Everybody's Golf 2 (essentials)

Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de Sony PSP games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed.

Everybody's Golf 2 zit bomvol nieuwe personages, banen, voorwerpen en een hoop vrij te spelen golfplezier om onder de knie te krijgen.

Dankzij de fantastische gameplay, mooie visuele effecten en uitgebreide multiplayeropties is dit het perfecte spel om te spelen met vrienden. Om niet voor gek te staan moet je natuurlijk eerst heel veel oefenen.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

N

De basis gameplay van N+ (Ninja+) is simpel. Jij bent een Ninja die rond rent door een puzzel wereld gevuld met vijanden, je enige doel is om het naar het volgende level te halen.

Maar dat is niet altijd makkelijk! Bereid je voor om te springen, rennen en obstakels en vijanden te ontwijken om het te redden.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Ben 10 Alien Force (essentials)

Ben 10 is een televisieserie over de 10-jarige Ben Tennyson, zijn nichtje Gwen en hun grootvader Max. Ben vindt een buitenaardse capsule met daarin een vreemd apparaat, dat zich vasthecht aan zijn pols. Deze 'Omnitrix' stelt hem in staat om te veranderen in een groot aantal verschillende aliens, elk met andere krachten en vaardigheden.

Gebaseerd op de avonturen uit de televisieserie begint Ben 10: Alien Force vijf jaar nadat Ben de Omnitrix heeft uitgeschakeld. Nu is er een nieuw probleem. Opa Max is verdwenen en de planeet aarde is in een groot gevaar.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Hori Privacy Filter

Keeps your PSP screen protected and private
- Enjoy in privacy! Viewing of screen is restricted to a radius of 90 degrees
- Hard coated (PC material) to prevent scratches on the screen from dust and other small particles
- Made with a special silicon material so that you can peel and reapply this filter several times. Also, will not leave a sticky residue on the screen when the filter is removed.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Accessoires
Product
 

Football Manager Handheld 2010

Football Manager 2009 is het meest succesvolle voetbalmanagementspel tot nu toe met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Het spel staat tevens al meer dan 25 weken in de top tien van best verkopende games van de Benelux en recentelijk werd Football Manager 2009 in een BBC Radio 1-enquete tot 2e beste videogame aller tijden gekozen.

Daarom wachten Football Manager spelers wereldwijd al weer met grote smart op Football Manager 2010 die op 30 oktober 2009 in de winkels zal liggen.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Final Destination 2

Kimberly krijgt een onheilspellend visioen terwijl ze met haar vrienden op de snelweg rijdt. Een boomstam die op de weg valt, brengt een kettingreactie teweeg waarbij tientallen mensen gruwelijk aan hun eind komen. Ze blokkeert de weg en ziet het weerzinwekkende ongeluk inderdaad gebeuren. Ze heeft het leven gered van alle automobilisten achter haar. Helaas laat de dood zich niet zo makkelijk aftroeven. Haar vrienden zijn de eersten die voor haar ogen te pletter worden gereden. Ze weet het nu zeker. Iedereen die de snelweg levend heeft verlaten, staat op het onheilspellende wenslijstje van de dood. Een voor een worden ze te grazen genomen. Ze moeten doen wat de overlevenden van de vliegtuigramp in FINAL DESTINATION niet lukte: in leven blijven.

€ 9.99

Meerinformatie

Games Sony PSP UMD Video
Product
 

Pocket Racers (essentials)

In Konami's Pocket Racers heeft een evil Nemesis een feest verstoord door alle gasten te veranderen in speelgoedauto's. In elke hoek van het gigantische huis vinden spelers verschillende racetracks. Je komt adembenemende jumps, obstakels en bochten tegen. Race voor de overwinning en ontmoet eeuwige verdoemenis.

- Race door enorme kamers
- Verzamel power-ups om je prestaties te verbeteren
- Vernietig de omgeving om je tegenstanders dwars te zitten
- Unlock nieuwe wagens en tracks
- 4-speler head-to-head racing via wireless play

€ 12.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

DJ Max Fever

The beat jamming sensation that started the music game craze comes to the PSP system in its most complete form ever. Enter the world of DJ Max and fulfill your dreams as the ultimate mix master. Perfect the deejay scratch as the beat drops to the sync in over 50 songs. Master the beat and conquer the rapid speeds of the demanding extreme challenges. Experience the hit craze that has inspired the music game genre.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Petz My Baby Hamster

Je nieuwe vriendje wil je graag ontmoeten en is dol op jouw liefde en aandacht. Het enige wat je hoeft te doen is je hamster de gelukkigste hamster van de wereld te maken. Verwen hem, geef hem aandacht en speel met hem om een sterke relatie en een vriendschap voor altijd op te bouwen!

Door het verzorgen van je panda leer je verantwoordelijk te zijn. Je wordt een echte 'hamstervriend'

€ 12.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Patapon

Patapon is een uniek avontuur voor het PSP-systeem, waarin je een kleine drukke stam aanvoert door ritmes op je trom te slaan. Deze kleine mensen met hun zwaarden, speren en bogen zijn verloren als jij de maat niet voor ze aangeeft.

Het is jouw taak om je rusteloze stam aan te voeren tijdens hun missie om het land te heroveren en het mysterieuze Earthend te vinden.

Leid je Patapon in meer dan 30 verschillende avonturen, waaronder het jagen op monsters, gevaarlijke reddingsacties en heldhaftige gevechten.Rust je Patapon uit met alles wat nodig is om hun avonturen te volbrengen. Verbeter je ritme met acht verslavende en leuke mini-spellen.

€ 19.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

EyePet

Koopt u deze game nieuw? Sony Benelux leverde de PSP games vaak uit zonder seal. Ze zijn dus helemaal nieuw maar niet sealed.

In EyePet voed je een virtueel huisdier op met behulp van de camera van de PSP. Je bent in EyePet verantwoordelijk voor je eigen huisdier die je onder andere moet voeren, wassen en trainen om hem of haar gezond te houden. Zois het mogelijk met het beestje te spelen, het te aaien of kietelen, het te voeren en het dingen te leren. Plaats een voorwerp bij de EyePet en deze zal erop reageren.

Er zijn allerlei accessoires te verzamelen, waarmee je de EyePet een eigen stijl mee kunt geven. Verander zijn vacht, verander zijn kleren en geef de Eyepet speeltjes. De EyePet verandert ook naarmate je meer tijd met het virtuele diertje doorbrengt.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Metal Gear Solid Peace Walker

MAXIMAAL 5 STUKS PER ORDER / MAXIMUM 5 PIECES EACH ORDER !!

Metal Gear Solid: Peace Walker speelt zich af in 1974 en kent een geheel nieuw verhaal, ontsproten aan het brein van Kojima himself. De lancering van de game staat gepland voor in 2010.

Met deze versie slaat de game een geheel nieuwe richting in met ongelooflijke beelden die de vele karakters en omgevingen waarin het spel zich afspeelt, tot leven brengt. Daarnaast wordt deze uitgerust met een nieuw en uniek game systeem, speciaal ontworpen voor het PSP format.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2010 is weer een nieuw deel in deze langlopende en succesvolle serie. Natuurlijk weer een update van alle spelers, ploegen en competities. Ook is de game nog realistischer geworden dan je al geweend was van deze serie.

Je zal je favoriete speler op het veld gemakkelijk herkennen, zo realistisch zijn ze weergegeven. Daarnaast zijn er verbeteringen die de wedstrijd zelf nog realistischer maken.

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Capcom Puzzle World (essentials)

De bekende Japanse ontwikkelaar Capcom heeft een groot aantal puzzelgames uitgebracht. De beste van die games kun je nu spelen op je PSP (PlayStation Portable)-systeem.

Capcom Puzzle World bevat vijf prachtige puzzelspellen op een UMD: Super Puzzle Fighter II Turbo, Block Block en Buster Bros. Collection, dat uit drie spellen bestaat.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Metal Slug Anthology

Deze geweldige shoot 'm up klassieker is een verzameling van zeven geweldige Metal Slug games: Metal Slug, Metal Slug 2, Metal Slug X, Metal Slug 3, Metal Slug 4, Metal Slug 5, and Metal Slug 6. Multiplayer gamen is mogelijk via de wi-fi verbinding.

€ 49.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Buzz Brain Twister (essentials)

Buzz verruilt zijn kenmerkende pak en de felle lichten van de studio voor een witte jas en een klembord in Buzz!: Brain Bender - een lichte, vermakelijke en grappige manier om je hersens te trainen.

Met kleurrijke en leuke denkspelletjes, zo ontworpen dat ze begrijpelijk, snel en toegankelijk zijn voor alle leeftijden, kun je je denkvermogen testen of specifieke uitdagingen aannemen.

Als je eenmaal bent begonnen, kun je met Buzz!: Brain Bender alle kanten op met de vermakelijke modus Pass Around Brain Battle (doorgeefhersenstrijd) voor maximaal zes spelers, waarbij een PSP wordt doorgegeven tussen de spelers.

€ 8.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

X Men Origins Wolverine (essentials)

Vecht tegen een overmacht en neem op wrede wijze wraak in de vetste actiegame van het jaar.

Zaai dood en verderf met de vlijmscherpe klauwen van adamantium, het dierlijke instinct en de herstellende krachten van Wolverine, de meest wrede superheld ter wereld. Ontdek het verhaal achter de creatie van het ultieme wapen.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

A History of Violence

Tom Stall (Viggo Mortensen) leidt een rustig leventje met zijn echtgenote Edie (Maria Bello) en hun twee kinderen in een kleine stad in Amerika. Een onverwacht en bloederig incident in zijn restaurant zet hem plotseling in de schijnwerpers. Hij krijgt als "held" veel aandacht in de media en dat wekt de belangstelling van een aantal beruchte criminelen. Zij menen in hem een oude gangster te herkennen, die jaren geleden spoorloos verdween, en met wie ze nog een appeltje te schillen hebben. Tom zegt niet te weten waar ze het over hebben. Als de criminelen de druk opvoeren, stijgt de spanning, ook in Toms gezin. Is hij wel de vredelievende echtgenoot en vader die zij kennen?

€ 9.99

Meerinformatie

Games Sony PSP UMD Video
Product
 

Football Manager Handheld 2011

Nieuwe functies en verbeteringen:

Contractonderhandelingen - in Football Manager 2011 wordt een nieuw live systeem voor contractonderhandelingen geintroduceerd, met allerlei nieuwe contractclausules. Leer om te gaan met verschillende soorten agenten terwijl je een grote deal probeert te sluiten.

Vernieuwde trainingsmodule - inclusief meer basistrainingsschema's en focus op individuele trainingen waarbij spelers getraind kunnen worden in 14 verschillende vaardigheden. Bovendien is er een nieuw gebied om je voor te bereiden op een wedstrijd. Hier kan je team zich focussen op dingen die voor hen belangrijk zijn en je kunt ze er trainen in speciale tactieken als voorbereiding op een wedstrijd.

En nog veel meer!

€ 5.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Need for Speed Shift (essentials)

Race in een hogere versnelling! In deze race-ervaring wordt de moderne motorsport levensecht weerspiegeld. Need for Speed Shift is ontworpen voor racers en door racers. Need for Speed Shift is een authentieke en meeslepende race-ervaring.

€ 12.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Yggdra Union

Fantasinia is een welvarend en rustig land geregeerd door een koninklijke familie die afstamt van de goden. De vrede wordt echter ruw verstoord door de invasie troepen van het Rijk van Bronquia. De jonge keizer van dar rijk, Gulcasa, grijpt de macht in een brute staatsgreep.

Prinses Yggdra Yuril Artwaltz is de enige overlevende van de koninklijke familie Fantasinia. Zij vlucht naar de zuidpunt van het continent, daar ontmoet zij een dief met de naam Milanor. Hij is bestemd om haar te helpen haar koninkrijk bevrijden.

€ 29.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Alien Syndrome

Als Earth Command Lieutenant Alien Harding, strijd tegen hordes van woedende moet zij SAT5 en haar hulpeloze menselijke bewoners redden van zekere ondergang.

€ 14.99

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Jerry Maguire

Jerry Maguire is een succesvolle manager van topsporters. Als op een dag zijn geweten begint op te spelen besluit hij zijn nieuwe filosofie tot uitdrukking te brengen als onafhankelijke manager. Dit doet hij samen met de enige atleet die hem trouw is gebleven, de footballspeler Rod Tidwell, en zijn collega Dorothy.

€ 9.99

Meerinformatie

Games Sony PSP UMD Video
Product
 

Xiaolin Showdown

In Xiaolin Showdown, gebasseerd op de tekefilmserie van Warner Brothers, ga je op een avontuur vol actie om de Shen Gong Wu te vinden en te beschermen.

- Speel met een van de zes personages, onder wie Omi, Kimiko, Raimundo of Clay
- Ga op avontuur de hele wereld rond en spoor de mystieke Shen Gong Wu-voorwerpen op
- Vecht om de kracht van de Shen Gong Wu te beschermen

€ 8.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product
 

Invizimals

Let op: om deze game te kunnen spelen heb je de PSP camera nodig.

Invizimals is een spel waarmee waarin je gebruik maakt van augmented Reality. Dit houd in dat je de psp camera gebruikt om je eigen (echte) omgeving gebruikt als basis van het spel zoals bijvoorbeeld je bureau, eettafel of bed.

Binnen je eigen wereld kan je beesten bevechten, vangen en ze vervolgens gebruiken om nog meer beesten te vangen. Een super origineel spel dat wellicht een grondlegger is voor toekomstige spellen.

€ 8.00

Meerinformatie

Games Sony PSP Games
Product