WRC 9

In WRC 9 kruip je achter het stuur om door de meest realistische parcours van de FIA World Rally Chiampionship te crossen. De snelle ketens van bochten en adembenemende landschap van de rally's in Japan, Nieuw-Zeeland en Kenia, maken deze parcours tot de mooiste ter wereld. De physics van de game zijn geoptimaliseerd om het besturen van een rally auto zo precies mogelijk te simuleren. WRC 9 biedt nog betere en realistischere graphics, uitdagende routes en een uitgebreide carrièremodus.

Kenmerken:
- Duik in de nieuwe FIA World Rally Championship met alle content van de jaarkalender en meer.
- Meer dan 50 officiele teams en hun kleuren van de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC.
- 3 nieuwe rally's: Japan met zijn uitdagende smalle asfaltwegen, adembenemend Nieuw-Zeeland en de safari rally in Kenia.
- Kies uit een van de meer dan 15 iconische bonuswagens om in te rijden.
- Meer dan 100 parcours, verspreid over 14 landen.
- Dankzij het nieuwe element van realistisch dynamisch weer tijdens de race, kun je nog meer opgaan in het spel.
- Upgrade je team met nieuwe mogelijkheden, krijg meer variatie in evenementen en een sterkere verbinding met de teams in de verbeterde carrièremodus.

€ 54.99

Meerinformatie

Games Xbox Series X Games
Product
 

NBA 2K21

NBA 2K21 is de nieuwste titel van de wereldberoemde en razend populaire reeks van NBA 2K, en weet als geen ander een sportieve videogame-ervaring voor te creëren.

NBA 2K21 biedt dankzij de aanzienlijke verbeteringen op de baanbrekende graphics en gameplay een unieke en meeslepende ervaring voor alle liefhebbers van de omvangrijke NBA-cultuur, en bevat naast de competitieve en online community-onderdelen ook verschillende, diepgaande game typen waar je alles op het spel kunt zetten.

- 5,000 Virtual Currency
- 5,000 MyTEAM Points
- 10 MyTEAM Promo packs (delivered one a week)
- 9 MyCAREER Skill Boosts
- 5 pair Shoe Collection
- Zion Williamson Digital Collection

€ 69.99

Meerinformatie

Games Xbox Series X Games
Product