Yo Kai Watch Pluche Walkappa

- Officially licensed product
- Incredibly soft plush
- Soft, detailed, and very cute!
- Size 20 cm

€ 12.00

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Spartacus Gods of the Arena

Voordat Spartacus de grootste gladiator van de Romeinse Republiek werd, groeide het Huis van Batiatus tot een hoogtepunt dankzij de beruchte kampioen Gannicus. Zijn zwaardkunsten werden alleen geëvenaard door zijn honger naar vrouwen en wijn. In Spartacus: Gods of the Arena, wat vóór Spartacus Blood and Sand afspeelt, staat de jonge Batiatus klaar om zijn vader ten val te brengen en de macht over te nemen. Om zich ervan te verzekeren dat zijn gladiatoren de meest gewilde in de stad zijn, is Batiatus ertoe bereid om iedereen te verraden. Zijn trouwe en berekende echtgenote Lucretia staat aan zijn zijde, rekenend op de schaamteloze talenten van haar verleidelijke vriendin Gaia. Samen deinzen ze nergens voor terug om de massa te misleiden, de macht te grijpen en Capua te laten leegbloeden in deze heldhaftige prequel van Spartacus: Blood and Sand.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Blu ray TV Series
Product
 

Disney Characters Fluffy Puffy Petit Chip 'n Dale Figure Chip

- Offciele licentie
- Ontworpen en gemaakt door Banpresto
- Formaat: 5cm

€ 19.99

Meerinformatie

Games Merchandise Movie Merchandise
Product
 

RIME

Je strandt op een onbewoond eiland, zonder herinneringen aan je verleden. Gebruik al je vernuft - en de hulp van een vriendelijke vos - om de geheimen onder de eeuwenoude monumenten te ontrafelen.

Laat je inspireren door de prachtige en zonovergoten mediterrane locaties van dit betoverende eiland. Verken de vergeten ruïnes en indrukwekkende stranden om de geschiedenis van het eiland te ontrafelen, maar hou je ogen open voor gevaren.

Ontgrendel de raadsels van het eiland en maak gebruik van licht, geluid, perspectief en zelfs de tijd om tot een oplossing te komen en om verder te komen in het spel. Je vindt her en der geheimen en verzamelvoorwerpen die je steeds meer vertellen over jouw verleden en de betoverende geschiedenis van het eiland.

€ 29.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Nintendo NES Controller Necklace

- Materiaal 100% zink
- Met officiële licentie

€ 12.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Mafia 3 T Shirt Portraits

This artsy shirt shows the portraits of the protagonists from 'Mafia III' in a square pattern. High quality silk screen print, 100% pre-shrunk cotton for a long lasting fit, even after being washed several times.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Kleding T Shirts
Product
 

Ghibli Spirited Away Pluche Boh Nezumi

Fantastische officiële pluche van het personage Boh-Nezumi uit Spirited Away, onder licentie van Ghibli.
Formaat: 21cm.

€ 22.99

Meerinformatie

Games Merchandise Anime Merchandise
Product
 

Sonic the Hedgehog Vinyl Keychain

Let op: prijs is per pakje. Elk pakje bevat 1 sleutelhanger.

Kun je het snelste levende wezen vangen? Sega en Kidrobot presenteren de Sonic the Hedgehog 3D vinyl sleutelhanger serie! Deze 'blind-box' serie viert de 25ste verjaardag van het klassieke Sega Megadrive spel! De figuren in deze serie bestaan uit karakters uit het spel en klassieke consoles die gebruikt zijn om het spel te spelen!

Elke sleutelhanger wordt geleverd met een sluiting die losgemaakt kan worden om zo gebruikt te worden als ritssluiting. Het is de perfecte accessoire voor rugzakken en jassen! Verzamel ze allemaal voordat ze weg racen!

€ 6.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Wasteland 3 Day One Edition

Het is een koude oorlog in Colorado

Meer dan een eeuw na de bommen is Arizona stervende. De patriarch van Colorado heeft beloofd om het te redden als de Desert Rangers zijn land kunnen redden van zijn drie bloeddorstige kinderen. In deze tactische RPG moeten de Rangers naar het noorden reizen om een nieuwe basis te bouwen, een voertuig uit te rusten, rekruten op te leiden, de vijandige bevroren afval van Colorado te verkennen, de lokale bevolking te ontmoeten en te beslissen wie ze willen helpen.

Word een Ranger...

Pas jouw beleving aan met ons uitgebreide systeem voor het aanmaken van personages en kies vaardigheden en voordelen om je gewenste speelstijl te ondersteunen. Begin je reis met aangepaste of kant-en-klare personages en vul je team vervolgens aan met kleurrijke metgezellen die je onderweg tegenkomt. Het is jouw team, jij beslist.

Aanschouw exotische landen...

De nucleaire winter van het post-apocalyptische Colorado is net zo wreed als het landschap mooi is. Maar je bent hier niet alleen om te kijken, Ranger. Om te slagen, moet je een hoofdkwartier oprichten en upgraden dat sterk en goed bemand is, en in staat is om je te voorzien van de wapens en uitrusting die je nodig hebt om te overleven.

Ontmoet interessante mensen...

Ondanks de kou zit Colorado vol met mensen, sommigen vriendelijk, anderen net iets minder. Vaardigheden als Leiderschap, Kiss Ass en Hard Ass helpen je om je uit of in de problemen te praten en je te laten navigeren door keuzes die je missie, je verhaal en de wereld kunnen veranderen.

...en maak korte metten met ze

Soms faalt de diplomatie en moet je het op de ouderwetse manier regelen. Als de geweren worden bovengehaald en de kogels in het rond vliegen, kun je met het tactische en turn-based gevechtssysteem van Wasteland de strijd aangaan met je vijanden.

In Wasteland 3 hangt het lot van Arizona af van het lot van Colorado. Je bent een Desert Ranger, die een verloren strijd levert om je geliefde Arizona in leven te houden, wanneer de zelfverklaarde patriarch van Colorado je belooft te helpen als je een taak opneemt die hij alleen aan een buitenstaander kan toevertrouwen: zijn land redden van de ambities van zijn drie bloeddorstige kinderen.

Dus je reist van de verzengende woestijnen naar de bevroren bergen en begint van nul af aan, bouwt een nieuwe basis, vindt een sneeuwwaardig voertuig, traint nieuwe rekruten en vecht je een weg door vijandige wildernissen, terwijl je tegelijkertijd probeert te beslissen wie je vertrouwt in een land dat wordt verscheurd door corruptie, intriges, oorlogvoerende facties, waanzinnige sektes, moordende bendes en bittere rivaliteit. Je weet niet eens zeker of je de patriarch kunt vertrouwen, maar aangezien hij het voortbestaan van Arizona in zijn handen heeft, kun je het je veroorloven om dat niet te doen?

Wasteland 3 is een team-gebaseerde roleplaying game van inXile entertainment, met uitdagende tactische gevechten, uren van exploratie, en een diep, reactief verhaal vol wendingen en wrede ethische beslissingen. Speel in singleplayer of co-op en creëer een team van maximaal zes Rangers en pas ze aan met extra's en vaardigheden die zijn afgestemd op je speelstijl. Je krijgt zelfs je eigen gevechtstruck die je kunt upgraden tot een gehard oorlogsbeest, vol met wapens, om je vijanden te helpen verslaan. Colorado redden zal niet gemakkelijk zijn, maar Arizona rekent op je, dus... verpest het niet.

De Day One Edition bevat:
- Opgepoetste ranger-badge
- Hoed en bril van de ranger general
- Sneeuwcamouflagewapens*

*gebaseerd op spelerskeuzes gemaakt bij creatie van personages

€ 54.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Elex

ELEX is een openwereld-RPG en vindt plaats in een post-apocalyptisch, sci-fi universum waar magiërs en mechs naast elkaar leven.

Magalan, een planeet waar technologie erg ver staat en een gigantische populatie heeft, wordt geraakt door een meteoor.

Zij die de klap overleefden, bevinden zich nu in een gevecht om te overleven, een strijd om het lot van de planeet te bezegelen.

Centraal in het conflict staat 'Elex', een kostbare, gelimiteerde grondstof die met de meteoor is meegereisd en dat in staat is om machines aan te drijven, magie op te wekken of levende materie kan omvormen.

Maar welke van deze keuzes is de juiste voor de toekomst van Magalan?

Kan technologie of magie deze wereld redden?

Of betekent de komst van deze nieuwe kracht het einde van een tijdperk en alles wat op de planeet rondloopt?

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

FIGMA Tracer (Overwatch)

'Look out, world! figma Tracer's here.'

Van de wereldwijd populaire multiplayer first-person shooter Overwatch® komt een figma van Tracer!
- Dankzij de soepele en toch beweegbare figma-gewrichten kunt u verschillende scènes spelen.
- Een flexibel plastic wordt gebruikt in specifieke gebieden, waardoor verhoudingen behouden blijven zonder de geschiktheid in gevaar te brengen.
- Tracer wordt geleverd met drie gezichtsonderdelen, waaronder een lachend gezicht, een opgewonden uitdrukking en een serieuze, zelfverzekerde uitdrukking.
- Optionele onderdelen zijn onder meer haar vertrouwde Pulse Pistols en een Pulse Bomb om haar weer te geven met haar ultieme vaardigheid.
- Ook inbegrepen is een gearticuleerde figma-standaard om verschillende houdingen mogelijk te maken.

€ 68.00

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Dark Souls the Board Game

Bereid je voor om te sterven! Om de komst van de duisternis te voorkomen, is een vloek over de mensheid ontketend. U bent de gekozen ondoden, dragers van de vloek, en het is op u dat het lot van deze wereld rust. Zullen jullie je voor eeuwig bij de Soul of Cinder aansluiten en de kwelling verlengen of een tijdperk van de mensheid inluiden waar de vloek van leegheid ten slotte wordt opgeheven?

Dark Souls: The Board Game is een coöperatief 'dungeon crawl' bordspel voor 1-4 spelers. Om het spel te winnen, moeten spelers tactisch samenwerken om te leren hoe ze de vijanden moeten verslaan voordat ze uiteindelijk de baas kunnen confronteren. Spelers zullen specifieke aanvalspatronen en -zwakheden van de vijanden vinden, maar ze zullen voorzichtig moeten zijn. Als het karakter van een speler sterft, houdt het spel niet op, maar het opnieuw beginnen kost geld. Elke keer dat een personage in een gevecht sneuvelt, moet de hele party terugkeren naar het begin en moeten alle vijanden worden gereset. Gebruik je middelen spaarzaam, leer snel en bereid je voor om te sterven.

- 1 tot 4 spelers
- Leeftijden 14+
- 90 tot 120 minuten speeltijd
- Bevat: 27 hoog gedetailleerde plastic minifiguurtjes, 9 dubbelzijdige spelbord tegels, 4 spelerborden, 64 health&stamina kaarten, 15 dobbelstenen, 121 tokens, 252 kaarten, 8 tracker dials en 1 spelreglement

€ 99.00

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Overwatch Pachimari Patch Snap Back Hat

- Officieel gelicentieerd
- Materiaal 85% acryl en 15% wol
- Standaard volwassen maat, omtrek meet ongeveer 22,83 inches (58 cm)
- Verstelbare kliksluiting aan de achterkant

€ 19.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Raving Rabbids PVC Figure Sale

De knotsgekke konijnen zijn terug! Deze vrolijke PVC figures worden geleverd in een mooie cadeauverpakking. Spaar ze allemaal!

€ 6.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Overwatch Pop Vinyl Tracer (550) (schade aan doos)

Let op: Dit product is nog volledig nieuw, maar heeft helaas tijdens transport schade aan de doos opgelopen en wordt daarom aangeboden voor een gereduceerde prijs. Uiteraard wordt de inhoud zelf onbeschadigd geleverd.

- Serie: Overwatch
- Figure: Tracer
- Nummer: 550 van POP! Games
- Formaat: 9.5 cm
- Verpakt in collector's box
- Officiële licentie

€ 14.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Demon's Souls (greatest hits)

Sinds de lancering van de PS3 ontbrak het nog aan een RPG voor de die-hard community. Atlus vult dit gat met Demon's Souls, een avontuur waarin een ijzersterke single player gameplay wordt aangevuld met een aantal online mogelijkheden.

In beste Japanse tradities is Demon's Souls een game met een sterk verhaal maar vooral een artstijl en opbouw zoals we helaas in de westerse wereld lang niet vaak genoeg mogen zien. Na het samenstellen van je personage betreed je een wereld met zulke een sterke sfeer en fantastische weergave van fantasierijke wezens en omgevingen, dat je als RPG fan welhaast enthousiast moet worden.

€ 29.99

Meerinformatie

Games PlayStation 3 Games
Product
 

Zelda Propaganda Link Triforce Men's T shirt

Dit T-Shirt is gemaakt van 100% katoen.
Voorzien van officiële licentie.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Kleding T Shirts
Product
 

Zelda Rupee Snapback

- Officiële licentie
- Gemaakt van 70% acryl, 15% PU en 15% katoen.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Big Ben Transport Case L (Rood)

Kenmerken:
- Stevige beschermhoes voor de Nintendo Switch console en de Joy-Con-controllers.
- Doordacht ontwerp en materiaal om de console optimaal te beschermen.
- Met binnenvak voor oplader en games.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Accessoires
Product
 

Escape Dead Island

De game speelt zich af tussen Dead Island en Dead Island 2 en doet de oorsprong van de zombie-uitbraak uit de doeken.

Escape Dead Island is een survivalmysterie dat het verhaal volgt van Cliff Calo. Cliff vaart uit om de onverklaarde gebeurtenissen te documenteren die zouden hebben plaatsgevonden op Banoi. Als hij aankomt op het eiland Narapela, dat deel uitmaakt van de Banoi-archipel, komt hij erachter dat niet alles is wat het lijkt.

€ 5.00

Meerinformatie

Games PlayStation 3 Games
Product
 

Street Outlaws The List

Doe je gordels om en maak een ritje in de wereld van het Amerikaanse straatracen in STREET OUTLAWS! Van een aangepaste streetrid tot een raceklare Farmtruck, de voertuigen - en hun bestuurders hebben één ding gemeen: de behoefte aan snelheid. Als je niet op 'The List' staat, maakt het niet uit. De 'Lijst' bevat de 10 snelste straatraceauto's in Oklahoma City en ze zijn de beste van het beste. Deze jongens doen alles - ALLES - om op deze lijst te komen, ze doen er alles aan om op de ranglijst te blijven.

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Mega Man Action Figure Thunder Beam

- Officiële licentie
- Formaat: 11cm x 6,5cm x 3cm

Vecht tegen de snode Dr. Wily en zijn Robotmeesters met vier kleurrijke Mega Man-actiefiguren. Kies tussen Mega Man in zijn traditionele blauwe wapenrusting, Thunder Beam Mega Man en Leaf Shield Mega Man, die een Atomic Fire Chase-variant heeft met een 1/6 zeldzaamheid. Je kunt ook Mega Mans aartsvijand, Dr. Wily, kiezen om hun iconische confrontaties na te spelen. Mega Man bezit moed, een passie voor gerechtigheid en terughoudendheid bij het omgaan met zijn vijanden. Het is een eerbetoon aan zijn scheppers, Dr. Light en Capcom. De Blue Bomber kan dienen als een onbaatzuchtig rolmodel voor je andere figuren.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Big Ben Flip and Play Case 3DSFLIPNPLAY (Zwart)

Bescherm- en opberghoes voor Nintendo 3DS console.

- Maakt het mogelijk om te spelen zonder de console uit het hoesje te halen
- Met magnetische sluiting voor gemakkelijk openen en sluiten

€ 9.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Accessoires
Product
 

Warcraft Durotan Deluxe Latex Mask

- Latex Mask Deluxe of the character Durotan from Warcraft.
- Adult size, one size fits most
- Officially licensed

€ 18.00

Meerinformatie

Games Merchandise Movie Merchandise
Product
 

Yo Kai Watch Medal Moments Figure Noko

Bij dit Yo-Kai figuur ontvang je naast de katachtige Noko ook een medaille. Ga samen met Yo-Kai Noko op avontuur en ga op zoek naar de Yo-Kai die overal verstopt zitten. Spoor ze op, sluit vriendschap met ze, smeed ze tot een team op je Yo-kai Watch en neem het op tegen kwaadaardige Yo-kai om mensen in nood te helpen.

€ 9.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product