is beweegbaar waardoor de lichtstraal vrijwel overal komt. Zo bereik je met gemak de gehele dansvloer en beschik je over een lichtshow van bewegende en gekleurde stralen. Uiteraard is het mogelijk om hieraan effecten toe te voegen zoals stroboscoop (snel knipperen), dimmen, etc. Om het effect volledig tot zijn recht te laten komen wordt het gebruik van een rookmachine geadviseerd. Door een lichte nevel in de ruimte te creëren wordt de lichtstraal vanuit de moving head zichtbaar wat als het ware een soort 3D effect geeft.

De bediening van de MHL108MK2 is kinderlijk eenvoudig. De moving head kan aangestuurd worden via DMX (6 of 11 kanalen) zodat je volledige controle over het effect hebt via een DMX controller. Daarnaast is het mogelijk om de MHL108MK2 zelfstandig te laten werken. Hierbi kan er gekozen worden voor 2 opties, geluidsbesturing en automatisch. Bij geluidsbesturing reageert de moving head op geluid wat hij via de ingebouwde microfoon oppakt. Bij automatische mode werkt hij op een ingebouwd programma waardoor hij ook zonder geluid niet stil komt te staan. Voor voldoende afwisseling kan er gekozen worden uit meerdere programma's.

Wacht niet te lang en bestel deze geweldige moving head voor deze super lage prijs. Op = echt op.

Kenmerken

18x 3W Heldere LED's (3-in-1 RGB). RGB kleurenmenging voor vele mogelijke kleuren. Uitgebreide functie-regeling. Bereik van de kop:
Pan: 540°. Tilt: 270°. . Snellere pan/tilt snelheidsregeling. Macroprogramma's. Variabele electronische strobe en dimmer (0-100%). Werkt als master/slave, zelfstandig, muziek- of DMX-gestuurd. Reset naar fabrieksinstelling via DMX. Handig LCD display voor instellingen.

Specificaties

Lichthoek: 15°. Flitssnelheid instelbaar: 1 - 10 flitsen per seconde. 6 of 11 DMX-kanalen. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 180 x 165 x 240mm. Gewicht: 3.1kg.

€ 88.00

Licht effecten Movingheads BeamZ
Product
 

BeamZ BS271F LED Discolamp met gratis frost lens

Met deze BeamZ BS271F LED Discolamp maak je eigenlijk dubbelop de mooiste effecten. Hoe dat zit? Nou, dat gaan we uitleggen.

Allereerst is de BeamZ BS271F een flatpar met 271 heldere en felle 3-in-1 SMD LED's die via DMX aangestuurd kan worden. 3-in-1 wil zeggen dat elke LED 3 kleuren kan maken, te weten rood, groen en blauw. Door deze kleuren te mengen zijn vele kleuren te maken voor de meest kleurrijke lichtshows. Geel en paars, naast rood, groen en blauw natuurlijk, zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden van de kleuren van de BeamZ BS271F.

Maar zoals reeds aangegeven is de BeamZ BS271F geen gewone par spot. Deze spot is namelijk voorzien van een frost lens. Door deze lens onstaat een soort 3D effect ín de behuizing. Sterren en andere mooie figuren worden gecreëerd door middel van de frost lenst waarbij het bij gebruik van meerdere BS271F spots mogelijk is om een schitterend effect te creëren. Om meerdere spots eenvoudig aan te kunnen sluiten is de BS271F voorzien van een IEC uitgang. Zo kan de stroomvoorziening van meerdere spots eenvoudig doorgelust worden op de lampen zelf. Uiteraard geldt hetzelfde voor de DMX aansluiting, ideaal en snel meerdere spots installeren.

De aansturing van de BS271F kan gebeuren via DMX (7 of 34 kanalen) voor volledige controle over het effect. Een andere mogelijkheid is aansturing door middel van de ingebouwde microfoon. Hierbij reageert hij op muziek en je hoeft er verder niets voor te doen. Ook bij automatische mode werkt hij geheel zelfstandig en heb je er geen omkijken naar. Sterker nog, hij heeft dan ook geen geluid nodig en werkt echt compleet op zichzelf.

Uiteraard is de BeamZ BS271F voorzien van allerlei effecten. Niet alleen het 3D effect en de kleurenmenging zijn noemenswaardig, ook de dimmer en stroboscoopfunctie zorgen ervoor dat de BS271F de basis is voor een super vette lichtshow.

Kenmerken

271 SMD LED's (RGB) met hoge lichtintensiteit. DMX, geluids- en automatisch gestuurd. Instelbare gevoeligheid voor geluidsbesturing. Meerdere voorgeprogrammeerde shows. 7 of 34 DMX kanalen. Dubbele beugel voor universele montage. Rubberen afwerking.

Specificaties

3-in-1 LED's: Rood, Groen & Blauw. Snelheid stroboscoop: 25 flitsen per seconde. IEC in- en uitgang voor doorlussen stroomvoorziening. DMX via 3-polig XLR. Vermogen: 39W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 210 x 210 x 152mm. Gewicht: 1.3kg.

€ 39.00

Licht effecten LED Par spots BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ MHL90 LED Movinghead Wash 5x 18W met RGBAW UV LED's

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

LED movinghead wash 5x 18W met RGBAW-UV LED's MHL90 van BeamZ voor het creëren van een geweldige lichtshow. De movinghead is geschikt voor professioneel gebruik en bezit 5 extreem heldere LED's van 18 Watt per LED. Elke LED heeft 6 kleuren (rood groen, blauw, amber, wit en UV) en door deze kleuren te mengen kan een enorme variëteit aan kleuren gemaakt worden. De kop van de MHL90 is beweegbaar waardoor de lichtbundel 540° horizontaal en 180° verticaal gedraaid kan worden. Hierdoor is het bereik van deze LED wash movinghead enorm.

Het mooie van deze LED movinghead wash 5x 18W met RGBAW-UV LED's MHL90 van BeamZ is dat de LED's ook over UV beschikken. UV, ook bekend als "blacklight", zorgt voor een mysterieus effect waarbij witte accenten of UV gevoelige materialen oplichten. Een leuke extra dus naast de vele mogelijkheden qua kleur. Uiteraard bezit de MHL90 ook andere effecten zoals een stroboscoopfunctie en electronische dimmer. Alles is eenvoudig aan te sturen via DMX (11 of 15 kanalen). Mocht je niet zoveel verstand hebben van lichteffecten en toch willen genieten van deze mooie movinghead dan kan dat door de muzieksturing via de ingebouwde microfoon. Op die manier maakt hij zelf een mooie lichtshow en hoef je er verder niets voor te doen.

De MHL90 is geschikt voor tal van toepassingen en kan overal gebruikt worden. Cafe, clubs, feestjes etc. het maakt niet uit, overal is deze LED movinghead wash 5x 18W met RGBAW-UV LED's MHL90 van BeamZ op zijn plaats.

Kenmerken

5x 18W HEX LED's (6 kleuren). Wash effect. DMX gestuurd via 11- of 15 kanalen. Stroboscoop en dimmer (0 - 100%) functie. Muziekgestuurd via een ingebouwde microfoon. Master/slave-synchronisatie. Pan/tilt-snelheidsregeling.

Specificaties

Horizontaal bereik: 540°. Verticaal bereik: 180°. Stralingshoek: 22°. Aantal kleuren: 6 (door het mengen van deze kleuren kunnen ontelbaar veel kleuren gemaakt worden). Uitgebreide functie-regeling. Aansluitspanning 230Vac/50Hz. Vermogen: 100W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 175 x 178 x 245mm. Gewicht 3.3kg.

 

€ 139.00

Licht effecten Movingheads BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ ICE700 rookmachine 500W voor laaghangende rook

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ ICE700 rookmachine 500W voor laaghangende rook. Met deze machine is het mogelijk om rook te creëren die laag boven de grond blijft hangen. Dit wordt gedaan door de rook af te koelen door middel van ijs. In de speciale ijskamer kunnen ijsblokjes gedaan worden die ervoor zorgen dat de rook afkoelt en daarna laag blijft hangen. Qua rookvloeistof kan er gebruik gemaakt worden van normale rookvloeistof, er is dus geen speciale rookvloeistof nodig.

Uiteraard kan de machine ook zonder ijs gebruikt worden als gewone rookmachine. Dit maakt de machine geschikt voor (mobiele) DJ's alsook voor bruiloften, horeca etc.


Kenmerken 700W Verwarmingselement. Werkt met standaard rook vloeistof en ijsblokjes. 400ml vloeistoftank. Thermostatisch geregelde verwarmer. Afstandsbediening met 3 meter kabel.
Specificaties Element: 500W. Opwarmtijd: 6 minuten. Tankinhoud: 1200ml. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 420 x 170 x 160mm. Gewicht: 4,7kg.

€ 75.00

Licht effecten Rookmachine BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ Panther 15 compacte LED moving head met afstandsbediening

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ Panther 15 compacte LED moving head met afstandsbediening. Deze moving head is voorzien van een krachtige en heldere 10W 4-in-1 LED voor een zeer hoge lichtopbrengst. Door de 4-in-1 technologie kunnen enorm veel kleuren gemaakt worden en omdat de LED ook voorzien is van wit behoren pastelkleuren ook tot de mogelijkheid. De Panther 15 is door zijn compacte afmetingen makkelijk mee te nemen waardoor het de perfecte keuze is voor bijvoorbeeld DJ's of standbouwers.

Het hart van de BeamZ Panther 15 is de 10W 4-in-1 LED met de kleuren rood, groen, blauw en wit. Door deze kleuren te mengen kunnen enorm veel kleuren gemaakt worden waardoor een schitterende en kleurrijke lichtshow ontstaat. Uiteraard beschikt de Panther 15 moving head over enkele effecten zoals een dimmer en stroboscoop om de lichtshow weer extra effect te kunnen geven. De kop van deze moving head is natuurlijk beweegbaar waardoor de lichtstraal snel door de ruimte gaat. Via DMX kan het effect volledig naar wens bestuurd worden in 4 of 13 kanaals mode. Voor de minder veeleisende gebruiker kan de Panther 15 ook automatisch werken. Door middel van enkele ingebouwde programma's of de geluidsbesturing heb je er verder geen omkijken naar. De meegeleverde afstandsbediening maakt de bediening nog weer eenvoudiger waardoor er totaal geen kennis nodig is van lichteffecten. Iedereen kan dus gebruik maken van de Panther 15, dus ook perfect voor feestjes thuis of in de tuin.

Kenmerken

1x 10W 4-1 RGBW CREE LED. IR-afstandsbediening. DMX en Stand-alone mode. 4 of 13 DMX kanalen. Automatische en muziekgestuurde bediening. Master/Slave-functie. DMX in / uitgang via 3-polige XLR. Instelbare strobe snelheid. 0-100% Dimmer. Individuele kleurregeling. LED-display.

Specificaties

Vermogen: 24W. Pan: 540°. Tilt: 270°. Stralingshoek: 2°. Field angle: 3°. Aantal kleuren: 4 (rood, groen, blauw en wit). Aantal LED's: 1 (4-in-1 LED 10W). Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 175 x 155 x 290mm. Gewicht: 2.3kg.

€ 89.00

Licht effecten Movingheads BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ MHL74 mini wash movinghead 7x10 Watt RGBW

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze BeamZ MHL74 mini movinghead is een kleine en compacte LED movinghead met ongekende mogelijkheden. De MHL74 beschikt over 7 RGBW LEDs van 10 Watt per stuk, 12 DMX kanalen en verschillende functies en effecten. Grootse prestaties voor een kleine prijs.

LED techniek
Grootse prestaties, dat mag zeer zeker van de BeamZ MHL74 gezegd worden. Ondanks dat het een zeer compact effect is weet de MHL74 fantastische prestaties neer te zetten. De 7 RGBW LEDs van 10 Watt per stuk zorgen voor een zeer hoge lichtopbrengst en eindeloze mogelijkheden qua kleur. Door de speciaal gevormde lenzen wordt een strakke 15° lichtstraal en mooie kleurmenging verkregen. Aangezien de LEDs de primaire kleuren Rood, Groen en Blauw (RGB) kunnen produceren kan met een mix van deze kleuren elke kleur gemaakt worden. Echter, de LEDs van de BeamZ MHL74 bezitten ook nog eens de witte kleur (W) waardoor écht wit licht ook tot de mogelijkheid behoort. Extra bijkomende voordelen van de LED techniek zijn de zeer lange levensduur (waardoor het vervangen van lampen niet meer nodig is) en het lage energieverbruik. Hiermee is de MHL74 op meerdere manieren goed voor uw portemonnee, ook voor de professionele en zakelijke gebruiker.

Mogelijkheden
De BeamZ MHL74 is het bewijs dat klein niet altijd minder hoeft te zijn. Zelfs de gevorderde gebruiker zal versteld staan van de vele mogelijkheden die de MHL74 te bieden heeft. De kop heeft een bereik van maar liefst 540° horizontaal en 270° verticaal (indien gewenst kunnen hier andere waardes voor ingesteld worden), er is een elektronische dimmer (0% - 100%) aan boord en uiteraard een stroboscoop functie waarbij de snelheid van de flitsen instelbaar is. De MHL74 kan in een 12 en 7 kanaals DMX setting worden gebruikt waarbij er in de 12 kanaals setting een fijn afstemming beschikbaar is voor de pan en tilt bewegingen, een regenboogeffect en toegang, via DMX, tot auto- en geluidsbesturing.
Nu zal dit voor een beginnende gebruiker wellicht wat ingewikkeld lijken en daarom beschikt de BeamZ MHL74 over meerdere functie mogelijkheden. Ben je geen lichttechnicus maar wil je toch zonder poespas een mooie lichtshow? Dat kan! Met de auto-mode zal de MHL74 uit zichzelf een fascinerende lichtshow laten zien. Heb je liever dat de MHL74 op muziek reageert, dan is de geluid bestuurde functie echt iets voor jou. De MHL74 reageert dan door middel van de ingebouwde microfoon op de muziek. Eventueel is het mogelijk om meerdere units met elkaar te koppelen in de master-slave mode. De instellingen kunnen eenvoudig gedaan worden met behulp van het display en de 4 knoppen. Gemak dient de mens, nietwaar?

Gebruik
Met zijn hoge lichtopbrengst en vele mogelijkheden is de BeamZ MHL74 geschikt voor vele verschillende toepassingen. Zo is hij ideaal voor de mobiele DJ. Gebruik hem bij feestjes en trakteer je gasten op een overweldigende flitsende lichtshow. Ook is hij geschikt voor het uitlichten van objecten of als aandachtstrekker bij bijvoorbeeld een beurs of evenement. En vanwege zijn kleine formaat is hij eenvoudig mee te nemen wat hem extra geschikt maakt voor dergelijke mobiele toepassingen. Maar ook in een vaste installatie zal de MHL74 niet misstaan. Hang hem aan het plafond van bijvoorbeeld je café of bar en laat je gasten genieten van een geweldige lichtshow. Gebruik hem overdag of 's nachts in een showroom om met zijn kleuren of bewegingen de aandacht te trekken van voorbijgangers. De mogelijkheden zijn eindeloos..... jouw fantasie is de enige beperking.

Kortom, de BeamZ MHL74 is een compact en veelzijdig professioneel LED effect die je zeer zeker niet te licht op moet vatten.


Kenmerken Geschikt voor vele (professionele) doeleinden. Hoge lichtopbrengst door 7x 10 Watt RGBW LEDs (Rood, Groen, Blauw & Wit). DMX, Automatisch en muziek gestuurd. 12 of 7 DMX kanalen (instelbaar). Kop met een bereik van 540° pan en 270° tilt. Dimmer en stroboscoop functie. Fijn afstemming via DMX in 12 kanaals mode. Display en 4 knoppen voor instellingen. XLR DMX in - out aansluitingen. Energiezuinig. Eenvoudig in te stellen.
Specificaties Aansluitspanning: 220-240Vac/50Hz. Totaal vermogen LEDs: 70 Watt. Aantal LEDs: 7x 10 watt RGBW LEDs. Lichtintensiteit: 7200 Lux.
Levering 1x LED movinghead. 1x netsnoer. 1x handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmeting: 22,5 x 22,5 x 27cm. Gewicht: 4,2kg.

€ 89.00

Licht effecten Movingheads BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ Panther 25 LED spot movinghead 12W CREE

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze BeamZ Panther 25 LED spot movinghead is voorzien van een 12 Watt CREE LED waardoor een hoge lichtintensiteit dus gegarandeerd is. Met behulp van het kleurenwiel met 7 kleuren + wit en het gobowiel met 7 gobo's + open kunnen de meest waanzinnige lichtshows gemaakt worden. Door de compacte behuizing is de Panther 25 perfect voor mobiel gebruik voor gebruik bij drive-inn shows of theater.

De BeamZ Panther 25 is uiteraard aan te sturen via DMX. Het aantal kanalen is instelbaar tussen 5, 9 of 11 kalen zodat je zelf bepaald hoeveel controle je over dit effect hebt. Door mogelijkheden zoals dimmen, strobo, gobo shake kan je je fantasie helemaal de vrije loop laten. Naast DMX kan het effect ook automatisch werken waarbij er gekozen kan worden tussen 7 verschillende programma's. Tevens is het mogelijk om het effect op geluid te laten reageren. En mocht je nou geen verstand van lichteffecten hebben dan kan je met de meegeleverde afstandsbediening eenvoudig de Panther 25 bedienen. Op die manier kan het effect snel en doeltreffend ingezet worden zonder ingewikkelde instellingen en controllers. Lekker makkelijk, lekker snel en toch een schitterende en professioneel ogende lichtshow.


Kenmerken

Zeer hoge lichtopbrengst. 7 kleuren + wit. 7 gobo's + open. Gobo shake effect. Dimmer (0 - 100%). Stroboscoop effect. 7 ingebouwde programma's. Afstandsbediening meegeleverd. Handmatige scherpstelling.


Kenmerken

Beweging Pan: 540°. Beweging Tilt: 230°. Stralingshoek: 12°. Field angle: 13°. Aantal kleuren: 7 + wit. Aantal gobo's: 7 + open. LED: 12 Watt CREE. Stroboscoopsnelheid: 1 - 10 fps. Aantal DMX kanalen: 5 / 9 / 11 (instelbaar). Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen:  147 x 160 x 240mm. Gewicht: 2.8kg.

€ 129.00

Licht effecten Movingheads BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ Rookmachine S700LED met ijs effect

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Laat je betoveren door deze BeamZ Rookmachine S700LED met ijs effect. De machine is voorzien van drie blauwe LEDs die de rook een uniek ijzig effect geven als deze uit de machine komt. Perfect voor tal van toepassingen maar ook voor gebruik bij disco's etc. De machine heeft een vermogen van 700W en beschikt over een ingebouwd reservoir voor de rookvloeistof. Het ijseffect kan, indien gewenst, uitgeschakeld worden op de achterkant. Het activeren van de rookproductie kan worden gedaan met de meegeleverde afstandsbediening.


Kenmerken

Geweldig en uniek ijseffect tijdens rookproductie. 3x 1W LED blauw. IJseffect kan uitgeschakeld worden. Thermostatisch geregeld verwarmingselement. Afstandsbediening met 3m kabel.


Specificaties

Warmte element: 700W. Rookvolume per minuut: 75m3. Opwarmtijd in minuten: 3. Tank inhoud: 250ml. Aantal LED's: 3x 1W Blauw. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 27 x 16 x 19cm. Gewicht: 3kg.

€ 49.00

Licht effecten Rookmachine BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ S700 Rookmachine met rookvloeistof

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze S700 rookmachine is een compacte rookmachine voor niet aanzienlijk grote ruimtes. De rookmachine wordt geleverd met rookvloeistof en afstandsbediening. Hiermee is de S700 na aanschaf direct klaar voor gebruik!


Kenmerken Een complete rookmachine, direct klaar voor gebruik. Inclusief 500ml rookvloeistof. Afstandsbediening met 5m kabel.
Specificaties Verwarmings element 700W. Rookvolume met minuut 75m3. Opwarm tijd in minuten 2. Tank inhoud 500ml. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.
Levering 1x Laser. 1x Afstandsbediening. 500ml Rookvloeistof. Stroomkabel. Handleiding.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 250 x 160 x 140mm. Gewicht 2.5kg.

€ 39.00

Licht effecten Rookmachine BeamZ
Product
 

vacatures autobedrijf fietsenwinkel paardensport reisbureau woonwinkel Zweden Zwitserland wintersport gemeentenhuis speelgoed muziekwinkel tuinartikelen vlijmen Emiraten Hongarije Tsjechië Switzerland Duitsland shop46 consumentenelektronica vacature boerenland elektrotechniek england website austria sweden website poland sport russia witgoed sexshop Italy belgium germany online maasdriel bommelerwaard politieberichten yokie gelderland france kerkdriel electro autobanden elektronica speurmachine bouwmarkt fitness