Natural Doctrine

Natural Doctrine is een uitdagend strategiespel, ontwkkleld door Kadokawa Game Studio. In de mijnen rond de stad Feste zoeken zowel ervaren avonturiers als beginnelingen naar het begeerde Pluton materiaal.

Tijdens je eerste trip in de dieptes van de mijnen ondekt je gezelschap echter vlug dat er iets grondig mis is, wanneer je een nieuw soort kwaad tegenkomt diep onder de grond. Zal je samen met je mede-avonturiers deze bedreiging kunnen verslaan en het koninkrijk kunnen waarschuwen voor het te laat is?

€ 8.00

Meerinformatie

Games PlayStation 3 Games
Product
 

The Black Eyed Peas The Experience (Kinect)

Voor het eerst worden de wereldhits van de Black Eyed Peas omgetoverd naar de spelcomputer. Met verschillende nr. 1 hitnoteringen, 4 albums en 6 Grammy Awards zijn de Black Eyed Peas een van de grootste popiconen van de laatste jaren.

Met The Black Eyed Peas Experience haal je al hun hits naar je eigen woonkamer en dans je heerlijk mee met hun gigantische hits!

€ 12.00

Meerinformatie

Games Xbox 360 Games
Product
 

Vampire Savior Mini Figure Sasquatch

Gedetailleerd figuurtje uit de bekende Capcom reeks Vampire Savior.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Nintendo Super Mario Odyssey Black Curved Bill Cap

- Officiële licentie
- Materiaal: 100% katoen
- Verstelbare grootte

€ 19.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Dungeon of the Endless

Dungeon of the Endless is het bekroonde Rogue-achtige spel voor kerkerverdediging, waarin jij en je team van helden de generator van je gecrashte schip moeten beschermen terwijl ze een steeds groter wordende kerker verkennen, terwijl ze worden geconfronteerd met golven van monsters en speciale evenementen terwijl je probeert je weg naar buiten te vinden ...

Wat zit er achter de deur
Een paar honderd veroordeelde criminelen werden aan boord van de Hulk-gevangenis 'succes' naar het auriga-systeem verscheept. Hoewel dit werd gepresenteerd als een kans om hun plaats in de samenleving terug te verdienen door hard te werken voor het algemeen welzijn, begrepen ze dat ze in feite slavenarbeid zouden zijn, gestuurd om een onontgonnen planeet te koloniseren. Alles wat ze wisten over auriga Prime was wat de sondes hun vertelden: het had water, temperatuurzones, plantenleven en veel metalen in de korst. In feite was de planeet auriga ooit gastheer van een grote nederzetting van de melkwegreizende voorouders die bekend staat als het eindeloze.

Bovendien draaide de planeet nog steeds door een functionerend (en goed verhuld) verdedigingssysteem, dat gretig tot leven kwam bij de komst van het succes. Binnen een paar minuten was het schip niets anders dan een paar grote stukken metaal die naar de planeet vielen. Gelukkig fungeerde elke set van Cells ook als een ontsnappings-POD, dus het schip liet zichzelf desintegreren en de overlevende gevangenen raakten gekneusd maar (tijdelijk) levend en (tijdelijk) veilig naar de planeet beneden.

Veilig, dat wil zeggen, totdat ze zich realiseerden dat ze door een soort eindeloze voorziening waren neergestort, helemaal tot in een onderkelder die zo diep en oud was dat hij net zo goed een kerker kon worden genoemd

€ 34.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Warhammer End Times Vermintide

Vermintide neemt plaats in en om Ubersreik, een stad die over is genomen door de Skaven. Je neemt de rol op je van 1 van de 5 helden, elk met een andere speelstijl, vaardigheden en persoonlijkheid. Door samen te werken moet je een verwoestende invasie van de Skaven zien te overleven. De gevechten in Vermintide zullen zich over de hele stad en omgeving plaatsvinden, van de Magnus Tower tot de Under Empire.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

MX vs ATV Supercross Encore

Race hard, Finish als eerste!

Nieuwe features in MX vs. ATV Supercross:
- 17 Supercross Tracks voor zowel MX als ATV
- Carrierre mode met 5 series (250 East, 250 West, 450 MX, 450 ATV, 450 MX vs. ATV)
- Meer dan 80 gelicenseerde motocross bedrijven zitten in de game voor maximale authenticiteit
- Meer dan 40 professional racers om tegen te racen
- Verbeterde physics en een beter controle systeem dat de fan favoriete 'pre-load' uit de klassieke MX vs ATV games bevat
- Multiplayer tot en met 12 spelers
- Splitscreen Mode voor 2 spelers lokaal
- Real-time Terrain Deformation (RTD): de groeven die je maakt door het racen blijven de gehele race in de baan zitten, het terrein veranderd dus tijdens de race
- Practice Mode om vrij te oefenen op tracks
- Motoclub Depot voor geregelde content updates

€ 3.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Toy Story 4 Pop Vinyl Combat Carl Jr.

- Serie: Toy Story 4
- Figure: Combat Carl Jr.
- Nummer: 530
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collector's box
- Officiële licentie

€ 16.99

Meerinformatie

Games Merchandise Movie Merchandise
Product
 

Natalie Brooks Treasures of the Lost Kingdom

Tienerdetective Natalie Brooks krijgt een schijnbaar onmogelijke taak voorgeschoteld in 'Natalie Brooks: Secret Lost Kingdom'. Ze krijgt slechts drie dagen de tijd om haar grootvader te redden! Deze wereldberoemde archeoloog zou in het bezit zijn van een schatkaart en daarom is hij gevangen genomen door een stel kidnappers.

Natalie heeft drie dagen de tijd om verrassende plekken te doorzoeken, puzzels op te lossen en de oude schatkaart te vinden om het losgeld aan de ontvoerders te betalen. Tijdens haar speurtocht ontdekt ze een verschrikkelijke vloek en onthult ze de waarheid achter een legendarische spooktrein!

€ 12.00

Meerinformatie

Games Nintendo DS Games
Product
 

Men of War Vietnam

Men of War: Vietnam is een nieuw spel uit de alom geprezen serie. De nieuwe game, die op een verhaal is gebaseerd, biedt een explosieve mix van de jungle, Huey's en rock-n-roll uit 1968. Tijdens dit conflict gebruikten de Amerikaanse troepen niet alleen nieuwe wapens, maar ook nieuwe tactieken. De oorlog in Vietnam werd het eerste militaire conflict, waarbij helikopters een belangrijke rol speelden en dit is een van de belangrijkste kenmerken van dit spel.

€ 8.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Sonic Forces

Het team achter Sonic Colours en Sonic Generations presenteert de nieuwste game in de Sonic-serie: Sonic Forces.

Behaal duizelingwekkende snelheden als Modern Sonic, beleef spannende platformactie als Classic Sonic of gebruik krachtige nieuwe gadgets met een personage dat je zelf hebt gemaakt. Help Sonic om de wereld te bevrijden van Dr. Eggman en een geheimzinnige, nieuwe schurk die over immense krachten beschikt.

€ 22.00

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Super Mario Jumbo Ballpoint Pen Luigi

- Jumbo Sized Ballpoint Pen
- Base Stand included
- Original Clear Case
- Length size: 28 cm
- Officially licensed
- Import from Japan

€ 18.00

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Zelda Link's Awakening Tribal Link Men's T shirt

- Officiële licentie
- Gemaakt van 50% katoen en 50% polyester

€ 19.99

Meerinformatie

Games Kleding T Shirts
Product
 

Red Dead Redemption 2

Amerika, 1899. Wetshandhavers hebben het gemunt op de laatste outlaw-bendes. Wie zich niet wil overgeven, wordt genadeloos afgemaakt.

Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht nadat in het plaatsje Blackwater een overval slecht afloopt. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend. Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?

Red Dead Redemption 2, van de makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk.

€ 39.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Pac man Pac man and Ghosts T shirt

Dit T-Shirt is gemaakt van 100% katoen.
Voorzien van officiële licentie.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Kleding T Shirts
Product
 

Microsoft Xbox One Wireless Controller (Armed Forces II)

De beste gamecontroller is verder verbeterd met meer dan 40 technologische innovaties. De nieuwe Impulse-triggers leveren nauwkeurige feedback in je vingertoppen voor een meer realistische ervaring.

De duimsticks, het D-pad en de contouren zijn verder gestroomlijnd voor meer precisie en comfort in je handen. Dit is simpelweg de beste controller die we ooit hebben gemaakt.

€ 79.99

Meerinformatie

Games Xbox One Accessoires
Product
 

1 2 Switch

Let op! Om deze game op de Nintendo Switch Lite te spelen heb je een paar Joy-Con controllers nodig (apart verkrijgbaar).

Dit is de eerste game van Nintendo waarbij spelers niet naar de tv maar naar elkaar moeten kijken, terwijl ze het tegen elkaar opnemen in grappige activiteiten. De minigames in 1-2-Switch, waarbij spelers bijvoorbeeld met elkaar duelleren in het Wilde Westen of elkaars danspasjes moeten nadoen, maken creatief gebruik van talloze functies van de Nintendo Switch. Met deze game worden feestjes altijd, overal en met iedereen nóg leuker. 1-2-Switch wordt op 3 maart tegelijk met de Nintendo Switch uitgebracht.

€ 49.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Football Manager Handheld 2010

Football Manager 2009 is het meest succesvolle voetbalmanagementspel tot nu toe met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Het spel staat tevens al meer dan 25 weken in de top tien van best verkopende games van de Benelux en recentelijk werd Football Manager 2009 in een BBC Radio 1-enquete tot 2e beste videogame aller tijden gekozen.

Daarom wachten Football Manager spelers wereldwijd al weer met grote smart op Football Manager 2010 die op 30 oktober 2009 in de winkels zal liggen.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Disney Nightmare Before Christmas Pop Vinyl Shock

- Serie: Disney's Nightmare Before Christmas
- Figure: Shock
- Nummer: 407
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collector's box
- Officiële licentie

€ 16.99

Meerinformatie

Games Merchandise Movie Merchandise
Product
 

Dragon Age Keychain Seeker

This high quality keychain shows the Seeker's symbol, an order that answers directly to the Divine in Val Royeaux. Metal keychain with raised and embedded details in brushed metal finish. 4cm in size plus 6cm chain & ring.

€ 6.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

One Piece Barrel 3D Mug

Het leven van een piraat, het zijn avonturen, schatten, veel risico's, maar het is ook feesten met vrienden! Feest met je vrienden met deze prachtige One Piece 3D-mok van ABYstyle!

- Grootte: 300 ml.
- Materiaal: keramiek.
- Niet geschikt met magnetron en vaatwasser.

€ 16.99

Meerinformatie

Games Merchandise Anime Merchandise
Product
 

Nintendo Super Mario Space Dye Mario T shirt

- Officiële licentie
- Gemaakt van 50% katoen en 50% polyester

€ 24.99

Meerinformatie

Games Kleding T Shirts
Product
 

Final Fantasy TCG Opus V Booster Pack

De Final Fantasy Trading Card Game is nu nog uitgebreider dankzij de Opus V collectie. Deze set voegt 166 nieuwe kaarten toe aan de ondertussen populaire Final Fantasy TCG. Opus V verbetert de ervaring en de verzamelfactor van het spel met nieuwe kaarten uit je favoriete Final Fantasy Games.

Deze set bestaat uit 60 common kaarten, 42 Rare kaarten, 32 Hero kaarten, 14 Legend kaarten en 166 Premium kaarten.

Inhoud:
- 12 kaarten uit de Opus V set.

€ 4.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Nintendo GameBoy PU Card Wallet

Dit artikel is gemaakt van 100% PU.
Officieel gelicenseerd.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Dex

Dex is tegen haar wil in de heldin van het verhaal. Opgejaagd door bedrijfs-huurlingen, zonder te weten waarom word ze in een web van intriges gesmeten. Dit leid ertoe dat ze de oorsprong van haar eigen bestaan in vraag stelt. Enkel jij kan beslissen hoe het verhaal eindigd.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product