Earth Defense Force 2 Invaders From Planet Space

In EDF 2: Invaders From Planet Space neem je de rol op je van 1 van 3 elite strijders. Als een van deze strijders moet je vechten tegen hordes van gigantische insecten vanuit een third-person perspectief met allerlei wapens, voertuigen, jetpacks, luchtaanvallen, mijnen, energie wapens en nog heel veel meer.

€ 18.00

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Grand Kingdom Limited Edition

Als de leider van een groep huurlingen moet je een team samenstellen om te vechten in een door oorlog verscheurd land en zo contracten voor verschillende naties af te ronden. Spelers kunnen ook online gaan om een exclusief contract te sluiten met één van de vier grote naties en deelnemen in een grote oorlog tegen andere spelers voor de toekomst van Resonail.

€ 59.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Conception II Children of the Seven Stars

In de wereld van Aterra waar de Star God word aanbeden zijn monsters tevoorschijn gekomen uit een mysterieus labyrinth. De Star God heeft echter een aantal jong volwassenen, Disciples, de kracht gegeven om tegen de monsters te vechten. Een van die krachten is om Star Children te maken die kunnen helpen in gevechten.

Enkel de Disciples en Star Children zijn opgewassen tegen de monsters, en jij, als de gift van de Star God hebt nog een extra taak: Om de zeven andere Disciples te leren kennen en samen veel Star Children te maken om je wereld te redden.

€ 38.00

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition

Wat als onze grootste helden onze grootste bedreiging worden? Injustice Gods Among Us introduceert een gedurfde nieuwe franchise in het fighting game genre van NetherRealm Studios, de makers van het vechtspel Mortal Kombat.

Met DC Comics iconen zoals Batman, Lex Luthor, Green Arrow, The Joker, Green Lantern, Cyborg, The Flash, Harley Quinn, Nightwing, Solomon Grundy, Superman en Wonder Woman. De nieuwste titel van de bekroonde studio presenteert een diep en origineel verhaal. Helden en schurken zullen beginnen met epische gevechten op grote schaal in een wereld waar de grens tussen goed en kwaad is vervaagd.

€ 29.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

PlayStation All Stars Battle Royale

Kruip in deze explosieve vechtgame in de huid van de grootste PlayStation-personages ooit, waaronder PaRappa the Rapper en Kratos. Profiteer van de mogelijkheden voor cross-platform spelen om het onderweg tegen PlayStation 3-spelers op te nemen.

Maak je verwoestende speciale moves meester en knok je een weg naar de top in plaatselijke wedstrijden voor maximaal vier spelers of in de online toernooien via PlayStation Network.

€ 12.00

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

God of War Collection

Twee van de beste spellen van de Playstation 2, God of War 1 & 2, worden opnieuw uitgebracht voor de PS Vita.

Je bent indrukwekkende en machtige strijder Kratos, die erop gebrand is Ares, de god van de oorlog, te vernietigen. Hiervoor moet je een aantal van de beruchtste (en grootste) wezens uit de geschiedenis afslachten.

Kratos gaat naar het einde van de wereld en vecht tegen beroemde figuren uit de Griekse mythologie. Zo verandert hij iets wat geen mens of god ooit is gelukt: het lot. Gebruik krachtige nieuwe krachtige vaardigheden, ontzagwekkende magie en machtige wapens

€ 39.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Stranger of Sword City

Je vliegtuig crashed wanneer je door een mysterieuze poort vliegt. Als de enige overlevende word je wakker in een onbekend land met sterren die je nog nooit hebt gezien. Dit land is Escario, City of Swords. Je word al snel benoemd tot de 'Chosen One', de Stranger of Sword City. Het is aan jou om deze vreemde plek te verdedigen. Je kan hiervoor samenwerken met allerlei personen en organisaties terwijl je zoekt naar een weg terug.

€ 28.00

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Tokyo Tattoo Girls

Na een ramp die Tokio treft, bevinden enkele overlevenden van de stad zich met krachtige vaardigheden die hen worden geboden door kleurrijke tatoeages. De stad is afgezet van de wereld, haar inwoners geïsoleerd. Om vrede te creëren, is de stad verdeeld in 23 wijken, elk gecontroleerd door een machtige groep die bekend staat als 'Kumi.' Samen vormen deze Kumi de 'Unie'. Het gerucht gaat dat ontsnapping uit de verwoeste stad mogelijk is, maar alleen voor de persoon die erin slaagt om alle 23 Kumi te verslaan ...

Word de tattoo-artiest / De kracht van tatoeages
- Kies je metgezel om je te helpen ontsnappen uit Tokio, en haar vaardigheden ontwikkelen door haar krachtige tatoeages te geven.

Verover Tokyo's 23 Wards / A City to Conquer
- Vecht tegen de Unie om alle 23 afdelingen van Tokyo te veroveren in de hoop de stad te ontvluchten!

Prachtige tattoo-ontwerpen
- Geniet van unieke ontwerpen die zijn geïnspireerd op de traditionele Japanse tattoo-kunst van de tattookunstenaar Koji Tanaka.

€ 39.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

ModNation Racers Road Trip

Geniet van flitsende kartraces binnen handbereik. Scheur ervandoor met een eersteklas race-ervaring, nu nog intenser door de PS Vita-functies en bovendien compatibel met Modnation Racers op Playstation 3. Verdien Mod Miles door echte bestemmingen te bezoeken, verzend foto's naar vrienden via Facebook of Twitter en check je positie in locatiegebaseerde klassementen.

Gebruik het touchscreen om circuits te tekenen en het achter touchscreen om het terrein te bewerken. Sleep er vervolgens onderdelen naartoe om Mods en Karts te creren. Niet tevreden met het resultaat? Schud dan je PS Vita om je creaties te wissen of te husselen.

€ 19.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Child of Light Complete Edition

De PS Vita versie van deze game is een fysieke versie, geen download voucher.

Child of Light is gemaakt met behulp van het Ubiart Framework door het getalenteerde team van Ubisoft Montral. Het is een door sprookjes geinspireerde RPG.

Ga op een uitzonderlijke reis door de uitgestrekte wereld van Lemuria. Verken de mythische gebieden en ga interacties aan met de bewoners, terwijl je nieuwe locaties ontdekt en hun geheimen ontrafelt. Lemuria bruist van het leven!

Bij de PSVita versie zitten 7 extra DLC packs:

- Golem Quest
- Dark Pack
- Light Pack
- 4 packs van Oculis en Stardust

€ 39.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Xblaze Code Embryo

De hoofdpersoon, Touya Kagari, is een inwoner van de stad Shin Yokozaki en een tweedejaarsstudent aan de prestigieuze Hakuou North Academy. Als een serieuze en verantwoordelijke jongeman lijkt Touya niet meer te zijn dan je gemiddelde middelbare scholier.

Toen hij terugkeerde van zijn parttime baan, hoorde hij een mysterieus geluid uit de diepten van de Restricted Ward, een gebied dat verboden terrein was voor onbevoegden vanwege een vreselijke ramp die daar tien jaar geleden plaatsvond.

€ 12.00

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Code Realize Future Blessings

De romantiek gaat verder! - Verbeter je relaties met de charmante literaire figuren van de eerste game. Kies ervoor om de connectie met je vorige liefde te verdiepen, of ontdek spannende nieuwe relaties met heren die je de eerste keer hebt ontlopen

Nieuwe verhalen en verschillende perspectieven - Ervaar nieuwe scenario's die plaatsvinden na het hoofdverhaal, maar ook meer diepgaande beschouwingen over gebeurtenissen die plaatsvonden in de schaduw van Cardia's eerdere avonturen

Nieuwe mannen in je leven - Naast favorieten Arsène Lupine, Abraham Van Helsing, Victor Frankenstein, Impey Barbicane en Count Saint-Germain, kunnen spelers kennismaken met nieuwkomers Herlock Sholmès en Finis in totaal nieuwe scenario's

The Best of Both Worlds - Geniet van een wereld van geweldige illustraties en onvergetelijke personages in deze klassieke fictie / steampunk-mashup die je wordt aangeboden door de makers van de beste avonturen van visuele roman / romantiek-simulatie

€ 44.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Assassin's Creed 3 Liberation

Het is het jaar 1765. In het noorden volgen de gebeurtenissen in de aanloop naar de Amerikaanse Revolutie elkaar rap op en in het zuiden hebben de Spanjaarden het gemunt op Louisiana.

Maar ze hebben buiten Aveline gerekend, een dodelijke sluipmoordenares die met haar wapens en vaardigheden haar land en volk wil bevrijden. Ze rijgt moorden in slow-motion aaneen en lokt haar slachtoffers naar dodelijke vallen; Aveline jaagt haar tegenstanders de stuipen op het lijf.

Sluipmoordenaar Aveline stort zich in een onvergetelijk avontuur dat haar van de drukke straten van New Orleans via voodoomoerassen naar oude Mayaruïnes voert. Ze speelt een sleutelrol in de geboorte van een nieuwe natie en zet alles op alles voor vrijheid.

€ 29.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Vegas Party

De game neemt de speler mee naar het gokvriendelijke universum van deze over-the-top versie van Las Vegas.

Opgezet als een race, is het doel om het einde van de Strip te bereiken voordat iemand anders dat doet. Beheer je token-account in 10 gok-minigames, vermijd de gevaren zoals tornado's en aardbevingen, profiteer van je spelvaardigheden en je geluk, vertrouw niemand en vergeet de betekenis van het woord 'genade' omdat het hier niet van toepassing is!

€ 19.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Hyperdimension Neptunia Re Birth 3 V Generation

Een aantal jaren zijn verstreken sinds het verslaan van de Deity of Sin. Ondanks hier en daar enkele conflicten is Gamindustri relatief vreedzaam gebleven deze tijd, en de CPU hebben een zorgeloos bestaan.

Maar dan, Neptune - de CPU van Planeptune - word naar een andere dimensie getrokken bij puur toeval. de nieuwe dimensie lijkt bekent, maar heeft een zekere 80s vibe.

Ze leert ook bij aankomst dat er een mysterieuze groep 'The Seven Sages' een duistere schaduw over Gamindustri werpen.

Als Neptune nog naar huis wilt moet ze eerst beginnen met het beschermen van deze dimensie om hopelijk zo te leren hoe ze weer naar haar eigen dimensie kan komen.

€ 39.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Hyperdevotion Noire Goddess Black Heart

Hyper devotion Noire: Goddess Black Heart, the very first strategy RPG in the Hyper dimension Neptunia series. Unlike previous Hyper dimension Neptunia games, Hyper devotion Noire is not set within the world of Gamindustri, but instead within a similar, but separate, world known as 'Gamarket'.

The goddesses of each of the four nations are locked in heated battle against one another for dominion over this world. Just as Noire is one step away from complete domination, the goddesses are suddenly robbed of their powers by an unknown force. Now in order to save the world from destruction, the four goddesses must unite Gamarket and defeat the onslaught!

€ 33.00

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Sly Cooper Thieves in Time

Sly Cooper, samen met zijn loyale vrienden Bentley en Murray, heeft zojuist zijn laatste grote klus voltooid wanneer hij zogenaamd geheugenverlies krijgt. Sly doet echter alsof zodat hij met Carmelita weg kan gaan, en daarmee de Thievius Raccoonus, het geheime boek van de Cooper familie over meester dieverij, in de zorg van Bentley.

Na enige tijd komt Bentley erachter dat pagina's van het boek voor zijn ogen verdwijnen! Hij moet snel de bende weer bij elkaar zoeken om de Cooper Clan legende te bewaren van totale vernietiging.

€ 39.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Hyperdimension Neptunia Re Birth2 Sisters Generation

Based on Hyperdimension Neptunia mk2 for PlayStation3, Re;Birth2 offers a new story, a revamped battle system, newly voiced characters, and new playable characters. In 20XX Gamindustri faces a dire crisis. Shops are boarded up, creators are overworked and starving, and death looms.

But the CPUs refuse to let this be game over for their world. Gamindustri had severed its ties to the chaotic Lawless Realm long ago. Ever since the advent of the Arfoire Syndicate of International Crime morality has all but vanished. Thus did Gamindustri fall into complete and utter disarray. Those who tire of living in this corrupt world are sent to wander the Gamindustri Graveyard, forever lost.

€ 28.00

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

One Piece Pirate Warriors 3

Geniet van het originele One Piece verhaal uit Fuschia village, waar alles is begonnen in het koninkrijk van Dressrosa. Dit land word geregeerd door de mysterieuze en kwaadaardige Donquixote DoFlamingo.

Is jou wil sterk genoeg om de gevaarlijkste piraten, inclusief DoFlamingo, te verslaan?

Roep alle Straw Hat Crew leden op en ga aan boord richting de meest iconische plekken en gevechten uit One Piece zoals Marineford, Fish-Man Island, Punk Hazard en Dressrosa!

€ 19.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Fifa 15

Zoals ieder jaar komt Electronic Arts met een nieuw deel in de FIFA serie. Beleef de emotie en voel de spanning van het voetbal in FIFA 15 voor de PS Vita! Het spel zal natuurlijk volledige authenticiteit bieden met vele officiële gelicenseerde clubs, leagues en meer dan 15.000 spelers. Ook heeft Electronic Arts de AI van de spelers verbeterd voor nog meer simulatie.

Speel FIFA 15 ook samen met miljoenen fans online, waar je ook contact kan houden en content kan delen. De online functies en live services zullen de voetbalfans midden in de voetbalwereld plaatsen. Op het moment dat je gaat spelen voelt alles dynamisch en immersief aan. Het verbeterde commentaar zal de unieke supporterreacties eruitplukken, met gezang en het veranderen van het publiek.

De spelers op de bank hebben nieuwe reacties en wanneer er een goal gemaakt wordt zal het hele team dit vieren en nog veel meer interactie zal er voor zorgen dat je geboeid blijft door de wedstrijden. Met meer dan 600 emotionele reacties zullen de spelers reageren op belangrijke momenten op het veld zoals slechte tackles, gemiste kansen, en epische goals. Net zoals de spelers in het echt zouden doen.

€ 12.00

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Akiba's Trip Undead Undressed

Faithful Recreation of Japan's Electronics Mecca -Like a virtual tour of Tokyo's Akihabara ward, all major outdoor locations from the town have been painfully recreated, with over 130 real-life shops accurately represented.

Satirical Story with Divergent Paths and Multiple Endings - Playing off common anime and video game tropes for social satire, the player's choices determine how the story progresses, leading to one of many unique endings.

Modern Day Setting Enhances Gameplay Options and Adds Pop Culture Feel - The in-game smartphone is used to check email, read comments on ?Pitter,? take side quests, catalog ad flyers, launch apps to identify the undead and much, much more.

€ 39.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Ragnarok Odyssey

Ragnarok Odyssey is an Action Role-Playing game for PlayStation Vita, that is set in a unique environment based in Norse mythology. Loosely built upon the world of the South Korean MMORPG Ragnarok Online, Ragnarok Odyssey challenges players to protect their home of Rune Midgard from a rampaging mass of invading giants, set on destruction.

To do so they will have to master a challenging battle system full of fluid combos and chain attacks, and enlist the help of friends online. Additional features include: deep character customization, six job classes, and beautiful cutscenes that take advantage of the PS Vita's superior graphics capabilities.

€ 39.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

Sony Memory Card 32 GB

32GB aan ruimte voor al je download games en savegames! 1 van de grootste Vita memory cards momenteel beschikbaar!

€ 99.99

Meerinformatie

Games PS Vita Accessoires
Product
 

The Walking Dead Season Two

De Walkers blijven maar komen. Seizoen 2 van Telltale Games The Walking Dead zal verder gaan waar het originele avontuur is geeindigd.

Je speelt als Clementine, een jonge overlever in een levende hell. De doden staan weer op en voeden zich met de levenden, en degene die nog leven zijn niet te vertrouwen.

€ 39.99

Meerinformatie

Games PS Vita Games
Product
 

4Gamers Pro4 10 Stereo Gaming Headset (Black)

De 4Gamers Stereo Gaming Headset is de perfecte oplossing voor de serieuze gamer. De headset zorgt er voor dat je kan blijven gamen, zelfs wanneer je weg gaat van huis. Koppel simpelweg de headset van je Dual Shock 4 controller af en sluit deze aan op je PS Vita voor gaming on the go!

- 40mm Neodymium luidsprekers zorgen voor kwalitatieve all-round audio
- Geïntegreerde dubbele volumeregelaar om afzonderlijk het volume van de online chat en de gameplay audio aan te passen
- Scheiding van de kanaalfrequenties zorgt voor echte stereo-ervaring en helpt om de audiokwaliteit van de gameplay en de online chat te verbeteren
- Inline microfoon
- Opvouwbaar hoofdband stijl design voor draagcomfort en makkelijke opberging
- Zachte kunstlederen / oorkussens bieden ultiem comfort terwijl ze ook helpen om omgevingsgeluid te dempen
- 1.2 meter (zuurstofvrij koper) aansluitkabel
- Kan gebruikt worden als standaard audio hoofdtelefoon om muziek en films te beluisteren via je PlayStationVita systeem
- Inclusief reistas

€ 19.99

Meerinformatie

Games PS Vita Accessoires
Product