Panda Hero

Verken vier werelden met meer dan 50 levels als je favoriete soort held: Panda Hero, gewapend met zijn Kungfu-vaardigheden en zijn bamboestok.
Ontdek verborgen speurtochten terwijl je van platform naar platform springt en steeds tegen nieuwe vijanden vecht. Vergeet niet om munten te verzamelen om nieuwe krachten en vaardigheden te krijgen. Alleen jij hebt het in je om te overleven… Jij bent Panda Hero!

- 4 avontuurlijke werelden met meer dan 50 levels.
- Aan het eind van elk level een spannend eindbaas-gevecht.
- Verzamel muntjes en breid je vaardigheden uit.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Vampire the Masquerade Bloodlines 2 Unsanctioned Blood Edition

Je werd verwekt tijdens een terroristische vampieraanval en veroorzaakte een bloedhandelsoorlog in Seattle. Ga ongemakkelijke allianties aan met de leiders van de stad en onthul de grootschalige samenzwering die machtige vampierfacties in een bloederige burgeroorlog stortte.

Voed je kracht, beheers de nacht
Jij en je volgelingen beschikken over unieke vaardigheden die je gebruikt in ons baanbrekende, snelle en mêlee-gerichte vechtsysteem. In de loop van de game word je steeds sterker. Zorg er wel voor dat je de Masquerade in stand houdt en dat je je menselijkheid behoudt... als je tenminste wilt overleven.

Daal af in het duistere hart van Seattle en overleef de vampierelite
Vampiers waren altijd al de baas in Seattle. Ga op jacht in een stad die de World of Darkness op een getrouwe manier tot leven brengt. Ontmoet de oude garde die de oprichting van Seattle nog meemaakte en het nieuwe bloed dat de stad wil veranderen met tech-geld. Iedereen heeft een verborgen agenda, dus kies je bondgenoten zorgvuldig uit.

Ga ongemakkelijke allianties aan
Kies een van de rivaliserende facties om mee te strijden in de bloedhandelsoorlog van Seattle. Elke factie heeft zijn eigen unieke eigenschappen en achtergrond. Je imago is afhankelijk van de vrienden die je hebt, al kun je je handen nooit helemaal schoonhouden.

Beleef het verhaal
Kruip in de huid van een vampier in de World of Darkness en ontmoet boeiende personages die reageren op je keuzes. Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2 is geschreven door het creatieve brein achter het originele Bloodlines en lost alle beloften van de eerste game in. Ook maakt een aantal populaire personages zijn rentree.

Al sinds de jaren 50 van de 19e eeuw maakt het bloedzuigende gezelschap de dienst uit in Seattle. Inmiddels is de stad erg veranderd, maar met het First Blood Pack kun je terug naar die duistere en bloederige tijd.

€ 69.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

God of War 3 Remastered

Deze actievolle en bloederige game zal de nieuwkomers aan de serie en de oud gediende meenemen in een gruwelijke rit in vol 1080p gameplay. Dit samen met soepele combat, vernietigende wapens, gigantische bazen en een compleet nieuwe photo-mode waarmee je de meest epische momenten kan delen met je vrienden en familie.

€ 24.99

Meerinformatie

Games PlayStation 4 Games
Product
 

Assassin's Creed Odyssey Premium Metal Odyssey Badge Card Wallet

Dit artikel is gemaakt van 100% katoen.
Officieel gelicenseerd.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Soul Calibur V (5)

Soul Calibur V gaat verder 17 jaar na de gebeurtenissen van Soul Calibur IV met nieuwe helden en terugkerende helden die strijden in een epische goed vs. kwaad strijd.

Het verhaal van Patroklos, zoon van Sophitia Alexandra, ontrafeld wanneer het lot van zijn familie verweven wordt met de Soul Swords.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Xbox 360 Games
Product
 

The Kite Runner

In een verscheurd land op de rand van oorlog worden twee jeugdvrienden, Amir en Hassan, voorgoed van elkaar gescheiden. Het is een schitterende middag in Kabul en er hangt blijdschap en vreugde in de lucht vanwege het vliegertoernooi. Maar in de nasleep van de overwinning zorgt het verraad van een van de jongens voor iets dat hun leven voor altijd zal tekenen, en daarmee begint een epische zoektocht naar verlossing.

Na twintig jaar in de Verenigde Staten te hebben gewoond, keert Amir terug naar een gevaarlijk Afghanistan dat in de ijzeren greep van de taliban is, om daar de geheimen die hem achtervolgen onder ogen te zien en een laatste moedige poging te doen om de zaken recht te zetten.

€ 9.99

Meerinformatie

Games Blu ray Films
Product
 

Hori Privacy Filter

Keeps your PSP screen protected and private
- Enjoy in privacy! Viewing of screen is restricted to a radius of 90 degrees
- Hard coated (PC material) to prevent scratches on the screen from dust and other small particles
- Made with a special silicon material so that you can peel and reapply this filter several times. Also, will not leave a sticky residue on the screen when the filter is removed.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Accessoires
Product
 

Blade Runner 2049 Pop Vinyl Luv

- Serie: Blade Runner 2049
- Figure: Luv
- Nummer: 479 van POP! Movies
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collector's box
- Officiële licentie

€ 16.99

Meerinformatie

Games Merchandise Movie Merchandise
Product
 

Star Wars Rogue One Pop Vinyl Baze Malbus

- Serie: Star Wars Rogue One
- Figure: Baze Malbus
- Nummer: 141
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collector's box
- Officiële licensie

€ 16.99

Meerinformatie

Games Merchandise Movie Merchandise
Product
 

Super Mario Pluche Goomba (15cm)

- Officially Nintendo licensed product
- Incredibly soft plush
- Soft, detailed, and very cute!
- Size: 15 cm

€ 14.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

GBC Harvest Moon Virtual Console

Steek je handen uit de mouwen in dit klassieke simulatiespel en wordt een meesterboer! Treed in de modderige voetsporen van je grootvader en krijg te maken met alle aspecten van het boerenleven: van gewassen zaaien tot veestapelbeheer. Hoe harder je werkt, des te beter en groter je boerderij wordt.

Het nabijgelegen dorpje is de plek om voorwerpen te kopen: van eten en drinken om je kracht op peil te houden tot gereedschappen die het zware werk verlichten.

Zit je om tijd verlegen? Laat de Harvest Sprites je boerderij beheren als je Nintendo 3DS-systeem is uitgeschakeld!

€ 4.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Star Wars Battlefront II

Storm door een continue stroom vijanden op Starkiller Base met de machtige lightsaber in jouw handen. Daal met andere soldaten af via het bladerdak van de jungle boven een verborgen Rebellenbasis op Yavin 4 en gebruik de vuurkracht van AT-ST's. Vlieg met je X-Wing squadron in formatie voor een aanval op een gigantische First Order Star Destroyer in de ruimte. Of verrijs als nieuwe Star Wars-held - Iden, een superieure Imperial speciale eenheid - en ontdek aangrijpend singleplayer-verhaal over een tijdsverloop van dertig jaar.

Stort je in rijke en levendige Star Wars-multiplayergevechten uit alle drie de tijdperken: prequel, classic en new trilogy. Pas je helden, starfighters of soldaten aan en upgrade ze, elk met unieke vaardigheden die je kunt gebruiken tijdens de strijd. Rijd op tauntauns of bestuur tanks en speeders. Haal Star Destroyers neer ter grootte van complete steden en gebruik de Force om jezelf te bewijzen tegen iconische personages zoals Kylo Ren, Darth Maul en Han Solo. Terwijl dit alles maak je deel uit van een spelervaring die is geïnspireerd door 40 jaar aan tijdloze Star Wars-films.

Jij bepaalt het lot van je eigen Star Wars-held.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Xbox One Games
Product
 

The Hunchback Notre Dame Pop Vinyl Quasimodo (Fool)

- Serie: Disney The Hunchback Notre Dame
- Figure: Quasimodo (Fool)
- Nummer: 634
- Formaat: 9,5 cm
- Verpakt in collector's box
- Officiële licentie

€ 16.99

Meerinformatie

Games Merchandise Movie Merchandise
Product
 

The Unicorn Princess

- Een game die het realisme van paarden combineert met de fantasie van eenhoorns
- 15 verschillende missies verdeeld over twee werelden
- Veel mogelijkheden om je personage en paard aan te passen
- Een open wereld om te verkennen op de rug van een van de zes beschikbare paarden

€ 39.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Harvest Moon 64 Virtual Console

In Harvest Moon 64 werk je hard om je eigen leven op te bouwen op de vervallen boerderij die je geërfd hebt van je overleden grootvader. Je hebt zorgvuldige planning en veel hulp van je buren nodig om de seizoenen door te komen, en om als meesterboer te slagen.

€ 9.99

Meerinformatie

Games Nintendo Wii U Games Digitaal
Product
 

Amiibo Robin

Wat zijn amiibo?
amiibo zijn interactieve figuurtjes en kaarten die je in games kunt gebruiken. Scan een amiibo tijdens het spelen van compatibele Nintendo Switch-, Nintendo 3DS- of Wii U-software en ontdek verrassende nieuwe spelonderdelen! amiibo doen in elke game iets anders: ze kunnen toegang bieden tot nieuwe spelstanden, wapens of opties. Ook kunnen verschillende games je amiibo krachtiger maken, zodat deze een geharde bondgenoot wordt... of een tegenstander van formaat!

Met de NFC-lezer/-schrijver (wordt apart verkocht), kun je amiibo ook gebruiken met de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL en Nintendo 2DS!

€ 19.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Fire Emblem Echoes Shadows of Valentia Fledgling Warriors Pack

Een verzameling kaarten en kerkers die zijn ontworpen voor beginnende krijgers, die zich aan het begin van het avontuur bevinden. Het pakket bestaat uit:

DE STERRENTEMPEL
In een tempel die door plunderaars is verwoest, bevinden zich allerlei fantastische schatten. Durf jij de verste uithoeken te verkennen?

Beloning: voorwerpen
Niveau: gemakkelijk
Inhoud: kerker

BENDEVERBAND
Er wordt verteld dat zij die de Ondoden in deze ruïnes weten te verslaan, een uitzonderlijke kracht verkrijgen. Durf jij de gevaren onder ogen te komen?

Beloning: ervaring
Niveau: gemakkelijk
Inhoud: gevechtskaart

LAFAARDS EN LUXE
Een koopman vraagt je hulp om af te rekenen met de rovers die hem overvielen. Je wordt er vast goed voor beloond.

Beloning: goud
Niveau: gemakkelijk
Inhoud: gevechtskaart

€ 7.99

Meerinformatie

Games Nintendo 3DS Games Digitaal
Product
 

Sekiro One Armed Wolf T Shirt

- Officiële licentie
- Gemaakt van 100% katoen

€ 19.99

Meerinformatie

Games Kleding T Shirts
Product
 

GFuel Energy Formula Sour Cherry Tub

G FUEL is een natuurlijk energie drank ontwikkeld door Gamma Labs. Het oorspronkelijke doel was om een 100% schoon, natuurlijk en gezond alternatief te creëren voor energiedranken met suiker. Wat we zochten was een energiedrank die zelfs aan de hoge normen van de meest actieve en hectische levensstijl zou voldoen. Het resultaat is nu de officiële Energy Drink van eSports EN de favoriete energiedrank van gamers werelwijd.

- 40 porties in elke pot
- geen suiker
- Energy Complex - Cafeïne
- Focus Amino versterkt
- Boordevol antioxidanten
- Vitamine verrijkt met vitamine C + E + B12 + B6

€ 44.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Skylanders Swap Force Smolderdash

- Soort: Skylander Figure
- Element: Vuur
- Vaardigheid (Max 200): Kracht 135, Pantser 50, Behendigheid 85, Geluk 50
- Compatibel met: Imaginators, Superchargers, Trap Team, Swap Force

€ 10.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

Crash Bandicoot Deluxe Figure with Jet Board

NECA's tweede release in de langverwachte reeks Crash Bandicoot actiefiguren is een luxe crash met zijn gigantische hot rod Jet Board! Deze figure is 14cm hoog en heeft een hoofd dat uniek is voor deze versie. De hoverboard meet maar liefst 20cm lang. Crash heeft veel articulatie, maar net zo belangrijk is dat hij is uitgerust met wenkbrouwen met kogelgewrichten om verschillende gekke expressies te creëren.

€ 39.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product
 

King's Bounty Crossworlds

In Orcs on the March, hunt down the powerful foe behind the rampaging orcish hordes in the lands of Teana. Then take up the role of Arthur the mercenary, transported into the world of Litan to battle a throng of fearsome adversaries and become Champion of the Arena.

Finally, return to Darion where Princess Amelie, accompanied by her faithful dragon, wages war in unique tactical arenas, and faces a challenge which will earn her the title of Defender of the Crown.

€ 8.00

Meerinformatie

Games PC Gaming Games
Product
 

Black Future '88

Black Future '88 is een Synth-Punk roguelike 2D action Shooter. Beklim verticaal een altijd evoluerende proceduretoren om de top te bereiken en de krankzinnige eigenaar te doden ... voordat je hart explodeert. Schiet, hak, ren en upgrade jezelf om de eindeloze golven van dodelijke vallen, moorddadige AI, gekke junkies en kolossale Wardens te overleven die je in de weg staan in een stijlvolle alternatieve versie van 1988.

De wereld wankelt van een nucleaire ramp, gecreëerd door Duncan, de torenarchitect. De eerste van zijn bommen viel in de zomer van 1988 en tegen december hadden ze de zon verduisterd met eindeloze regen. We besloten om te stoppen met het bijhouden van de tijd, en het is sindsdien 1988. Alles wat de eerste aanval heeft meegemaakt, is gestorven in de extreme overstromingen die volgden. Dit zijn de tijden daarna, waar er geen maanden of zelfs weken meer zijn ... alles wordt gemeten in minuten om te leven.

Neem het op tegen een van de laatst overgebleven buitenbeentjes en vecht je een weg naar de top van de toren om de architect te doden en de eindeloze nucleaire regen te stoppen. Stijg op om te sterven en sterf om te overleven.

Kenmerken:
Death Ascendant: Beklim een altijd evoluerende proceduretoren en vecht om te overleven door een constante aanval van dood door vuur, lasers en schuine strepen.

Unieke Synth-Punk Wereld: speel via een unieke kijk op een retro cyberpunk dystopie en vecht om te overleven door 5 verschillende zones met elk hun eigen uitdagingen.

Kies je vergif: speel als een van de 5 speelbare personages, elk met hun eigen unieke buffs en zwakheden.

Ruïnevriendschappen: test je verstand en reflexen met een vriend in coöp op de bank en ervaar een volledig unieke kijk op de co-op roguelike.

Kill the Wardens: Vecht om te overleven door de talloze unieke eindbazen uit te dagen die elk van de zones van het spel bewaken.

Mistmachines en laserstralen: breng een pistool en laserzwaard naar een vuurgevecht door jezelf te bewapenen met een selectie van de 50 unieke wapens in de game, elk met hun eigen unieke effecten.

Evolueer om te overleven: De enige manier om te overleven wanneer alles, inclusief je eigen hart, je probeert te doden, is om jezelf zorgvuldig te stimuleren of te vervloeken door strategisch te kiezen - en te combineren uit 30 verschillende buffs en debuffs.

Dailies: Elke dag wordt een nieuwe uitdaging gegenereerd met unieke attributen die je vaardigheden zullen testen en je laten zien hoe je vaardigheden zich verhouden tot andere spelers in een wereldwijd Leaderboard. Vecht niet alleen om te overleven, maar om de glorie!

Ear Candy: Death klonk nog nooit zo goed dankzij een originele moordende originele analoog-synth soundtrack uitgevoerd door Tremor Low.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Nintendo Switch Games
Product
 

Memory Card 32 MB (TTX Tech)

Save, store and back-up your favorite games with a Memory Card for the PlayStation 2®. Featuring a high-capacity, solid-state flash drive, you'll have plenty of room for multiple games and profiles.

- Compatible with PlayStation 2®
- 32 MB of high-capacity storage
- Professional-grade construction

€ 24.99

Meerinformatie

Games PlayStation 2 Accessoires
Product
 

Kingdom Hearts Colle Chara Gacha Balls Sora

- Leuke schattige figuurtjers van de Kingdom Hearts reeks
- Officiele licentie.
- Verzamel ze allemaal!
- Grootte: 3,5cm

€ 4.99

Meerinformatie

Games Merchandise Game Merchandise
Product