Railway Empire Complete Collection

In Railway Empire creëer je een uitgebreid en breed spoorwegnet, koop je meer dan 40 verschillende, buitengewoon gedetailleerde treinen en koop of bouw je treinstations, onderhoudsgebouwen, fabrieken en toeristische attracties om met jouw netwerk voor te blijven op de concurrentie. Je moet ook personeel inhuren en beheren als je een efficiënte treindienst wilt verzekeren; ondertussen ontwikkel je ook meer dan 300 technologieën, variërend van mechanische verbeteringen aan de treinen zelf tot werkplekinfrastructuren en geavanceerde voorzieningen terwijl je door vijf tijdperken van technologische innovaties reist .

Je bereikt de top niet gewoon al bouwend of door onderzoek - de concurrentie slaapt nooit en om jouw bedrijf draaiende te houden, zul je moeten overleven tegen maximaal drie rivaliserende magnaten. Om aan de top te komen, moet je misschien wel toevlucht nemen tot meer geslepen tactieken terwijl je jouw tegenstanders aanvalt en saboteert door middel van raids en industriële spionage.

Met Railway Empire Complete Collection krijg je ook toegang tot de DLC's 'Mexico', 'The Great Lakes' en 'Crossing the Andes' en ontgrendel je nieuwe scenario's op de bestaande mappen, extra soundtracks, locomotieven en de nacht- en sneeuwmodus.

Eigenschappen:
- Benut de economische kansen van de Verenigde Staten in een uitgebreide campagne en werk stap voor stap van kust tot kust doorheen dit geweldige continent.
- Leid jouw spoorwegimperium naar succes door een uitgebreid spoorwegnetwerk op te zetten en het vervoer van passagiers en goederen te optimaliseren.
- Beheers uitdagingen en doelstellingen door middel van een reeks scenario's, of creëer jouw perfecte spoorwegnet in de construction mode zonder enige financiële druk.
- Meer dan 40 historisch nauwkeurige locomotieven en meer dan 30 verschillende wagons kunnen in de loop van het spel worden aangeschaft en moeten op de beste manier worden gebruikt om te profiteren van hun sterke punten.
- Investeer in meer dan 300 nieuwe technologieën doorheen vijf verschillende tijdperken om vooruitgang te boeken en het potentieel van uw spoorwegnet te maximaliseren.
- Ga de strijd aan met maximaal drie concurrerende bedrijven en saboteer zelf hun inspanningen door het gebruik van bandieten en spionnen.
- Bevat de extra DLC's: 'Mexico', 'The Great Lakes' en 'Crossing the Andes'.

€ 39.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Planetary Annihilation Early Access Edition

Let op: Early Access Edition. Includes free upgrade to full game.

Koloniseer zonnestelsels, verover complete werelden en verneder je vijanden in epische gevechten met meerdere spelers en duizenden units. Je moet niet alleen winnen, je moet vernietigen!

€ 19.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Everybody's Golf 2 (essentials)

Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de Sony PSP games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed.

Everybody's Golf 2 zit bomvol nieuwe personages, banen, voorwerpen en een hoop vrij te spelen golfplezier om onder de knie te krijgen.

Dankzij de fantastische gameplay, mooie visuele effecten en uitgebreide multiplayeropties is dit het perfecte spel om te spelen met vrienden. Om niet voor gek te staan moet je natuurlijk eerst heel veel oefenen.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Nintendo Super Mario Piranha Snapback

- Snapback cap van hoge kwaliteit
- Materiaal 90% polyester 8% katoen en 2% spandex
- Officiële licentie

€ 19.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

N

De basis gameplay van N+ (Ninja+) is simpel. Jij bent een Ninja die rond rent door een puzzel wereld gevuld met vijanden, je enige doel is om het naar het volgende level te halen.

Maar dat is niet altijd makkelijk! Bereid je voor om te springen, rennen en obstakels en vijanden te ontwijken om het te redden.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Bluetooth Genesis Mega Drive Retro Receiver (8Bitdo)

Met de Retro Receiver kun je niet alleen je SEGA Genesis en Mega Drive draadloos spelen met een 8BitDo Bluetooth-controller of arcade-stick, maar je kunt zelfs draadloze next-gen-controllers gebruiken.

Compatible met:
- PS4 controller, PS3 controller, Xbox One Bluetooth Controller
- Switch Pro controller, Wii U Pro controller, Wiimote controller, Joy-Cons
- 8BitDo Controllers and arcade sticks (not including 2.4g controllers)

Inhoud:
- Genesis / Mega Drive Retro Receiver
- USB kabel

€ 24.99

Meerinformatie

Games Sega MegaDrive Accessoires
Product
 

DanceStar Party (Move) (essentials)

DanceStar Party is de perfecte cocktail tussen fun, muziek en aanstekelijke danspasjes. Met deze titel wordt ieders woonkamer in één klap omgetoverd tot een disco. Zet je beste beentje voor en leef je helemaal uit op veertig toonaangevende songs en hun bijhorende originele videoclips.

Laat je leiden en begeleiden door bekende artiesten die hun bekendste danspassen en signature moves demonstreren én treed vervolgens in hun voetsporen.

- Leer de beste dansmoves aan de hand van een geweldige tracklist met 40 fantastische nummers van je favoriete artiesten.
- Betrek iedereen bij je feestje en scoor extra punten door keihard met z'n allen mee te zingen.
- Groove mee met originele muziekvideo's en bekijk vervolgens via videoplaybacks je flitsende voetenwerk.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 3 Games
Product
 

Angry Birds Movie 2 Pluche Leonard

- Officiële licentie
- Materiaal: zacht polyester
- Formaat: 18cm

€ 19.99

Meerinformatie

Games Merchandise Movie Merchandise
Product
 

Speedlink Jazz USB Charger (Black)

De JAZZ USB Charger laadt uw draadloze PS4 gamepads snel en betrouwbaar op. De compacte oplader kan direct aan de console of aan een andere willekeurige USB-aansluitng (minstens 500mA) worden gebruikt dus ook aan uw PC of notebook. Het apparaat neemt tot wel twee DUALSHOCK4 controllers op en geeft u dankzij robuuste constructie en antislip onderkant zekere houvast.

Kenmerken:
- Oplader voor Original PS4 Gamepads.
- Stabiele stand.
- Compact ontwerp.
- Handig insteeksysteem.
- Opladen via de console of via een willekeurige USB-aansluiting.
- Maximaal twee DUALSHOCK 4-controllers tegelijkertijd opladen.
- Praktische LED-statuslampjes.

€ 14.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Accessoires
Product
 

Ben 10 Alien Force (essentials)

Ben 10 is een televisieserie over de 10-jarige Ben Tennyson, zijn nichtje Gwen en hun grootvader Max. Ben vindt een buitenaardse capsule met daarin een vreemd apparaat, dat zich vasthecht aan zijn pols. Deze 'Omnitrix' stelt hem in staat om te veranderen in een groot aantal verschillende aliens, elk met andere krachten en vaardigheden.

Gebaseerd op de avonturen uit de televisieserie begint Ben 10: Alien Force vijf jaar nadat Ben de Omnitrix heeft uitgeschakeld. Nu is er een nieuw probleem. Opa Max is verdwenen en de planeet aarde is in een groot gevaar.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Nintendo Super Mario Badge Seamless Cap

- Snapback cap van hoge kwaliteit
- Materiaal 100% polyester
- Officiële licentie

€ 24.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Super Mario Pluche Mocchi Mocchi Large Mario Cap

Uit de populaire videogameserie 'Super Mario' van Nintendo komt deze extreme zachte knuffel. Hij is ongeveer 35cm lang en gemaakt van 100% Polyester.

€ 44.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Detroit Become Human

VAN DE MAKERS VAN HEAVY RAIN

Wat maakt ons tot een mens?

Welkom in de metropool Detroit. Het is 2038 en overal in de stad vind je geavanceerde androids die maar één functie hebben: het dienen van de mensheid. Maar het einde van een tijdperk lijkt nabij.

Ervaar een wereld die op het punt staat te ontaarden in chaos vanuit het perspectief van drie verschillende android-personages. Jouw keuzes geven richting aan het intense verhaal. Met duizenden opties en tientallen ontknopingen tot je beschikking, ben jij degene die de toekomst bepaalt van Detroit en al haar inwoners.

€ 28.00

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Blood Creek

Wanneer Victor Marshall tijdens een kampeertrip nabij Town Creek op onverklaarbare wijze verdwijnt, is zijn broer Evan ontroostbaar. Als Victor terug opduikt, blijkt hij gruwelijke beproevingen te hebben doorstaan. Evan en Victor zijn uit op wraak en keren terug naar Town Creek, een stadje met een duister en experimenteel naziverleden.

€ 9.99

Meerinformatie

Games Blu ray Films
Product
 

The Crew

Let op! Deze game is enkel online te spelen, er is geen offline mode beschikbaar.

Word lid van een levende, ademende wereld van autoliefhebbers, waar je altijd iemand naast je hebt, klaar om op nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je kan naadloos in en uit elkaars game springen op elk gewenst moment om je krachten bundelen om de zwaarste uitdagingen te overwinnen.

Verdrijf een rivaliserende factie racers op de Las Vegas Strip, ontsnappen aan de politie patrouilles door het centrum van Chicago, of confronteer een rivaliserende crew op snelwegen langs het strand in Florida. Verzamel je bemanning van vier rijders en neem ze mee door een spannende rit door de hele VS.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Xbox One Games
Product
 

Battlestar Galactica Seizoen 2

Zet je schrap voor een spectaculaire FTL - jump door tijd en ruimte want seizoen 2 van de grensverleggende sciencefictionreeks Battlestar Galactica verschijnt voor het eerst op Blu- ray. In deze epische tweede jaargang levert de mensheid niet alleen een bitse overlevingsstrijd met zijn achtervolgers, maar ontstaat er ook een verbeten burgeroorlog tussen de aanhangers van President Roslin en Commandant Adama. Herbeleef de spanning en het drama van het leven aan boord van de Galactica met een supernova aan explosieve extra's, zoals deleted scenes en podcasts. Een bloedstollend avontuur dat je onder geen beding mag missen!

€ 24.99

Meerinformatie

Games Blu ray TV Series
Product
 

Ghost in the Shell Pop Vinyl Batou

- Serie: Ghost in the Shell
- Figure: Batou
- Nummer: 385 van POP! Movies
- Formaat: 9.5 cm
- Verpakt in collector's box
- Officiële licentie

€ 16.99

Meerinformatie

Games Merchandise Movie Merchandise
Product
 

Rick and Morty Find the Morty Card Game

Vind jouw Morty in dit snelle bordspel met kaarten en dobbelstenen. 2+ spelers.

€ 7.99

Meerinformatie

Games Merchandise Movie Merchandise
Product
 

Touhou Genso Wanderer Reloaded

Touhou Genso: Wanderer Reloaded is de definitieve editie van een rogue-like meesterwerk, gevuld met nieuwe kerkers om te ontdekken, nieuwe items te verzamelen en nieuwe gezichten te ontmoeten.

Nieuwelingen en veteranen van de Touhou-serie zullen dol zijn op reizen door het land van Gensokyo met Reimu Hakurei, het heiligdommeisje van de Hakurei-schrijn, evenals nieuwe gezichten zoals de pittige tovenaar Marisa Kirisame en windpriesteres Sanae Kochiya. En nu, met een hoop nieuwe content, kunnen nieuwe en ervaren spelers de wereld van Touhou ervaren.

€ 49.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Dirt 4

DiRT 4 voert de passie en het realisme van off-road racing naar een hoger niveau. Daarnaast kunnen gamers in de spelstand 'Landrush' ook weer racen met trucks en buggy's.

DiRT 4 biedt toegang tot een revolutionair stagebouwsysteem genaamd 'Your Stage'.

Met dit innovatie rally-bouwgereedschap kun je met een druk op de knop een vrijwel onbeperkt aantal unieke stages maken. Je hoeft alleen je locatie te kiezen en de parameters voor de route in te stellen. Vervolgens bouwt 'Your Stage' een unieke rally stage om op te racen en met vrienden te delen, zodat ze kunnen proberen jouw records te breken. 'Your Stage' laat ervaren rallyspelers langere, meer technische routes creëren, terwijl beginners kortere en eenvoudigere routes kunnen bouwen om hun vaardigheden op te oefenen.

DiRT 4 streeft naar een combinatie van de spanning en het realisme van het vorig jaar verschenen DiRT Rally enerzijds, met anderzijds de onbekommerde opwinding, toegankelijkheid en adrinaline-gedreven wedstrijden uit de hooggewaardeerde voorgangers DiRT 2 en DiRT 3.

De klassieke rallyraces bouwen voort op de basis zoals die ooit werd gelegd door de Colin McRae Rally-games. Spelers kunnen genieten van de slopende strijd in het officiële FIA World Rallycross Championship, de waanzinnige races tussen trucks en buggy's en de spectaculaire fun van open events in 'Joyride'. Deze en andere uitdagingen laten spelers over de hele wereld reizen, van Australië tot Spanje en Californië.

DiRT 4 daagt je uit: “Be Fearless” en geniet van de spanning, emotie en passie van off-road racen. De game laat je de mix van adrenaline en angst beleven die je overspoelt wanneer je op hoge snelheid een blinde bocht neemt, of wanneer je een laatste, wanhopige inhaalpoging doet in een bocht die daar eigenlijk te smal voor is.

Off-road racing is veel meer dan netjes door de bochten gaan. Het gaat om het maken van zenuwslopende, razendsnelle beslissingen waarbij moed wordt beloond.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Xbox One Games
Product
 

USB Classic Controller Dogbone Shaped

Heb je er altijd van gedroomd je NES-controller te gebruiken bij je favoriete PC-game? Nu is je kans! In retro-stijl gemaakt door Retro-Bit, kan deze Retrolink USB-controller direct in elke PC of MAC met een USB-poort worden geplugd, waardoor je dat klassieke NES-gevoel krijgt. Of je nou op het punt staat het op te nemen tegen Koopa, of je de vetste PC-multiplayer de baas bent - nu kan je old school gaan met elk wapen in je arsenaal.

- Speel op elke PC of Mac met een USB-poort
- Alle knoppen kunnen worgen ingesteld
- Herbeleef de klassieke NES-ervaring met de games van vandaag!

€ 14.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Accessoires
Product
 

Pokemon TCG Sun Moon Unified Minds 3 Pack Vikavolt

Great Minds Work in Unity!
Om aan de top te blijven, moet je team als één werken! Nieuwe TAG TEAM Pokémon-GX strijden in perfecte harmonie in de Pokémon TCG: Sun & Moon - Unified Minds-uitbreiding, met de nieuwe Mewtwo & Mew-GX, Rowlet & Alolan Exegutor-GX, Espeon & Deoxys-GX, Garchamp & Giratina-GX, Umbreon & Darkrai-GX kaarten en meer! Echte teamgenoten richten zich op één doel - vind je perfecte partners in de Sun & Moon - Unified Minds uitbreiding!

Inhoud:
- Drie Pokémon TCG-boosterpakketten
- Een Vikavolt promokaart
- Een coole Pokémon-munt!

€ 17.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Remothered Broken Porcelain

Een emotionele reis van horror, tragedie en liefde

De bekroonde survival-horrorserie Remothered keert terug in het langverwachte Remothered: Broken Porcelain. Remothered: Broken Porcelain is het vervolg van Remothered: Tormented Fathers, herbeleef gebeurtenissen uit het pijnlijke verleden van de personages tijdens intense flashbacks en onderga nieuwe onuitsprekelijke verschrikkingen in de huidige tijd die hen te wachten staan in de Ashmann Inn - een mysterieus en vervallen graf vanwege zijn vele geheimen en gevaren.

De verborgen waarheden in de Ashmann Inn zullen niet gemakkelijk worden ontdekt - de vele mysteries zijn met elkaar verweven en worden bewaakt door de dreiging van de stalkers, krachtige jagers die vastzitten in de tijd en de grenzen van de muren. Overleven vergt meer dan alleen snelle reacties, want een strategische en vindingrijke benadering van ontmoetingen zal het verschil betekenen tussen leven of dood. Wees slim - weet wanneer je moet sluipen, vluchten of te vechten tegen bedreigende gevaren, kunnen deze jagers snel de prooi worden.

Broken Porcelain brengt een overvloed aan welkome veranderingen in de serie, introduceert nieuwe gameplay- en verhaalelementen die de personages nieuw leven inblazen en een ongekend niveau van onderdompeling in dit spookachtige avontuur creëren - perfect voor zowel nieuwe als terugkerende fans van de serie.

Spannende psychologische plot.
De bekroonde cultklassieker Remothered keert terug in Broken Porcelain, het perfecte startpunt voor nieuwe fans die de franchise ontdekken en voor veteranen uit de serie die hunkeren naar extra kennis over de gebeurtenissen en personages van Tormented Fathers.

Realistische survival-horror.
De Ashmann Inn is even rijk aan middelen als gevaren. Doorzoek de omgeving voorzichtig naar items om je te helpen bij het verkennen van verontrustende locaties die ernstige geheimen van een angstaanjagend verleden verbergen.

Intense Stealth-gameplay.
Dwaal rond in de schaduw van Ashmann Inn en gebruik alles wat tot je beschikking staat om vijanden af te leiden voor een vindingrijke ontsnapping.

Onderzoek en ontsnap.

Uitdagende puzzels, uitgebreide kennis en een angstaanjagende soundtrack van componist Luca Balboni (Remothered: Tormented Fathers, Mine, Watch Them Fall) transformeert de donkere en sombere sfeer in een angstaanjagende ervaring die spelers lang na het spel achtervolgt.

Boeiende personages.
Het aantal charismatische personages groeit naarmate de favorieten van fans terugkeren om te voldoen aan alle nieuwe toevoegingen aan de cast, geïnspireerd door de hoofdrolspelers van horrorklassiekers.

Real-time cinematica.
In een serie drijven eerste, volledig geanimeerde realtime cinematics het verhaal als nooit tevoren naar voren.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Xbox One Games
Product
 

Galak Z The Void Skulls of the Shogun Bonafide Edition

GALAK-Z - The Void een anime uit de jaren 80 en arcade-gaming meld met ultramoderne fysica en A.I. in een veeleisend, procedureel gegenereerd rogue-lite-avontuur! Wees de held in een wereld die klassieke zaterdagochtend-anime ademt, maar speelt als een stoere, moderne, tactische shooter.

Probeer de vijandige omgevingen van de diepe ruimte te overleven en vecht tegen strijdende partijen vol met unieke en sluwe vijanden. Ontgrendel steeds krachtigere upgrades terwijl je het geheim van GALAK-Z leert kennen, en sterf en sterf opnieuw terwijl je dapper worstelt om de ultieme piloot te worden - eindelijk goed genoeg alles te verslaan wat GALAK-Z naar je gooit!

SKULLS OF THE SHOGUN - Bone-a-Fide-editie is een snelle, op arcade geïnspireerde mix van arcade-actie en turn-based strategie! Neem het op tegen de kleurrijke bewoners van het hiernamaals en vergroot je leger met dodelijke demonen!

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Warriors Orochi 3 Ultimate

Warriors Orochi 3 Ultimate is een vervolg en uitbreiding op het eerste deel. De game bevat extra karakters en vier nieuwe hoofdstukken. Daarnaast is ook de gameplay licht aangepast en is het maximum level nu level 100.

- Inclusief nieuwe gameplaymodes, verhallijnen en scenario's.
- Beleef nieuwe crossover personages en gevechtsarenas uit Ninja Gaiden en de Atelier reeks en een speciaal gastpersonage uit Soul Calibur.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Xbox One Games
Product